VINA 31339 ارسال شده در 5 مرداد، 2010 اوهومممممممم ميخوام :shad::shad::shad: مگه توام مياي؟ :shad: سیلامممممممممممممممممم:girl_blush2::girl_blush2: سووووولوووووووووووووووم نيلوفر جان :shad::shad: من 21 میرم فکر کنم واسه اینا باید اسکن کارت دانشجویی لازمه من کارتمو واسه یه روز بهت قرض میدم اما بعدش بده که تو دانشگاه رام نمیدناااا 4
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 5 مرداد، 2010 من 21 میرم فکر کنم واسه اینا باید اسکن کارت دانشجویی لازمه من کارتمو واسه یه روز بهت قرض میدم اما بعدش بده که تو دانشگاه رام نمیدناااا قبونت برم عزيزم، ميسيييييييييييييييييي :shad::shad: نميخواد عزيزم زحمت بكشي،همين كه گفتي يه دنيا ارزش داره :shad::pichak::pichak: سلام!!چه خبر از مسابقه؟!! هيشي هنوز، هيشكي ديگه نميحدسه فك كنم بايد عروسي راه بندازم اينجا تا بيان بحدسن 4
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 5 مرداد، 2010 بچه ها 912 شما هم قطع شده؟ دیشب که آنتن نداشت!! امروز صب درست شد ولی الان دوباره قطع شده. نه sms میره نه میشه زنگ زد!! میگه برقراری ارتباط برای شما مقدور نمیباشد...!! 2
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 5 مرداد، 2010 بچه ها 912 شما هم قطع شده؟دیشب که آنتن نداشت!! امروز صب درست شد ولی الان دوباره قطع شده. نه sms میره نه میشه زنگ زد!! میگه برقراری ارتباط برای شما مقدور نمیباشد...!! نه فقط مال تو رو قطع كردن چقد بهت ميگم كار بد بد نكن قطع ميكنن موبايلتو،گوش نده حالا همه چيز مرتبه مال ما 2
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 5 مرداد، 2010 ولی دیشب از چند نفری هم که پرسیدم، اونا هم نداشتن!!! نمیدونم والا!! من که کاری نکردم!!شاید دارن پیشگیری میکنن!! 2
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 5 مرداد، 2010 ولی دیشب از چند نفری هم که پرسیدم، اونا هم نداشتن!!!نمیدونم والا!! من که کاری نکردم!!شاید دارن پیشگیری میکنن!! نميدونم والا چيه خبر خاصي كه نيس اين روزا!! آها لابد به خاطر دزد مجسمهها اينكارارو ميكنن :ws47: 3
royan aria 2423 ارسال شده در 5 مرداد، 2010 :shad::pichak::pichak: هيشي هنوز، هيشكي ديگه نميحدسه فك كنم بايد عروسي راه بندازم اينجا تا بيان بحدسن فهمیدم فهمیدم sepide&alireza حالا جایزمو بدین:w00: 3
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 5 مرداد، 2010 نميدونم والا چيه خبر خاصي كه نيس اين روزا!! آها لابد به خاطر دزد مجسمهها اينكارارو ميكنن :ws47: آره!! من سر دستشونم!! موبایلمو قطع کردن ولی خودمو نمیگیرن!!! 4
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 5 مرداد، 2010 فهمیدم فهمیدمsepide&alireza حالا جایزمو بدین:w00: ببخشيد ولي اين يه دونه عسكه، اونم عسكه پسره، دخمل نيس آره!! من سر دستشونم!! موبایلمو قطع کردن ولی خودمو نمیگیرن!!! كار باند گروه سيبيلوها بوده اين سرقت مجسمه ها 2
VINA 31339 ارسال شده در 5 مرداد، 2010 بچه ها 912 شما هم قطع شده؟دیشب که آنتن نداشت!! امروز صب درست شد ولی الان دوباره قطع شده. نه sms میره نه میشه زنگ زد!! میگه برقراری ارتباط برای شما مقدور نمیباشد...!! من بی تعارف گفتمااا ولی دیشب از چند نفری هم که پرسیدم، اونا هم نداشتن!!!نمیدونم والا!! من که کاری نکردم!!شاید دارن پیشگیری میکنن!! حقته اینا هم فهمیدن تو بدجنسی 5
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 5 مرداد، 2010 كار باند گروه سيبيلوها بوده اين سرقت مجسمه ها یدونش کافیه!! من بی تعارف گفتمااا حقته اینا هم فهمیدن تو بدجنسی لطف داری شما!! اتفاقا برعکس!! اینا فهمیدن که دیگرا نمیتونن خوبی منو درک کنن، قطع کردن تا از دستشون راحت بشم...!! 4
VINA 31339 ارسال شده در 5 مرداد، 2010 لطف داری شما!! اتفاقا برعکس!! اینا فهمیدن که دیگرا نمیتونن خوبی منو درک کنن، قطع کردن تا از دستشون راحت بشم...!! محمد حسین و خوبی!!!:jawdrop: 4
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 5 مرداد، 2010 من بی تعارف گفتمااا حقته اینا هم فهمیدن تو بدجنسی چيو بي تعارف گفتي؟ یدونش کافیه!! لطف داری شما!! اتفاقا برعکس!! اینا فهمیدن که دیگرا نمیتونن خوبی منو درک کنن، قطع کردن تا از دستشون راحت بشم...!! :ws3: محمد حسین و خوبی!!!:jawdrop: واقعا، منم موافقم باهات نه پس مبهم و خوبی؟!! اگه نگاهي به برچسبا بندازي متوجه ميشي علت رو 4
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 5 مرداد، 2010 چيو بي تعارف گفتي؟ مثلا اون اون گفته که موبایل منو قطع کنن!! :ws28: :ws3: بی سوات...!! واقعا، منم موافقم باهات که اینطور!!! اگه نگاهي به برچسبا بندازي متوجه ميشي علت رو بیکاری فشار اورده !! درکت میکنم!! ................ 3
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 5 مرداد، 2010 خودتي بيكاااااااااااااااااااااااار :w00::w00::w00::w00: 3
VINA 31339 ارسال شده در 5 مرداد، 2010 چيو بي تعارف گفتي؟ :ws3: کارت دانشجویی رو گفتم تو برچسبا بزن مبهم گله محمد حسین حسوده 4
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 5 مرداد، 2010 کارت دانشجویی رو گفتم تو برچسبا بزن مبهم گله محمد حسین حسوده حالا چرا يهو پروندي حسود؟!! 4
VINA 31339 ارسال شده در 5 مرداد، 2010 حالا چرا يهو پروندي حسود؟!! چون تا راحله و فانوس خوشگل صحبت میکردن میگفتی بسته:w00:حسودددددددددددددد:w00:موبایل قطع شده:w00:معدل بیستی:w00: 4
ارسال های توصیه شده