VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اوهومممممممم ميخوام :shad::shad::shad: مگه توام مياي؟ :shad: سیلامممممممممممممممممم:girl_blush2::girl_blush2: سووووولوووووووووووووووم نيلوفر جان :shad::shad: من 21 میرم فکر کنم واسه اینا باید اسکن کارت دانشجویی لازمه من کارتمو واسه یه روز بهت قرض میدم اما بعدش بده که تو دانشگاه رام نمیدناااا 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام!! چه خبر از مسابقه؟!! 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من 21 میرم فکر کنم واسه اینا باید اسکن کارت دانشجویی لازمه من کارتمو واسه یه روز بهت قرض میدم اما بعدش بده که تو دانشگاه رام نمیدناااا قبونت برم عزيزم، ميسيييييييييييييييييي :shad::shad: نميخواد عزيزم زحمت بكشي،همين كه گفتي يه دنيا ارزش داره :shad::pichak::pichak: سلام!!چه خبر از مسابقه؟!! هيشي هنوز، هيشكي ديگه نميحدسه فك كنم بايد عروسي راه بندازم اينجا تا بيان بحدسن 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بچه ها 912 شما هم قطع شده؟ دیشب که آنتن نداشت!! امروز صب درست شد ولی الان دوباره قطع شده. نه sms میره نه میشه زنگ زد!! میگه برقراری ارتباط برای شما مقدور نمیباشد...!! 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بچه ها 912 شما هم قطع شده؟دیشب که آنتن نداشت!! امروز صب درست شد ولی الان دوباره قطع شده. نه sms میره نه میشه زنگ زد!! میگه برقراری ارتباط برای شما مقدور نمیباشد...!! نه فقط مال تو رو قطع كردن چقد بهت ميگم كار بد بد نكن قطع ميكنن موبايلتو،گوش نده حالا همه چيز مرتبه مال ما 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ولی دیشب از چند نفری هم که پرسیدم، اونا هم نداشتن!!! نمیدونم والا!! من که کاری نکردم!!شاید دارن پیشگیری میکنن!! 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ولی دیشب از چند نفری هم که پرسیدم، اونا هم نداشتن!!!نمیدونم والا!! من که کاری نکردم!!شاید دارن پیشگیری میکنن!! نميدونم والا چيه خبر خاصي كه نيس اين روزا!! آها لابد به خاطر دزد مجسمهها اينكارارو ميكنن :ws47: 3 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :shad::pichak::pichak: هيشي هنوز، هيشكي ديگه نميحدسه فك كنم بايد عروسي راه بندازم اينجا تا بيان بحدسن فهمیدم فهمیدم sepide&alireza حالا جایزمو بدین:w00: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نميدونم والا چيه خبر خاصي كه نيس اين روزا!! آها لابد به خاطر دزد مجسمهها اينكارارو ميكنن :ws47: آره!! من سر دستشونم!! موبایلمو قطع کردن ولی خودمو نمیگیرن!!! 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فهمیدم فهمیدمsepide&alireza حالا جایزمو بدین:w00: ببخشيد ولي اين يه دونه عسكه، اونم عسكه پسره، دخمل نيس آره!! من سر دستشونم!! موبایلمو قطع کردن ولی خودمو نمیگیرن!!! كار باند گروه سيبيلوها بوده اين سرقت مجسمه ها 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بچه ها 912 شما هم قطع شده؟دیشب که آنتن نداشت!! امروز صب درست شد ولی الان دوباره قطع شده. نه sms میره نه میشه زنگ زد!! میگه برقراری ارتباط برای شما مقدور نمیباشد...!! من بی تعارف گفتمااا ولی دیشب از چند نفری هم که پرسیدم، اونا هم نداشتن!!!نمیدونم والا!! من که کاری نکردم!!شاید دارن پیشگیری میکنن!! حقته اینا هم فهمیدن تو بدجنسی 5 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ كار باند گروه سيبيلوها بوده اين سرقت مجسمه ها یدونش کافیه!! من بی تعارف گفتمااا حقته اینا هم فهمیدن تو بدجنسی لطف داری شما!! اتفاقا برعکس!! اینا فهمیدن که دیگرا نمیتونن خوبی منو درک کنن، قطع کردن تا از دستشون راحت بشم...!! 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ لطف داری شما!! اتفاقا برعکس!! اینا فهمیدن که دیگرا نمیتونن خوبی منو درک کنن، قطع کردن تا از دستشون راحت بشم...!! محمد حسین و خوبی!!!:jawdrop: 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ محمد حسین و خوبی!!!:jawdrop: نه پس مبهم و خوبی؟!! 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من بی تعارف گفتمااا حقته اینا هم فهمیدن تو بدجنسی چيو بي تعارف گفتي؟ یدونش کافیه!! لطف داری شما!! اتفاقا برعکس!! اینا فهمیدن که دیگرا نمیتونن خوبی منو درک کنن، قطع کردن تا از دستشون راحت بشم...!! :ws3: محمد حسین و خوبی!!!:jawdrop: واقعا، منم موافقم باهات نه پس مبهم و خوبی؟!! اگه نگاهي به برچسبا بندازي متوجه ميشي علت رو 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چيو بي تعارف گفتي؟ مثلا اون اون گفته که موبایل منو قطع کنن!! :ws28: :ws3: بی سوات...!! واقعا، منم موافقم باهات که اینطور!!! اگه نگاهي به برچسبا بندازي متوجه ميشي علت رو بیکاری فشار اورده !! درکت میکنم!! ................ 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خودتي بيكاااااااااااااااااااااااار :w00::w00::w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چيو بي تعارف گفتي؟ :ws3: کارت دانشجویی رو گفتم تو برچسبا بزن مبهم گله محمد حسین حسوده 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ کارت دانشجویی رو گفتم تو برچسبا بزن مبهم گله محمد حسین حسوده حالا چرا يهو پروندي حسود؟!! 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حالا چرا يهو پروندي حسود؟!! چون تا راحله و فانوس خوشگل صحبت میکردن میگفتی بسته:w00:حسودددددددددددددد:w00:موبایل قطع شده:w00:معدل بیستی:w00: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده