mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مسابقه تشخيص هويت شماره شش :shad: خب همچنان كه مسابقه شماره پنج صفحهي 87 خودشو داره طي ميكنه،ميريم سراغ مسابقه جديد اينبارم عسك يه نفر ديگه رو داريم،از كسانيكه عسك قبلا ديدن خواهشا شلوخ نكنن، بذارم مسابقه روال خودشو طي كنه :shad: قواعد مسابقه: 1- دقت کنین دوستان که طی مسابقه شما فرصت دارید فقط 2 تا اسم ارائه بدید. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود. 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بود هم باشه 3- تو راهنمایی ها یه کوشوووووولو ممكنه دلم بخواد اذيت كنم :shad: عشقم ميكشه ، دوست دارم :shad: 4- جاييزه مسابقه 5 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد :shad: 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جورااييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه اينم عسكه اين بيتربيت امروز :shad: و اما راهنماييها!! 1- اين بيتربيت تازه دوره راهنمايي رو طي كرده داره ميره دبيرستان :shad: 2- اصلا قصد ازباج نداره 3- داشته باشه هم كسي عمرا جواب بده، چون هنووووووووز كوشوووولووووئه 4- من يه روزي اينو خواهم كشت 5- خيلي زياد فضوله 6- با علي بابا و سندباد هيچ نسبتي نداره :shad: 7- راهنماييهام خيلي تابلوئه، فك كنم بفهميد راستي صاحب عكس خودشو نياد تابلو كنه توي پروفايلم يا هر جاي ديگه عكس مورد نظر: Iman-Emperatour 24 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بگم بگم بگم؟؟؟؟ كوفت!!!!!!!!!! :167: تو بايد توي اين مسابقه با من همكاري كني كلي :shad: 10 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ كوفت!!!!!!!!!! :167: تو بايد توي اين مسابقه با من همكاري كني كلي :shad: من میخوام بگمممممممممممممممم 10 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مدیر تالار زبان (Turtoise ) اره؟ 9 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حنا به خدا اگه بگي،چه اينجا چه خصوصي به كسي بگي، حالت رو جا ميارم حسابيييييييييييي :w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00: مدیر تالار زبان (Turtoise ) اره؟ 9 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اين راهنمايي رو هم بكنم كه يه شخصيت ناياب (!) هستش و معروفم نيست اصلا :banel_smiley_4: 9 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چنا ناراحتی ؟؟؟؟ بد نیگا میکنی 9 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چنا ناراحتی ؟؟؟؟ بد نیگا میکنی اصلانشم اينطور نيس :w00: 10 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به نظرم ایشون اصلا ایرانی نیستن! 13 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به نظرم ایشون اصلا ایرانی نیستن! احتمالا بايد از برادران افغانمون باشه 11 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ایشون ایرانی نیستن من الان سرچ کردم توو 3 تا سایت خارجی عکس ایشون بودش مموش پا خوردی 11 لینک به دیدگاه
sahand 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هر کی هست لابد خودشه. با وجود اینکه من تازه وارد بودم ولی بازم شناختمش. حال کردین؟ 9 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ایشون ایرانی نیستنمن الان سرچ کردم توو 3 تا سایت خارجی عکس ایشون بودش مموش پا خوردی من فردا از صاحب عكس سوال ميكنم، اگه اينطور باشه عكس رو عوض ميكنم مسابقه رو ادامه ميديم 8 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوده حمیده داره رد گم میکنه!! :shad: 11 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ایشون ایرانی نیستنمن الان سرچ کردم توو 3 تا سایت خارجی عکس ایشون بودش مموش پا خوردی موافقم شبیه بچه دبیرستانی های خارجی هست که فوتبالش هم خوبه تازه موهاش هم مش داره که ! 12 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من هم ميگم حميده .... 9 لینک به دیدگاه
anjello 2427 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ وقتی همه میگن حمیده لابد حمیده دیگه راستی حمید اسم برنجش چی بود؟ من که هیشکی رو نمیشناسم چی بگم همون حمید از همه بهتره ولی شبیه ایرانیا نیستا!! 8 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یه پسره بود نام کاربریش چی چیه امید بود!! اسمش حسنه فکر کنم!! اون نی؟ 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده