آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سلام خوش اومدی دوستان با یه مسابقه آنلاین شطرنج چطور هستید؟ من هستم فقط کی؟تایمشو بگید ببینم میتونم یا نه 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ من هستم فقط کی؟تایمشو بگید ببینم میتونم یا نه تایمش انتخابیه هر تایمی هستی بگو مسابقه میزنیم اگه تعداد زیاد باشه مسابقه تیمی میذاریم قهرمانی هم مبذاریم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ تایمش انتخابیههر تایمی هستی بگو مسابقه میزنیم اگه تعداد زیاد باشه مسابقه تیمی میذاریم قهرمانی هم مبذاریم بعد ظهر خوبه بنظر من البته به جز امروز قهرمانی واس منه البته از اون ته اگه حساب کنید:icon_pf (19)::4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ بعد ظهر خوبه بنظر من البته به جز امروزقهرمانی واس منه البته از اون ته اگه حساب کنید:icon_pf (19)::4chsmu1: پس یه تایم مشخص میکنیم فردا بعد از ظهر ساعت 3 خوبه؟ بقیه بچه ها هم اعلام آمادگی کنن 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ پس یه تایم مشخص میکنیمفردا بعد از ظهر ساعت 3 خوبه؟ بقیه بچه ها هم اعلام آمادگی کنن میشه 3:30؟یا 4؟ بقیه کجایید رقیب میطلبم:icon_pf (34):الان همون اولش مات میشم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ میشه 3:30؟یا 4؟ بقیه کجایید رقیب میطلبم:icon_pf (34):الان همون اولش مات میشم باشه اوکیه 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ آرتاش بانو خيلي مخلصم باشه اوکیه الان شما دو نفر داريد مسابقات قهرماني برگزار ميكنيد؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ آرتاش بانو خيلي مخلصم الان شما دو نفر داريد مسابقات قهرماني برگزار ميكنيد؟ نه فردا یه بازی تمرینی میزنیم ببینیم سایتش چجوریه یه آگهی برای مسابقات قهرمانی میذارم 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ وسط هفته چ وقت مسابقس:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ کسانی که میخوان فعلا اعلام کنن من یه ار باید با ارتاش مسابقه بدم ضمن اینکه ببرمش ببینم شیوه بازی چطوریه بیام توضیح بدم براتون 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ وسط هفته چ وقت مسابقس:icon_razz: پس وسط هفته وقت چيه سودهبانو؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ [h=1]فرخوان جهت شرکت در مسابقه شطرنج نواندیشان[/h] 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ پس وسط هفته وقت چيه سودهبانو؟ من با شما قهرم جواب ندادی پرسدیم کنکور چی شد اما وسط هفته وقت کارو زندگی و این چیزاس 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ من با شما قهرمجواب ندادی پرسدیم کنکور چی شد اما وسط هفته وقت کارو زندگی و این چیزاس كنكور؟؟ شيب؟ بام؟! :ydm47612zsesgift969 بيا به چيزاي خوب فكر كنيم مثلا به افطار :(87): كنكور هم بد نبود،ولي كاش بهتر ميبود :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ كنكور؟؟ شيب؟ بام؟! :ydm47612zsesgift969بيا به چيزاي خوب فكر كنيم مثلا به افطار :(87): كنكور هم بد نبود،ولي كاش بهتر ميبود :4chsmu1: قبول باشه من که روزه نیستم 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ قبول باشهمن که روزه نیستم پس به چاي و كيك بعدازظهر فكر كن :cakesmileyf: 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ پس به چاي و كيك بعدازظهر فكر كن :cakesmileyf: روزه نیستم روزه خوارم نیستم دختر خوبیم اهل و عیال روزن...گناه دارن 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ آرتاش بانو خيلي مخلصم الان شما دو نفر داريد مسابقات قهرماني برگزار ميكنيد؟ ما بیشتر:w139:زنده باشید دو نفر دو نفر جمع شود وانگهی المپیک برگذار شود بعــــــــــله وسط هفته چ وقت مسابقس:icon_razz: پ کی وقت مسابقه ای؟پوکیدم از بس خوندم و کار کردم کسانی که میخوان فعلا اعلام کنن من یه ار باید با ارتاش مسابقه بدم ضمن اینکه ببرمش ببینم شیوه بازی چطوریه بیام توضیح بدم براتون زرشک پلو دوس دارین نه؟ كنكور؟؟ شيب؟ بام؟! :ydm47612zsesgift969بيا به چيزاي خوب فكر كنيم مثلا به افطار :(87): كنكور هم بد نبود،ولي كاش بهتر ميبود :4chsmu1: سوده راس میگه یادم نبود کنکورخوب بود؟ ان شا الله نتیجه ی اخرشم خوب باشه 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ [h=1]تشکر و قدردانی از زحمات خانوم Mina Yousefi[/h] 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده