shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ دسر عمودی با ژله و میوه برای کرمش از هر نوع دسری که دوست دارید میتونید استفاده کنید من از کرم سفید پاناکتا استفاده کردم چون هم خوش طعمه و هم لطیفه البته مقدار ورق ژلاتینشو 2 تا بیشتر ریختم که کمی سفت بشه قالب رو هم نباید کامل پر کنید اندازه 1 بند انگشت از سر قالب کمتر باشه بهتره کرم پاناکتا رو از روی این لینک درست کنید, که باید بهش 2 ورق اضافه کنید و (یا کرم وانیلی یا همون مخلوط ژله آلوورا و خامه اصلا فرقی نداره) فقط ما به یه کرم سفید رنگ احتیاج داریم ژله و میوه ها رو هم طبق سلیقه خودتون انتخاب کنید که این خودش باعث تنوع میشه من از ژله هلو + شلیل و ژله موز+ موزهای تکه شده استفاده کردم مراحل کار رو هم که تو عکسها میبینید و کنارشون یه توضیح کوچیک دادم فقط یادتون باشه که هر بسته ژله رو با 1 و نیم لیوان آب درست کنید نوش جان /مریم 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ کرم پاناکتا رو بعد گرفتن کامل که 6 ساعت تو یخچال بوده به تعداد دلخواه تقسیم کنید یکی از برشها رو دورشو از قالب جدا کرده و داخلشو با میوه دلخواه پر کنید و روشو با ژله خنک شده در محیط آشپزخانه بپوشونید و داخل فریزر به مدت 6 تا 8 دقیقه قرار بدید بعد یکی در میان برشها رو خالی کنید و توشو با میوه خرد شده و ژله سرد پر کنید اضافه های کرم پاناکتا رو که از قالب بیرون آوردید روی حرارت قرار بدید تا کمی آب بشه و از روی حرارت کنار بیارید و هم بزنید تا از داغی بیافته و روی دسر بریزید مراقب باشید که مایه ها گرم نباشند چون همدیگر رو آب میکنند قالب رو برای 6 ساعت در یخچال قرار بدید 18 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده