M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام امروز برای شما دوستان عزیز و پروژه ای!!!( یعنی به دنبال انجام پروژه هستید) یکسری آموزش زبان اصلی فلوئنت قرار دادم. تمامی آموزش های با فرمت pdf هستند که البته گاهی فشرده شده اند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
بیگلی 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید فلوئنت در ویندوس 7 نصب می شه؟ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید فلوئنت در ویندوس 7 نصب می شه؟ نسخه آخرش میشه.ولی اگر ندارید از xpm استفاده کنید. 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید فلوئنت در ویندوس 7 نصب می شه؟ بستگی به exceed داره. من 12 رو نتونستم نصب کنم. ولی فکر کنم 13 نصب بشه. مشکل فقط از اکسیده........ فلوئنت و گمبیت راحت نصب میشن 5 لینک به دیدگاه
REZA67678 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ ممنون از آموزشهاتون . در ضمن تو وبلاگ من هم آموزش همه قسمت های فلوئنت به صورت جزوه و pdf موجود می باشد همچنین فایل های مثال های آماده هم واسه دانلود گذاشته ام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر 2 لینک به دیدگاه
sara hedayati 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ سلام.هندسه من 2تا مکعبه که یکیش اتاقه دیگری رادیاتور.چه جوری براش شرایط مرزی ومش بندی تعریف کنم؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده