M!Zare 48041 ارسال شده در 1 مرداد، 2010 سلام امروز برای شما دوستان عزیز و پروژه ای!!!( یعنی به دنبال انجام پروژه هستید) یکسری آموزش زبان اصلی فلوئنت قرار دادم. تمامی آموزش های با فرمت pdf هستند که البته گاهی فشرده شده اند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8
M!Zare 48041 سازنده ارسال شده در 16 آبان، 2010 ببخشید فلوئنت در ویندوس 7 نصب می شه؟ نسخه آخرش میشه.ولی اگر ندارید از xpm استفاده کنید. 5
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 16 آبان، 2010 ببخشید فلوئنت در ویندوس 7 نصب می شه؟ بستگی به exceed داره. من 12 رو نتونستم نصب کنم. ولی فکر کنم 13 نصب بشه. مشکل فقط از اکسیده........ فلوئنت و گمبیت راحت نصب میشن 5
REZA67678 12 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 ممنون از آموزشهاتون . در ضمن تو وبلاگ من هم آموزش همه قسمت های فلوئنت به صورت جزوه و pdf موجود می باشد همچنین فایل های مثال های آماده هم واسه دانلود گذاشته ام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر 2
sara hedayati 10 ارسال شده در 26 آذر، 2014 سلام.هندسه من 2تا مکعبه که یکیش اتاقه دیگری رادیاتور.چه جوری براش شرایط مرزی ومش بندی تعریف کنم؟
ارسالهای توصیه شده