afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ زن شاغل؟ زن خانه دار؟ در دنیای امروز، روز به روز تعداد بیشتری از زنان وارد بازرگانی می شوند. در حال حاضر میلیون ها زن در جهان در مشاغل گوناگون فعال هستند و میلیون ها زن که در بیرون کار نمی کنند در خانه به حرفه های دستی و تولیدی می پردازند و این رقم مدام بیشتر می شود. زنان اغلب براساس شرایط اقتصادی، اجتماعی و در اختیار داشتن مبالغ مالی و مادی، خانهداری یا اشتغال خارج از منزل را انتخاب میکنند. زنان شاغل نسبت به زنان خانهدار، کلیهی مقیاسهای کیفیت زندگی را به جز عملکرد جسمانی بالاتر و بهتر گزارش کردهاند. به نظر میرسد اشتغال و مشارکت در فعالیتهای اجتماعی راه فرار از دغدغههای منزل است که منجر به افزایش قدرت برنامهریزی زنان شاغل و رضایتمندی روانی برای فرد شده است. .................................................................................................................................................................... به نظر شما كيفيت زندگي زنان شاغل بهتر است يا خانه دار؟ 20 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ زنان شاغل علاوه بر مسئولیتهایی که تو خونه به عهده دارن باید سر کارشونم بازدهی و عملکرد خوبی داشته باشن. باید کارهای منزلو انجام بدن،به بچه ها برسن،به شوهرشون رسیدگی کنن،کارشونم خوب انجام بدن و به خودشونم برسن. اما زنان خانه دار باید فقط بخشی از این کارها رو انجام بدن. معلومه که کار زنان شاغل خیلی سخت تر از زنان خانه داره. و زنان شاغل بیشتر از زنان خانه دار خسته میشن و چون بیشتر از بدنشون کار میکشن زودتر فرسوده میشن و بیماری های بیشتری میگیرن. (البته ممکنه مواردی هم وجود داشته باشن که زنان شاغل سالم تر از زنان خانه دار باشن اما با شرایط یکسان باید گفت که بر عکسه به دلیل فعالیت و کار که هم باعث خستگی و فشار روحی و هم خستگی و فشار جسمی میشه) از نظر روحی هم زنان شاغل بیشتر در فشارن چون باید هم مادر خوبی باشن هم همسر خوبی باشن هم انسان شاغل خوبی باشن و همه ی امورو سر و سامان بدن و این واقعا انرژی زیادی میبره و باعث فشار روحی و جسمی میشه. اما در مقابل زنان شاغل چون درآمدی دارن استقلال مالی بیشتری دارن نسبت به زنان خانه دار و راحت تر میتونن خواسته هاشونو برآورده کنن وچون در محیط بیرون از منزل هم مفید هستن و (اگه عملکرد خوبی داشته باشن حتی اگه ازاوضاع منزل راضی نباشن) میتونن رضایت خاطر بیشتری داشته باشن. تربیت فرزند برای زنان شاغل هم سخت تر از زنان خانه داره و ممکنه نتونن این مسئولیتو به خوبی انجام بدن. یا اگه روزی یکی از وظایف مادری یا همسریشونو به خوبی انجام ندن مورد توبیخ و سرزنش خانواده قرار بگیرن به خاطر شاغل بودنشون. اما در کل مواردی که من دیدم زنان شاغل زودتر از زنان خانه دار (با شرایط نسبتا یکسان) فرسوده و بیمار شدن و چون با سختی بیشتری دارن وظایفشونو به بهترین شکل ممکن انجام میدن اگه در زندگی خانوادگیشون از طرف همسر یافرزندان حمایت نشن (یا روابطشون خوب نباشه) فشار روحی بیشتری دارن. به نظرم نمیشه در همه ی موارد گفت که رضایت از زندگی درکدوم گروه بیشتره و از این نظر کیفیت زندگی کدوم گروه بهتره. 8 لینک به دیدگاه
reza_12345 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ به نظر من اگه درامد مرد کافی باشه و زن خانه دار باشه بهتره ولی اگه کافی نبود در صورت نداشتن فرزند زن شاغل باشه بهتره تا بتونه کمک حال مرد باشه 8 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ من خودم ترجیح میدم یا خانه دار باشم یا یه کار نیمه وقت داشته باشم یا مثلا تو بانک کار کنم که ساعت 2 به آقایون همکار بگم حسابای منم دربیارین من میرم بچمو از مهدکودک بردارم. (بابام میگن خانومای همکارمون کارشون این شده که نیم ساعت دیر بیان ما کار ارباب رجوعو راه بندازیم از اون طرفم یا ساعت 12 برن بچه رو ببرن خونه و یه ساعت بعد بیان یا ساعت 2 بگن آقایون لطفا حسابای منم دربیارین من برم بچه رو ببرم خونه یا اگه خیلی پر کار باشن و حساباشونو دربیارن به مشکل بخورن و بگن بیاین کمک و وسطشم خودشون برن خونه.) به نظرم اگه زنی تواناییشو داره که هم امور خونه و خونوادرو به بهترین شکل سر و سامون بده و هم فعالیتش سرکار درست و خوب باشه و به خودشم خیلی فشار نیاد بد نیست کار کنه. 7 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ زنان شاغل زودتر یائسه میشن! و زودتر پوکی استخوان میاد سراغشون! کلا درصد فرسودگیشون بالاست مخصولا اگه متاهل و بچه دار هم باشند. من فکر میکنم خانم خونه داری که دغدغه مالی نداره کیفیت زندگیش از همه بهتره من اگه مزدوج بشم و طرف وضع مالی خوبی داشته باشه اصلا سر کار نمیرم و برای سرگرمی یه سری کارای طراحی-تو زمینه رشته خودم- تو خونه انجام میدم و کلا به تفریح میپردازم ان شا ا... 7 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ خب یک مسئله رو نباید فراموش کنیم اینکه زن برای این توی خونه همه ی کارهار و برعهده داره و مسئوله که مرد در اصطلاح نان آور خانواده هست و بیرون از خونه کار می کنه زمانی که زن هم شاغل باشه عادلانه و منطقی اینه که کارهای منزل تقسیم بشه اینطور زن فرسوده نمیشه و این همکاری توی کسب درآمد و کارهای منزل زوج رو بهم نزدیک تر می کنه. 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ باید بگم اونایی که میگن خانوما نباید شغل داشته باشن سخت در اشتباهن... من یه پسرم اما شغل برای خانوما به عنوان یه منبع درامد واجبه علتشو تا حالا توی چندین و چند تا از زندگی های مردم دیدم 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ بنظرم اینکه خانم ها فقط برای مسائل مالی شاغل میشن درست نیست...برخی اگر در جامعه حاضر نشن و فعالیتی نداشته باشن، افسرده میشن اما شایسته است در خانواده ای که خانم شاغل است مسائل تقسیم شود. هر کسی با سنجش توانایی خودش میتونه انتخاب کنه که چه نوع کاری واسش مناسب هست..و تا چه حدی میتونه مسئولیت های مختلفی که داره رو انجام بده...بنابراین کیفیت یک امر نسبی است که در دیدگاه هر کسی فرق میکنه، ولی ساعات کاری زیاد مادر که مرکز اصلی عاطفی خانواده هست، بر همه اعضا خانواده تاثیر خواهد گذاشت...بنابراین لازم هست که یک خانم شاغل همواره نشاط خودش رو در خونه حفظ کنه. 9 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ من تو دوران کار اموزیم فهمیدم چقدر کار برام ارامش میاره.... شاید ساعت ها پای یه چی میموندم شاید یه چیزو متوجه نمیشدم حرص میخوردم اما وقتی میرسیدیم و با تمام خستگی شام درست میکردم میخوابیدم میفهمیدم واقعا زنای شاغل چقدر از خاله زنک بازی دورن.... من دوست دارم شاغل باشم اینجوری فکرم در گیر کار مشه و بهتره تازشم میخوام با پولم واسه همسری کادو بگیرم:gnugghender: خلاصه کار برای من آرامش و خواب راحت میاره بعدش پول 10 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ باید بگم اونایی که میگن خانوما نباید شغل داشته باشن سخت در اشتباهن... من یه پسرم اما شغل برای خانوما به عنوان یه منبع درامد واجبه علتشو تا حالا توی چندین و چند تا از زندگی های مردم دیدم در تکمیل فرمایش شما با اینکه کاملا از موضوع دور میشه ولی باید عرض کنم که اصولا مردها دو گونه هستن: یا ترجیح میدن که خانم همیشه بهشون وابسته باشه و حتی در تحصیلات ازشون پایین تر که مدام احساس قدرت کنند یا اینکه با هم پله ها رو طی بکشند که گزینه دوم گونه ای هست نادر. 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ در تکمیل فرمایش شما با اینکه کاملا از موضوع دور میشه ولی باید عرض کنم که اصولا مردها دو گونه هستن: یا ترجیح میدن که خانم همیشه بهشون وابسته باشه و حتی در تحصیلات ازشون پایین تر که مدام احساس قدرت کنند یا اینکه با هم پله ها رو طی بکشند که گزینه دوم گونه ای هست نادر. یه خانوم باید برای خودش بتونه درامد داشته باشه که علاوه بر مواردی که VINA و Victoria-r مطرح کردن، طوری نشه که بعد از چندین سال زندگی با همسرش هیچی از خودش نداشته باشه... البته باید کاملا مد نظر داشت که یه مرد از همسرش توقع عاطفه داره و طوری نشه که خانوم با شغلش درگیر بشه که اصلا وظیفه اصلیش یعنی بودن به عنوان کانون یه خانواده رو فراموش کنه 5 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ زن باید زن باشد زنی که زن نباشد زن نیست 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ ای بابا هنوزم این مسائل دغدغه هستن ؟ هر کسی بنا به شرایط زندگیش می تونه تصمیم بگیره.گذشت اون زمونا که با این جمله " آقایون مدیریت بیرون از خونه و خانومها مدیریت داخل خونه رو بر عهده دارند " می شد سر خانومهارو گول مالید خب طبیعیه وقتی خانومی می ره سر کار ، دیگه کارهای خونه و مراقبت و بردن و آوردن بچه هم بینشون باید تقسیم بشه ! وقتی هر دو نفر شاغل هستن ، و ساعات یکسانی رو سر کار می گذرونن و هر دو خسته می رسن خونه ، بنابراین هر دو نفرشون باید تو آماده کردن غذا ، و رسیدگی به بچه و کارهای خونه همکاری کنن...نه اینکه بگیم خانوم شاغله پس فشار بیشتر رو تحمل میکنه.نه ! یک مرد خوب نمی زاره خانومش به خاطر شاغل بودنش فشار زیادی رو تحمل کنه.خیلی از آقایون همکاری می کنن این دیگه به تصمیمات بین زن و مرد برمی گرده.. 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ یه خانوم باید برای خودش بتونه درامد داشته باشه که علاوه بر مواردی که VINA و Victoria-r مطرح کردن، طوری نشه که بعد از چندین سال زندگی با همسرش هیچی از خودش نداشته باشه...البته باید کاملا مد نظر داشت که یه مرد از همسرش توقع عاطفه داره و طوری نشه که خانوم با شغلش درگیر بشه که اصلا وظیفه اصلیش یعنی بودن به عنوان کانون یه خانواده رو فراموش کنه علی آقا یک زن از همسرش توقع عاطفه نداره ؟؟ اتفاقا خانومها کم توجهی رو خیلی زودتر متوجه می شن.. به نظر شما نیستن آقایونی که انقدر با کارشون درگیرن که بی حوصله و عصبی میان خونه؟ و از خستگی زیاد کلا عاطفه و این چیزا رو فراموش میکنن ؟ اونوقت باید چی گفت. باید گفت مرد نباید کار کنه؟ 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ یه خانوم باید برای خودش بتونه درامد داشته باشه که علاوه بر مواردی که VINA و Victoria-r مطرح کردن، طوری نشه که بعد از چندین سال زندگی با همسرش هیچی از خودش نداشته باشه...البته باید کاملا مد نظر داشت که یه مرد از همسرش توقع عاطفه داره و طوری نشه که خانوم با شغلش درگیر بشه که اصلا وظیفه اصلیش یعنی بودن به عنوان کانون یه خانواده رو فراموش کنه این یک موضوع کاملا دو طرفه هست...ولی چون خانم ها همیشه سعی میکنند انرژی بیشتری برای کارشون بزارن بیشتر خسته میشنو اتفاقا بقیه هم بیشتر باید هوای ایشون رو داشته باشن. زن باید زن باشدزنی که زن نباشد زن نیست اونوقت تعریف شما از زن چیه؟ 4 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ از بحث پیش آماده نتیجه میگیریم که کار نکردن بسی بهتر از کار کردن و چه خوب که زانو مرد در خانه نشسته و هی عواطف همو ارضا کنن هی ذوق کنن کنار هم اصلا بیاید انجمن حمایت از بیکاری تشکیل بدیم با شعر : عشق عاطفه بی پولی مرگ تدریجی 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ علی آقا یک زن از همسرش توقع عاطفه نداره ؟؟ اتفاقا خانومها کم توجهی رو خیلی زودتر متوجه می شن.. به نظر شما نیستن آقایونی که انقدر با کارشون درگیرن که بی حوصله و عصبی میان خونه؟ و از خستگی زیاد کلا عاطفه و این چیزا رو فراموش میکنن ؟ اونوقت باید چی گفت. باید گفت مرد نباید کار کنه؟ خب این تاپیک بحث در مورد خانوم هاست نه آقایون من مخالف اون هم هستم نمیشه گفت چون مرد کار میکنه باید روحیه ی کاریش رو تو خونه وارد کنه به نظر من هر مسئله ی کاری و اتفاق خارج از خوانواده باید همون بیرون از خونه حل بشه و اصلا توی خونه راه پیدا نکنه اما از اونجایی که زن ها اصولا روحیه ای لطیف دارن، در مقابل مشکلات کاری صلابت مرد رو ندارن روی همین مسئله نکته ی قبل رو گفتم 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ زن باید زن باشدزنی که زن نباشد زن نیست مرد باید مــــــــــرد باشد مردی که مــــــــــرد نباشد رو باید ...... 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ زن يا مادر ؟؟؟ زن شاغل خوبه اما مادر شاغل / نه ... مادر شاغلي كه بخواد صب تا غروب كار كنه / اصلا هرچي مامان نبايد كار كنه ..... چون خونه به يك مادر پر محبت / يك مادر مهربون / يك خونه گرم ... بچه ها يك مادر واقعي ميخوان .... جدي ميگم .... هيچي چيز جاي مادر رو پر نميكنه ... نه پول / نه مهدكودك ، نه كلاس آموزشي هرم آغوش مادر يك چيز ديگه است .... من حاضرم لباس و خواركم كمتر بشه ف اما مادرم كار نكنه ( خدا رو شكر ديگه كار نميكنه ) 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده