گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان متاسفانه سجاد عزیز، s.f ، مدیر ارشد سابق سایت، مادربزرگ بزرگوارشون رو با فاصله ی کوتاهی بعد از پدربزرگشون از دست دادن. به سجاد عزیز و خانواده ی محترمش تسلیت میگم و از خدا برای اون دو عزیز طلب رحمت و مغفرت دارم. دوستان ممنون میشم که برای شادی روحشون فاتحه ای یا صلواتی هدیه کنید. 46 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ تسلیت میگم بابابزرگِ روحَش قرین آرامش لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ تسليت ميگم داداش ايشاا... غم اخرت باشه من كماكان در خدمتم لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ منم به نوبه ی خودم به عنوان یه عضو کوچیک تسلیت میگم لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ تسلیت میگم سجاد جان روحشون شاد لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ روح هردوشون شاد و آروم باشه :icon_gol: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ تسلیت میگم سجاد جان روحشون شاد لینک به دیدگاه
.asma 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ روحشون شاد.تسلیت میگم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ به شما و خانواده محترم تسلیت میگم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده