Ashkan_ad72 1891 ارسال شده در 13 آبان، 2013 آقا ما امشب میخوایم بریم حنابندون جاتون خالی میخوام یه سیدی از آهنگهای شاد رقاصی با خودم ببرم آهنگایی که شما باهاش حال میکنید و خوب میرقصید رو معرفی کنید من دانلود کنم 6
Ashkan_ad72 1891 مالک ارسال شده در 13 آبان، 2013 عزیزان این آهنگای قدیمی مس گلپری دهان آدمو سرویس میکنه بسکه گلپری گوش میدادیم تو مجالس ملت روانپریشی گرفته بودم یه مدت 2
H O P E 34652 ارسال شده در 13 آبان، 2013 آهنگای امید جهان رو دانلود کن "برات عروسی می گیرُم" ش خدااااس 3
IT Maryam 1201 ارسال شده در 13 آبان، 2013 :JC_thinking: ای جان از کامیار با من برقص از رضا شیری حس خوب از طوفان تو عزیزی از علی مرشدی شیطونکی یا Electric از کامرون کارتیو ناری ناری از علی روزگار آهنگهای آرش باز مثل هر شب از سعید tataei آهنگ شانی و اندی آهنگهای تی ام بکس آهنگهای چند سال پیش امیرتتلو با یک سری از آهنگهای معروف بلاد کفر. خوش باشید. 3
ms13 1488 ارسال شده در 13 آبان، 2013 روزا باتو زندگیو پر از قشنگی میبینم شبا به یاد تو همش خوابای رنگی میبینم چشم تو رنگ عسل توی چشم تو نگاه مث شاه بیت غزل قد تو مثل سپیدار بلند دل تو نرم تر از صبح پرند قرمزی لبای تو تو هیچ مداد رنگی نیست خودت تو آینه ها ببین رنگ که به این قشنگی نیست شاخ گل حیات ما به آب و رنگش مینازه اما تو که خونه باشی هی پیش تو رنگ میبازه 1
ارسال های توصیه شده