دل مانده 7714 ارسال شده در 11 آبان، 2013 واقعا جالبه بعضیا فک میکنن هر کاری که قرمزها میکنن فقط برا خداست ولی استقلالی ها هرکاری بکنن همش ریاس 8
Gandom.E 17805 ارسال شده در 11 آبان، 2013 باورشون شده این رنکینگا واقعیهبابا رنکینگ فیفا هم الکیه چه برسه به باشگاهیتو رنکینک فیفا یه چیز بگم بخندیم کلمبیا رتبه سه فیفاست:ws28: الان اگه پرسپولیس جای ما بود رنکینگ واقعی بود ولی چون ما بالاتریم آره خیلی ماهه اصلا دوست داشتنی و بوس کردنیه این بشرفقط تو زمین میدوئه النگوهاش نشکنه عسلمونخدایا هرچی استقلالیه به مراد دلشون و اسطورشون برسون آمیییین آنکس که بداند و نداند که بداند/بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس كه نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساند آنکس که نداند ونداند که نداند/در جهل مرکب ابد الدهر بماند :icon_pf (34):بابا ناصر خان اسطورتونه ...اون کچل اسطورتونه این هیچی نداره باز بگین داره صددرصد ناصرخانو داش علی اسطورمونن.. اما کاپیتان محبوب ماهم مثل همونا برامون عزیزه..نیست بازیکنای زیبای شما مثل محمدنوری و...خیلی تو تیمتون گل کاشتن الان دوتا بازیکن خوشتیپ دارین اونم از اس اس اومدن(سیدصالحی و حسینی) امکان نداره کاپیتان بازی کنه و مثمر ثمر نباشه..همیشه بهترین بازیکن زمینه و از همه بهتره..حالا شما هی واسه من ادبیات خرج کن:texc5lhcbtrocnmvtp8 5
victoria_r 7682 ارسال شده در 11 آبان، 2013 آفرین من از این حرکتا خوشم میاد حالا هرکی که انجام بده از هر تیمی یا هر کشوری با هر دینی. مهم اینه که تونسته با یه حرکت کوچیک که چیزیم ازش کم نمیکنه دل کسیو شاد کنه. 5
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 11 آبان، 2013 الان اگه پرسپولیس جای ما بود رنکینگ واقعی بود ولی چون ما بالاتریم صددرصد ناصرخانو داش علی اسطورمونن.. اما کاپیتان محبوب ماهم مثل همونا برامون عزیزه..نیست بازیکنای زیبای شما مثل محمدنوری و...خیلی تو تیمتون گل کاشتن الان دوتا بازیکن خوشتیپ دارین اونم از اس اس اومدن(سیدصالحی و حسینی) امکان نداره کاپیتان بازی کنه و مثمر ثمر نباشه..همیشه بهترین بازیکن زمینه و از همه بهتره..حالا شما هی واسه من ادبیات خرج کن:texc5lhcbtrocnmvtp8 همه مربی های جهان گفتن از این رنکینگا الکیه ربطی به پرسپولیس استقالال نداره حالا بحث رسیده به خوشگلی و خوش تیپیما مفتخریم فرناز و شبه فرناز نداریممحمد نوری هم همیشه مثمر ثمره الکی جوّ نده.. 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 11 آبان، 2013 باورشون شده این رنکینگا واقعیهبابا رنکینگ فیفا هم الکیه چه برسه به باشگاهیتو رنکینک فیفا یه چیز بگم بخندیم کلمبیا رتبه سه فیفاست:ws28: آره خیلی ماهه اصلا دوست داشتنی و بوس کردنیه این بشرفقط تو زمین میدوئه النگوهاش نشکنه عسلمونخدایا هرچی استقلالیه به مراد دلشون و اسطورشون برسون آمیییین آنکس که بداند و نداند که بداند/بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس كه نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساند آنکس که نداند ونداند که نداند/در جهل مرکب ابد الدهر بماند :icon_pf (34):بابا ناصر خان اسطورتونه ...اون کچل اسطورتونه این هیچی نداره باز بگین داره همه مربی های جهان گفتن از این رنکینگا الکیه ربطی به پرسپولیس استقالال ندارهحالا بحث رسیده به خوشگلی و خوش تیپیما مفتخریم فرناز و شبه فرناز نداریممحمد نوری هم همیشه مثمر ثمره الکی جوّ نده.. به داداش قاسم..خوبی؟؟پس چرا باختین؟؟مثمر ثمراتون کجابودن اخه 2
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 11 آبان، 2013 این نیلسونه مثل رحمتی قرآن بلد نیست یه جزء کامل رو تو بازی بخونه جادو جمبل کنهخداییش شانس رو از در رو دیوار ول میدن واسه این قلعه مرغی بعد به ما که میرسه میخوره تو در و دیوار و یارو یه شوت تو عمرش میزنه خودش کف میکنه در ضمن یکی بره به این صدا سما بگه جونننننن مادرتون این خیابانی سوتی رو نزارید تورو خدا نزارید تو 90 دقیقه خدا شاهده بالای 20 تا سوتی داد هروقتم بازی پرسپلیس رو گزارش کرده باخته از بس که سقش سیاسمی گیه یارو تو نیمه دوم خیلی بهتر از نیمه دومهبازی همچنان بدون گله بعد میخواد جمع کنه میگه بدون گل البته برای پرسپولیس یه گل برای سایپا اینو که گفت من یه سکته زدم 4
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 11 آبان، 2013 به داداش قاسم..خوبی؟؟پس چرا باختین؟؟مثمر ثمراتون کجابودن اخه سلام گندمی باختیم فدای سرشون بازی بعد اگه مثل این بازی بدشانس نباشیم و از40متری گل نخوریم میبریم 4
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 11 آبان، 2013 5سال کرج درس خوندم بازی کرج برگزار نشد حالا که ما رفتیم بازی میذارن:4564: 4
Gandom.E 17805 ارسال شده در 11 آبان، 2013 این نیلسونه مثل رحمتی قرآن بلد نیست یه جزء کامل رو تو بازی بخونه جادو جمبل کنهخداییش شانس رو از در رو دیوار ول میدن واسه این قلعه مرغی بعد به ما که میرسه میخوره تو در و دیوار و یارو یه شوت تو عمرش میزنه خودش کف میکنه در ضمن یکی بره به این صدا سما بگه جونننننن مادرتون این خیابانی سوتی رو نزارید تورو خدا نزارید تو 90 دقیقه خدا شاهده بالای 20 تا سوتی داد هروقتم بازی پرسپلیس رو گزارش کرده باخته از بس که سقش سیاسمی گیه یارو تو نیمه دوم خیلی بهتر از نیمه دومهبازی همچنان بدون گله بعد میخواد جمع کنه میگه بدون گل البته برای پرسپولیس یه گل برای سایپا اینو که گفت من یه سکته زدم خیلی بی انصافین..داور کی به ما رحم کرده؟؟شما بذار پای جادو جنبل..اگه نمیگرفت که رحمتی نبود نیلسون بود واقعا این خیابانی رومخه..هروقت بازی اس اسو گزارش کنه ما صدای تلویزیونو قطع میکنیم.. سلام گندمیباختیم فدای سرشون بازی بعد اگه مثل این بازی بدشانس نباشیم و از40متری گل نخوریم میبریم بله اینو نگی چی بگی...بذار پای شانس ماکه چیزی نگفتیم..اگه اینطوری خوشحال میشی..اره بد شانس بودید وگرنه تو این بازی تکنیک بازیکناتون حرف اولو میزد 2
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 11 آبان، 2013 خیلی بی انصافین..داور کی به ما رحم کرده؟؟شما بذار پای جادو جنبل..اگه نمیگرفت که رحمتی نبود نیلسون بودواقعا این خیابانی رومخه..هروقت بازی اس اسو گزارش کنه ما صدای تلویزیونو قطع میکنیم.. بله اینو نگی چی بگی...بذار پای شانس ماکه چیزی نگفتیم..اگه اینطوری خوشحال میشی..اره بد شانس بودید وگرنه تو این بازی تکنیک بازیکناتون حرف اولو میزد بابا رحمتی بازی اول از 50 متری گل خورده اونم از بالای سرش و تازه انداخته گردن بادتازه نکونام هم تیکه بهش انداخته این گل امروز یه قول علی پروین هر صدتایی یه دونش گل میشه که اونم نصیب ما شد خیابانی امروز رو مخ بود به علاوه کارگردانی و تصویر برداری کرجیها توپ به تیرک و شوت میلیمتری صادقیانو ندیدی 3
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 11 آبان، 2013 تو کرج باختید غصه نخور مهدی تو نرفتی ورزشگاه طرفدارای سایپا از 100 تا بیشتر بشن 3
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 11 آبان، 2013 خیلی بی انصافین..داور کی به ما رحم کرده؟؟شما بذار پای جادو جنبل..اگه نمیگرفت که رحمتی نبود نیلسون بودواقعا این خیابانی رومخه..هروقت بازی اس اسو گزارش کنه ما صدای تلویزیونو قطع میکنیم.. بله اینو نگی چی بگی...بذار پای شانس ماکه چیزی نگفتیم..اگه اینطوری خوشحال میشی..اره بد شانس بودید وگرنه تو این بازی تکنیک بازیکناتون حرف اولو میزد من کی گفتم داور به شما رحم کزد من میگم خدا به قلعنوعی رحم میکند یه نگاه به بازیکنایی که مقابل استقلال بازی میکنند بندازید دست میاد مافیای فوتبال کیه و چرا تو هر تیمی میره نتیجه میگیره چون گاوو بندی و تبانیش با بازکناش در حد مافیای ایتالیاستو یونتوس ...نمونشم بازیکنایی که امسال گرفته همونایی بوده که فصل پیش تو بازی مستقیم سوتی منجر به گل دادن 4
Gandom.E 17805 ارسال شده در 11 آبان، 2013 بابا رحمتی بازی اول از 50 متری گل خورده اونم از بالای سرش و تازه انداخته گردن بادتازه نکونام هم تیکه بهش انداخته این گل امروز یه قول علی پروین هر صدتایی یه دونش گل میشه که اونم نصیب ما شد خیابانی امروز رو مخ بود به علاوه کارگردانی و تصویر برداری کرجیهاتوپ به تیرک و شوت میلیمتری صادقیانو ندیدی خب بابا اینقدر ناله نکن..ابروبادومه وخورشید وفلک والبته خیبانی دست به دست هم دادند تا شما امروز ببازین چرافک کردی من افتخارمیدم همچین بازیایی رو ببینم..فقط دقیقه90میزنم نتیجه روببینم:gnugghender: 3
چکامه69 286 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2013 اگه توی زمین های اسناندارد بازی بیشتری انجام بشه، بیشتر از این صحنه های مثله مجیدی میبینیم چون توی زمین خوب بازیکنان حرفه ای خیلی راحتر کاراشونو انجام میدن... امروز پرسپولیس توی یه زمین پر از چاله چوله بازی کرد و باخت... حالا نزدیک جام جهانی موقع این کارا نبود که زمین های داغونو بکشن وسط و کیفیته بازیا بیاد پایین... این وضع مطمئنا تاثیر منفی در خلق این صحنه ها می زاره... 2
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 11 آبان، 2013 مهدی تو نرفتی ورزشگاه طرفدارای سایپا از 100 تا بیشتر بشن نه با 99 تا تماشاگر با تشویقاشون شکسته تون دادند 4
Gandom.E 17805 ارسال شده در 11 آبان، 2013 من کی گفتم داور به شما رحم کزد من میگم خدا به قلعنوعی رحم میکند یه نگاه به بازیکنایی که مقابل استقلال بازی میکنند بندازید دست میاد مافیای فوتبال کیه و چرا تو هر تیمی میره نتیجه میگیره چون گاوو بندی و تبانیش با بازکناش در حد مافیای ایتالیاستو یونتوس ...نمونشم بازیکنایی که امسال گرفته همونایی بوده که فصل پیش تو بازی مستقیم سوتی منجر به گل دادن بهونه نیار داداش..شمام بازیکن به درد بخور بگیرین خب..تبانی کجا بود باز باختین..همه چیو باهم قاطی میکنید 3
ارسال های توصیه شده