رفتن به مطلب

آیا به هرچیزی که میخواهی باید برسی؟

ارسال های توصیه شده

سلام

چرا فکر میکنید باید به هرچیزی که تو فکرتون میگذره برسید

فکر میکنی کارتون خیلی درسته و خیلی خفن هستید و با بقیه فرق داری؟ چه فرقی داری اگر تو اون هدف رو میخوای بقیه هم میخواهند و چه تلاشی در قبال رسیدن بهش میخوای انجام بدی؟:banel_smiley_4:

شده خیلی وقت ها خود من زمان برام کم اومده و فکر میکردم اگر روزا 32 ساعت بود همه چیز اوکی میشد و به استراخت و کارهامم میرسیدم ولی اینطور نبوده فکرم اشتباه بوده ...

خب بعضی وقتها خیلی هامون میشینیم فکر میکنیم به اینکه یه برنامه ریزی برای زندگیمون انجام بدیم و از شنبه معروفی که هیچ وقت نیماد اجراش کنیم...

تا حالا شده به خودت قول بدی یه چیزی رو بدست بیاری؟

تا حالا با خودت کَل انداختی که من چیز رو میخوام و اینقدر بچه پروو باشی که تا تهش بری و بدستش بیاری یعنی خسته نشی؟

بیایین تو این تاپیک از این موفقیت هامون و یا شکست هایی رو بگیم که میتونستیم با ادامه دادنش به یه نتیجه ای برسیم اگر تا تهش پیش میرفتیم بهش میرسیدیم

به این جمله برسیم که موفقيت‌ يعني در هم آميختنشعور با پشتكار و نظم فوق‌العاده و امید

مثالش مثل معدن چیانی هست که همزمان برای رسیدن به منبع طلا تلاش میکنند

نفر اول------------------------------------------------- طلا تا وسطای راه میره خسته میشه و ادامه نمیده

نفردوم------ طلا همون اوایل فاصله را دور میبینه و ادامه نمیده

نفر سوم---------------------------------------------------طلا با تلاشش به هدفی که میخواست رسید

نفرچهارم---------------------------------------------------------- ظلا تا آخراش هم پیش میره و وای میسه برای استراحت

نفر پنجم--------------------------------------------------- طلا دوسوم مسیر رو رفته وداره فکر میکنه که ادامه بده یا برگرده

.

.

.

نفردهم--------------------------------------------------------------- طلا به دیوار طلا تکیه داده و خبر نداره یه قدم دیگه بکنه به طلا رسیده

تو زندگی واقعی هم ما انسانها همین گونه هستیم در صد کمی تا انتها پیش میریم

حود من تو زندگی واقعی سطح درآمدی برای خودم تعریف نکردم

به خودم هیچوقت نمیگم اگر n ریال دربیارم بسمه نه هیچ مرزی نزاشتم و میخوام به اون آرامشی که مد نظزمه برسم با هر مقداری که شده

حالا به یه چالش بزرگ فلسفی رسیدم اینکه برای رسیدن به هدفم میتونم از هر ابزاری استفاده کنم یا نه ؟:ws38:

• Like 21
لینک به دیدگاه

آره برای من شده البته مقصدم مثلا گرفتن مدرک بوده که بهش رسیدم ولی نمیدونم چرا دیگه نمیتونم به راه ادامه بدم و ازش استفاده مفید کنم...:ws38:

• Like 9
لینک به دیدگاه

:girl_yes2:بله باید برسیم. ولی نباید به شکلی باشد که اگر به کمتر از آن هم رسیدیم، آرام نباشیم.

باید موقعیتها را بسنجیم. بعضی وقتها به آن چیز نمیرسیم ولی در قبالش خیلی چیزهای دیگر را بدست میاوریم. گاهی اوقات به آن چیز میرسیم ولی در راه تلاشش خیلی چیزها را از دست میدهیم. (چقدر چیز ... خدا این "چیز" را از ما نگیرد:D)

در مورد ابزار هم باید ببینیم آن ابزار برایمان به چه قیمتی تمام میشود؟ ارزشش را دارد یا نه.

• Like 11
لینک به دیدگاه

منم خیلی وقتها تصمیمات بزرگی گرفتم نمیگم همیشه شرایط مقصر بوده اما خب تو80درصد مواقع واقعا شرایطش رو نداشتم

بخصوص از نظر مالی:sigh:

اام خب الان هدف های خوبی دارم نمیدونم میشه بهشون رسید یا نه اما میدونم اول با توکل بر خدا وبعد با بالا بردن صبر وپشتکار وامید،میشه بهشون رسید که البته هدف هایی که دارم پول زیادی هم نیاز ندارن اما زمان زیادی میخوان

• Like 9
لینک به دیدگاه

به نظر من اگه تو ذهنمون به اون موقعیتی که میخوایم برسیم اعتقاد داشته باشیم میتونیم به انجام برسونیمش!!!من واقعا امتحانش کردم و جواب داده :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

شاید متن امضام به درد این تاپیک بخوره ......

من همیشه احساس میکنم وقتی فاصله هدف رو تا موقعیت فعلیمون با چشمامون متر میکنیم هر چه قد هم کوتاه باشه ..چشمها فریبمون میدن ومسیر رو خیلی طولانی وپردردسر برامون طراحی میکنن....خدا برکت بده به قدمها ودستها ....همچین که دست به کار میشیم وقدم برمیداریم این فاصله هاست که دائم داره کم میشه به هدف نزیکتر میشیم ...

• Like 3
لینک به دیدگاه

خواستن توانستن است

اما گاهی خواسته های ما بیش از قدرت و توانایی های ما هست اگه انسان خودشو خوب بشناسه و خواسته منطقی داشته باشه در شرایطی که همراه با امید،پشتکار،عقلانیت،آینده نگری باشه قطعا به خواسته خودش میرسه و بیشتر زمانی قطعیت پیدا میکنه که باور داشته باشه

• Like 1
لینک به دیدگاه

من هیچوقت به اون چیزایی که میخواستم نرسیدم همش حسرت شد ...

حسرت دوتا چیز خیلی عذابم میده: یکی اینکه آرزوم بود وکیل بشم سر از مهندسی درآوردم یکی شکست عاشقانه که این داره نابودم میکنه .... :62izy85:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ببنید آرزو و با هدف خیلی به نظرم فرق داره یه زمانی شما آرزو داری که میلیاردر اول بشی این چیزی نیست که به تنهایی بهش برسی یه سری عوامل دست به دست هم باید بده که به اون رتبه برسی ولی همین که آرزوش رو میکنی و بهش حمله میکنی برای رسیدن بهش به بخشی از اون آرزو حتما میرسی حالا نفر اول نشی نفر 10 که میشی

حالا سوال من اینه بعضی وقتها برای رسیدن به آرزوت باید یه چیزایی رو قربانی کنی آیا حاضری این کار رو بکنی و تا تهش پیش بری

مثلا فکر کنید شرایط ادامه تحصیل در یه کشور خیلی خوب برای شما فراهم بشه و فردا اون روز سرنوشت سازی که باید بری سوار هواپیما شی حال یکی از اعضای خانوادت طوری باشه که بین رفتن و موندن گیر کنید در این زمان چه تصمیمی میگیرید؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
حالا به یه چالش بزرگ فلسفی رسیدم اینکه برای رسیدن به هدفم میتونم از هر ابزاری استفاده کنم یا نه ؟:ws38:

حالا سوال من اینه بعضی وقتها برای رسیدن به آرزوت باید یه چیزایی رو قربانی کنی آیا حاضری این کار رو بکنی و تا تهش پیش بری

مثلا فکر کنید شرایط ادامه تحصیل در یه کشور خیلی خوب برای شما فراهم بشه و فردا اون روز سرنوشت سازی که باید بری سوار هواپیما شی حال یکی از اعضای خانوادت طوری باشه که بین رفتن و موندن گیر کنید در این زمان چه تصمیمی میگیرید؟

درود...

گاهی اوقات برای رسیدن به آرزو باید از داشته های خودمون قربانی کنیم و گاهی اوقات داشته های دیگران.

قسمت اول: برای رسیدن به چیزهای بهتر باید از خیلی از چیزها گذشت . مثل خونه تکونی می مونه، تا لباس های کهنه و اسباب کهنه رو دور نریزیم نمیریم بهترش رو بخریم و لذت ببریم...مرگ یک انسان زمانیکه هست که به داشته هاش راضی بشه و روح کمال گرایی رو در خودش نادیده بگیره و سعی در آرام کردنش داشته باشه...

قسمت دوم: دیگران...اگر آروزهای ما مصادف بشه با نادیده گرفتن حق طبیعی و معقول دیگران اینجا کار ما خودخواهی هست..بجای اینکه از آرزومون چشم بپوشیم میتونیم تغییر بدیم و یا به دنبال یک هدف بالاتر بدیم...کاخی که بر روی ویرانه دیگری بنا بشه، روزی فرو میریزه چون اساسش خرابه...حتی اگر موقتا شادی کوتاه مدت بیاره

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...