Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ دوستان نواندیش با توجه به پرسشهایی در رابطه به زیباییها ، بوتاکس و عملهای زیبایی مجموعه متدهای زیبای علم پزشکی در تالار پزشکی ایجاد گردید . چنانچه دوستان مطالب مرتبطی رو داشتند لطفا همکاری کنند و سوالات مربوطه ای رو که داشتند در همین بخش بپرسند. 7 لینک به دیدگاه
نازنين تركـان 783 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ دوستان نواندیش با توجه به پرسشهایی در رابطه به زیباییها ، بوتاکس و عملهای زیبایی مجموعه متدهای زیبای علم پزشکی در تالار پزشکی ایجاد گردید . چنانچه دوستان مطالب مرتبطی رو داشتند لطفا همکاری کنند و سوالات مربوطه ای رو که داشتند در همین بخش بپرسند. سلام ورود مجدد شما رو به تالار پزشکي خوش آمد ميگم اميدوارم با کمک شما و دوستان ديگه تالار پزشکي هر روز بهتر بشه 6 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سلام ورود مجدد شما رو به تالار پزشکي خوش آمد ميگم اميدوارم با کمک شما و دوستان ديگه تالار پزشکي هر روز بهتر بشه سلام عزیزم.مرسی خانومی شما هم به جمع ما خوش اومدین .قطعا با همکاری کردن میشود در خدمت دوستان بود و تالار را فعال کرد و به روز 6 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ روزتون مبارک جدا از مسئولیت و ... حقیقتا پزشکان تو هر کشور و دین و فرهنگی مورد احترام هستن. 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ بله. روزتون مبارک. بگذریم ک پزشک ها رو دوس ندارم البته نه همشون رو. ی عده از پزشکا ک تعدادشون کم هم نیست رسما شدن تاجر! بابا جایگاه پزشک بودن خیلی بالاست ... 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ روزتون مبارکجدا از مسئولیت و ... حقیقتا پزشکان تو هر کشور و دین و فرهنگی مورد احترام هستن. مرسی مهندس .......سپاس از ابراز لطفتان بله. روزتون مبارک.بگذریم ک پزشک ها رو دوس ندارم البته نه همشون رو. ی عده از پزشکا ک تعدادشون کم هم نیست رسما شدن تاجر! بابا جایگاه پزشک بودن خیلی بالاست ... مرسی مهندسحالا واقعا فکر میکنی پزشکان مهندسان رو دوست دارند؟ چی بگم مهندس خب شما یه تبریک گفتین دستتون درد نکنه با کلی کنایه حداقل تو این مجموعه دو نفر پیدا شدند که رو در رو روزمون رو تبریک بگن نه اینکه فقط مواقع خصوصی و کار ازمون انتظار داشته باشند میشه گفت اینم گلایه شخص خود من از اعضا اما ایا توجه کردین هیچوقت از یه مهندس نمیپرسن چطور شد تاجر شدی و کاخ نشین؟ اما یه پزشک که به جای سیم برق و مصالح و اب وراه و هوا و...با جسم و جان انسان در ارتباطه و جانی دوباره میبخشد همیشه متهم به ثروت اندوزی ، ادم بده شده و نقل و طراوت سریال و طنزهای کمدی ....اینم گلایه قشر پزشک از جامعه 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ مرسی مهندس .......سپاس از ابراز لطفتان مرسی مهندسحالا واقعا فکر میکنی پزشکان مهندسان رو دوست دارند؟ چی بگم مهندس خب شما یه تبریک گفتین دستتون درد نکنه با کلی کنایه حداقل تو این مجموعه دو نفر پیدا شدند که رو در رو روزمون رو تبریک بگن نه اینکه فقط مواقع خصوصی و کار ازمون انتظار داشته باشند میشه گفت اینم گلایه شخص خود من از اعضا اما ایا توجه کردین هیچوقت از یه مهندس نمیپرسن چطور شد تاجر شدی و کاخ نشین؟ اما یه پزشک که به جای سیم برق و مصالح و اب وراه و هوا و...با جسم و جان انسان در ارتباطه و جانی دوباره میبخشد همیشه متهم به ثروت اندوزی ، ادم بده شده و نقل و طراوت سریال و طنزهای کمدی ....اینم گلایه قشر پزشک از جامعه کنابه مث ایهام، دولبه است. من مستقیما انتقاد کردم خوب ببین من مهندس نهایتا ی هوش مصنوعی درست میکنم ک حالا شامل اهن و تیر و تخهته است. ی موجود بدون حس و روح! روح چیزی پیچیده ای. البته عده ای بهش میگن کانشس یا همون اگاهی ک من شخصا مخالف اینم ک روح کانشس باشه. ( روبات خوداگاه هم ساخته شده!!! ) دکترا کسایی هستن ک با انسان سر و کار دارن و مهندسا با اهن! همه باید سطح زندگی خوبی داشته باشن و پولداشتن خیلی خوبه. اما وجدان کاری در این دو حیطه متفاوت ه و انتقاد من ب کمبود وجدان کاری در قشر پزشک بود ک جای خودش رو داده ب پول پرستی. ندیدین یا نشنیدن ویزیت های گروهی!!! پزشک مثل گوسفند 2-3 تا مریض رو باهم ویزیت می کنه !! یکی رو شنیدم و تا سازمان نظام پزشکی هم، تلفنی پیگیری کردم.نهایتا کلی بند و قانون و کاغذ بازی بود ک ایا درمانگاه بوده یا محل شخصی بوده. ایا بهمانک بوده یا بیسارک بوده. بیخیال شدم. بحث اصلا پول نیست. بحث جانشین شدن پول ب جای وجدان کاری ه ک در صنف پزشکان ایران ب شدت شاید 80 درصد یا 90 درصد رسوخ کرده. گلایه خودتون ک ب جاست. اما گلایه قشر پزشکان نه ( تیپ کلامی این گلایه من رو یاد مغلطه پهلوان پنبه می ندازه) 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ بلی متوجه ام مستقیم بود واقعا متاسف شدم و متاثر اخه چطور ممکنه چند مریض با هم ویزیت شوند؟ البته اینو قبلا هم شنیده بودم و برام کماکان عجیبه یعنی این کار جزو تخلفات سنگین محسوب میشه یه بیمار مشکلاتش خصوصیه و تنها با پزشکش میتونه در میان بذاره در غرب شده کسانی که خارجین و زبان کشور رو به خوبی نمیفهمن و یا موارد پزشکی رو نمیتونن بیان کنند از مترجم کمک میگیرن که این مترجمین تلفنی هستند و بدون ذکر نام بیمار فقط از طریق تلفن واسطه بیمار و پزشک میشوند. قانون محرمانه بودن پرونده و موضوع بیمار خیلی سخت و محکم هست چطور ممکنه قوه قضائیه رو چنین موضوعی سرپوش بذاره باید قانونی و تبصره ای وجود داشته باشه بسی متعجب گشتیم مرسی مهندس از توضیحاتت امیدوارم همین صحبتها قدمی برای چاره اندیشی مسئولان برای چنین تخلفات پزشکی باشد. 3 لینک به دیدگاه
Elhamshadnam 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۵ سلام سوالی مهم راجبه هیدروپس داشتم ازکجابپرسم??? 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده