Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ خب بالاخره بازی من و آقا افشین برگزار شد و اوشون بردن 3-0.لطفا با شهدخت بازی کنین که اگه بردین من دیگه بازی نکنم چه عجب 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ عذرمیخوام دیر شد هردفعه یکیمون نبودیم!!!! یا سایت برامون مشکل داشت راستی گیم باز ورژن جدیدش اومده و gametaz.ir شده ما تو همین گیم تاز!!! بازی کردیم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ عذرمیخوام دیر شدهردفعه یکیمون نبودیم!!!! یا سایت برامون مشکل داشت راستی گیم باز ورژن جدیدش اومده و gametaz.ir شده ما تو همین گیم تاز!!! بازی کردیم اتفاقاً امروز از طرف سایت برام ایمیل اومده بود که سایت رفع ***** شد 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ اتفاقاً امروز از طرف سایت برام ایمیل اومده بود که سایت رفع ***** شد منم همینطوری فهمیدم آدرس سایت جدید تو همون ایمیل داده 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ منو و شاهدخت بازی کردیم خیلی نفس گیر و نزدیک من 3-2 بردم(هر 5 تا بازی نفس گیر بود) 4 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ آقا این مرحله بعدی بازیا کی شرو میشه؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده