Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ کی؟ اگه اسمت بود مینوشتمش هااا الکی میگیالان نمیشه بنویسی دیگه نه؟ 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ اسم منم shahdokht هست. 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ به دلیل عدم تمرکز انصراف میدمآرانوس رو بذارین جام من قبلا با اينكه خيلي دوس داشتم شركت كنم انصراف دادم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ فقط گروه ما منظم بازی ها رو برگزار کرد 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ من الان از گروهمون اومدم بالا. نفر اول یه گروه دیگه ام مشخص شده. دوتا گروه موندن. بهشون اعلام کنیم اونا هم بازی کنن. دیگه سریع جمع بشه. shahdokht.parsa و afshin-18 و S.Ahmadi که هستن خب اینا بازی کنن دیگه. JU JU و unstoppable رو من نمیدونم هستن یا نه. ولی deniz هست. اگر هستن که بازی کنن و اگر هم نیستن یا یکی جایگزینشون بشه یا بازنده اعلام بشن. الان Arpak خب جایگزینه کسایی که نیستن بشه. اگر نیستن و جایگزین هم نداریم deniz رو برنده کنید. آقای خاص کار خودته. شما که زحمت کشدی تاپیک رو زدی (ممنون) به نظرم شما این مشروعیت رو داری که بچه هایی که نیستن رو حذف کنی. یا برای بقیه که هستن مهلت بازی تعیین کنی. [TABLE=class: cms_table_grid, width: 500, align: center] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] 6 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ فقط گروه ما منظم بازی ها رو برگزار کرد گروه ما هم بازی ها ش تموم شده، اون دوتا گروه دیگه موندن 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ جاوید برگشته ، من و جاوید قراره امشب بازی کنیم deniz هم مثل اینکه با سایت های میزبان مشکل داره و قرار شده وقتی ثبت نام کردن خبر بدن 5 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ سلام سلام منم هستم دیگه زود بازیا رو انجام میدیم توی کدوم سایت انجام میشه بازیا و کجا ثبت نام کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ سلام من اولش قطعی نبودم خب ولی انگاری قرار شد شرکت کنم. متأسفانه یکم این سری توی هماهنگی مشکل دار شدم.. هم گروهیام اسمشونو تو سایت میزبان بگند من معمولا شبها میام .. یا ظهرها یه سر میزنم .. 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ یکی از بچه ها بیاید یه کمکی بماها کنه ما نمیتونیم همو ببینیم چرا ؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ من و شهدخت پس از گذشت یک و نیم ساعت نتونستیم همو تو محیط بازی پیدا کنیم!!!! کسی سایت دیگه ای سراغ داره معرفی کنه؟ 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ من و شهدخت پس از گذشت یک و نیم ساعت نتونستیم همو تو محیط بازی پیدا کنیم!!!!کسی سایت دیگه ای سراغ داره معرفی کنه؟ یکی از بچه ها بیاید یه کمکی بماها کنهما نمیتونیم همو ببینیم چرا ؟ دوستان میتونید تو محیط بازی بازیکنان آنلاین رو به ترتیب حروف الفبا مرتب کنید و بعد خیلی راحت همدیگرو پیدا کنید. 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ منم هستمممممممممممممم چرا من این رو ندیده بودمممممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ سلامی دوباره دوستانی که با سایت های میزبان مشکل دارن توجه کنند میتونید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که برنامه سایت NetGammon هستش دیگه نیازی به ثبت نام و... ندارید بعد از نصب برنامه میتونید روی لینک اول کلیک کنید راحت عضو بشید یا روی لینک دوم کلیک کنید و با نام کاربریتون یا به صورت میهمان (بدون نیاز به ثبت نام) بازی کنید 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ من خیلی وقته آماده بازی هستم...اما متأسفانه هم گروهی ها... گفتم یکم تحت فشارشون بزارید خصوصاً جاوید (JU JU) لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ من خیلی وقته آماده بازی هستم...اما متأسفانه هم گروهی ها... گفتم یکم تحت فشارشون بزارید خصوصاً جاوید (JU JU) حواست باشه آبروريزي نكني يه وقت 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ من امده ام که همگان را مارس خود کنمممممم لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ من و جاوید (juju) بازی کردیم من 3-0 بردم لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ خب بالاخره بازی من و آقا افشین برگزار شد و اوشون بردن 3-0. لطفا با شهدخت بازی کنین که اگه بردین من دیگه بازی نکنم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده