unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ دوستان همونطور که میدوننمن تا 15م نیستم گروه ما با کمی تاخیر وارد بازی میشه همین الان من رو برنده کنید، احمد رضا که اصلن بازی بلد نیست، دنیز رو هم که از همین الان بازنده حسابش کنید رفتی واسه بازی تدارکاتی؟ کجا اردو زدی؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ هنوز کسی بازی نکرده؟ بازی کنید دیگه :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ میزبان بازیها مهم نیست اصلاً هر کس هرجا میتونه بازی کنه اینجا هم میتونید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فقط بازی کنید و نتیجه رو اعلام کنید 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ بازی اول رو انجام دادم امیر من رو 3-2 برد خسته نباشید امیرجان. 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ اسم کاربری منم seyedmehdi 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ دوستان چرا شما بازی نمیکنید پس؟ Apameh چرا پروفتو بستی؟ هرموقع وقت داشتی بیا امشب ساعت 1 تا 2 بازی کنیم 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۲ به صادق تفکر سه هیچ باختم 6 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۲ به صادق تفکر سه هیچ باختم بازی خوبی بود مهدی جان 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ به NYC سه هیچ باختم:rose: پس بازی من و شما تشریفاتی میشه. بازی مهمی نیست در این صورت 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ من بازی کردم با مستر صادق...3 هیچ منو برد نتیجه ی بازی منو مستر مهدی هم اینطوری شد....البته به نفع بنده 2 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ من بازی کردم با مستر صادق...3 هیچ منو بردنتیجه ی بازی منو مستر مهدی هم اینطوری شد....البته به نفع بنده با این حساب تکلیف اولین صعود کننده به مرحله ی بعد مشخص شد 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ با این حساب تکلیف اولین صعود کننده به مرحله ی بعد مشخص شد نخیر...باید با مستر مهدی شما بازی کنی بازی کردی؟ 2 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ نخیر...باید با مستر مهدی شما بازی کنیبازی کردی؟ آره بازی کردم سه هیچ هم بردم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ به دلیل عدم تمرکز انصراف میدم آرانوس رو بذارین جام 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ منم اعلامِ آمادگی کردم کوشم په؟ کی؟ اگه اسمت بود مینوشتمش هااا 2 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ منم دلم میخواد شرکت کنم اما اینترنتی!!!! تاحالا تجربشو نداشتم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده