major7 280 ارسال شده در 20 مهر، 2013 لطفا در نظرسنجی شرکت کنید. با عرض پوزشدر گزینه 4 اشتباه تایپی وجود دارد لطفا بانوانی که شغل دولتی را می پسندند تا رفع اشکال گزینه مورد نظر صبر پیشه نمایند با تشکر 9
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 21 مهر، 2013 شغل ازاد یک ریسکه تو این موقعیت من خودم به شخصه شغل دولتی را قبول دارم هر چند حقوقش بخور نمیره ولی دائمی است 5
afshin18 11175 ارسال شده در 21 مهر، 2013 اگه بخوای پدر خانواده باشی یه شغل دولتی خوبه اگر می خوای یه ادم ازاد باشی یه شغل ازاد 6
major7 280 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2013 چه خوب میشد اگه جامعه آماری بیشتری شرکت میکردند تا میشد استناد به این نظرسنجی کرد..من نیازمند شرکت بسیار فعالتری از اعضا در این نظر سنجی هستم.لطفا همکاری نمایید. 2
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 23 مهر، 2013 خوبه که مرد یه شغل دولتی داشته باشه چون اگه خدای نکرده اتفاقی واسش پیش بیاد حقوقش قطع نشه چون شغل آزاد آینده اش پیش بینی شده نیست اگرم میخواد در آمد بالایی داشته باشه در کنار کار دولتی یه کار پاره وقت آزاد داشته باشه خیلی خوبه !!!! 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 7 آبان، 2013 شغل دولتی خیلی خسته کننده هست و به مرور روزمرگی میاره و همچنین جلوی نو آوری رو میگیره، مزیت دولتی فقط همون حقوقش یا بقول معروف آب باریکه هست 3
IT Maryam 1201 ارسال شده در 7 آبان، 2013 اگر توانائیش باشد دولتی در کنار آزاد. اگر نه با توجه به اینکه هرکدام مزایای خودش را دارد؛ فرقی نمیکند دولتی باشد یا آزاد. 1
3Tilla 3844 ارسال شده در 7 آبان، 2013 اگه آزاد منظورتون شرکت های خصوصیه که نه ،همون دولتی بهتره دلایلش هم کاملا واضحه.میتونین 8 ساعتی که فردی تو شرکت خصوصی کار میکنه با 8 ساعت فردی که در جای دولتی سپری میکنه مقایسه بفرمایید تا کاملا مطلب جا بیوفته! بنده خانم هستم و کار خویش فرما را می پسندم!!!! 2
ms13 1488 ارسال شده در 12 آبان، 2013 هرچی میخواد باشه فقط درآمدش بالا باشه (حداقل 4م در شرایط فعلی) 1
Ice Dream 472 ارسال شده در 16 آبان، 2013 بطور کلی شغل آزاد رو بیشتر می پسندم ولی الان شرایط اصلا عادی نیست ... از یه طرف شرایط اقتصادی که باعث می شه کار آزاد سوددهیش بیاد پایین و از طرف دیگه وضعیت اخلاقی تو بعضی محیطهای کاری باعث می شه آدم به کار دولتی فکر کنه! 2
manjari 2934 ارسال شده در 3 آذر، 2013 من دوست دارم هم شغل دولتی داشته باشم و هم 2 شغل آزاد!!!!! انشالله هم به هدفم میرسم شغل دولتی رشته خودم:hapydancsmil: شغل آزاد یکی شرکت معماری و مشاوره - دومی مغازه کارهای هنری خودم
major7 280 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2013 از تمام عزیزانی که تو نظر سنجی شرکت کردند تشکر می کنم. کاش میشد تعداد شرکت کننده ها بیشتر می بود و اما نکات: 1- تا امروز تعداد کسانی که در نظر سنجی شرکت کردند 25 نفر بوده تعداد زنهای شرکت کننده 13 و تعداد مردها 12 نفر است (تقریبا 50 % شرکت کننده ها را زنان و 50 % را مردان تشکیل می دهند) 2-تعداد کل افرادی که شغل آزاد را در اولویت قرار داده اند حدودا 50% است .همینطور این رقم برای کسانی که شغل دولتی را در اولویت قرار داده اند حدود 50 % می باشد. 3-همچنین حدود 75% از شرکت کنندگان مرد شغل آزاد را در اولویت انتخاب قرار داده اند و تنها 25% آنها شغل دولتی را انتخاب نموده اند. در صورتی که این آمار برای شرکت کنندگان زن بر عکس است. حالا سوال رو اختصاصی تر می پرسم امیدوارم بیاین و جواب بدین
major7 280 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2013 اگر در شهری با حدود جمعیتی 400-500 هزار نفر زندگی کنید ، و حدود 200- 300 میلیون تومان سرمایه شما باشد ، همچنین شانس استخدام در ادارات مختلفی داشته باشید ، چه می کنید؟
Z@laL 6664 ارسال شده در 20 آذر، 2013 اگر در شهری با حدود جمعیتی 400-500 هزار نفر زندگی کنید ، و حدود 200- 300 میلیون تومان سرمایه شما باشد ، همچنین شانس استخدام در ادارات مختلفی داشته باشید ، چه می کنید؟ کسی که 200 300 م سرمایه داشته باشه چه دلیلی داره بخواد خودشو درگیر کار دولتی کنه؟؟!!! ادم کار میکنه که پول دربیاره وقتی پول داشته باشه که دلیلی نداره بخواد خودشو درگیر کار دولتی کنه... من که استخدام دولت نمیشم اگر اینقدر پول داشته باشم 1
major7 280 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2013 lal[/MENTION];1317075]کسی که 200 300 م سرمایه داشته باشه چه دلیلی داره بخواد خودشو درگیر کار دولتی کنه؟؟!!!ادم کار میکنه که پول دربیاره وقتی پول داشته باشه که دلیلی نداره بخواد خودشو درگیر کار دولتی کنه... من که استخدام دولت نمیشم اگر اینقدر پول داشته باشم خب چیکار میکنی باهاش ؟ 1
Z@laL 6664 ارسال شده در 20 آذر، 2013 خب چیکار میکنی باهاش ؟ یکی از ساده ترین کارهایی که میشه باهاش انجام داد و احتیاج به هیچ تخصصی هم نداره اینه که بذارم بانک هر ماه سودشو بگیرم
ارسال های توصیه شده