major7 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ لطفا در نظرسنجی شرکت کنید. با عرض پوزشدر گزینه 4 اشتباه تایپی وجود دارد لطفا بانوانی که شغل دولتی را می پسندند تا رفع اشکال گزینه مورد نظر صبر پیشه نمایند با تشکر 9 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ شغل آزاد خوبه اما جواب نمیده تو این شرایط اقتصادی 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ شغل ازاد یک ریسکه تو این موقعیت من خودم به شخصه شغل دولتی را قبول دارم هر چند حقوقش بخور نمیره ولی دائمی است 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ اگه بخوای پدر خانواده باشی یه شغل دولتی خوبه اگر می خوای یه ادم ازاد باشی یه شغل ازاد 6 لینک به دیدگاه
major7 280 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ چه خوب میشد اگه جامعه آماری بیشتری شرکت میکردند تا میشد استناد به این نظرسنجی کرد..من نیازمند شرکت بسیار فعالتری از اعضا در این نظر سنجی هستم.لطفا همکاری نمایید. 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ خوبه که مرد یه شغل دولتی داشته باشه چون اگه خدای نکرده اتفاقی واسش پیش بیاد حقوقش قطع نشه چون شغل آزاد آینده اش پیش بینی شده نیست اگرم میخواد در آمد بالایی داشته باشه در کنار کار دولتی یه کار پاره وقت آزاد داشته باشه خیلی خوبه !!!! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ شغل دولتی خیلی خسته کننده هست و به مرور روزمرگی میاره و همچنین جلوی نو آوری رو میگیره، مزیت دولتی فقط همون حقوقش یا بقول معروف آب باریکه هست 3 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ اگر توانائیش باشد دولتی در کنار آزاد. اگر نه با توجه به اینکه هرکدام مزایای خودش را دارد؛ فرقی نمیکند دولتی باشد یا آزاد. 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ اگه آزاد منظورتون شرکت های خصوصیه که نه ،همون دولتی بهتره دلایلش هم کاملا واضحه.میتونین 8 ساعتی که فردی تو شرکت خصوصی کار میکنه با 8 ساعت فردی که در جای دولتی سپری میکنه مقایسه بفرمایید تا کاملا مطلب جا بیوفته! بنده خانم هستم و کار خویش فرما را می پسندم!!!! 2 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ هرچی میخواد باشه فقط درآمدش بالا باشه (حداقل 4م در شرایط فعلی) 1 لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ بطور کلی شغل آزاد رو بیشتر می پسندم ولی الان شرایط اصلا عادی نیست ... از یه طرف شرایط اقتصادی که باعث می شه کار آزاد سوددهیش بیاد پایین و از طرف دیگه وضعیت اخلاقی تو بعضی محیطهای کاری باعث می شه آدم به کار دولتی فکر کنه! 2 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ من دوست دارم هم شغل دولتی داشته باشم و هم 2 شغل آزاد!!!!! انشالله هم به هدفم میرسم شغل دولتی رشته خودم:hapydancsmil: شغل آزاد یکی شرکت معماری و مشاوره - دومی مغازه کارهای هنری خودم لینک به دیدگاه
major7 280 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ از تمام عزیزانی که تو نظر سنجی شرکت کردند تشکر می کنم. کاش میشد تعداد شرکت کننده ها بیشتر می بود و اما نکات: 1- تا امروز تعداد کسانی که در نظر سنجی شرکت کردند 25 نفر بوده تعداد زنهای شرکت کننده 13 و تعداد مردها 12 نفر است (تقریبا 50 % شرکت کننده ها را زنان و 50 % را مردان تشکیل می دهند) 2-تعداد کل افرادی که شغل آزاد را در اولویت قرار داده اند حدودا 50% است .همینطور این رقم برای کسانی که شغل دولتی را در اولویت قرار داده اند حدود 50 % می باشد. 3-همچنین حدود 75% از شرکت کنندگان مرد شغل آزاد را در اولویت انتخاب قرار داده اند و تنها 25% آنها شغل دولتی را انتخاب نموده اند. در صورتی که این آمار برای شرکت کنندگان زن بر عکس است. حالا سوال رو اختصاصی تر می پرسم امیدوارم بیاین و جواب بدین لینک به دیدگاه
major7 280 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ اگر در شهری با حدود جمعیتی 400-500 هزار نفر زندگی کنید ، و حدود 200- 300 میلیون تومان سرمایه شما باشد ، همچنین شانس استخدام در ادارات مختلفی داشته باشید ، چه می کنید؟ لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ اگر در شهری با حدود جمعیتی 400-500 هزار نفر زندگی کنید ، و حدود 200- 300 میلیون تومان سرمایه شما باشد ، همچنین شانس استخدام در ادارات مختلفی داشته باشید ، چه می کنید؟ کسی که 200 300 م سرمایه داشته باشه چه دلیلی داره بخواد خودشو درگیر کار دولتی کنه؟؟!!! ادم کار میکنه که پول دربیاره وقتی پول داشته باشه که دلیلی نداره بخواد خودشو درگیر کار دولتی کنه... من که استخدام دولت نمیشم اگر اینقدر پول داشته باشم 1 لینک به دیدگاه
major7 280 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ lal[/MENTION];1317075]کسی که 200 300 م سرمایه داشته باشه چه دلیلی داره بخواد خودشو درگیر کار دولتی کنه؟؟!!!ادم کار میکنه که پول دربیاره وقتی پول داشته باشه که دلیلی نداره بخواد خودشو درگیر کار دولتی کنه... من که استخدام دولت نمیشم اگر اینقدر پول داشته باشم خب چیکار میکنی باهاش ؟ 1 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ خب چیکار میکنی باهاش ؟ یکی از ساده ترین کارهایی که میشه باهاش انجام داد و احتیاج به هیچ تخصصی هم نداره اینه که بذارم بانک هر ماه سودشو بگیرم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده