-eila- 806 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ هميشه خريدن هديه براي مردان مشکل بوده است . با رسيدن مناسبتهاي مختلف با خود ميگوييم:"چه هديه اي به او بدهم تا واقعا دوست داشته باشد و خوشش بيايد؟ "اگر شما همسري را داريد که هرچيزي را که بخواهد دارد،باز هم بايد هنگام خريدن هديه دقت کنيد.خريدن هديه براي مردان مخصوصا چيزي که واقعا دوست داشته باشند کار مشکلي است . زماني که احساس مي کنيد هيچ هديه عالي براي شاد کردن يک مرد نداريد ،اين نکات به نظر بنده به شما کمک مي کند که از روانشناسي هديه دادن به مردان آگاه شويد و هديه اي منحصر به فرد انتخاب کنيد .1.کاربردي فکر کنيد نه احساساتي: پروفسور مارگارت راکر دکتراي روان شناس و کارشناس در حوزه هديه دادن مي گويد:"در يک رابطه،مردان بيشتر از زنان دوست دارند هديه اي دريافت کنند که بيشتر از ميزان پول پرداخت شده،کاربرد داشته باشد .به طور مثال ممکن است زني از يک خانه پر از گل رز هيجان زده شود ،اما يک مرد ترجيح ميدهد وسيله اي قابل استفاده داشته باشد .پس به عنوان هديه براي يک مرد به يک توپ فوتبال فکر کنيد تا نامگذاري يک ستاره به نام او و يا يک جفت دمپايي به جاي يک شي تزئيني .2.به آنچه که مي خواهد گوش بدهيد:به نظر من معمولا خانمها با اشاره هايي غيرمستقيم در مورد هديه مورد علاقه خود صحبت مي کنند،اما مردها دوست دارند آنچه را که مي خواهند به طور مستقيم بگويند . به جاي اينکه بيرون برويد و يک هديه سورپرايز بخريد،به راحتي خريدن آنچه که مرد خواهان آن است ، ميتواند هديه اي ايده آل باشد . نکته کليدي اين است ، به چيزي که يه مرد ميخواهد توجه نشان بدهيد و بخريد نه چيزي که شما ميخواهيد و يا فکر مي کنيد که او ميخواهد . 3.هديه خود را مطابق با علاقه او تهيه کنيد:زماني که به دنبال هديه اي کاربردي براي مردان هستيد اطمينان حاصل کنيد که هديه شما مطابق علاقه اش باشد. مثلا اگر علاقمند به باغباني است ممکن است از داشتن يک گياه خاص و يه يک وسيله باغباني خوشحال شود . تماشا کردن فيلم را دوست دارد؟شايد يک دستگاه پخش dvd ، يک سيستم صوتي و يا يک سري cd و dvd او را خوشحال کند .4.از دادن هداياي کلي و سرسري خودداري کنيد: بيشتر ، خانمها از اين روش هديه دادن استفاده مي کنند تا آقايان{بيچاره آقايان که وقتي مشاجره اي يا چيزي هم با خانمشون پيش مياد بايد سرزنش شدن از طرف خانمشون را تحمل کنند که هي ميگن:تو آرزوهاي من را برآورده نکردي،هديه خوبي واسا من نمي خري و... که مرد بيچاره هم از سر کم حرفي تسليم زنش ميشه.اما من در اينجا از حقوق مقدس مردان دفاع ميکنم،ادامه مطلب را ببينيد}. بيشتر مردم از جمله مردان براي هداياي سرسري و کلي ارزشي قائل نيستند.هداياي کلي و سرسري،مثل جوراب و لباس زير که هر سال به مردي هديه داده ايد {مخصوصا در عيد}،هداياي بي بها و کم ارزش تلقي مي شوند .راکر مي گويد:"چيزي را که در گنجه داريد و آن را به هرکسي ميتوان هديه داد ، هدايايي کم ارزش هستند."5.هديه اي جالب بدهيد: معمولا مردان از هديه هايي جالب خوششان مي آيد.البته استثنا هم وجود دارد . کساني که حقوق ثابت دارند ترجيح مي دهند چيزي را داشته باشند که نياز دارند.نکته کليدي يافتن چيزي است که مردان از آن استفاده خواهند کرد و کاربردي باشد،اما چيزي که در عين مورد استفاده بودن،جالب هم باشد،نه چيزي که فقط مربوط به کار باشد . براي مثال خريدن يک ست ابزار نجاري ،براي يک مرد مثل خريد يک جاروبرقي براي يک خانم است ،مگر اينکه مرد علاقمند به کارهاي چوبي و نجاري باشد و شما آن وسيله خاص را مورد نياز او ببينيد . 6.در خريدن هديه کمي فکر کنيد: مردان هم دوست دارند حس کنند که مورد توجه اند و يک هديه بافکر ميتواند به آنها اين احساس را بدهد که مورد علاقه و مورد حمايت هستند . چه چيزي يک هديه را با فکر مي کند؟ پيدا کردن چيزي که او مي خواهد و به آن علاقمند است.در سايتهايي که هداياي جالب و منحصر به فرد پيشنهاد مي کنند ، جست و جو کنيد . به طور جايگزين ، بعضي وقتها هديه اي که خودتان براي او درست مي کنيد مي تواند بهترين گزينه باشد . مثل تصويري که خودتان طبق سليقه او نقاشي کرده ايد ، يا يک جعبه از شيريني هاي خانگي مورد علاقه اش . 4 لینک به دیدگاه
-eila- 806 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ کـــــــــــــــــــــــــمکـــــــــــــــــــــــــــــم کنید پس فردا تولد داریم و من درست در همین لحظه از خریدن کادویی که می خواستم بگیرم پشیمون شدم به خاطر خواندن مطالبی مثل این ؟(چيزي را که درگنجه داريد و آن را به هرکسي ميتوان هديه داد ، هدايايي کم ارزش هستند ) حالا من چیکار کنم چقدر کادو خریدن برای آقایان ســـــــــــخته لطفا هر کسی ایده خوبی داره بگه و از من دریغ نکنه 5 لینک به دیدگاه
tracer 160 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ خو یه جفت جوراب بخر ! ولی کلن ما مردا خیلی کم توقعیم! یه تبلت هم خریدی خریدی 2 لینک به دیدگاه
-eila- 806 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ خو یه جفت جوراب بخر ! ولی کلن ما مردا خیلی کم توقعیم! یه تبلت هم خریدی خریدی پولشو از کجا بیارم بعدم میگم می خوام یه چیزی بگیرم که به دردش بخوره خودش دو تا تبلت داره 3 لینک به دیدگاه
tracer 160 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ پولشو از کجا بیارم بعدم میگم می خوام یه چیزی بگیرم که به دردش بخوره خودش دو تا تبلت داره هاااااع! خب چ بهتر اصن یه ایپاد نانو بخر به جای ساعت ازش استفاده بوکونه! 2 لینک به دیدگاه
-eila- 806 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ ساعت نمی بنده از این جور لوازم تزئینی هم خوشش نمی یاد (بس که آقایون اذیت می کنن ) 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ بودجه حدودی ای که برای خرید کادو در نظر دارید رو بفرمایید 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ به نظر من هم اگر بودجه حدودیتون رو مشخص کنید گزینه های بیشتر و بهتری رو میشه انتخاب کرد.... ولی خب فکر میکنم ست چرم ، کیف چرم (دستی یا جیبی ) ،جاسویچی و.... گزینه های خوبی باشن ،چون همیشه تو دستشونه .... اگر دفتر دارن یا برای محل کارشون میتونید تابلویی بگیرین که اونجا نصب کنن .... ست روان نویس و خودنویس شیک هم میتونید براشون بگیرین اگر براشون کاربری داشته باشه (با توجه به نوع شغلشون) عطر و ادکلن هم که سلیقه ای هست و اگر هم بخواهید از نوعی که خودشون دارند بگیرید جذابیت چندانی نخواهد داشت ،مگر اینکه کاملا با سلیقه طرف مقابلتون در انتخاب عطر و ادکلن آشنا باشید ... نظر شخصی من این هست که رده چرم هم به لحاظ ماندگاری ،هم ارزش و هم زیبایی انتخاب های خوبی هستن .....( 3 سال پیش مادرم برای 2 برادرم به جهت قبولی در کنکور ارشد نفری یک کیف چرم هدیه دادن ،درسته که نزدیک به 750-700 تومن هزینه کردن ولی خب هم به لحاظ کاربردی و استفاده خوب بودن و هم اینکه میدونی پولت رو دور نمیریزی...) ولی خب همه اینها باز هم بستگی به فرد مورد نظر ،حرفه ،علایق و سلایقشون داره.... انتخابتون رو برای ما هم بنویسید.... 3 لینک به دیدگاه
-eila- 806 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ بودجه حدودی ای که برای خرید کادو در نظر دارید رو بفرمایید 500000تومان 3 لینک به دیدگاه
tracer 160 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ 500000تومان آخه پونصد تومن هم شد پول؟ چی میشه خرید با این پول! چیطور ما روز شوماها که میشه اورت اورت پول خرج کنیم! و طلا و از این جور چیزا بخریم:cry2: ولی شوماها... ----------- پ ن: شوخی بیش نبود ولی به نظر من با مد نظر قراردان علایق طرف مقابلتون به راحتی می تونید اون چیزی که مورد نیازشه و دوست داره را بخرید 1 لینک به دیدگاه
-eila- 806 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ آخه پونصد تومن هم شد پول؟ چی میشه خرید با این پول! چیطور ما روز شوماها که میشه اورت اورت پول خرج کنیم! و طلا و از این جور چیزا بخریم:cry2: ولی شوماها... ----------- مردا که نباید همش به مادیات فکر کنن تازه این پولو گذاشتم وسه کادوش بیشتر از اینم می تونم خرج کنم ولی کسی که من می خوام بهش هدیه بدم بیشتر به جنبه معنوی کادو توجه می کنه بعدم بقیه خرجا رو هم من کردم تازه من ندیدم پسری اورت اورت پول خرج کنه !!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ 500000تومان پونصد هزار چوب؟!؟!؟ با این کلی کار میشه انجام داد!! کی میگه نمیشه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ آخه پونصد تومن هم شد پول؟ چی میشه خرید با این پول! چیطور ما روز شوماها که میشه اورت اورت پول خرج کنیم! و طلا و از این جور چیزا بخریم:cry2: ولی شوماها... ----------- مردا که نباید همش به مادیات فکر کنن تازه این پولو گذاشتم وسه کادوش بیشتر از اینم می تونم خرج کنم ولی کسی که من می خوام بهش هدیه بدم بیشتر به جنبه معنوی کادو توجه می کنه بعدم بقیه خرجا رو هم من کردم تازه من ندیدم پسری اورت اورت پول خرج کنه !!!!!! خب اول بگین برا کی میخواین بگیرین؟ همسرتون یا پدرتون؟ بعد بگین سنشون چقدره؟ 2 لینک به دیدگاه
-eila- 806 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ برای نامزدم , فردا میشه 32 سالش 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ برای نامزدم , فردا میشه 32 سالش خدا حفظش کنه علایقش تو چه حوزه ایه؟ مثلا من خودم علایقم تو حوزه ی وسایلی مثل کامپیوتر و موبایل و نرم افزار و ایناس... پیگیر همه چیز جدید تو این حوزه هستم!! چه چیزایی رو بیشتر دوست داره؟ 2 لینک به دیدگاه
tracer 160 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ خدا حفظش کنهعلایقش تو چه حوزه ایه؟ مثلا من خودم علایقم تو حوزه ی وسایلی مثل کامپیوتر و موبایل و نرم افزار و ایناس... پیگیر همه چیز جدید تو این حوزه هستم!! چه چیزایی رو بیشتر دوست داره؟ اینجور که شوما پیش میری می خوای شمارشو بگیر یه کافی شاپ باهاش قرار بذار از خودش بپرس 2 لینک به دیدگاه
-eila- 806 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ به کار و کار کردن خیلی علاقه داره پولو خیلی دوست داره , این دو تا چیزو خیلی دوست داره ,به تی شرت و عطر و کتاب هم علاقه داره ,همه چی هم تو زندگیش داره واقعا خرید کردن براش خیلی سخته مرســــــــــی که کمکم می کنی 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ به کار و کار کردن خیلی علاقه داره پولو خیلی دوست داره , این دو تا چیزو خیلی دوست داره ,به تی شرت و عطر و کتاب هم علاقه داره ,همه چی هم تو زندگیش داره واقعا خرید کردن براش خیلی سخته مرســــــــــی که کمکم می کنی این یه مورد رو که همه دوست دارن!!! 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ میتونین براش یه کیف پول چرمی باکلاس بگیرین! یا کیف دستی مردونه 1 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ عینک افتابی مارک rayban مدل خلبانی! ادکلن مارک خوب مثل hermes و اینا از عطر فروشی سنگ هم خیالت راحته که اصله اگر از تیغ استفاده می کنه ماشین ربش تراش گزینه خوبیه(مارک brown ) کتاب هم میشه خرید ولی به نظرم گزینه خوبی نیست چون خودش میتونه بخره (بقیرو شاید نخره ) و ممکنه استفاده نشه اما اگه اصرار دارید کتاب های بزرگان ایرانی مثل شاهنامه یا مثنوی یا رباعیات هست یا رمان های بزرگان مثل "ابله " " برادران کارامازوف " انا کارنینا " دن کیشوت " " کمدی الهی "....... ساعت هم هست مارک rado البته گرونه ولی tissot تا 500 یک چیز نسبتا خوب میشه خرید اگر نمی خواید هزینه زیاد کنی یه mix tape از تمام اهنگ هایی که دو تایی دوستش دارید فکر قشنگیه یعنی میتونه تو dvd باشه . یا اگه هنرمندی یک نقاشی ازش یا یک کاریکاتور .حتی میتونی عکسش رو بدی بیرون افرادی هستند که از روی عکس طرح های قشنگی می کشن .یه بار یکی به صورت سورپریزی یک کاریکاتور بامزه طرح بزرگ بهم هدیه داد که از روی عکسم کشیده شده بود اگر هم با هم زندگی می کنید (یکی از دوستام این طرح رو اجرا کرده بود )میتونی 300 200 شاخه گل رز یا هر گلی که دوست داره سفارش بدی و تمام اتاق رو با این گل ها تزئئین کنی و سورپرایزش کنی اون کسی که روش این طرح اجرا شده بود می گفت این بهترین روز زندگیم بوده (البته باید با سلیقه کار کنی مثلا نور قرمز بزنی به دیوار و ... ) 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده