shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 17 مهر، 2013 500000تومان به کار و کار کردن خیلی علاقه داره پولو خیلی دوست داره , این دو تا چیزو خیلی دوست داره ,به تی شرت و عطر و کتاب هم علاقه داره ,همه چی هم تو زندگیش داره واقعا خرید کردن براش خیلی سخته مرســــــــــی که کمکم می کنی برو پاساژ فردوسی یه ست خوشگل تی شرت و شلوار تا 500 تومن براش بخر 2
black banner 9103 ارسال شده در 18 مهر، 2013 500 تومن ؟؟ چه مرفه هاي بي دردي داريم تو انجمن ها ( شوخي بود ) اگه من بودم دلم ميخواست با همش كتاب بخرم ... يعني فقط كتاب منو به شگفت مياورد يا يك ساز ... تار دف تنبور ساز هم خيلي باحاله ها / براش ساز بخر تشويق ميشه بره ياد بگيره 2
M.P.E.B 4893 ارسال شده در 18 مهر، 2013 باهاش 50 تا جوراب 10 تومنی بخر من بودم عکسشو میدادم که نقاشی کنن و بذارن تو یه قاب خوشکل به نظر من کادو تولد باید خاص باشه و ماندگار .. لباس و کیف و اینجور چیزا خودشم میتونه بخره بعد از مدتی هم خراب اینا میشه 1
-eila- 806 سازنده ارسال شده در 18 مهر، 2013 این یه مورد رو که همه دوست دارن!!! نه مثل همه نیست یعنی هیچ جوری نمی تونم برات بگم چقدر پولو دوست داره و راه های افزایش اونو 1
-eila- 806 سازنده ارسال شده در 18 مهر، 2013 خیلی خیلی سخت بود باید تصمیم گیری می کردم کلی پاساژ رفتم کلی همه جا رو گشتم ,آخر سر براش عطر گرفتم چون عطرش تموم شده بود و یه ست کیف و کمربند ... چون واقعا به این لوازم نیاز داشت یه کتاب کاهش وزن هم خریدم (اونو بعدا بهش میدم الان تو ذوقش میخوره ) واقعا ایده هاتون خوب بود به خصوص خریدن یه ساز یا دادن یه قاب با عکس خودش ,خیلی ایده های همتون عالی بود خودتونم بی نظیرین مرسی که وقت گذاشتین و کمکم کردین ,خیلی دوستون دارم 4
anvil 5769 ارسال شده در 18 مهر، 2013 چه دردسرایی داره ها... شما میتونستی به سبک دوستای من واسه کادو خریدن عمل کنی: واسه تولد من خیلی صادقانه ازم میپرسیدن که چی دوست داری برات بخریم تولد یکی دیگه برا کادو خریدن خودشم همرامون اومده بود 1
-eila- 806 سازنده ارسال شده در 18 مهر، 2013 چه دردسرایی داره ها...شما میتونستی به سبک دوستای من واسه کادو خریدن عمل کنی: واسه تولد من خیلی صادقانه ازم میپرسیدن که چی دوست داری برات بخریم تولد یکی دیگه برا کادو خریدن خودشم همرامون اومده بود چقدر واقعا این جوری خوبه ,منم معمولا وقتی برای خواهرم می خوام کادوی تولد بگیرم این کارو می کنم 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری