رفتن به مطلب

تو ایران کدوم قشر بیشتر طلبکاره؟

ارسال های توصیه شده

امروز این کریکاتورو توی یه سایت خارجی دیدم، به نظرم جالب اومده.

یه مذهبی رو نشون میده که با مذهبش توی سر کسیکه اعتقاداتش رو قبول نداره میزنه، و بیچارش میکنه.

چیزایی مثل کافر و نجس و ... هم بهش میگه.

تا اون فرد که اینهمه توهین شنیده میخواد عکس العملی نشون بده، میگه به عقیده من احترام بذار.

• :w58:

اگه فقط بین مردم ایران نگاه کنیم و کاری به جکومت و وابسته هاش نداشته باشیم، به نظرتون کدوم قشر ایرانی ها از بقیه طلبکاره؟

و انتظار داره همه بهش احترام بذارن ولی اون احترام گذاشتنش در یکسری موارد خیلی جزئی باشه.

الان تو خوابگاه دانشگام و هیچی هم نمیتونم بخورم، چه گیری افتادیم به خدا از دست یه عده.

سلف و ساندویچی رو که تعطیل کردن یه عده رفتن تو دستشویی و حموم یه چیزی بخورن !!!!!!!!!!!!!

• :sad0:

y37urmswa2teu0sm442o.jpg

• Like 14
لینک به دیدگاه

به نظر من افرادی که بدون هیچ زحمتی به جایگاه و مقامی رسیده اند که حقشان نیست و آدمهایی که به اسم دین و مذهب خیلی از اعمال ناشایست خودشان را لاپوشونی می کنن این افراد جزء طلبکارترین ها هستن

• Like 4
لینک به دیدگاه

به نظرم کسایی که به چیزهایی که میگن اعتقاد ندارن و انجامشون نمیدن همیشه از همه طلبکارن.

اگه احترام به عقیده ی من مهم و خوبه احترام به عقاید دیگرانم همون قدر مهمه.یا اینکه اگه آسایش و آرامش من مهمه آسایش و آرامش دیگرانم مهمه.

منم به دلایلی چند ساله نمیتونم روزه بگیرم امروز تا از کلاس بیام خونه مردم از گرسنگی و سردرد.:sad0:

اما خودمم دوست ندارم جلوی کسایی که روزه اند چیزی بخورم.

البته من کلی گفتم کاری به اینکه تو کدوم کشور باشه ندارم ولی معتقدم کسی نباید از کسی طلبکار باشه باید به چیزی که اعتقاد داره عمل کنه و سعی نکنه با زیر سوال بردن بقیه اونا مجبور به عمل به عقاید خودش کنه ولی اجازه هم نده بهش توهین کنن.

• Like 5
لینک به دیدگاه

والا تو ایران همه از هر قشر و قماش و گروه و ... طلبکارن .

یعنی همه به نوعی از هم طلبکارن ؛ این خاصیت کشورهای جهان سومیاست ....

• Like 4
لینک به دیدگاه

تو ایران همه از هم طلب کارند

ولی درجه بندی داره

هر چه سطح اجتماعی از لحاظ فهم و دانش بیشتر می شه

فکر حقشون بیشتر خورده شده :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...