مهندس.. 189 ارسال شده در 11 مهر، 2013 امروز این کریکاتورو توی یه سایت خارجی دیدم، به نظرم جالب اومده. یه مذهبی رو نشون میده که با مذهبش توی سر کسیکه اعتقاداتش رو قبول نداره میزنه، و بیچارش میکنه. چیزایی مثل کافر و نجس و ... هم بهش میگه. تا اون فرد که اینهمه توهین شنیده میخواد عکس العملی نشون بده، میگه به عقیده من احترام بذار. اگه فقط بین مردم ایران نگاه کنیم و کاری به جکومت و وابسته هاش نداشته باشیم، به نظرتون کدوم قشر ایرانی ها از بقیه طلبکاره؟ و انتظار داره همه بهش احترام بذارن ولی اون احترام گذاشتنش در یکسری موارد خیلی جزئی باشه. الان تو خوابگاه دانشگام و هیچی هم نمیتونم بخورم، چه گیری افتادیم به خدا از دست یه عده. سلف و ساندویچی رو که تعطیل کردن یه عده رفتن تو دستشویی و حموم یه چیزی بخورن !!!!!!!!!!!!! 14
-eila- 806 ارسال شده در 11 مهر، 2013 به نظر من افرادی که بدون هیچ زحمتی به جایگاه و مقامی رسیده اند که حقشان نیست و آدمهایی که به اسم دین و مذهب خیلی از اعمال ناشایست خودشان را لاپوشونی می کنن این افراد جزء طلبکارترین ها هستن 4
victoria_r 7682 ارسال شده در 11 مهر، 2013 به نظرم کسایی که به چیزهایی که میگن اعتقاد ندارن و انجامشون نمیدن همیشه از همه طلبکارن. اگه احترام به عقیده ی من مهم و خوبه احترام به عقاید دیگرانم همون قدر مهمه.یا اینکه اگه آسایش و آرامش من مهمه آسایش و آرامش دیگرانم مهمه. منم به دلایلی چند ساله نمیتونم روزه بگیرم امروز تا از کلاس بیام خونه مردم از گرسنگی و سردرد. اما خودمم دوست ندارم جلوی کسایی که روزه اند چیزی بخورم. البته من کلی گفتم کاری به اینکه تو کدوم کشور باشه ندارم ولی معتقدم کسی نباید از کسی طلبکار باشه باید به چیزی که اعتقاد داره عمل کنه و سعی نکنه با زیر سوال بردن بقیه اونا مجبور به عمل به عقاید خودش کنه ولی اجازه هم نده بهش توهین کنن. 5
behe 2545 ارسال شده در 11 مهر، 2013 والا تو ایران همه از هر قشر و قماش و گروه و ... طلبکارن . یعنی همه به نوعی از هم طلبکارن ؛ این خاصیت کشورهای جهان سومیاست .... 4
Hesaam 38 ارسال شده در 13 مهر، 2013 تو ایران همه از هم طلب کارند ولی درجه بندی داره هر چه سطح اجتماعی از لحاظ فهم و دانش بیشتر می شه فکر حقشون بیشتر خورده شده 3
IT Maryam 1202 ارسال شده در 20 مهر، 2013 افرادی که مذهب را ابزاری میدانند برای خوب به نظر رسیدن. افرادی که با تعریف و تمجیدهای بیجا رشد کرده اند. 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری