MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 6 مهر، 2013 منطقه 12 تهرانهاون لکه سیاهه سمته چپ نقشه، پارک شهره و حریم درجه یک هم کاخ گلستان توشه معمار گر حل شود آسان شود! اتفاقا ذکر خیر این لکه سیاهارو زیاد شنیدم امروزسوال اسونه همه قبولید:hapydancsmil: آسون باشه که بده، همه خوب میدن :icon_pf (34): 4
Moment 15228 ارسال شده در 6 مهر، 2013 یه سوال تخصصی دارم الان یکی از دوستام شرکت کرده بود گفتش یه لکه خالی بزرگ داده بودن توی سایت منم مرکز فرا محلی اونجا تعریف کردم...خب این لکه سیاهه که خالیه پارک شهر هستش حالا کسی که این بافت رو نشناسه تکلیفش چیه؟ 4
Moment 15228 ارسال شده در 6 مهر، 2013 تو این یه قلم باهات هستم شدیییییید :icon_pf (17): زیاد صمیمی نشو 60 من 40 تو 3
Moment 15228 ارسال شده در 6 مهر، 2013 معمار گر حل شود آسان شود! آسون باشه که بده، همه خوب میدن :icon_pf (34): توضیحات تکمیلی رو حال کردی 3
nasim184 12256 ارسال شده در 6 مهر، 2013 ببین احتمالا توی سالن بزرگ نبودیف بعدش که تا وسط سالن پخش کردن فهمیدن سوتی دادن؟ نکنه مراقبه خودت بودی بله دقیقا همین وضعیت بود......!!! 4
nasim184 12256 ارسال شده در 6 مهر، 2013 آسون باشه که بده، همه خوب میدن :icon_pf (34): دیگه من به بقیش کاری ندارم.... 2
faaarnaz 5345 مالک ارسال شده در 6 مهر، 2013 یه سوال تخصصی دارم الانیکی از دوستام شرکت کرده بود گفتش یه لکه خالی بزرگ داده بودن توی سایت منم مرکز فرا محلی اونجا تعریف کردم...خب این لکه سیاهه که خالیه پارک شهر هستش حالا کسی که این بافت رو نشناسه تکلیفش چیه؟ اتفاقن به نظرم شناختن بافت کمک زیادی نمی کرد و دلیلش هم مقیاس کار بود 4
faaarnaz 5345 مالک ارسال شده در 6 مهر، 2013 نسیم جون میشه یه توضیحی بدی که سوال بچه های طراحی چی بوده؟ 3
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 6 مهر، 2013 یه سوال تخصصی دارم الانیکی از دوستام شرکت کرده بود گفتش یه لکه خالی بزرگ داده بودن توی سایت منم مرکز فرا محلی اونجا تعریف کردم...خب این لکه سیاهه که خالیه پارک شهر هستش حالا کسی که این بافت رو نشناسه تکلیفش چیه؟ خب دیگه. سوتی طراحا بوده. حق با دوست توئه. چون زمین خالی نوشته. البته طراحا هم نگفتن که پارکه، طبعتا زمین خالی در نظر میگیرن. نکنه مراقبه خودت بودیبله دقیقا همین وضعیت بود......!!! دیگه دیگه. خبرا میرسه 3
nasim184 12256 ارسال شده در 6 مهر، 2013 سوال طراحی شهری....(طراحی بافت فرسوده شهری با کاربری مسکونی) دادن یه سایت با بافت فرسوده و تقریبا مرکزش یه قسمت خالی بود که سوال روی این قسمت متمرکز شده بود . 3 قسمت که... 1.تحلیل سایت بود 2.دادن ایده ی کلی برای مرکز محله 3.پلان.دوتا مقطع.دید پرنده و نمای پیشنهادی بود کلیش همین بود 5
nasim184 12256 ارسال شده در 6 مهر، 2013 دیگه دیگه. خبرا میرسه دیگه دیگهههههههههههه:vahidrk: نفوذی داریای شیطون 2
faaarnaz 5345 مالک ارسال شده در 6 مهر، 2013 سوال طراحی شهری....(طراحی بافت فرسوده شهری با کاربری مسکونی)دادن یه سایت با بافت فرسوده و تقریبا مرکزش یه قسمت خالی بود که سوال روی این قسمت متمرکز شده بود . 3 قسمت که... 1.تحلیل سایت بود 2.دادن ایده ی کلی برای مرکز محله 3.پلان.دوتا مقطع.دید پرنده و نمای پیشنهادی بود کلیش همین بود آهان که اینطور میبینم که ترکوندیا 2
nasim184 12256 ارسال شده در 6 مهر، 2013 آهان که اینطورمیبینم که ترکوندیا دقیقا کدوم قسمتو میگی...برگه خالی که دادم من....ترکوندن....سازمان سنجش...مراقب خوابالوووووووووووووو 2
Gizmo 5887 ارسال شده در 6 مهر، 2013 باشه در کل من و ممد خان یه هدف مشترک داریم که انشاالله بهش می رسیم منم با شمام!:yes: 4
faaarnaz 5345 مالک ارسال شده در 6 مهر، 2013 دقیقا کدوم قسمتو میگی...برگه خالی که دادم من....ترکوندن....سازمان سنجش...مراقب خوابالوووووووووووووو جا داره همینجا از مراقب عزیز تشکر کنیم 1
faaarnaz 5345 مالک ارسال شده در 6 مهر، 2013 منم با شمام!:yes: گیزمو جون اومدی نسازیا ببین تو رو خدا 3
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 6 مهر، 2013 خوشم میاد اینا که خرشون از پل گذشته، اون دوران اصلا به روی خودشون نمیاوردن که فلان بیسار، حالا طلب شیرینی میکنن. :icon_razz: آره خلاصه امثال ممد ادمین و جوزف و Gizmo : اینجا ازون خبرا نیست تا خودتون جبران سال های پیش رو نکنید. 5
nasim184 12256 ارسال شده در 6 مهر، 2013 خوشم میاد اینا که خرشون از پل گذشته، اون دوران اصلا به روی خودشون نمیاوردن که فلان بیسار، حالا طلب شیرینی میکنن. :icon_razz: آره خلاصه امثال ممد ادمین و جوزف و Gizmo : اینجا ازون خبرا نیست تا خودتون جبران سال های پیش رو نکنید. 2
faaarnaz 5345 مالک ارسال شده در 6 مهر، 2013 خوشم میاد اینا که خرشون از پل گذشته، اون دوران اصلا به روی خودشون نمیاوردن که فلان بیسار، حالا طلب شیرینی میکنن. :icon_razz: آره خلاصه امثال ممد ادمین و جوزف و Gizmo : اینجا ازون خبرا نیست تا خودتون جبران سال های پیش رو نکنید. 3
Gizmo 5887 ارسال شده در 6 مهر، 2013 خوشم میاد اینا که خرشون از پل گذشته، اون دوران اصلا به روی خودشون نمیاوردن که فلان بیسار، حالا طلب شیرینی میکنن. :icon_razz: آره خلاصه امثال ممد ادمین و جوزف و Gizmo : اینجا ازون خبرا نیست تا خودتون جبران سال های پیش رو نکنید. این تاپیک بوی خست و کینه توزی میده...اصلن ما بد!....شما بیاین یه کاری کنین ما شرمنده شیم...چی میشه؟:cry2: 4
ارسال های توصیه شده