رفتن به مطلب

با چه نوع سبک نمایش تاپیک ها موافق هستین؟

با چه نوع سبک نمایش تاپیک ها موافق هستین؟  

45 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. با چه نوع سبک نمایش تاپیک ها موافق هستین؟

ارسال های توصیه شده

سلام خدمت دوستان عزیز

خب مدتی هست که طرح نمایش پست اول تاپیکها در تمام صفحات اون تاپیک رو اجرا کردیم.

و حالا طبق قولی که داده بودیم، وقت نظرسنجی شده که حالا با چی شیوه ای بیشتر موافق هستین؟

اینکه به همین شکلی که الان هست یعنی نمایش پست اول تاپیک در همه صفحات تاپیک

یا به شکلی که قبلاً بود یعنی نمایش پست اول تاپیک فقط در صفحه اول تاپیک

فقط لطفاً نتیجه نظرسنجی هرچی بود به نظر اکثریت جمع احترام بذاریم :a030:

اگه نتایج نزدیک باشه، صحبت میشه که اگه لازم بود فقط تو بعضی از تالارا اجرا بشه.

فرصت نظرسنجی تا آخر تیرماه هستش.

• Like 29
لینک به دیدگاه

به دلایل خیلی زیادی که حس گفتنش نیست واقعا این سبک نمایش پست تو همه صفحات تاپیک مسخره بود :whistles:

نکنید از این کارها با اعصاب ضعیف ما بازی نکنید :w02:

• Like 8
لینک به دیدگاه

قابلیت دسترسی برای مدیران نداره ؟ که هر تاپیک که لازم نبود بتونن بدون نمایش پست اول تنظیم بشه ؟:ws52:

ولی در کل چون برای خیلی تاپیکا مناسب بود موافقم:w16:

• Like 8
لینک به دیدگاه
قابلیت دسترسی برای مدیران نداره ؟ که هر تاپیک که لازم نبود بتونن بدون نمایش پست اول تنظیم بشه ؟:ws52:

ولی در کل چون برای خیلی تاپیکا مناسب بود موافقم:w16:

بانظرت موافقم.. چون بعضی تاپیکا نیازی نیست..

ولی جای دیگه ای اینطور ندیدم و بنظرم جالبه!

• Like 4
لینک به دیدگاه

درود به دوستان خوبم.:icon_redface:

اطرافیانم همیشه وقتی من می خوام نقد کنم...در آخر بهم می گن این نقد بود؟..تو که نازش کردی؟!

و من همیشه می گم که نقد قرار نیست با دعوا و جنجال همراه باشه و یا اینکه نقد تخریبی باشه،من به نقد تعاملی و سازنده اعتقاد دارم.به صورتی که شادی نقد کننده هم از یک سو در اشتباه باشه.:icon_redface:

با این توضیح کوچیک باب یک نقد رو باز می کنم...با ادبیاتی کاملا آرام و به دور از نادیده گرفتن حق و نظر دیگران....:icon_redface:

من فکر می کردم که زمان اجرای برنامه هایی با سیاست های "حالا بریم ببینیم چی می شه" گذشته...اینکه بریم تو ماجرا ببینیم چقد ضرر میده...اگه ضررش زیاد بود ادامه ش نمی دیم...اگه گرفت که فَبَها!...:icon_redface:

من فکر می کردم...ما که نقد داریم همه مون در این چند سال به بعضی از برنامه ریزی های کلان در جامعه و خیلی راحت هم این نقد رو بیان می کنیم...تا وقتی به خودمون می رسه کارهای بدون برنامه ریزی جمعی رو راحت اجرا می کنیم...و در نهایت می گیم یک نظر خواهی تهش می کنیم ببینیم حالا افراد چی می گن...:icon_redface:

من اعتقاد دارم...در این مورد..جنگ اول بهتر از صلح آخر بود و هست....:icon_redface:

من سوالی دارم....ما کارگروه های مدیریتی در هر تالار رو برای چی داریم؟:ws38:

مطمئنا دوستان خوب و تحصیل کرده ی من رو فقط برای پاک کردن پست ها یا انتقال تاپیک ها یا دادن مدال و جایزه اونجا قرار ندادین...این دوستان خوبم کارشناسان برتر رشته ی خودشون...و از آگاهان به زیرمجموعه و مسائل ریز تالار خودشون هستن....:icon_redface:

حالا این سوال پیش می آد..آیا قبل از اجرای این کار....نمی شد با این دوستان خوب در تالار مدیران مشورت بشه...و ازشون نظر خواهی بشه که به نظرتون در تالارهاتون با اجرای این برنامه چه اتفاقاتی می افته..آیا ضرری داره؟..نفعش چه مقدار هست...اونوقت شاید این پست من هم (#28) از طریق دوستانم به شما می رسید...شاید در تصمیم گیری بهتر کمک می کرد..شاید اجرا شده..و من بی اطلاع دارم می گم....ولی گمان می کنم نشده...:icon_redface:

این دوستان خوبم هم با یک بررسی و مشورت با چند تا از کاربرهای تالارشون...نظرات رو می آوردن و بحث و نظر می زاشتین. در تالار مدیران....و بعد به اجرا می زاشتین...

تازه این با فرض این که همه ی اعضا رو نمی خواستین در یک تاپیک عمومی شریک این تصمیم تون کنین....از نظر نماینده بچه ها در هر تالار استفاده می کردین...

حالا با فرض اجرای این عمل...در برنامه های کلی برنامه ریزی شده هم..اول از کل شروع نمی کنن...اول یک منطقه رو به صورت آزمایشی مورد اجرا قرار می دن....و بعد در صورت جواب گرفتن،در صورت مثبت بودن..تعمیم می دن به جاهای دیگه....:icon_redface:

در این کار فعلی...ابتدا یکی از تالارهای تخصصی و یکی از تالارهای عمومی مورد آزمایش قرار می گرفت بهتر بود...و اگر این امر میسر نبود....بعدها چه طور میسر می شه؟..اون زمان که در جواب بنده ی کمترین می فرمایید..حالا بزارین بگذره..بعد نظر سنجی می زاریم...بعد حالا می شه بعدش یک انعطافی به خرج داد....:icon_redface:

خوب چه خوب بود که این انعطاف همون اول کار انجام می شد..این بهتر نبود؟....:icon_redface:

دوستان خوبم....همیشه نظرات قابل بررسی هستن و قابل استقبال....و حتما قابل اجرا....ولی من به این فکر می کنم که اصلا فلسفه وجودی این کار چی هست؟

گفته می شه برای این بوده که هر کسی وارد تاپیک ها می شه با دیدن پست اول از روند تاپیک و موضوع اصلی باخبر بشه و از روند تاپیک خارج نشه.....:icon_redface:

وجدان دوستان خوبم رو قاضی می کنم....تا حالا دیدن که از حجم پست های دوستان خوب مدیرم در تالارهایی که حجم پست زیادی داره...با این مضمون که "دوستان عزیز از زدن پست های خارج از موضوع تاپیک خودداری کنید وگرنه تاپیک قفل می شه" و از این دست موارد... کم شده؟:icon_redface:

بعد شما غالبا بر روی تاپیکی که قبلا در اون عضو نشده باشین....کلیک کنین..صفحه ی اول می آد....البته اگه بر فلش ته عنوان کلیک نکیند...برای دوستانی که مشترک هستن در تاپیک که دیگه نباید اصلا موضع عدم اطلاع شون از پست اول پیش بیاد!...:icon_redface:

در واقع من کل این برنامه رو در فهم ادراکی ش دچار سختی و مشکل هستم....که وقتی استارتر تاپیکی رو استارت می کنه....ما کمترین احترامی که می تونیم بهش بزاریم..اینکه تاپیک رو از پست اول بخونیم...و این یک کلیک....آیا خیلی از زمان ما رو می گیره؟...حتی بیشتر از باز شدن صفحاتی که دوستانی از ما در امضاهاشون دارن یا پروفایل هاشون که شامل خود من هم می شه...:icon_redface:

این صحبت ها...و این نقدها...همه می تونست قبل از اجرا در یک تاپیک مطرح بشه....:icon_redface:

اینجوری قبل از اجرای تصمیم به نظر جمع احترام گذاشته می شد....نه بعد از اجرا...بعد از یک مدت که کاربرها عادت کردن....و دیگه براشون فرق نمی کنه،غالبا دوستایی که دغدغه ای ایجاد نشده یا با این فرمول مشکلی براشون پیش نمی آد....می آن و رای می دن و در نهایت اون رای هم اجرا می شه که به حق هست...چون نظر..نظر اکثریت هست....:icon_redface:

ولی شاید اگه قبلش تو یک تاپیک جمع می شدیم...دوستانمون با دغدغه های هم آشنا می شدن...و شاید نظرشون غیر از اون می شد که بعدا وارد صندوق شما کردن...:icon_redface:

در آخر...یک شوخی که دیروز یکی از دوست ها وقتی که از وجود چنین تاپیکی باهام در میون گذاشت رو مطرح می کنم...:icon_redface:

برگشت گفت..سام تو که دغدغه داشتی..آقا محمد نظرسنجی گذاشته....:ws3:

گفتن...اااا..چرا اطلاع رسانی نکردن؟:icon_redface:

گفت نمی دونم والا!

آقا محمد قبلا واسه نقش شَمبَلیله در سبزیِ ایرانی ها هم پیام تبلیغ می فرستاد..واسه این موضوع به این مهمی!:banel_smiley_4:

ممنونم از سعه ی صدر دوست خوبم آقا محمد...که باید پاسخ گوی هزار مسئله و هزار سلیقه باشه....و در نهایت با سیاست از یک گوش در و از یک گوش دروازه....کار خودش رو می کنه و احترام می زارم بهش:icon_redface:

• Like 9
لینک به دیدگاه

مرسی سام عزیز که مثل همیشه خیلی با حوصله نکات مدنظرت رو میگی :a030:

دلیل اینکه تو این مورد گفتیم همون اول نظرسنجی رو نمیذاریم و یه مدت آزمایشی اجرا میشه و بعدش نظرسنجی میشه رو تو اون یکی تاپیک گفته بودم دیگه :ws3:

درسته که قبل از انجام کار باید نظرسنجی و اینا انجام بشه، ولی دلیل اینکه این مورد گفتیم بعد از مدتی که آزمایشی انجام شد نظرسنجی برگزار میشه واسه اینکه کاربرد این روش تو انجمن برای کاربرا کاملاً ملموس باشه و از نزدیک خودشون برخورد داشته باشن و مزایا و معایبش رو با دیدگاه های خودشون بسنجن و با دید کامل تو نظرسنجی شرکت کنن. :a030:

قطعاً بعد از نظرسنجی هم باز عده ای مخالف نتیجه بدست اومده میشن، که حالا اون موقع هم شاید بشه انعطاف هایی رو به خرج داد.

اینم یه موضوع تخصصی نیست که بخواد فقط از کارگروه های مدیریتی نظر پرسیده بشه. یه مسئله عمومیه.

تاپیک طوفان فکری هم جایی بود که نظرات و پیشنهادات گفته میشد و اونجا هم بالاخره میشد نقطه نظرات گفته بشه که البته تا حدی هم گفته شد :ws3:

و اما اینکه اطلاع رسانی نکردم، کلاً یه مدت هست اطلاع رسانی های تاپیکای خودمو کمتر کردم و میگم دوستان علاقه مند بالاخره می بینن دیگه. واسه همینم فرصت نظرسنجی رو زیاد گذاشتم که تا اون موقع بیشتر دیده بشه تاپیک. :w16:

مثلاً در مورد بخش فروشگاه یا طرح آپ کردن تاپیکای با ارزش قدیمی هم که جز نتایج دیگه طوفان فکری بود، هیچ اطلاع رسانی عمومی نکردم.

• Like 6
لینک به دیدگاه
مرسی سام عزیز که مثل همیشه خیلی با حوصله نکات مدنظرت رو میگی :a030:

دلیل اینکه تو این مورد گفتیم همون اول نظرسنجی رو نمیذاریم و یه مدت آزمایشی اجرا میشه و بعدش نظرسنجی میشه رو تو اون یکی تاپیک گفته بودم دیگه :ws3:

اینم یه موضوع تخصصی نیست که بخواد فقط از کارگروه های مدیریتی نظر پرسیده بشه. یه مسئله عمومیه.

تاپیک طوفان فکری هم جایی بود که نظرات و پیشنهادات گفته میشد و اونجا هم بالاخره میشد نقطه نظرات گفته بشه که البته تا حدی هم گفته شد :ws3:

و اما اینکه اطلاع رسانی نکردم، کلاً یه مدت هست اطلاع رسانی های تاپیکای خودمو کمتر کردم و میگم دوستان علاقه مند بالاخره می بینن دیگه. واسه همینم فرصت نظرسنجی رو زیاد گذاشتم که تا اون موقع بیشتر دیده بشه تاپیک. :w16:

مثلاً در مورد بخش فروشگاه یا طرح آپ کردن تاپیکای با ارزش قدیمی هم که جز نتایج دیگه طوفان فکری بود، هیچ اطلاع رسانی عمومی نکردم.

خدمتت عارضم..من نگفتم اول نظر سنجی بزارین...گفتم اول یک تاپیک بررسی بزارین....که حرف زده بشه...که دلایل مطرح بشه...نظرات مخالف و موافق با دلایل بحث بشه محمد جان...:icon_redface:این یک مسئله عجیب و غریب نبود که اول باید اجرا می شد تا محسنات یا مضراتش معلوم می شد...:icon_redface:

اینکه بچه هابراشون ملموس بشه خوبه....

ولی بعدش که نظرسنجی می زاری....اون فقط از منظر خودش می بینه..ولی اگه قبلا تو یک بحث نظرات مختلف رو دیده باشه....می گه درسته که برای من مشکل ایجاد نشده..ولی خوب نظر فلانی هم درسته..من از اون منظر ندیده بودم....خوب شاید نظرش تغییر کنه....:icon_redface:

فواید بحث همین هست..نظرت رو پخته تر می کنه....:icon_redface:

من کی در مورد تخصصی یا عمومی بودن حرف زدم محمد جان؟

نقش مدیر به عنوان یک مطلع از زیرمجموعه اش رو عرض کردم خدمتت....اینکه شما نمی دونی چه مشکلی برای تاپیک های منِ نویی پیش اومده...ولی مدیر تالار من می دونه...پس این بهت کمک می کنه که دستت بیاد...تو تالارها..و تو کدوم تالارهای مشکل پیش می آد مدیر خوبم....:icon_redface:

دغدغه اتون کاملا به جا هست و حرفهات به جا....:icon_redface:

ولی زاویه ی دید من رو همون جوری که هست ببین...الان مقداری اشتباه دیدی که توضیح دادم....:icon_redface:

این پست رو که دادم..فقط خواستم بگم دلایلم برای مخالفت چیه....الان دیگه وقت بحث گذشته....من با علم به این که وقت گذشته اون پست رو دادم...تا احیانا دغدغه ی مشترک دوستای دیگه ام رو هم اعلام کنم...یا اینکه حرف خودم رو زده باشم....

و اینکه می دونی...من همیشه سرم پایین هست...و کار خودم رو بدون تاثیر پذیری از تصمیمات مدیریتی ادامه می دم...چون می دونم اگه برای من مشکل پیش اومده برای دوستای دیگه ام خوب بوده...و رضایت دوستانم برای من ارزشمند هست...:icon_redface:

موفق باشی محمد جان...:icon_redface::icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه
خدمتت عارضم..من نگفتم اول نظر سنجی بزارین...گفتم اول یک تاپیک بررسی بزارین....که حرف زده بشه...که دلایل مطرح بشه...نظرات مخالف و موافق با دلایل بحث بشه محمد جان...:icon_redface:این یک مسئله عجیب و غریب نبود که اول باید اجرا می شد تا محسنات یا مضراتش معلوم می شد...:icon_redface:

اینکه بچه هابراشون ملموس بشه خوبه....

ولی بعدش که نظرسنجی می زاری....اون فقط از منظر خودش می بینه..ولی اگه قبلا تو یک بحث نظرات مختلف رو دیده باشه....می گه درسته که برای من مشکل ایجاد نشده..ولی خوب نظر فلانی هم درسته..من از اون منظر ندیده بودم....خوب شاید نظرش تغییر کنه....:icon_redface:

فواید بحث همین هست..نظرت رو پخته تر می کنه....:icon_redface:

من کی در مورد تخصصی یا عمومی بودن حرف زدم محمد جان؟

نقش مدیر به عنوان یک مطلع از زیرمجموعه اش رو عرض کردم خدمتت....اینکه شما نمی دونی چه مشکلی برای تاپیک های منِ نویی پیش اومده...ولی مدیر تالار من می دونه...پس این بهت کمک می کنه که دستت بیاد...تو تالارها..و تو کدوم تالارهای مشکل پیش می آد مدیر خوبم....:icon_redface:

دغدغه اتون کاملا به جا هست و حرفهات به جا....:icon_redface:

ولی زاویه ی دید من رو همون جوری که هست ببین...الان مقداری اشتباه دیدی که توضیح دادم....:icon_redface:

این پست رو که دادم..فقط خواستم بگم دلایلم برای مخالفت چیه....الان دیگه وقت بحث گذشته....من با علم به این که وقت گذشته اون پست رو دادم...تا احیانا دغدغه ی مشترک دوستای دیگه ام رو هم اعلام کنم...یا اینکه حرف خودم رو زده باشم....

و اینکه می دونی...من همیشه سرم پایین هست...و کار خودم رو بدون تاثیر پذیری از تصمیمات مدیریتی ادامه می دم...چون می دونم اگه برای من مشکل پیش اومده برای دوستای دیگه ام خوب بوده...و رضایت دوستانم برای من ارزشمند هست...:icon_redface:

موفق باشی محمد جان...:icon_redface::icon_gol:

خب پس بالاخره اولش باید اجرا میشد و بعدش بررسی میشد و بعدش نظرسنجی. ولی تو قالب همین نظرسنجی هم نظرات معمولاً گفته میشه. خیلی مسئله بزرگی نیست که حالا یه بارم یه مرحله بررسی بذاریم :ws3:

اون تاپیک طوفان فکری بود، همین تاپیک نظرسنجی هم هست، تو خود بخش دفتر مدیریت و اینا هم بود که نظرات گفته میشد و تو قالب همونا کسایی که واسشون مهم بود و میخوندن، نظرشون پخته میشد. :w16:

در مورد نظر پرسیدن صرف از مدیرا، من نوعی خیلی از مشکلات این طرح رو میدونم و قبلاً هم گفتم (ضمن اینکه جایی هم نگفتم با این حالتی که الان هست موافقم) پس فایدش چیه باز بپرسم؟ مهم اینه که دوستانی که میخوان رای بدن بدونن. :a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بعضی تاپیکا خوبه که باشه، بعضی تاپیکا بده. مثلا گاهنوشته ها این مدلی خیلی مسخره است ولی گفتگوی آزاد و تالار اخبار خوبه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...