رفتن به مطلب

توجه توجه: اعلام کارت ورود به جلسه مرحله دوم کنکور کد رشته 1350،1351،1352،1357،1358،1363

ارسال های توصیه شده

دوستان کارت ورود به جلسه رشته های برنامه ریزی شهری، طراحی شهری، معماری و ... در سایت سنجش اعلام شد.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

با آرزوی موفقیت برای همه دوستان :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

آزمونتون کی هست حالا؟ جمعه؟ کی بریم جلوی در محل آزمون منتظر باشیم یقه کسایی که میان بیرونو بگیریم که شیرینی بهمون بدن :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

نه شنبه صبحه!:ws3:

آره واقعن با اون سرعت نجومی سازمان سنجش واسه اعلام نتایج آدم باید بعد از جلسه یه شیرینیم بده بلکم تشویق شن زودتر بگن:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دوستان کارت ورود به جلسه رشته های برنامه ریزی شهری، طراحی شهری، معماری و ... در سایت سنجش اعلام شد.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

با آرزوی موفقیت برای همه دوستان :a030:

برات آرزوی موفقیت دارم...انشالله شهریور خبرای خوب بهمون بدی و مطمئن باش من نمیذارم بدون شیرینی قصر قسر قثر غسر غصر غثر در بری:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اول بذارید پامون به درب محل آزمون برسه بعدشم اگر زنده بودم من باید بهم موادقندی برسونید..

نیست روز قبلش آزمون دارم و بعدشم باید برسم تهران و بعدشم آزمون احتمالا شهید راه آزمونها میشم من یکی باقیه رو نمیدونم

• Like 2
لینک به دیدگاه
آزمونتون کی هست حالا؟ جمعه؟ کی بریم جلوی در محل آزمون منتظر باشیم یقه کسایی که میان بیرونو بگیریم که شیرینی بهمون بدن :w02:

هرجا بوی کنکور و قبولی میاد این محمد سریع پیداش میشه به طمع شیرینی!:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
برات آرزوی موفقیت دارم...انشالله شهریور خبرای خوب بهمون بدی و مطمئن باش من نمیذارم بدون شیرینی قصر قسر قثر غسر غصر غثر در بری:ws3:

ممنون:a030: عاقا میگم ما این همه درس خوندیم الان دیگه داریم تحلیل میریم فک کنم بچه ها برای تقویت ماباید بهمون شیرینی بدن نه که ما شیرینی بدیم! :w02:عجب دوره زمونه ای شده ها:ws3:

بچه ها بیاید حوزه هاتونو اعلام کنید شاید فرجی شد همدیگرو دیدیم والا

شهدخت جون شما کنکور معماری شرکت کردی؟

من دانشکده مدیریت دانشگاه تهران افتادم

• Like 1
لینک به دیدگاه
ممنون:a030: عاقا میگم ما این همه درس خوندیم الان دیگه داریم تحلیل میریم فک کنم بچه ها برای تقویت ماباید بهمون شیرینی بدن نه که ما شیرینی بدیم! :w02:عجب دوره زمونه ای شده ها:ws3:شهدخت جون شما کنکور معماری شرکت کردی؟من دانشکده مدیریت دانشگاه تهران افتادم
نه عزیزم من طراحی شهری شرکت کردم.. شنبه دانشکده زبانهای خارجی تهران افتادم..
  • Like 1
لینک به دیدگاه

چه همم از هم دیگه شیرینی طلب دارنا:whistle:

حالا پس تا شماها با هم بی حساب بشین ما بریم یه چرخی بزنیم:ws3:

لینک به دیدگاه
چه همم از هم دیگه شیرینی طلب دارنا:whistle:

حالا پس تا شماها با هم بی حساب بشین ما بریم یه چرخی بزنیم:ws3:

شما خودت الان باید شیرینی آماده کنی :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

با آرزوی موفقیت برای همه دوستان:a030:

امیدوارم همه فردا از امتحان راضی و خوشحال بیرون بیایم