*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان همه ما یه سری برنامه ها یا آرزوهای بلند مدتی برای آیندمون و زندگیمون و شغلمون و.....داریم به نظر شما تا بیست سال دیگه به کدوم آرزوهاتون میرسید؟ یا فکر میکنید زندگیتون بیست ساله دیگه چطور میشه؟ 13 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ هر چه پیش آید ؛ خوش آید ... فقط همین ؟ تو رویاهات تصور نمیکنی مثلا چند تا بچه داری ؟ یا شغلت چی میشه؟یا همسر آیندت چطوره؟ 3 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ فقط همین ؟تو رویاهات تصور نمیکنی مثلا چند تا بچه داری ؟ یا شغلت چی میشه؟یا همسر آیندت چطوره؟ چرا بهش فکر میکنم مثلاً دوست دارم یه نی نی پسر داشت باشم ( من و خواهرم اسم پسرمو در آینده گذاشتیم باب اسفنجی !! ) بعد خواهرم یه دختر داشته باشه من برم دختر خواهرمو واسه گل پسرم بگیرم !!! همسر و شغل هم بهش فکر میکنم ولی ....!!!! 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ خوش بینانه فکر کنم .... با همسرم و چندتا بچه مشغول به تحصیل علم هستم !!!! (چون از قول های که به خودم دادم اینه که هیچوقت تحصیل رو ترک نکنم) احتمالا اون موقع با فرا اینترنت در حال تماس با دوستانم هستم و تا اون موقع تار یاد گرفتم و تار مینوازم ... با همسر مشغول پژوهش هستم ... و در آمدی حاصل از صنعت مورد علاقه ام دارم ... در کنار پدر و مادرم خرم هستم و مثل پروانه دورشون میچرخم !! و شاید اون موقع به بعد آغاز یک ماموریت باشه که فعلا برام شکل یک تخیل داره !! از آلودگی خبری نیست و تا اون موقع این درد درمان شده و در هوای پاک متنفس میشوم !! چند تا کشور رو گشتم / حتما تا اون موقع ثبات شخصیتی ، فکری و اعتقادی پیدا کردم بی شک خدا رو بهتر شناختم و زیباتر اونو درک میکنم و تا اون موقع امروز رو فراموش کردم ... حتما تا اون موقع اکتشاف و اختراعی دارم ( چون دوست دارم ) باغم درخت هاش تنومند شده و حسابی زیبا !! تا 20 سال دیگه انشالله که وضع ملتم و جامعه بشری رو عادلانه تر و بهتر از امروز میبینم !!! ________ شایدم همین فردا مردم ... کسی چه میداند ؟؟ 11 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ آخه هدفت چی بوده از طرح این سوال!!!!دی تا بیست سال دیگه احتمال زیاد یه پول پله ای زدم به هم... یه سفر مکه رفتم...خخخخ حاج خانوم ماچ خانوم شدم یه پراید قراضه حتما دارم که ارزوی ده سال پیشم بوده..... یه درخت گیلاس کاشتم که به بار نشسته و همچنان من گیلاس رو تا بیست سال آینده با هسته خواهم خورد....این عادت کوفتیه همیشگیمه تا بیست سال دیگه شوهر دارم ولی فکر نکنم شوهرم عشق الانم باشه چون الانش محاله...احتمالا بچه دار نمیشم و اجاقم کوره چون همیشه فکر میکنم سر این قضیه با مادر شوهرم مشکل دارم...البته عروس بسیار مهروبانی هستم....دیگه یه سفر رفتم همین کیش..... یه سفر تا اونوقت رفتم گناوه البته اصلا ارزوشو ندارم ولی خوب باید به اقوام سر زد.... تا بیست سال دیگه شاید هم کفنمم پوسیده باشه....خخخخ 12 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ آخه هدفت چی بوده از طرح این سوال!!!!دیتا بیست سال دیگه احتمال زیاد یه پول پله ای زدم به هم... یه سفر مکه رفتم...خخخخ حاج خانوم ماچ خانوم شدم یه پراید قراضه حتما دارم که ارزوی ده سال پیشم بوده..... یه درخت گیلاس کاشتم که به بار نشسته و همچنان من گیلاس رو تا بیست سال آینده با هسته خواهم خورد....این عادت کوفتیه همیشگیمه تا بیست سال دیگه شوهر دارم ولی فکر نکنم شوهرم عشق الانم باشه چون الانش محاله...احتمالا بچه دار نمیشم و اجاقم کوره چون همیشه فکر میکنم سر این قضیه با مادر شوهرم مشکل دارم...البته عروس بسیار مهروبانی هستم....دیگه یه سفر رفتم همین کیش..... یه سفر تا اونوقت رفتم گناوه البته اصلا ارزوشو ندارم ولی خوب باید به اقوام سر زد.... تا بیست سال دیگه شاید هم کفنمم پوسیده باشه....خخخخ چون خودم خیلی به آینده فکر میکنم علت سوالم هم همین بود 4 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ تا اون موقع ازدواج کردم و فرزندی خواهم داشت سر کار هستم و پول هم اونقدر دارم که زندگیمو با سالی ۲ تا سفر بچرخونم خونهٔ خودمو دارم با ماشین خودم اون موقعها زندگیم زندگیست 8 لینک به دیدگاه
-eila- 806 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ فکر کنم اون موقع من خیلی خوشبختم /سعی می کنم بیشتر وقت بذارم برای خودم به کشورهایی که نرفتم سفر می کنم ولی تا اون موقع پیانو زدنو یاد می گیرم ,زبان انگلیسی رو عالی یاد می گیرم سعی می کنم به اون چیزهایی که میخوام برسم تا حسرتش برام نمونه 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ یه مدت خیلی به این 20 سال و 30 سال و ... آینده فکر میکردم الان دیگه برام مهم نیست من ترجیح میدم در حال باشم! 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ رسیدن به یک پست مدیریتی در حد مدیرکلی ، فرمانداری یا استانداری 9 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ مهرسا جان خدا امواتت رو بیامرزه تو بیا بگو فردا میخوای چیکار کنی ؟اگر من تونستم بگم(چون شرایط محیا نیست که بگم با چه پشتوانی و ادله ای بیایم تا بیست سال دیگه برنامه بنویسم؟برنامه نویسی برای آینده لازمش زندگی بدون دغدغه و استراس در حال می باشد) 13 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ ديگه آرزويي براي بيست سال ديگه ندارم به تمام ارزوهام رسيدم 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ اوهوم هدفم اينه يه شوهر كنم بعد مخشو بخورم و لذت ببرم 10 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ من در بیست سال آینده: درسمو تا جایی که میخواستم خوندم یعنی تاجایی که امکانشو داشتم ولی بازم در حال مطالعه ی چیزهایی هستم که باید بدونم. دوست ندارم سرکار برم ولی خب دیگه یه کار دولتی دارم تا ساعت دو هم بیشتر نمیمونماااااااااااا یه همسر نمونه ام که در کنار شوهرم آرامش دارم و خوشبختم و شوهرم ازم راضیه. یه مادر مهربونم که بچه هام ازم راضین. یه خانم کدبانو هم هستم،آشپزی و خونه داریم عالیه. در کل یه انسان که از زندگیش راضیه. زندگی من در بیست سال آینده: احتمالا تو یه شهرستان زندگی میکنم با هوای نسبتا تمیز (دوست دارم از اینجا دور شم). یه خونه ی نسبتا بزرگ دارم با یه حیاط بزرگ و باغچه هایی پر گل و کلی گلدون شمعدونی و یه درخت بید مجنون،یه کتابخونه ی نسبتا بزرگ دارم که تقریبا همه ی کتاباشو خوندم و توی خونمم پر از قاب عکس بچگی های خودمو آقامون و بچه هاست و عکس پدربزرگ و مادربزرگم. دوتا شایدم چهارتا بچه دارم که موفقن.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من امید زیادی دارم که زندگیم در آینده پر از موفقیت و شادی و آرامش باشه و همین طورم میشه. در کل یه زندگی به دور از جنجال میخوام. 6 لینک به دیدگاه
minoo_mn 1740 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ خب من4تاآرزوبیشترندارم تااون موقع100%دکتراموگرفتم یاشایدهم تونستم بورسیمو بگیرم وواسه تحصیل رفع زحمت کنم برم....(بگین ایشالا...) میتونم باپول خودم ماشین موردعلاقه وخونه موبخرم وتا20سال اینده من به زبان فرانسه وانگلیسی تسلط خواهم داشت ومیتونم مستقل تصمیم بگیرم برم دیدن دایی عزیزم 5 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ من در بیست سال آینده: درسمو تا جایی که میخواستم خوندم یعنی تاجایی که امکانشو داشتم ولی بازم در حال مطالعه ی چیزهایی هستم که باید بدونم. دوست ندارم سرکار برم ولی خب دیگه یه کار دولتی دارم تا ساعت دو هم بیشتر نمیمونماااااااااااا یه همسر نمونه ام که در کنار شوهرم آرامش دارم و خوشبختم و شوهرم ازم راضیه. یه مادر مهربونم که بچه هام ازم راضین. یه خانم کدبانو هم هستم،آشپزی و خونه داریم عالیه. در کل یه انسان که از زندگیش راضیه. زندگی من در بیست سال آینده: احتمالا تو یه شهرستان زندگی میکنم با هوای نسبتا تمیز (دوست دارم از اینجا دور شم). یه خونه ی نسبتا بزرگ دارم با یه حیاط بزرگ و باغچه هایی پر گل و کلی گلدون شمعدونی و یه درخت بید مجنون،یه کتابخونه ی نسبتا بزرگ دارم که تقریبا همه ی کتاباشو خوندم و توی خونمم پر از قاب عکس بچگی های خودمو آقامون و بچه هاست و عکس پدربزرگ و مادربزرگم. دوتا شایدم چهارتا بچه دارم که موفقن.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من امید زیادی دارم که زندگیم در آینده پر از موفقیت و شادی و آرامش باشه و همین طورم میشه. در کل یه زندگی به دور از جنجال میخوام. منم همچین چیزیو دوس دارم فقط با این تفاوت که دوس دارم سر کار برم و دولتی هم نباشه مشکلی پیش نمیاد 5 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ من خیلی به زبان فرانسه علاقه دارم و همیشه یکی از آرزوهام یادگیری فرانسه بوده در مورد از ایران رفتن هم برنامم فعلن مشخصه احتمال زیاد همیجنا در خدمت دوستان هستم 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ همه چه 20 سال دیگه را رویایی و رنگی میبینن واسه ما اگه برفکی نباشه بیشتر از سیاه و سفید هم نی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده