Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ گندم جان نمیشه هرجوری هم امتیاز بگیریم میشیم 18 دو تا تیم اول 19 امتیاز دارن به من مربوط نیس من صعود میخوام:cryingf::cryingf: 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ تازه آلمانا هم قوی هستن بعید میدونم 6 امتیاز کاملو بگیریمپرواز چارتر ایران هم جور نشده بچه ها خسته و کوفته باید بیآن بازی کنن:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ وقتی از پس ایتالیا بر اومد..از پس این زردالوهام برمیاد 5 لینک به دیدگاه
z.b 6335 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ پ.ن: خداییش تو سخت ترین گروه قرار داریما!:hapydancsmil:اگه تو یکی از گروه های دیگه بودیم با این امتیاز شاید تو جایگاه سوم قرار داشتیم!! 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ درسته که صعود نمیکنیم ولی مهم اینه که یه حساب دیگه رو والیبال ما باز میشه...تیمی که به راحتی از سد تیم های بزرگی مثل ایتالیا و کوبا اونم تو زمین خودشون گذشت...نتیجه اتفاق امسال رو باید در مسابقات اینده دید. 7 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ پ.ن: خداییش تو سخت ترین گروه قرار داریما!:hapydancsmil:اگه تو یکی از گروه های دیگه بودیم با این امتیاز شاید تو جایگاه سوم قرار داشتیم!! اینا عکس بوده من نمیبینم 4 لینک به دیدگاه
z.b 6335 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ اینا عکس بوده من نمیبینم چشم بصیرت میخواد... فکر کنم درست شد. 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ ایران گروه دوم مسابقات، سوم میشه ولی کاش قبل از شروع این مسابقات، بازی های تدارکاتی درست و حسابی داشتیم. تقریباً میشه گفت که 2 بازی اول با روسیه، حکم بازی تدارکاتی رو داشت. بد امتیاز از دست دادیم و روسیه رو پیش انداختیم. از دوره های بعدی، ایران به عنوان تیم قدر و شناخته شده ای شرکت خواهد کرد. 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ ایران گروه دوم مسابقات، سوم میشه ولی کاش قبل از شروع این مسابقات، بازی های تدارکاتی درست و حسابی داشتیم. تقریباً میشه گفت که 2 بازی اول با روسیه، حکم بازی تدارکاتی رو داشت. بد امتیاز از دست دادیم و روسیه رو پیش انداختیم. از دوره های بعدی، ایران به عنوان تیم قدر و شناخته شده ای شرکت خواهد کرد. کاش میشد به خاطر بازی های خوب ایران،ایرانو راه میدادن بر مرحله بعد 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ کاش میشد به خاطر بازی های خوب ایران،ایرانو راه میدادن بر مرحله بعد کاش همه داورا و دست اندر کارا مث تو مهربون بودن داداش 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ کاش همه داورا و دست اندر کارا مث تو مهربون بودن داداش چی میشه مگه خب آخه یادمه تو یکی از مسابقات همین کارو کردن 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ چی میشه مگه خب آخه یادمه تو یکی از مسابقات همین کارو کردن شانس نداریم که داداش 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ شانس نداریم که داداش یه حسی تو دلم میگه که اگه 6 امتیاز از آلمان بگیریم میریم مرحله بعد 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ یه حسی تو دلم میگه که اگه 6 امتیاز از آلمان بگیریم میریم مرحله بعد پس وقتی میگه ینی میریم :hapydancsmil: ایشالا ایشالا :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
rahaneh-p 491 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ مگه تیم سوم نمی ره برا بازی حذفی ؟ فکر کنم بازم شانس داریم.. 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ یه حسی تو دلم میگه که اگه 6 امتیاز از آلمان بگیریم میریم مرحله بعد پس وقتی میگه ینی میریم :hapydancsmil: ایشالا ایشالا :hapydancsmil: آخه چجوری بریم بالا:jawdrop:دو تیم بیشتر نمیرن 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ واقعا تیم تلاش خودشو کرد البته به حق بگیم واقعا حقش بود که بره مرحله بعد حالا دیگه غصه خوردن نداره اشکال نداره که نمیریم با ناراحتی کاری پیش نمیره حداقل حالا که شانس رفتن نداریم لذت دیدن یه بازی خوبو با ناراحتی صعود نکردن از خودمون نگیریم:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ آخه چجوری بریم بالا:jawdrop:دو تیم بیشتر نمیرن میدونیم ولی خب دعا میکنیم که fivb به خاطر بازیهای خوب ایران و برای هیجان بیشتر بازیها این کارو کنه.... آخه قبلا یادم این کارو کرده بود 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ میدونیم ولی خب دعا میکنیم که fivb به خاطر بازیهای خوب ایران و برای هیجان بیشتر بازیها این کارو کنه.... آخه قبلا یادم این کارو کرده بود خونه خاله اس مگه:banel_smiley_4::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: چیزی دیگه ای نمیخوای چایی قلیونی ما....... 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ آخه چجوری بریم بالا:jawdrop:دو تیم بیشتر نمیرن حالا تو ذوقمون نزن دیگه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده