Gandom.E 17805 ارسال شده در 7 مهر، 2013 گندم جان نمیشه هرجوری هم امتیاز بگیریم میشیم 18 دو تا تیم اول 19 امتیاز دارن به من مربوط نیس من صعود میخوام:cryingf::cryingf: 4
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 7 مهر، 2013 تازه آلمانا هم قوی هستن بعید میدونم 6 امتیاز کاملو بگیریمپرواز چارتر ایران هم جور نشده بچه ها خسته و کوفته باید بیآن بازی کنن:icon_pf (34): 6
z.b 6335 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2013 پ.ن: خداییش تو سخت ترین گروه قرار داریما!:hapydancsmil:اگه تو یکی از گروه های دیگه بودیم با این امتیاز شاید تو جایگاه سوم قرار داشتیم!! 5
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 8 مهر، 2013 درسته که صعود نمیکنیم ولی مهم اینه که یه حساب دیگه رو والیبال ما باز میشه...تیمی که به راحتی از سد تیم های بزرگی مثل ایتالیا و کوبا اونم تو زمین خودشون گذشت...نتیجه اتفاق امسال رو باید در مسابقات اینده دید. 7
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 8 مهر، 2013 پ.ن: خداییش تو سخت ترین گروه قرار داریما!:hapydancsmil:اگه تو یکی از گروه های دیگه بودیم با این امتیاز شاید تو جایگاه سوم قرار داشتیم!! اینا عکس بوده من نمیبینم 4
z.b 6335 مالک ارسال شده در 8 مهر، 2013 اینا عکس بوده من نمیبینم چشم بصیرت میخواد... فکر کنم درست شد. 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 8 مهر، 2013 ایران گروه دوم مسابقات، سوم میشه ولی کاش قبل از شروع این مسابقات، بازی های تدارکاتی درست و حسابی داشتیم. تقریباً میشه گفت که 2 بازی اول با روسیه، حکم بازی تدارکاتی رو داشت. بد امتیاز از دست دادیم و روسیه رو پیش انداختیم. از دوره های بعدی، ایران به عنوان تیم قدر و شناخته شده ای شرکت خواهد کرد. 6
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 8 مهر، 2013 ایران گروه دوم مسابقات، سوم میشه ولی کاش قبل از شروع این مسابقات، بازی های تدارکاتی درست و حسابی داشتیم. تقریباً میشه گفت که 2 بازی اول با روسیه، حکم بازی تدارکاتی رو داشت. بد امتیاز از دست دادیم و روسیه رو پیش انداختیم. از دوره های بعدی، ایران به عنوان تیم قدر و شناخته شده ای شرکت خواهد کرد. کاش میشد به خاطر بازی های خوب ایران،ایرانو راه میدادن بر مرحله بعد 5
آریودخت 43941 ارسال شده در 8 مهر، 2013 کاش میشد به خاطر بازی های خوب ایران،ایرانو راه میدادن بر مرحله بعد کاش همه داورا و دست اندر کارا مث تو مهربون بودن داداش 6
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 8 مهر، 2013 کاش همه داورا و دست اندر کارا مث تو مهربون بودن داداش چی میشه مگه خب آخه یادمه تو یکی از مسابقات همین کارو کردن 7
آریودخت 43941 ارسال شده در 8 مهر، 2013 چی میشه مگه خب آخه یادمه تو یکی از مسابقات همین کارو کردن شانس نداریم که داداش 5
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 8 مهر، 2013 شانس نداریم که داداش یه حسی تو دلم میگه که اگه 6 امتیاز از آلمان بگیریم میریم مرحله بعد 7
آریودخت 43941 ارسال شده در 8 مهر، 2013 یه حسی تو دلم میگه که اگه 6 امتیاز از آلمان بگیریم میریم مرحله بعد پس وقتی میگه ینی میریم :hapydancsmil: ایشالا ایشالا :hapydancsmil: 6
rahaneh-p 491 ارسال شده در 8 مهر، 2013 مگه تیم سوم نمی ره برا بازی حذفی ؟ فکر کنم بازم شانس داریم.. 5
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 8 مهر، 2013 یه حسی تو دلم میگه که اگه 6 امتیاز از آلمان بگیریم میریم مرحله بعد پس وقتی میگه ینی میریم :hapydancsmil: ایشالا ایشالا :hapydancsmil: آخه چجوری بریم بالا:jawdrop:دو تیم بیشتر نمیرن 5
mahnaz 7584 ارسال شده در 8 مهر، 2013 واقعا تیم تلاش خودشو کرد البته به حق بگیم واقعا حقش بود که بره مرحله بعد حالا دیگه غصه خوردن نداره اشکال نداره که نمیریم با ناراحتی کاری پیش نمیره حداقل حالا که شانس رفتن نداریم لذت دیدن یه بازی خوبو با ناراحتی صعود نکردن از خودمون نگیریم:hapydancsmil: 6
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 8 مهر، 2013 آخه چجوری بریم بالا:jawdrop:دو تیم بیشتر نمیرن میدونیم ولی خب دعا میکنیم که fivb به خاطر بازیهای خوب ایران و برای هیجان بیشتر بازیها این کارو کنه.... آخه قبلا یادم این کارو کرده بود 6
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 مهر، 2013 میدونیم ولی خب دعا میکنیم که fivb به خاطر بازیهای خوب ایران و برای هیجان بیشتر بازیها این کارو کنه.... آخه قبلا یادم این کارو کرده بود خونه خاله اس مگه:banel_smiley_4::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: چیزی دیگه ای نمیخوای چایی قلیونی ما....... 5
آریودخت 43941 ارسال شده در 8 مهر، 2013 آخه چجوری بریم بالا:jawdrop:دو تیم بیشتر نمیرن حالا تو ذوقمون نزن دیگه 5
ارسال های توصیه شده