Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ 3 ستو دیدم واقعا کیف کردیم:hapydancsmil:برد خوبی بود 3 لینک به دیدگاه
alborzz 257 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ بخشيدم ولي بار آخرت باشه فردا ساعت 5:10 بامداد چشم مهندس مرسی 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ دست همشون درد نکنه خیلی خوب کار کردن با صبر نتیجه لازم رو گرفتن بیدار شدم دیدم 2 ست رو باختیم - ست سوم و چهارم رو دیدم و تو راه شرکت رادیو گوشی رو زدم یه دقیقه آخر رو گوش کردم واقعا دستشون درد نکنه - تلاشهای با جون و دل دقایق آخر نشون میداد که بچه تیم ملی تجربه لیگ جهانی رو پیدا کردن انشاالله که بازی دوم رو هم ببریم و از سه بازی باقی مونده 9 امتیاز رو بگیریم و البته آلمان هم از روسیه 3 امتیاز رو بگیره 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ حیف بازی رو ندیدم....الان متوجه شدم که بردیم ....چقدر خوب...خوشحالم و تبریک به همه ....تکرار نداره؟ 3 لینک به دیدگاه
tracer 160 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ حیف بازی رو ندیدم....الان متوجه شدم که بردیم ....چقدر خوب...خوشحالم و تبریک به همه ....تکرار نداره؟ تکرارش با اجازتون همین 20 دیقه پیش تموم شد البته از شبکه ورزش 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ حیف بازی رو ندیدم....الان متوجه شدم که بردیم ....چقدر خوب...خوشحالم و تبریک به همه ....تکرار نداره؟ فردا صبح ساعت 5:10 تکرار ولی بصورت زنده است 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ فردا صبح ساعت 5:10 تکرار ولی بصورت زنده است انصافا همون اول یه خطا بکنن رو cepeda و 3-0 ببرن که زود بخوابیم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ انصافا همون اول یه خطا بکنن رو cepeda و 3-0 ببرن که زود بخوابیم فردا 3-1 میبریم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ فردا 3-1 میبریم کدوم ست رو میبازیم دقیقا؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ کدوم ست رو میبازیم دقیقا؟ ست دوم یا سوم زیاد مطمئن نیستم 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ خب ست اول رو که گویا قراره نبینیم و ببازیم 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ اونایی که از دیدن بازی محرومن!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جلو بازی ایران،view رو بزنن 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ فکر کنم ضرغامی نتونست گرمکن به بنده خداهای ایرانی برسونه به همین دلیل کلاً تصمیم گرفت که نشون نده بازی رو 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ ساعت 5 پاشدیم که این ...ها گربه نشون بدن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده