mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۲ انگار میخوان به خودشون بیان!!!! بالاخره اولین ستمون رو بردیم اون تو ست سوم!!!! 2 لینک به دیدگاه
z.b 6335 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۲ بالاخره چه عجب! آیا میتوان به بازگشت امیدوار بود؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۲ z.b گفته است: بالاخره چه عجب!آیا میتوان به بازگشت امیدوار بود؟ آري ما مي توانيم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۲ اینتل ست ما س روزه قطع شده منم والیبال موخام:4564: 3 لینک به دیدگاه
z.b 6335 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۲ سبک بازی کوبا با همه ی تیمایی که تاحالا باهاشون بازی کردیم، متفاوته! تخریبی بازی میکنن! همش محاسباتمونو به هم میریزن! بازیشون اصلا چشم نواز نیست! پ.ن: امیدوارم! 2 لینک به دیدگاه
z.b 6335 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۲ خب ظاهرا دیگه صبح شده و بچه های تیم از خواب بیدار شدن! روزنه های امید دارن گشاد میشن! 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۲ ای ول:hapydancsmil: کشتین مارو مرسی 2 لینک به دیدگاه
z.b 6335 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۲ یوهووو! صبح بخیر بچه ها، واقعا حرفه ای برگشتین.. خواستم، خواستی، خواست، خواستیم، خواستید، خواستند... 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۲ من 6 ساعت برم بخوابم که با دوساعت 3تا5 بشه 8 ساعت 3 لینک به دیدگاه
z.b 6335 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۲ واقعا آدم لذت میبره وقتی میبینه یه برنامه ی دراز مدت و حساب شده چجوری داره جواب میده! از بچگی روی اعضای این تیم سرمایه گذاری درستی صورت گرفته.. درسته که استعداد حرف اولو میزنه ولی واقعا خیلی قشنگ پرورش پیدا کردن! و حالا درست زمانیه که نقش یه مربی خوب به وضوح دیده میشه! یعنی میشه یه روز فوتبالمون هم به اینجا برسه؟ پ.ن: شب بخیر. 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۲ بازي 2-0 باخته رو چطوري برديم اين يعني اينكه مربي بزرگي داريم تبريك به همه ايرانيها راستي: كدوم كانال خارجي اين بازي رو پخش ميكرد؟ شبكه 3 كه فقط تصاوير آهسته بود :icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
alborzz 257 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۲ Mr. Specific گفته است: بازي 2-0 باخته رو چطوري برديم اين يعني اينكه مربي بزرگي داريم تبريك به همه ايرانيها راستي: كدوم كانال خارجي اين بازي رو پخش ميكرد؟ شبكه 3 كه فقط تصاوير آهسته بود :icon_razz: وای بر من!!!!!!!!!!!!!!!! خواب موندم خدایا منو ببخش بازی بعدی کیه بچه ها!!!!!!!!!!!!!1 زنده باد ایران!!!!!!!!!! بچه ها متشکریممممممممممممممممممممم 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۲ alborzz گفته است: وای بر من!!!!!!!!!!!!!!!! خواب موندمخدایا منو ببخش بازی بعدی کیه بچه ها!!!!!!!!!!!!!1 زنده باد ایران!!!!!!!!!! بچه ها متشکریممممممممممممممممممممم بخشيدم ولي بار آخرت باشه فردا ساعت 5:10 بامداد 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۲ از 5 ک بیدارم از 9 ک سرکارم 1 ساعتم با تاخیر ساعت زدم چشمام هم در حد یک انسانی ک خوابه، بازه!! ولی چون بردیم خوشالم:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۲ واقعا چرا باید اینقد دیر پخش شه که من نبینم...نه واقعا چرا؟ 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۲ *mini* گفته است: واقعا چرا باید اینقد دیر پخش شه که من نبینم...نه واقعا چرا؟ مسئولين بايد پاسخگو باشند. ضرغامي رفته بود گرمكن بده به تماشاگران 3 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۲ آخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چرا باید دقیقا وقتی من نخوابیدم که بازیرو ببینم برقا بره!!خدایا این حق من بود آیا؟؟؟ اشکال نداره همین که بردیم جای شکرش باقیه بسی لذت بردم...:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۲ Yuhana گفته است: از 5 ک بیدارماز 9 ک سرکارم 1 ساعتم با تاخیر ساعت زدم چشمام هم در حد یک انسانی ک خوابه، بازه!! ولی چون بردیم خوشالم:hapydancsmil: وای چه حالی داد :hapydancsmil: منم پلک نزدم از بس بازی مهیج شد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده