mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ انگار میخوان به خودشون بیان!!!! بالاخره اولین ستمون رو بردیم اون تو ست سوم!!!! 2 لینک به دیدگاه
z.b 6335 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ بالاخره چه عجب! آیا میتوان به بازگشت امیدوار بود؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ بالاخره چه عجب!آیا میتوان به بازگشت امیدوار بود؟ آري ما مي توانيم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ اینتل ست ما س روزه قطع شده منم والیبال موخام:4564: 3 لینک به دیدگاه
z.b 6335 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ سبک بازی کوبا با همه ی تیمایی که تاحالا باهاشون بازی کردیم، متفاوته! تخریبی بازی میکنن! همش محاسباتمونو به هم میریزن! بازیشون اصلا چشم نواز نیست! پ.ن: امیدوارم! 2 لینک به دیدگاه
z.b 6335 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ خب ظاهرا دیگه صبح شده و بچه های تیم از خواب بیدار شدن! روزنه های امید دارن گشاد میشن! 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ ای ول:hapydancsmil: کشتین مارو مرسی 2 لینک به دیدگاه
z.b 6335 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ یوهووو! صبح بخیر بچه ها، واقعا حرفه ای برگشتین.. خواستم، خواستی، خواست، خواستیم، خواستید، خواستند... 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ من 6 ساعت برم بخوابم که با دوساعت 3تا5 بشه 8 ساعت 3 لینک به دیدگاه
z.b 6335 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ واقعا آدم لذت میبره وقتی میبینه یه برنامه ی دراز مدت و حساب شده چجوری داره جواب میده! از بچگی روی اعضای این تیم سرمایه گذاری درستی صورت گرفته.. درسته که استعداد حرف اولو میزنه ولی واقعا خیلی قشنگ پرورش پیدا کردن! و حالا درست زمانیه که نقش یه مربی خوب به وضوح دیده میشه! یعنی میشه یه روز فوتبالمون هم به اینجا برسه؟ پ.ن: شب بخیر. 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ بازي 2-0 باخته رو چطوري برديم اين يعني اينكه مربي بزرگي داريم تبريك به همه ايرانيها راستي: كدوم كانال خارجي اين بازي رو پخش ميكرد؟ شبكه 3 كه فقط تصاوير آهسته بود :icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
alborzz 257 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ بازي 2-0 باخته رو چطوري برديم اين يعني اينكه مربي بزرگي داريم تبريك به همه ايرانيها راستي: كدوم كانال خارجي اين بازي رو پخش ميكرد؟ شبكه 3 كه فقط تصاوير آهسته بود :icon_razz: وای بر من!!!!!!!!!!!!!!!! خواب موندم خدایا منو ببخش بازی بعدی کیه بچه ها!!!!!!!!!!!!!1 زنده باد ایران!!!!!!!!!! بچه ها متشکریممممممممممممممممممممم 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ وای بر من!!!!!!!!!!!!!!!! خواب موندمخدایا منو ببخش بازی بعدی کیه بچه ها!!!!!!!!!!!!!1 زنده باد ایران!!!!!!!!!! بچه ها متشکریممممممممممممممممممممم بخشيدم ولي بار آخرت باشه فردا ساعت 5:10 بامداد 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ از 5 ک بیدارم از 9 ک سرکارم 1 ساعتم با تاخیر ساعت زدم چشمام هم در حد یک انسانی ک خوابه، بازه!! ولی چون بردیم خوشالم:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ واقعا چرا باید اینقد دیر پخش شه که من نبینم...نه واقعا چرا؟ 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ واقعا چرا باید اینقد دیر پخش شه که من نبینم...نه واقعا چرا؟ مسئولين بايد پاسخگو باشند. ضرغامي رفته بود گرمكن بده به تماشاگران 3 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ آخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چرا باید دقیقا وقتی من نخوابیدم که بازیرو ببینم برقا بره!!خدایا این حق من بود آیا؟؟؟ اشکال نداره همین که بردیم جای شکرش باقیه بسی لذت بردم...:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ از 5 ک بیدارماز 9 ک سرکارم 1 ساعتم با تاخیر ساعت زدم چشمام هم در حد یک انسانی ک خوابه، بازه!! ولی چون بردیم خوشالم:hapydancsmil: وای چه حالی داد :hapydancsmil: منم پلک نزدم از بس بازی مهیج شد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده