MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 13 مهر، 2013 باختیم، زشت هم باختیماین بازیکنا امشب گویا مست بودن! مست نبودن مغرور شده بودن 5
Lean 56968 ارسال شده در 13 مهر، 2013 یادتون نره ما اولین حضورمون بود ما تیمی رو شکست دادیم که 8 مقام قهرمانی داشت ، بزرگای المپیک رو شکست دادیم دم ولاسکو گرم باید تابعیت ایرانی بهش بدن قهرمان ملی ماست 6
hasti1988 22046 ارسال شده در 13 مهر، 2013 خیلی حیف شد.... درسته با بازی های عالی انتظارمون هم از تیم ملی برای اولین حضور در لیگ جهانی زیاد بود ولی باز هم ازشون متشکریم که این حس رو بهمون دادند که ما میتوانیم.... 5
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 13 مهر، 2013 ست دوم 6 تا عقب بوود خیلی قشنگ چبران کرد لذت بردم اما حیف نشد ببرن 3
خردبین 456 ارسال شده در 13 مهر، 2013 آشفته بازی کردند.آلمان توی یک روز نمی تونست اینقدر متحول شده باشه.فکر می کنم نتونستند زیر فشار توقعات مردم،بازی خودشون رو انجام بدن.بازیکنانی مثل غفور امشب اصلا خوب نبودند. 5
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 مهر، 2013 بد بودیم. دریافت ها خیلی بد بود. آبشارها معمولاً دفاع میشد و انگار اون روحیه عبور دادن توپ از روی تور رو نداشتند دیگه. فکر کنم غرور کار دستمون داد. 4
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 13 مهر، 2013 خیلی خوب (کلی می گم ).... (به جز این بازی آخر بقیه بازی عالی عالی بودند) امروز شاید تنها بازی بدشون بود ولی واقعا گل کاشتند و نشون دادن چه تیمی عالی ما داریم ... واقعا باید همشون بهشون افتخار کنیم ... و خوشحالم که تماشاچی ها بعد بازی امشب هم حسابی تشویقشون کردند ... دست یک یکشون درد نکنه ...
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 13 مهر، 2013 بد بودیم.دریافت ها خیلی بد بود. آبشارها معمولاً دفاع میشد و انگار اون روحیه عبور دادن توپ از روی تور رو نداشتند دیگه. فکر کنم غرور کار دستمون داد. غرور چیه بابا خسته بودن..خستگی از سر و روشون می بارید. 3
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 13 مهر، 2013 نه مغرور بودن نه خستهاگه خسته بودن دیشب خسته تر از همیشه بودنآلمانا امشب بهترین بازی ممکن را انجام دادن! سرویس های فوق العاده ایرانیهارو به راحتی جمع میکردن و معلومه تیمی که توپو خوب دریافت کنه پیروز میدانه و بچه های ما یه کم دریافتای اول مشکل داشتن! درکل بچه ها خوب واسه سال بعد تجربه کسب کردن درود بر اونها.. 5
خردبین 456 ارسال شده در 13 مهر، 2013 وقتی بازی های ورزشی رو تماشا می کنم همیشه روحیه جنگندگی دو تیم یا بازیکنان دو کشور رو تحسین می کنم.یکی آلمان و دیگری امریکا.تا آخرین لحظه می جنگندند و اگر ببازند اصلا روحیه شون رو از دست نمیدن و بیشتر برای پیروزی در بازی بعد جری می شند. 9
رگبار 70 ارسال شده در 13 مهر، 2013 خیلی حال کردم ایران باخت.............دیگه شورشو در آورده بودن واقعا آلمان سورررراخشون کرد 1
Hossein.T 22596 ارسال شده در 14 مهر، 2013 تقصیر قطر پاسور های تیم بود. چند تا صحنه هم معروف پاس های تابلو داد ! خصوصا ست آخر. ولی آلمانم شد همون آلمان 2012 و جام واگنر لهستان. اصن توپ گیری داخل میدانشون فضایی بود ! مونده بودم چجوری اسپک هارو دریافت میکردن به این قشنگی. ما کلا توو پست قطر پاسور بازیکن خوبی نداریم. قطر پاسور باید قدش بلند باشه و کمی وزنش به نسبت قدش زیاد باشه تا نیرویی که پشت توپ میذاره اونقدر بالا باشه که قابل دریافت نباشه. کاش یکی مثل atanasevik داشتیم 6
haniye.a 5626 ارسال شده در 14 مهر، 2013 خیلی حال کردم ایران باخت.............دیگه شورشو در آورده بودن واقعا آلمان سورررراخشون کرد چراااااا؟ خیلی بد شد...من نمیدونم این المانیای دیشب همون پریشبی ها بودن.... انصافا ایرانیا بد بازی کردن:icon_razz: 6
Gandom.E 17805 ارسال شده در 14 مهر، 2013 من اگه دستم به این حمزه سوتی برسه خفش میکنمچرا موسوی تمرکز نداشتچرا باختیم:cryingf: 6
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 مهر، 2013 عملکرد تیم ملی واقعاً بی نظیر بود. مجموعاً نمره عالی گرفت. دم همشون گرم. 8
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 17 مهر، 2013 تیم والیبال ایران تو این مسابقات واقعا با غیرت بازی کردن حقشون بود از گروهشون صعود کنند اما بازم خیلی خوب بازی کردن بازی اول با آلمان همه مردم تعجب کردن مربی آلمانیا گفته بود ایران فقط داشت بازی میکرد بچه های ما فقط نگاه میکردن ان شالله دور بعدی لیگ جهانی 3
ارسال های توصیه شده