black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ تسلیت عرض میکنم روحشون قرین رحمت حق لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ درود...صبای عزیزم....تسلیت میگم....برایت صبر و بردباری آرزومندم:icon_gol: لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ تسلیت میگم صبای عزیزم.... روحشون شاد :icon_gol: لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ تسلیت عرض می کنم صبا خانوم روحشون شاد لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ صبــا جان؛تسلیت میگم. امیدوارم غم آخرت باشه... لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ صبای نازنینم بهت تسلیت میگم امیـــدوارم خدا بهتون صبر بده روحشون قرین آرامش لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ صبا جان منم بهت تسلیت میگم.امیدوارم خدا به تو و خانوادتون ارامش بده. لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ خیلی خیلی متاسفم صبا جان ، تسلیت میگم امیدوارم آخرین غم شما ، همسر و فرزند عموی گرامی تون باشه لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ عه واقعا ناراحت شدیم صباخانم انشالله خدا آن مرحوم را رحمت کند وبه بازماندگان صبر عنایت کند این غم بزرگ را به شما تسلیت میگم صباخانم لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ منم به نوبه خودم تسلیت میگم روحشون شاد لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ غمت رو نبینیم آبجی خدا بیامرزتشون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده