mehdi-man 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ این قانون نظام مهندسی حالم رو بهم میزنه بدتر از اون وقتیه که از تو اصلاحات ته کتاب سوال میدن!!! تکلیف حداکثر سرعت آسانسور و پله برقی و پیاده رو متحرک چیه؟ تو مبحث 15 میاد یه عددی رو میگه، بند بعدی میگه تحت شرایط خاص میتونه تا فلان مقدار هم باشه... تو آزمونا بعضی وقتا مقدار اولی جواب بوده گاهی اوقات اون تحت شرایط خاص مدنظرشون بوده. چه باید کرد؟ 1 لینک به دیدگاه
leila rashidi 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ سلام مهندس ... امید که خوش باشین چندتا سوال داشتم که اگه ممکنه می خواستم یه راهنمایی کنین البته حتما خودتون توی سوالات سالای قبل با اینا آشنا هستین 1- مقدار آب جبرانی برج خنک کن یک دستگاه چیلر تراکمی با کمپرسور رفت و برگشتی 2- از هزار پوند کندانس با فشار 50 در یک فلاش تانک با فشار 15 چه مقدار به بخار 15 تبدیل می شود آنتالپی کندانس در 50 برابر 268 وآنتالپی بخار و کندانس 15 به ترتیب 1163 و 216 است (واحدها رو ننوشتم که طولانی نشه) 3- در سیستم لوله کشی تاسیسات سرمایی و گرمایی با دو مدار اولیه و ثانویه طول لوله مشترک بین دو مدار دست کم چقدر باید باشد 4- مناسبترین مقدار ضریب سی برای انتخاب شیر موتوری سه راهه از نوع مخلوطکن برای کنترل کویل آب سردکننده هوارسان با گذر آب 120 گالن در دقیقه و افت فشار 23 فوت ستون آب چقدر است 5- مناسب ترین محدوده سرعت هوا روی کویل سردکننده هوارسان 6- وضعیت آسایش البته منظور جواب سوال ها نیست اگه شما فکر می کنین که منبعی هست که بتونه کمک کنه یا جواب ها بر اساس تجربه باید داده بشه لطفا بفرمایید خیلی ممنون از وقتی که می ذارین 3 لینک به دیدگاه
MHM1365 390 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ عدد 10.5 رو شما از کجا آوردین حداقل فشار برای فلاش ولو 17 متره 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ عدد 10.5 رو شما از کجا آوردین حداقل فشار برای فلاش ولو 17 متره از کتاب تاسیسات مهندس هادی زاده توی مبحث 16 هم هست. توی جدول حداقل فشار در لوازم بهداشتی. صفحه رو نمیدونم چون الان کتاب در دسترسم نیست. 5 لینک به دیدگاه
MHM1365 390 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ از کتاب تاسیسات مهندس هادی زاده توی مبحث 16 هم هست. توی جدول حداقل فشار در لوازم بهداشتی. صفحه رو نمیدونم چون الان کتاب در دسترسم نیست. در مبحث 16 ص 36 این مقدار 17 ذکر شده آیا من دارم اشتباه می کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
MHM1365 390 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ در کلید گزینه 1 اعلام شده ولی در م 16 ص 58 شیر قطع و وصل و شناور بیان شده.... یعنی سوال غلطه ؟ 3 لینک به دیدگاه
MHM1365 390 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ جدول م 17 برای دستگاه با ظرفیت 1000 کیلوکالریه 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ خیلی ساده تر از دوره قبلی بود حدود 40 تاشو جواب دادم حس خوبی دارم فکر میکنم قبول بشم 5 لینک به دیدگاه
MHM1365 390 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ منم دقیقا همین حسو دارم.... حتی میشد به راحتی 45 - 50 تا شو بی دردسر زد 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ منم دقیقا همین حسو دارم....حتی میشد به راحتی 45 - 50 تا شو بی دردسر زد درسته - تو این آزمون نحوه تست زنی خیلی مهمه زمان خیلی سریع میگذره ولی موافقم با شما زمان رو درست رو مدیریت میکردیم این تعداد رو میتونستیم بزنیم من تا 10:45 - 20 تا رو پاسخ داده بودم دیگه دیدم داره از دستم در میره هر کدومو که سریغتر میتونستم پاسخ بدم انتخاب میکردم انشالله همه موفق بشیم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ سلام. آزمون خوبی بود. من ۵۲ تا رو زدم و تا الان که با دوستم چک میکردم فکر کنم درست هستند. البته باید کلید بیاد. حس خوبی دارم. بیشتر بر پایه مباحث بود. کلا این آزمون خیلی مهربان برخورد کردند. Sent from my HTC One using Tapatalk 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ سلام.آزمون خوبی بود. من ۵۲ تا رو زدم و تا الان که با دوستم چک میکردم فکر کنم درست هستند. البته باید کلید بیاد. حس خوبی دارم. بیشتر بر پایه مباحث بود. کلا این آزمون خیلی مهربان برخورد کردند. Sent from my HTC One using Tapatalk پس شیرینی فراموش نشه 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ پس شیرینی فراموش نشه اگر تو شیرینی دادی ما هم میدیم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ درسته - تو این آزمون نحوه تست زنی خیلی مهمه زمان خیلی سریع میگذره ولی موافقم با شما زمان رو درست رو مدیریت میکردیم این تعداد رو میتونستیم بزنیم من تا 10:45 - 20 تا رو پاسخ داده بودم دیگه دیدم داره از دستم در میره هر کدومو که سریغتر میتونستم پاسخ بدم انتخاب میکردم انشالله همه موفق بشیم من ساعت 11:10 یعنی 20 دقیقه قبل از اینکه تموم بشه دیگه مغزم خاموش شد بعدش بیکار نشسته بودم و فقط داشتم جوابا رو با پاسخنامه مقایسه میکردم که مبادا اشتباهی وارد کرده باشم. سطحش مثل آزمون شهریور سال 91 بود. 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ امروز از رئیس سازمان نظام مهندسی استان خودمون خواستم سوالات رو بهم بده گفت امسال دست ما رو کوتاه کردند. فقط اداره کل راه و شهرسازی و سازمان سنجش در جریان این کارها هستند 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ اعلام نتایج در دو ماه آینده وزير راه و شهرسازي با حضور در دانشكده ادبيات و علوم انساني دانشگاه شهيد بهشتي از روند برگزاري آزمون ورود به حرفه مهندسان بازديد و اعلام كرد:نتايج آزمون ورود به حرفه مهندسان ، كاردان ها و معماران تجربي در دو ماه آينده اعلام مي شود. به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت راه و شهرسازي ، عباس آخوندي در بازديد امروز ، 21 آذر92 ، از روند برگزاري آزمون ورود به حرفه مهندسان ، كاردان ها و معماران تجربي كه به صورت همزمان در سراسر كشور در حال برگزاري است ، با اعلام اينكه هم اكنون 340 هزار نفر عضو سازمان هاي نظام مهندسي ساختمان ايران هستند ، گفت: از اين تعداد 260 هزار نفر پروانه اشتغال به كار مهندسي دريافت كرده اند. وي با بيان اينكه سازمان نظام مهندسي ساختمان از بزرگترين سازمان هاي حرفه اي كشور محسوب مي شود به روند فزاينده تعداد فارغ التحصيلان رشته هاي مرتبط با مهندسي ساختمان اشاره كرد و اظهار داشت: مهندسان بعد از فارغ التحصيلي بايد توانايي هايي به مراتب فراتر از آنچه كه در دانشگاه ها آموخته اند را در حوزه كاربرد دانش مهندسي كسب كنند و نحوه تعامل با دستگاههاي مرتبط با حرفه را بياموزند. آخوندي با اشاره به برگزاري هرساله آزمون ورود به حرفه مهندسان در ايران ، افزود: سوالات اين آزمون كه امسال 130 هزار نفر در آن شركت كرده اند ، فقط مربوط به دروس دانشگاهي نيست و به حوزه مقرات ملي ساختمان و مقررات عمومي فعاليت در بازار مهندسي نيز مربوط مي شود. وي اظهار اميدواري كرد خيل عظيم مهندسان كشورمان در توسعه ، آباداني ، افزايش رفاه ، ارتقا كيفيت ساختمان ها و صدور خدمات فني و مهندسي موفق باشند. آزمون ورود به حرفه مهندسان ، كاردانها و معماران تجربي روزهاي 21 و 22 آذر 92 در 81 حوزه امتحاني سراسر كشور برگزار و نتايج آن نيز در دو ماه آينده از طريق وب سايت دفتر مقررات ملي ساختمان وزارت راه و شهرسازي به نشاني اينترنتي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اعلام خواهد شد. 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ این هم سوالات آزمون تاسیسات مکانیکی 22 آذر 92 منبع: ایران عمران اگر سوالی هست بیایید روش بحث کنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ دوستانی که در آزمون شرکت کردند اولا که خسته نباشید ثانیا تجربیات خودتون رو در مورد آزمون از شروع به خواندن تا خود آزمون برامون بگید تا استفاده کنیم چقدر زمان گذاشتید برای خواندن؟کی شروع کردید؟به چه شکل خواندید؟و هر آنچه خودتون نیاز میدونید رو بفرمایید با تشکر 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده