maghaleh 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ دوستان عزیز من با 65 درصد نمره قبول شدم اینجا لازممی دونم از کمک دوستان این وبسایت و مخصوصا این فروم تشکر ویژه کنم واقع در قبولی من موثر بودن مرسیییییییییییییییییییییییی 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ دوستان عزیز من با 65 درصد نمره قبول شدم اینجا لازممی دونم از کمک دوستان این وبسایت و مخصوصا این فروم تشکر ویژه کنم واقع در قبولی من موثر بودن مرسیییییییییییییییییییییییی تبریک میگم مهندس خوشحال شدم که بدردت خورد 4 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستان دروس ستاره دار که الزامی هستند همین هایی هستند که تو عکس زیر هست و یا جدیدا فرق کرده؟! اخه جای دیگه سوخت احتراق و انتقال آب رو هم ستاره دار زده بود. 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستاندروس ستاره دار که الزامی هستند همین هایی هستند که تو عکس زیر هست و یا جدیدا فرق کرده؟! اخه جای دیگه سوخت احتراق و انتقال آب رو هم ستاره دار زده بود. از درسای بالا فقط 21 و 23 رو نگذروندم 2 لینک به دیدگاه
amin_144 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوستان تشکر می کنم از همه ی دوستان بابت این فروم یه سوال داشتم کتاب نکات برتر هادی زاده تو بازار گیر میاد؟ داداشم رفته انقلاب گفتن چاپ نمیشه دیگه دیگه اینکه کتاب نکات برتر آزمون ها هم توش هست یا باید اون یکی کتاب که اسمش تشریح مسائل ازمون نظام مهندسی (هادی زاده ) رو بخرم؟ لینک به دیدگاه
saman_77 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ سلام کسی هست به این سوال من جواب بده؟! واسه آزمون طراحی و نظارت حتما باید دروس جدول هم ارزی رو گذرونده باشیم؟!!من مکانیک سیالات خوندم اگه نگذرونده باشیم چی میشه؟!دوباره میریم دانشگاه میگذرونیم؟!!! اگه پروژه غیر تاسیساتی داشتیم چی میشه؟!!! لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ سلام آقا سامان معمولا کسانی که سیالاتی هستن مشکلی ندارن چون ۹۰ درصد دروس خواسته شده رو میگذرونن و به عنوان رشته اصلی پذیرفته میشن. اما قانون به این صورته که اگه ۹۰ درصد واحدهای خواسته شده رو بگذرونی به عنوان رشته اصلی محسوب میشی و بالای ۷۰درصد به عنوان رشته مرتبط و ناظر محسوب میشه و حق طراحی نداره 3 لینک به دیدگاه
saman_77 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ سلام آقا سامانمعمولا کسانی که سیالاتی هستن مشکلی ندارن چون ۹۰ درصد دروس خواسته شده رو میگذرونن و به عنوان رشته اصلی پذیرفته میشن. اما قانون به این صورته که اگه ۹۰ درصد واحدهای خواسته شده رو بگذرونی به عنوان رشته اصلی محسوب میشی و بالای ۷۰درصد به عنوان رشته مرتبط و ناظر محسوب میشه و حق طراحی نداره مرسی از جوابتون. میشه بگین کلان اجازه طراحی چیه؟!!! خب همه که طراحی میکنن!!!امضا واسه تایید طراحیه انجام شدس؟!!! من این جدول و این که باید 90% رو پاس کنیم تو سایت نظام مهندسی تهران پیدا نکردم!!!میشه اگه کسی لینک داره بذاره لطفا؟! 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ درود دوست عزیز شما میتونید طراحی کنید اما نظام مهندسی طراحی رو قبول داره که مهر یکی از اعضای خودش که تایید صلاحیت شده(از طریق ازمون) رو قبول داره و بابت طراحیش بهش پول میدن. چون طراحی حساس تره سختگیری هم بیشتره اما نظارت رو با ارفاق به کسایی که ۷۰ درصد واحدهارو گذروندن هم داده میشه شما برای اطلاعات بیشتر و دونستن چند و چون کار یه سر به نظام مهندسی شهرتون بزن موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
saman_77 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ درود دوست عزیز شما میتونید طراحی کنید اما نظام مهندسی طراحی رو قبول داره که مهر یکی از اعضای خودش که تایید صلاحیت شده(از طریق ازمون) رو قبول داره و بابت طراحیش بهش پول میدن. چون طراحی حساس تره سختگیری هم بیشتره اما نظارت رو با ارفاق به کسایی که ۷۰ درصد واحدهارو گذروندن هم داده میشه شما برای اطلاعات بیشتر و دونستن چند و چون کار یه سر به نظام مهندسی شهرتون بزن موفق باشی ممنون. شهرم که تهرانه و هرچی تو سایتش گشتم بحث 90% و این چیزا نبود!! لینک به دیدگاه
omidd2014 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوستان کسی می تونه راهنماییم کنه چجور کانال هواساز تو اتوکد بکشم؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ برای خرداد 94 کیا قصد شرکت دارن؟ هماهنگ بشیم بخونیم... لینک به دیدگاه
ali haddadi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ درود بر دوستان عزیز من قبلا رفتم درخواست هم ارزی ریز نمرات دادم و بررسی کردند گفتن امکان کد طراحی ندارم یه لیست بهم دادند که این واحد ها رو نگذروندم میخواستم سوال کنم اگر بخواهم واحدها رو بگذرونم باید چیکار کنم در ضمن نظام مهندسی تهران هستم با تشکر فراوان لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ سلامدوستان کسی می تونه راهنماییم کنه چجور کانال هواساز تو اتوکد بکشم؟؟؟؟؟؟؟ اتوکد MEP میشه. 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ مرداد 94 است البته :) البته اون موقع که(5_6 ماه پیش) این پست زده شد خرداد قرار بود باشه مهندس البته بعدا تغییرات دادن تو تاریخ برگزاری البته لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سلامدوستان کسی می تونه راهنماییم کنه چجور کانال هواساز تو اتوکد بکشم؟؟؟؟؟؟؟ از duc9 من استفاده میکنم. یه فایله فکر کنم با پسوند lsp که خیلی راحت تو اتوکد فراخوانی میشه لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اتوکد MEP میشه. سلام چی هست این؟ احیانا منظورتون revit mepهست؟ 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سلامچی هست این؟ احیانا منظورتون revit mepهست؟ سلام اتوکد یه نرم افزار جانبی برای تهویه مطبوع داره با اسم autocad meth اینه منظورشون ....... منابع آزمون رو از کجا می شه تهیه کرد ؟ این که می گن باید یه مدت از فارغ التحصیلی گذشته باشه باید توی مدت سابقه کار ارائه بدیم؟؟ این سابقه کار ابتدا چک می شه یا بعد از قبولی در آزمون ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سلاماتوکد یه نرم افزار جانبی برای تهویه مطبوع داره با اسم autocad meth اینه منظورشون ....... منابع آزمون رو از کجا می شه تهیه کرد ؟ این که می گن باید یه مدت از فارغ التحصیلی گذشته باشه باید توی مدت سابقه کار ارائه بدیم؟؟ این سابقه کار ابتدا چک می شه یا بعد از قبولی در آزمون ؟؟؟ l,hn Hcl,k درود مواد آزمون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده