Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ علیرضا جان تسلیت میگم خدا بهتون صبر بده لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ علیرضای عزیز تسلیت میگم روحشون شاد لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ تسلیت میگم...... غم آخرتونه ان شالله.... لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ تسلیت میگم دوست عزیز. امیدوارم خدا به خودت و خانوادت صبر بده. لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ علیرضا جان تسلیت میگم . بردباری و شکیبایی برای خانواده گرامی آرزومندم لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ تسلیت می گم... و براتون آرزوی صبر دارم لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ تسلیت میگم داداشی ما رو تو غم خودت شریک بدون لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستای گلم دم همتون گرم خدا رفتگان همتون رو بیامرزه و خانوادتون تنشون سالم باشه و دلاتون شاد ایشالا تو تاپیک های عروسی و تولداتون جبران کنم ببخشید که خیلی دیر شد جوابم نبودم این چند روز یه دنیا واسم ارزش داشت چه اونایی که پی ام دادن چه زنگ زدن و اینجا گفتن :icon_gol: دوستون دارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده