میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ ای بابا باز شروع شد سر هر چیز کوچیکی چرا ما رو صدا می کنید حلش کنید دیگه خودتون الان نگا میکنم ... خون سرد بشید اقااا میلاد یه کاری کن من به مرحله بعد راه پیدا نکنم اگه دست من بود حتما همین کار رو میکردم 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ خوب 1- برای هرکدام از رده های حفاظتی لیست قرمز سازمان ملل فقط یک گونه جانوری در ایران نام ببرید؟(lc ,nt,vu,en,cr,ex) جواب گروه قاصدک ناقص 2- مساحت جنگل های شمال کشور طبق آخرین آمار (سال1383) چند میلیون هکتار است و چه مقدار از آن تجارتی و چه مقدار جزء جنگل های حفاظتی یا حمایتی محسوب می شود ؟ هر دو گروه میگن از کتاب جنگل شناسی دکتر مهجار جواب دادند..ولی با هم فرق داره جوابا آقا قاسم اگه یه عکس از کتاب بزاری حل میشه قضیه این لینک خلاصه که دادی ورد هست که نوشته 1.8...عکس باشه بهتره لینکی که گروه قاصدک برای این جواب داده یه مقالست که ته مقاله خودش منبعش رو نوشته کتاب دکتر مهاجر و چند تا کتاب دیگه اینم سایت مرکز امار ایران و مساحت جنگل ها: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای سال 86 که اگه منظور از شمال 3 تا استان مازندران و گیلان و گلستان باشه جمعش میشه : 1.8 با این اطلاعات گروه قاصدک غلط جواب داده اگه اعتراض دارید بازم بگید. 1 : کشور استرالیا در چه سالی برای اولین بار به استخراج نفت پرداخت ؟ جواب 1959 طبق لینکی که آقا قاسم داد و درست بود. تو سال 1966 و 1968 تو جاهای دیگه بود استخراج...مقل کوینزلند. اولین بار ولی 1959 2 : اغاز اکتشافات اورپاییان در قاره افریقا در چه سالی بود ؟ اینا هم در حال بررسیه ------------- اینا نظر من بود اگه اعراض دارید میگم ممد ادمنی بیاد جواب بده 8 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ خوب 1- برای هرکدام از رده های حفاظتی لیست قرمز سازمان ملل فقط یک گونه جانوری در ایران نام ببرید؟(lc ,nt,vu,en,cr,ex) جواب گروه قاصدک ناقص 2- مساحت جنگل های شمال کشور طبق آخرین آمار (سال1383) چند میلیون هکتار است و چه مقدار از آن تجارتی و چه مقدار جزء جنگل های حفاظتی یا حمایتی محسوب می شود ؟ هر دو گروه میگن از کتاب جنگل شناسی دکتر مهجار جواب دادند..ولی با هم فرق داره جوابا آقا قاسم اگه یه عکس از کتاب بزاری حل میشه قضیه این لینک خلاصه که دادی ورد هست که نوشته 1.8...عکس باشه بهتره لینکی که گروه قاصدک برای این جواب داده یه مقالست که ته مقاله خودش منبعش رو نوشته کتاب دکتر مهاجر و چند تا کتاب دیگه اینم سایت مرکز امار ایران و مساحت جنگل ها: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای سال 86 که اگه منظور از شمال 3 تا استان مازندران و گیلان و گلستان باشه جمعش میشه : 1.8 با این اطلاعات گروه قاصدک غلط جواب داده اگه اعتراض دارید بازم بگید. 1 : کشور استرالیا در چه سالی برای اولین بار به استخراج نفت پرداخت ؟ جواب 1959 طبق لینکی که آقا قاسم داد و درست بود. تو سال 1966 و 1968 تو جاهای دیگه بود استخراج...مقل کوینزلند. اولین بار ولی 1959 2 : اغاز اکتشافات اورپاییان در قاره افریقا در چه سالی بود ؟ اینا هم در حال بررسیه ------------- اینا نظر من بود اگه اعراض دارید میگم ممد ادمنی بیاد جواب بده مرسی باشه عکس کتابو آخر شب میذارم الان دوربین خوب دم دستم نیست میلاد خان راستی ما سوال1 رو آخرش درست جواب دادیم یا نه؟ 1956 یا 1959:ws52: 7 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ ما عمری گذروندیم با سایتی که میگین طبق دانش نامه ویکی پدیا که قبلا اشاره شد و لینک زیر ببر مازندران یا ببر هیرکانی یا خزر جزو گونه های باارزش ایران بوده که منقرض شده و فکر کنم همه میدونن این قضیه رو و نقشه پراکنش که در سایت هایی که اشاره کردم کاملا محدوده حضور این گونه رو مشخص میکنه تازه گونه های دیگه ای هم بوده که منقرض شده و مال ایران بوده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درهرصورت یکی از موارد سوال اشاره نشده پس در مجموع جواب رو غلط میدونم سوال دوم هم 0.6 را 0.7 گفتین! میلادخان بیآن نظر بدن درسته یا غلطه خب توی همین لینکی که خودت از این سایت گذاشتی توی جدولش کشورهای دارای این گونه به ایران اشاره نکرده! این سایت که مرجع لیست قرمز سازمان ملله این گونه رو برای ایران ثبت نکرده و توی ویکی هم اشاره ای به ثبت شدن این گونه توی لیست سازمان ملل نکرده، معیار سوال شماهم همون لیست بوده خب! 7 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ خب توی همین لینکی که خودت از این سایت گذاشتی توی جدولش کشورهای دارای این گونه به ایران اشاره نکرده!این سایت که مرجع لیست قرمز سازمان ملله این گونه رو برای ایران ثبت نکرده و توی ویکی هم اشاره ای به ثبت شدن این گونه توی لیست سازمان ملل نکرده، معیار سوال شماهم همون لیست بوده خب! نگاه کن این متن دقیقا از همون سایت اومده: Justification:Caspian Tigers and their large ungulate prey were found in the sparse forest habitats and riverine corridors west (Turkey) and south (Iran) of the Caspian Sea and west through Central Asia into the Takla Makan desert of Xinjiang, China (Nowell and Jackson 1996, Abdukadir and Breitenmoser 2008). Its extinction can be attributed to hunting of both tigers and their prey, habitat loss and conversion, and increased vulnerability of small populations (Sunquist et al. 1999). The last Caspian Tiger was seen in the early 1970s, and there are none in captivity (Nowell and Jackson 1996). اینم نقشه پراکنش از ویکی پدیا: نقشه پراکنش از سایت IUCN مشکل داره کلا باز نمیشه! همه اینا یه کنار اسم ببر چیه! Caspian tiger از اسمشم معلومه ببر مازندران یا ببر خزر و این گونه که متاسفانه انقراض یافته از افتخارات ایرانه نکته اینجاست که این ببر آخرین قلادش داخل خاک چین انقراض یافته و داخل سایت هم به این موضوع اشاره شده 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ پاسخ سوالات گروه آندرومدا: Mr.101 و سایه سپید از گروه کامبادنا : just mechanic و فرنوش خادمی به همراه تطابق اونها با جوابهای داده شده دوستات+منبع اصلی و صحیح تابلو رویاهای یک شب تابستان اثر کیست؟ جواب صحیح:رایدر پ.ن:متاسفانه لینک اولین منبغ نامعتبر بود . لین دومی که احتمالا برای این سوال هست لیست طویل و بدون جواب مذبور. 2.کدام ماهواره آتش فشانهای فعال سیاره زهره را اعلام کرد ؟ جواب صحیح:وویجر 2 پ.ن: جواب دوستان می تونه صحیح باشه ولی نه برای این سوال،متاسفانه به سوال دقت کافی نشده چرا که درخاست سوال خاص اولین ماهواره کاشف آتش فشانهای فعال بر روی زهره بوده که جواب دوستان دلالت بر کشف 1 نوع فوران آتش فشانی خاص بر روی سیاره زهره را داره. 3.آبفشان دالنیتن کجاس و اب را تا چه ارتفاعی به بالا فوران میکند ؟ متاسفانه بدون جواب! جواب صحیح:در کشور آمریکا و اب را 50 تا 75 متر بالا فوران میکند. ________________________________ سلام 1-در مورد سوال اول من وویجر رو پیدا کردم اما از این ماهواره اسمی به عنوان اولین ماهواره که از آتشفشان های سیاره تصویر برداری کرده نبود حتی منبعی که شما ارائه دادید هم اسمی از اینکه این ماهواره اولین ماهواره باشه که آتشفشانهای فعال سیاره ی زهره رو اعلام کنه نیستش منبعی که شما ارائه دادید فقط نوشته وویجر این آتشفشانها رو اعلام کرده که منبع ماهم کاملا" واضح اعلام کرده ونوس اکسپرس هم این رو اعلام کرده 2-در مورد دومی نظری ندارم من برای سندمون منبع ارائه دادم 3- در مورد سوال 3 اگه میشه منبع رو ارائه بدید ممنون 6 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ سلام1-در مورد سوال اول من وویجر رو پیدا کردم اما از این ماهواره اسمی به عنوان اولین ماهواره که از آتشفشان های سیاره تصویر برداری کرده نبود حتی منبعی که شما ارائه دادید هم اسمی از اینکه این ماهواره اولین ماهواره باشه که آتشفشانهای فعال سیاره ی زهره رو اعلام کنه نیستش منبعی که شما ارائه دادید فقط نوشته وویجر این آتشفشانها رو اعلام کرده که منبع ماهم کاملا" واضح اعلام کرده ونوس اکسپرس هم این رو اعلام کرده 2-در مورد دومی نظری ندارم من برای سندمون منبع ارائه دادم 3- در مورد سوال 3 اگه میشه منبع رو ارائه بدید ممنون سلام. درمورد سوال اول میتونم بگم ارائه مدرک و منبع دال بر کفایت و صحت پاسخ نیست و اون هم هیچ ارتباطی به پاسخ داده شده شما نداشت.. و طبق مدرک معتبر ارائه شده پاسخ سوالتون اشتباه بوده. سوال دوم کاملا واضح بود:کدام ماهواره آتش فشانهای فعال سیاره زهره را اعلام کرد ؟ جواب هم طبق منبع چیزی واضحی بود و از منبع صحیحی استخراج شده که شما اشاره نکردین. پاسخ شما مبتنی بر منبعی که قرار دادید هم اشاره به جوابی کاملا متفاوت و بدون ارتباط مفهومی با سوال ما داره به این صورت که: کاوشگر مدارگرد "ونوس اکسپرس" آژانش فضایی اروپا برای اولین بار علائم واضحی از یک فوران آتشفشانی بر روی سیاره زهره را کشف کرد در ادامه همون مطلب گفته شده: و نشان داد که زهره از نظر ژئولوژیکی یک سیاره زنده است.این فوران آتشفشانی به تازگی و حدود دو و نیم میلیون سال قبل بر روی سطح سیاره زهره رخ داده است بنابراین تا به امروز نیز می تواند فعال باقی مانده باشد.نتایج بررسیهای کاوشگر مدارگرد ونوس اکسپرس تائید می کند که ونوس یکی از معدود سیارات حاضر در منظومه شمسی است که از یک زندگی فعال برخوردار است.این کشف می تواند راههای جدیدی به سوی درک تکامل آب و هوا و ساختار داخلی سیاره ای که به عنوان "دوقلوی جوشان" زمین شناخته می شود بگشاید. ___________ پس به عبارتی پر واضحه که این مطلب اگرچه از یک منظر هم سوی سوال ماست اما دال بر کنکاش یک نوع فوران آتش فشانی بر روی سیاره زهره است ولی سوال ما حالت کلی را مد نظر قرار داده و مطابقت کامل و صحیح با منبع و مرجع اصلی صحیح داره. در مورد سوال 3 هم بنا به این که شما هیچ گونه پاسخی ارائه ندادید..به هر دلیلی!ارئه منبع از طرف ما لازم الاجرا نیست.. 6 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ خوب 1- برای هرکدام از رده های حفاظتی لیست قرمز سازمان ملل فقط یک گونه جانوری در ایران نام ببرید؟(lc ,nt,vu,en,cr,ex) جواب گروه قاصدک ناقص 2- مساحت جنگل های شمال کشور طبق آخرین آمار (سال1383) چند میلیون هکتار است و چه مقدار از آن تجارتی و چه مقدار جزء جنگل های حفاظتی یا حمایتی محسوب می شود ؟ هر دو گروه میگن از کتاب جنگل شناسی دکتر مهجار جواب دادند..ولی با هم فرق داره جوابا آقا قاسم اگه یه عکس از کتاب بزاری حل میشه قضیه این لینک خلاصه که دادی ورد هست که نوشته 1.8...عکس باشه بهتره لینکی که گروه قاصدک برای این جواب داده یه مقالست که ته مقاله خودش منبعش رو نوشته کتاب دکتر مهاجر و چند تا کتاب دیگه اینم سایت مرکز امار ایران و مساحت جنگل ها: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای سال 86 که اگه منظور از شمال 3 تا استان مازندران و گیلان و گلستان باشه جمعش میشه : 1.8 با این اطلاعات گروه قاصدک غلط جواب داده اگه اعتراض دارید بازم بگید. 1 : کشور استرالیا در چه سالی برای اولین بار به استخراج نفت پرداخت ؟ جواب 1959 طبق لینکی که آقا قاسم داد و درست بود. تو سال 1966 و 1968 تو جاهای دیگه بود استخراج...مقل کوینزلند. اولین بار ولی 1959 2 : اغاز اکتشافات اورپاییان در قاره افریقا در چه سالی بود ؟ اینا هم در حال بررسیه ------------- اینا نظر من بود اگه اعراض دارید میگم ممد ادمنی بیاد جواب بده منم میگم کتاب من درست نوشته ... اصلا تو نگاش کردی ...؟ خوب من میگم دسته تو عزیز و اگه شما اینقدر خوشحال میشی انصراف میدم .. فائزه هم اگه خواستین بزارین یه نفر دیگه باهاش مسابقه رو ادامه بده موفق باشید .. 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ این 2 تا گروه دیگه هم بررسی میکنیم صبر کنید فعلا در مورد سوال 3 هم بنا به این که شما هیچ گونه پاسخی ارائه ندادید..به هر دلیلی!ارئه منبع از طرف ما لازم الاجرا نیست.. منبع رو باید بدید اگه میخوان اینجور ی یکی میره سوال بی جواب پیدا میکنه میزاره کسی نتونه جواب بده خودشونم جوابش رو ندونن درباره زهره هم راست میگند...اگه میشه یه منبع نشون بده که گفته باشه اولین بار توسط اون ماهواره گزارش شده وگر نه جوابشون درسته. منم میگم کتاب من درست نوشته ... اصلا تو نگاش کردی ...؟ کتابت کو؟ شما خودتون میگید منبعتون اون کتاب دکتر مهاجر هست منم میگم هر چی اون کتاب بگه بزارید عکس از کتاب تا ببینیم. 8 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ این 2 تا گروه دیگه هم بررسی میکنیم صبر کنید فعلا منبع رو باید بدید اگه میخواناینجور ی یکی میره سوال بی جواب پیدا میکنه میزاره کسی نتونه جواب بده خودشونم جوابش رو ندونن درباره زهره هم راست میگند...اگه میشه یه منبع نشون بده که گفته باشه اولین بار توسط اون ماهواره گزارش شدهوگر نه جوابشون درسته.کتابت کو؟شما خودتون میگید منبعتون اون کتاب دکتر مهاجر هستمنم میگم هر چی اون کتاب بگه بزارید عکس از کتاب تا ببینیم.من واسه سوال خودمون میگم که پرسیدم استخراج نفت استرالیااا ؟ جوابش میشه 1962 که تو کتاب هم برات گذاشتم واسه سوال دوممون که اکتشاهات اروپا هستش هم که باز عکس کتاب رو گذاشتمم که میشه 1700 م اصلا نگاهشون کردی ؟ 4 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ منبع رو باید بدید اگه میخوان اینجور ی یکی میره سوال بی جواب پیدا میکنه میزاره کسی نتونه جواب بده خودشونم جوابش رو ندونن *مشکلی نیست ما منبع رو میگیم.منتها منظورم این هست که این سوال رو پاسخ ندان دوستان به هر دلیل همین! درباره زهره هم راست میگند...اگه میشه یه منبع نشون بده که گفته باشه اولین بار توسط اون ماهواره گزارش شده وگر نه جوابشون درسته. *البته منظور ما اولین نبود به صورتی که در سوال اشاره نکردیم اما ظاهرا این جواب هم میتونه صحیح باشه. پ.ن:دوستان نسبت به پاسخ ها ما کمی بی تفاوت هستند چون هنوز پاسخ های سوالاتشون رو نگذاشتند 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ *مشکلی نیست ما منبع رو میگیم.منتها منظورم این هست که این سوال رو پاسخ ندان دوستان به هر دلیل همین! درباره زهره هم راست میگند...اگه میشه یه منبع نشون بده که گفته باشه اولین بار توسط اون ماهواره گزارش شده وگر نه جوابشون درسته. *البته منظور ما اولین نبود به صورتی که در سوال اشاره نکردیم اما ظاهرا این جواب هم میتونه صحیح باشه. پ.ن:دوستان نسبت به پاسخ ها ما کمی بی تفاوت هستند چون هنوز پاسخ های سوالاتشون رو نگذاشتند پاسخ سوال سوم رو نذاشتیم چون چنین چیزی وجود نداشت ماهم بدون منبع حرفی نمیزنیم پس حالا نوبت شماست که منبع رو بذارید چون اگه منبع نباشه میشه یه سوال رو پرسید که جوابی براش وجود نداشته باش در مورد سوال ماهواره هم که گفتید کدوم ماهواره اعلام کرده که با توجه به منابع پاسخ ما هم میتونه درست باشه اما در مورد پاسخ های شما فرنوش پاسخ هارو میذاره اما امروز یکم کسالت داره واسه همین نیومد صبح پاسخ هارو میذاره شکیبا باشید 3 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ پاسخ سوال سوم رو نذاشتیم چون چنین چیزی وجود نداشت ماهم بدون منبع حرفی نمیزنیمپس حالا نوبت شماست که منبع رو بذارید چون اگه منبع نباشه میشه یه سوال رو پرسید که جوابی براش وجود نداشته باش در مورد سوال ماهواره هم که گفتید کدوم ماهواره اعلام کرده که با توجه به منابع پاسخ ما هم میتونه درست باشه اما در مورد پاسخ های شما فرنوش پاسخ هارو میذاره اما امروز یکم کسالت داره واسه همین نیومد سبح پاسخ هارو میذاره شکیبا باشید شگفتا ....پس ما هم هیچکدوم از سوالا رو جواب نمی دادیم تا منبع بدید...دوست عزیز!استدلال منصقی بیارید نه توجیه جواب ندادن. برای ما هم مشکلی نیست چون امین سوال رو طرح کرده باید صبور باشید تا فردا بیاد و منبع رو قرار بده. خوبه گفتم وگرنه فراموش کرده بودید!!!! 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ من واسه سوال خودمون میگم که پرسیدم استخراج نفت استرالیااا ؟ جوابش میشه 1962 که تو کتاب هم برات گذاشتم واسه سوال دوممون که اکتشاهات اروپا هستش هم که باز عکس کتاب رو گذاشتمم که میشه 1700 م اصلا نگاهشون کردی ؟ آهان اونا رو که دیدم ولی به نظرم سایت وزارت انرژی استرالیا ، درباره یه اتفاق تاریخی مربوط به انرژی اون کشور، معتبر تر از یه کتاب چاپ شده تو ایرانه که معلوم نیست نویسندش کیه و منبعش چی بوده و تیتر وار فقط یه سری اطلاعات نوشته. این نظر من بود..نظر شما هم محترم میگم حالا محمد هم بیاد نگاه کنه..شاید شما درست میگی. سلام1-در مورد سوال اول من وویجر رو پیدا کردم اما از این ماهواره اسمی به عنوان اولین ماهواره که از آتشفشان های سیاره تصویر برداری کرده نبود حتی منبعی که شما ارائه دادید هم اسمی از اینکه این ماهواره اولین ماهواره باشه که آتشفشانهای فعال سیاره ی زهره رو اعلام کنه نیستش منبعی که شما ارائه دادید فقط نوشته وویجر این آتشفشانها رو اعلام کرده که منبع ماهم کاملا" واضح اعلام کرده ونوس اکسپرس هم این رو اعلام کرده 2-در مورد دومی نظری ندارم من برای سندمون منبع ارائه دادم 3- در مورد سوال 3 اگه میشه منبع رو ارائه بدید ممنون شما هم جواباتونو اگه بزارید خوشحال میشیم 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ آقا میلاد و گروه قاصدک اینم عکس کتاب دکتر مهاجر! فقط معذرت از این بابت که کتاب زیاد خط خطیه(واسه ارشد کتابو خوردیم!) 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ شگفتا ....پس ما هم هیچکدوم از سوالا رو جواب نمی دادیم تا منبع بدید...دوست عزیز!استدلال منصقی بیارید نه توجیه جواب ندادن.برای ما هم مشکلی نیست چون امین سوال رو طرح کرده باید صبور باشید تا فردا بیاد و منبع رو قرار بده. خوبه گفتم وگرنه فراموش کرده بودید!!!! من نمیگم سوالارو جواب نمیدم تا مبع بیاد میگم چیزی پیدا نکردیم در این مورد پس پاسخی هم ندادیم واسه همین منتظر منبع شما میمونیم فراموش نکردیم اما پاسخ ها و منابع رو قرنوش میذاره در هر صورت هر کسی برنده شه فرقی نداره و من دوست دارم شما برنده شید نیت دور هم بودن بود و افزایش معلومات 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ شما هم جواباتونو اگه بزارید خوشحال میشیم چشم داور جان فرنوش میاد میذاره 5 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ من نمیگم سوالارو جواب نمیدم تا مبع بیاد میگم چیزی پیدا نکردیم در این مورد پس پاسخی هم ندادیم واسه همین منتظر منبع شما میمونیمفراموش نکردیم اما پاسخ ها و منابع رو قرنوش میذاره در هر صورت هر کسی برنده شه فرقی نداره و من دوست دارم شما برنده شید نیت دور هم بودن بود و افزایش معلومات بله متوجه ام ،حتما فردا منبع گذاشته میشه تا خیال شما هم راحت بشه. این توقع هم میره از طرف ما که شما سریعا از ما درخاست منبع 1 سوال کردید اما خودتون هیچ اقدامی برای سوالات ما نکردین.... مهم نیست.....امیدوارم کسی که حقشه برنده بشه البته همه ما به نوعی برنده ایم ..حرف شما هم متین 3 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ آقا میلاد و گروه قاصدک اینم عکس کتاب دکتر مهاجر! فقط معذرت از این بابت که کتاب زیاد خط خطیه(واسه ارشد کتابو خوردیم!) خداییی رفتی سوال از تو کتاب درسی اوردی حالا ما اومدیدم ج دادیم فقط 1 صدم اختلاف داره .. باور کن هیجااا نمیگه این ج غلط هستش ... من که اعتراض دارم اقاییییییییییییییی میلاد خان انصافت کجاست هااااااا تازه اون یکی سوال هم همینطور فقط یه مورد بین 6 مورد که دادی ج ندادیم ... نمی دونم عدالت کجا رفته به هر حال هرچی شما بگین ولی من حق دارم سر سوالاته خودمون اعتراض کنم و میگم که دو تا سوال اول اشتباه بوده .... اقا میلاد تو اون سایت که استرالیااا داده نوشته اکتشاف نه استخراج اینااا فرق میکنه بابا بخدااا دیگه فیلم مون نکنید لطفاااا داور بخوانددددددددددددددددد 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ آهاناونا رو که دیدم ولی به نظرم سایت وزارت انرژی استرالیا ، درباره یه اتفاق تاریخی مربوط به انرژی اون کشور، معتبر تر از یه کتاب چاپ شده تو ایرانه که معلوم نیست نویسندش کیه و منبعش چی بوده و تیتر وار فقط یه سری اطلاعات نوشته. این نظر من بود..نظر شما هم محترم میگم حالا محمد هم بیاد نگاه کنه..شاید شما درست میگی. شما هم جواباتونو اگه بزارید خوشحال میشیم والا این کتاب که منابع اش خودش دو تا کتاب هستش ... چرا اینقدر ارزشش رو پایین میاری .. منابع معتبری هم هست اگه خواستی لیست میکنم .. دومما اینکه میگی سایت انرژی استرالیااا نوشته که اکتشاف کی بود ننوشته استخراج ... باور کن فرق دارن ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده