رفتن به مطلب

مسابقه اطلاعات عمومی (دور چهارم)

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 302
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بچه ها ........ بچه ها:w02:

اینجوری قبول نیست که:ws37:

همدیگرو بزنین:ws3:

مُشت اول 10 تومن ...... بشمار 1 .... 2 ...... نبــــود؟ امیر ناامیدم نکن:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
zji5r0percyp4q9reukn.jpg

منبع: تاریخ و مبانی نظری

مولفین:مهین مهرابی و سعیده جوشقانی

این تعریفی که شما ارائه میدین دقیق نیست و اشاره گفتاری شخص به محتوا و پیرامون اون داره اما معنی لفضوی و لقوی پیرو سوالی که کردین"به چه مفهومی اشاره دار " چیزی است که ما پاسخ صحیح اون رو دادیم.:a030:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

+

فوتوریسم متشکل از کلمه «فوتور» (futur) به معنای «آینده» و در کل فوتوریسم به معنای «آینده نگری» است
  • Like 8
لینک به دیدگاه

این تعریفی که شما ارائه میدین دقیق نیست و اشاره گفتاری شخص به محتوا و پیرامون اون داره اما معنی لفضوی و لقوی پیرو سوالی که کردین"به چه مفهومی اشاره دار " چیزی است که ما پاسخ صحیح اون رو دادیم.:a030:

+

منبع رو گذاشتم

بهتره داور بیاد نظر بده:w16:

مارتینی بنیانگذار این نهضت بوده و نظرش مبنی بر سرعت بوده

شما عقاد و نظرات کلی این نهضت و گفتید سوال ما به بنیانگذار و نظر اون شخص مربوط بود.:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه
منبع رو گذاشتم

بهتره داور بیاد نظر بده:w16:

شما عقاد و نظرات کلی این نهضت و گفتید سوال ما به بنیانگذار و نظر اون شخص مربوط بود.:ws37:

البته نظر شما محترمه اما دارید عکس قضیه رو عنوان میکنید چون ما هم نام بنیان گذار را بنا به منابع معتبر و دقیقی که ارائه شد صحیح گفتیم هم معنی دقیق اون رو و منابع شما تعریفی متفاوت حتی از طرح سوال خودتون داره که به وضح اشکاره...با همه این تفاسیر و اینکه رای داور نسبت به ما + بود منتظر می مونیم میلاد خودش بیاد و دوباره نظرش رو اعلام کنه...:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه

البته نظر شما محترمه اما دارید عکس قضیه رو عنوان میکنید چون ما هم نام بنیان گذار را بنا به منابع معتبر و دقیقی که ارائه شد صحیح گفتیم هم معنی دقیق اون رو و منابع شما تعریفی متفاوت حتی از طرح سوال خودتون داره که به وضح اشکاره...با همه این تفاسیر و اینکه رای داور نسبت به ما + بود منتظر می مونیم میلاد خودش بیاد و دوباره نظرش رو اعلام کنه...:a030:

عکس چه قضیه ای؟:banel_smiley_4:

سوال:بنیانگذار جنبش فوتوریسم کیست و به چه مفهومی اشاره دارد؟

جوابم که گذاشتم مارتینی / و به سرعت

الان مشکل کجاس؟ داخل سوال نگفته که این جنبش و نقد کنید که .........

• Like 7
لینک به دیدگاه
عکس چه قضیه ای؟:banel_smiley_4:

سوال:بنیانگذار جنبش فوتوریسم کیست و به چه مفهومی اشاره دارد؟

جوابم که گذاشتم مارتینی / و به سرعت

الان مشکل کجاس؟ داخل سوال نگفته که این جنبش و نقد کنید که .........

خیلی روشنه منبع شما میگه:

ما تاکید میکیم زیبایی جدیدی به نام سرعت غنای فزون تری یافته استو........

پ.ن:الان این یعنی مفهوم فوتوریسم اونوقت!!!:banel_smiley_4:

نخیر چون این یک پیش درامد مفهومی از طرف بنیان گذار هست...

منبع ما میگه:

فوتوریسم متشکل از کلمه «فوتور» (futur) به معنای «آینده» و در کل فوتوریسم به معنای «آینده نگری» است

..............

فک میکنم خیلی واضحه که مفهوم تو کدوم پست معتبر تر و صحیح تره!

قرار شد صبر کنیم میلاد بیاد:whistle:

• Like 6
لینک به دیدگاه

دوستان اگر بحثی میشه اصلاً جنبه دعوا نداره. مسئله روشن کردنِ ابهاماتِ وگرنه من خودم از همین تریبون از مدیران عزیز درخواست میکنم اگر برنده شدم مدال من رو به سایه سپید عزیز بدن تا ثابت کنیم چیزی که مهم نیست مداله. ارزش دوستی هایی که به واسطه این مسابقه و اون مطالعه ای که آدم میکنه بالاتر از هر مداله مجازی هستش.:w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه
دوستان اگر بحثی میشه اصلاً جنبه دعوا نداره. مسئله روشن کردنِ ابهاماتِ وگرنه من خودم از همین تریبون از مدیران عزیز درخواست میکنم اگر برنده شدم مدال من رو به سایه سپید عزیز بدن.:w16:

:ws3:

میدونیم دعوا نمیکنید :sigh:

واقعا حیف .... که دعوا نمیکنید:hanghead:

داریم جو میدیم شاید یه دعوایی بشه:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
دوستان اگر بحثی میشه اصلاً جنبه دعوا نداره. مسئله روشن کردنِ ابهاماتِ وگرنه من خودم از همین تریبون از مدیران عزیز درخواست میکنم اگر برنده شدم مدال من رو به سایه سپید عزیز بدن تا ثابت کنیم چیزی که مهم نیست مداله. ارزش دوستی هایی که به واسطه این مسابقه و اون مطالعه ای که آدم میکنه بالاتر از هر مداله مجازی هستش.:w16:

بزن دست قشنگره رووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

• Like 7
لینک به دیدگاه

گروه yosefi و NYC

جواب اسکارتون رو که قبول کردیم :w58:

این سوال مکتب فوتوریسم

اون عکسی که گذاشتین اصلا جواب سوالتون توش نیست :ws52:

شما عقاد و نظرات کلی این نهضت و گفتید سوال ما به بنیانگذار و

نظر اون شخص مربوط بود

.

تو خود این عکس هم داره میگه : ما تاکید میکنیم زیبایی جدیدی به نام سرعت غنای فزون تری یافته است . . .

نه نظر خودش رو داره میگه نه داره میگه به کدوم مفهوم اشاره داره.شایدم حرف شما درست باشه... من از این مکتب چیزی نمیدونم.

:ws37:

ولی با توجه به سوال و این عکسی که گذاشتید و ویکی پدیا و جواب اونا و دیکشنری ،میگم جوابشون درسته.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

جدول مرحه بعد رو گذاشتم پست اول

تا آخر شنبه فرصت دارید سوالاتون رو بزارید.

تا آخر دوشنبه هم وقت جواب دادن دارید.

----------------------------------------------------

• Like 9
لینک به دیدگاه

درود بر شما...

قطعا همینطوره... این مسابقه بیشتر جنبه سرگرمی و دوره هم بودن رو داره....

مهم دوستی هاست....:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
گروه yosefi و NYC

جواب اسکارتون رو که قبول کردیم :w58:

این سوال مکتب فوتوریسم

اون عکسی که گذاشتین اصلا جواب سوالتون توش نیست :ws52:

تو خود این عکس هم داره میگه : ما تاکید میکنیم زیبایی جدیدی به نام سرعت غنای فزون تری یافته است . . .

نه نظر خودش رو داره میگه نه داره میگه به کدوم مفهوم اشاره داره.شایدم حرف شما درست باشه... من از این مکتب چیزی نمیدونم.

:ws37:

ولی با توجه به سوال و این عکسی که گذاشتید و ویکی پدیا و جواب اونا و دیکشنری ،میگم جوابشون درسته.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

جدول مرحه بعد رو گذاشتم پست اول

تا آخر شنبه فرصت دارید سوالاتون رو بزارید.

تا آخر دوشنبه هم وقت جواب دادن دارید.

----------------------------------------------------

پس تکلیف سیمولتانه چی شد؟:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...