Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ منبع: تاریخ و مبانی نظری مولفین:مهین مهرابی و سعیده جوشقانی 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها ........ بچه ها اینجوری قبول نیست که همدیگرو بزنین مُشت اول 10 تومن ...... بشمار 1 .... 2 ...... نبــــود؟ امیر ناامیدم نکن 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ منبع:همون کتابی که در پست قبلی ذکر کردم 6 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ منبع: تاریخ و مبانی نظری مولفین:مهین مهرابی و سعیده جوشقانی این تعریفی که شما ارائه میدین دقیق نیست و اشاره گفتاری شخص به محتوا و پیرامون اون داره اما معنی لفضوی و لقوی پیرو سوالی که کردین"به چه مفهومی اشاره دار " چیزی است که ما پاسخ صحیح اون رو دادیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فوتوریسم متشکل از کلمه «فوتور» (futur) به معنای «آینده» و در کل فوتوریسم به معنای «آینده نگری» است 8 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ این تعریفی که شما ارائه میدین دقیق نیست و اشاره گفتاری شخص به محتوا و پیرامون اون داره اما معنی لفضوی و لقوی پیرو سوالی که کردین"به چه مفهومی اشاره دار " چیزی است که ما پاسخ صحیح اون رو دادیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع رو گذاشتم بهتره داور بیاد نظر بده مارتینی بنیانگذار این نهضت بوده و نظرش مبنی بر سرعت بوده شما عقاد و نظرات کلی این نهضت و گفتید سوال ما به بنیانگذار و نظر اون شخص مربوط بود. 6 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ منبع رو گذاشتم بهتره داور بیاد نظر بده مارتینی بنیانگذار این نهضت بوده و نظرش مبنی بر سرعت بوده شما عقاد و نظرات کلی این نهضت و گفتید سوال ما به بنیانگذار و نظر اون شخص مربوط بود. البته نظر شما محترمه اما دارید عکس قضیه رو عنوان میکنید چون ما هم نام بنیان گذار را بنا به منابع معتبر و دقیقی که ارائه شد صحیح گفتیم هم معنی دقیق اون رو و منابع شما تعریفی متفاوت حتی از طرح سوال خودتون داره که به وضح اشکاره...با همه این تفاسیر و اینکه رای داور نسبت به ما + بود منتظر می مونیم میلاد خودش بیاد و دوباره نظرش رو اعلام کنه... 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ البته نظر شما محترمه اما دارید عکس قضیه رو عنوان میکنید چون ما هم نام بنیان گذار را بنا به منابع معتبر و دقیقی که ارائه شد صحیح گفتیم هم معنی دقیق اون رو و منابع شما تعریفی متفاوت حتی از طرح سوال خودتون داره که به وضح اشکاره...با همه این تفاسیر و اینکه رای داور نسبت به ما + بود منتظر می مونیم میلاد خودش بیاد و دوباره نظرش رو اعلام کنه... عکس چه قضیه ای؟ سوال:بنیانگذار جنبش فوتوریسم کیست و به چه مفهومی اشاره دارد؟ جوابم که گذاشتم مارتینی / و به سرعت الان مشکل کجاس؟ داخل سوال نگفته که این جنبش و نقد کنید که ......... 7 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ عکس چه قضیه ای؟ سوال:بنیانگذار جنبش فوتوریسم کیست و به چه مفهومی اشاره دارد؟ جوابم که گذاشتم مارتینی / و به سرعت الان مشکل کجاس؟ داخل سوال نگفته که این جنبش و نقد کنید که ......... خیلی روشنه منبع شما میگه: ما تاکید میکیم زیبایی جدیدی به نام سرعت غنای فزون تری یافته استو........ پ.ن:الان این یعنی مفهوم فوتوریسم اونوقت!!! نخیر چون این یک پیش درامد مفهومی از طرف بنیان گذار هست... منبع ما میگه: فوتوریسم متشکل از کلمه «فوتور» (futur) به معنای «آینده» و در کل فوتوریسم به معنای «آینده نگری» است .............. فک میکنم خیلی واضحه که مفهوم تو کدوم پست معتبر تر و صحیح تره! قرار شد صبر کنیم میلاد بیاد 6 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ دوستان اگر بحثی میشه اصلاً جنبه دعوا نداره. مسئله روشن کردنِ ابهاماتِ وگرنه من خودم از همین تریبون از مدیران عزیز درخواست میکنم اگر برنده شدم مدال من رو به سایه سپید عزیز بدن تا ثابت کنیم چیزی که مهم نیست مداله. ارزش دوستی هایی که به واسطه این مسابقه و اون مطالعه ای که آدم میکنه بالاتر از هر مداله مجازی هستش. 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ دعوا نکنید .... زشته الکــــــی میگه زشت نیست! راحت باشین .... دعوا کنید 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ دوستان اگر بحثی میشه اصلاً جنبه دعوا نداره. مسئله روشن کردنِ ابهاماتِ وگرنه من خودم از همین تریبون از مدیران عزیز درخواست میکنم اگر برنده شدم مدال من رو به سایه سپید عزیز بدن. میدونیم دعوا نمیکنید واقعا حیف .... که دعوا نمیکنید داریم جو میدیم شاید یه دعوایی بشه 7 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ دوستان اگر بحثی میشه اصلاً جنبه دعوا نداره. مسئله روشن کردنِ ابهاماتِ وگرنه من خودم از همین تریبون از مدیران عزیز درخواست میکنم اگر برنده شدم مدال من رو به سایه سپید عزیز بدن تا ثابت کنیم چیزی که مهم نیست مداله. ارزش دوستی هایی که به واسطه این مسابقه و اون مطالعه ای که آدم میکنه بالاتر از هر مداله مجازی هستش. بزن دست قشنگره رووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ گروه yosefi و NYC جواب اسکارتون رو که قبول کردیم این سوال مکتب فوتوریسم اون عکسی که گذاشتین اصلا جواب سوالتون توش نیست مارتینی بنیانگذار این نهضت بوده و نظرش مبنی بر سرعت بوده شما عقاد و نظرات کلی این نهضت و گفتید سوال ما به بنیانگذار و نظر اون شخص مربوط بود . تو خود این عکس هم داره میگه : ما تاکید میکنیم زیبایی جدیدی به نام سرعت غنای فزون تری یافته است . . . نه نظر خودش رو داره میگه نه داره میگه به کدوم مفهوم اشاره داره.شایدم حرف شما درست باشه... من از این مکتب چیزی نمیدونم. ولی با توجه به سوال و این عکسی که گذاشتید و ویکی پدیا و جواب اونا و دیکشنری ،میگم جوابشون درسته. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- جدول مرحه بعد رو گذاشتم پست اول تا آخر شنبه فرصت دارید سوالاتون رو بزارید. تا آخر دوشنبه هم وقت جواب دادن دارید. ---------------------------------------------------- 9 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ دوستان اگر بحثی میشه اصلاً جنبه دعوا نداره. مسئله روشن کردنِ ابهاماتِ وگرنه من خودم از همین تریبون از مدیران عزیز درخواست میکنم اگر برنده شدم مدال من رو به سایه سپید عزیز بدن تا ثابت کنیم چیزی که مهم نیست مداله. ارزش دوستی هایی که به واسطه این مسابقه و اون مطالعه ای که آدم میکنه بالاتر از هر مداله مجازی هستش. درود بر شما... قطعا همینطوره... این مسابقه بیشتر جنبه سرگرمی و دوره هم بودن رو داره.... مهم دوستی هاست.... 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ گروه yosefi و NYC جواب اسکارتون رو که قبول کردیم این سوال مکتب فوتوریسم اون عکسی که گذاشتین اصلا جواب سوالتون توش نیست تو خود این عکس هم داره میگه : ما تاکید میکنیم زیبایی جدیدی به نام سرعت غنای فزون تری یافته است . . . نه نظر خودش رو داره میگه نه داره میگه به کدوم مفهوم اشاره داره.شایدم حرف شما درست باشه... من از این مکتب چیزی نمیدونم. ولی با توجه به سوال و این عکسی که گذاشتید و ویکی پدیا و جواب اونا و دیکشنری ،میگم جوابشون درسته. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- جدول مرحه بعد رو گذاشتم پست اول تا آخر شنبه فرصت دارید سوالاتون رو بزارید. تا آخر دوشنبه هم وقت جواب دادن دارید. ---------------------------------------------------- پس تکلیف سیمولتانه چی شد؟ 5 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ تیم ما حذف شد ؟ میلاد خداییی خسته نباشی .. 5 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ پس تکلیف سیمولتانه چی شد؟ بهش بگو 5 بار پشته سر هم بگه ( چسب ، چیپس ، سس ) تا فردا یه تکلیف دیگه بهش بدم 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ تیم ما حذف شد ؟ میلاد خداییی خسته نباشی .. حذف نشدید که....مرحله بعدی با گروه جنگل افتادین 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده