faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ سوال اکتشافات اروپاییان در آفریقا حذف شد. با توجه به اینکه تیم سوال کننده هم جوابش اشتباه بوده. چرا ؟منبعشو هم گذاشتيم ك! 3 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ محمد جان فقط خواستم یاد اوری کنم که همین کتابی که شما میگی که معتبر نیست .. سوال سوم که ما پرسیدیمکاملا طبق گفته تیم مقابل ج داده بود .. پس اگه اینطور که شماا میگی باید اون سوال هم اشتباه در نظر بگیریم ... نمیدونم چی اخه همین کتابی که من میگم رو mr.101 هم داره این کتاب دارای دو جلد هستش .. و از اون به قول شما تریپ انستنی هاا نیست .. منبع داره و طبق اون منابع .. اطلاعاتی رو ذکر کرده اماا خوب اگه شماا واقعاا ین کتاب رو مشکل دار میدونید باشه پس سوال ما هم حذف بشه .. اگه جواب بدی ممنون میشم موفق باشید ... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ من منبع را از کتاب اسکن کردم کتاب معتبره مطالبش غلط نیست گفت که در مورد این مطالب تو نت زیاد مطلب نیست امین جان، گفته بودم کتاب دانستنیها و امثالهم پذیرفته نیست به خاطر همین مشکلاتش. معتبر نیست چون حتی اسمای لاتین، اسامی خاص رو نداره که خیلی مهمه. معتبر نیست چون هیچ منبع و سندیتی درباره مطالبش ارائه نداده. همین الان دوتا تیم سوالاشونو از این کتاب در آوردن که بیشترین بحثا رو داشته. نمونه بارزش هم همین قضیه اکتشافات اروپاییان تو قاره آفریقا که اشتباه بود تو کتاب. من لینک نخواستم، اسم انگلیسی خواستم. مگه میشه آخه مثلاً یه آبفشان بلندترین آبفشان کشور باشه، بعد اسمش تو لیست آبفشانای اون کشور نباشه؟ پس این یارو از کجا رفته همچین چیزی رو در آورده؟ منبعش چیه؟ منم فردا یه کتاب می نویسم میگم بلندترین چاه تو کشور ژاپن اسمش گویاما هستش. من چیکار کنم که جایی بهش اشاره نشده در هر صورت، در صورت عدم ارائه اسم انگلیسی و پافشاری بیشتر، تیم حذف میشه. 5 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ یعنی الان ما باید یک سوال دیگه طرح کنیم ؟ یا کلا تمام شد ؟ ج پیام خصصوصی هم بده تا نزدم ناکارت نکردم دانلود شد ؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ چرا ؟منبعشو هم گذاشتيم ك! الان تو سوال کننده بودی یا جواب دهنده؟ یه منبع بود از ویکی پدیا که یکی از گروه ها گذاشته بود، منبعش خوب بود، ولی خودشون سالو اشتباه گفتن. از طرفی تیم سوال کننده هم سالی که گفته بود اشتباه بود. یعنی نه سال 1700 بود نه 1850 اینا. اگه همون لینکو نگاه کنید، خیلی قبل تر از این دوتا تاریخ بوده. محمد جان فقط خواستم یاد اوری کنم که همین کتابی که شما میگی که معتبر نیست .. سوال سوم که ما پرسیدیمکاملا طبق گفته تیم مقابل ج داده بود .. پس اگه اینطور که شماا میگی باید اون سوال هم اشتباه در نظر بگیریم ... نمیدونم چی اخه همین کتابی که من میگم رو mr.101 هم داره این کتاب دارای دو جلد هستش .. و از اون به قول شما تریپ انستنی هاا نیست .. منبع داره و طبق اون منابع .. اطلاعاتی رو ذکر کرده اماا خوب اگه شماا واقعاا ین کتاب رو مشکل دار میدونید باشه پس سوال ما هم حذف بشه .. اگه جواب بدی ممنون میشم موفق باشید ... خب سوال سه دقیقاً طبق همون جواب بوده، چه ربطی داره به اینکه کل مطالبی که توش هست هم درست و معتبر باشه؟ من که نگفتم از اون اول تا آخر کتاب هرچی گفته اشتباه گفته. یعنی اگه یه کتابو چند نفر داشته باشن، معتبر هستش؟ تو این عکسایی که من دیدم منبعی ندیدم که اشاره کرده باشه ببینید مثلاً من الان یه کتاب خلاصه مباحث شهرسازی دارم (مثلاً که نه واقعاً ) این خلاصه مباحثو اومده از جاهای مختلف جمع کرده. بدون ذکر منبع به صورت نکته ای دقیقاً شبیه همین کتاب آورده و خیلیام دارن و واسه کنکورم میخوننش. یعنی به خیال خودشون معتبره و درسته مطالبش (چیزی که منم فکر میکردم). ولی توش پر از اشتباهه. 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ یعنی الان ما باید یک سوال دیگه طرح کنیم ؟ یا کلا تمام شد ؟ ج پیام خصصوصی هم بده تا نزدم ناکارت نکردم دانلود شد ؟ نه دیگه سوال مجدد که طرح نمیشه کلاً تموم میشه 4 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ نه دیگه سوال مجدد که طرح نمیشه کلاً تموم میشه باشه . ولی خوب همون اول میگفتین تا ما سوالو عوض می کردیم .. 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ آقایون داور الان نتیجه نهایی چی شد؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ تیم جنگل به یک سوال درست جواب داد و به یک سوال اشتباه. با توجه به حذف سوال دوم، امتیازش بهش میرسه و میشه 2 امتیاز تیم قاصدک به دو سوال پاسخ اشتباه داد و به یک سوال پاسخ درست و یک امتیاز گرفت. در نتیجه تیم جنگل به مرحله بعدی صعود میکنه. تیم کامبادنا به یک سوال پاسخ درست داد و با توجه به حذف دوسوال دیگه امتیاز اونا رو هم میگیره و در مجموع سه امتیاز میگیره تیم آندرومدا به دوسوال پاسخ درست داد و با توجه به عدم ارائه منبع برای پاسخش برای سوال سوم، همون دو امتیاز رو میگیره. در نتیحه تیم کامبادنا به مرحله بعدی صعود میکنه. به زودی میلاد هم چارت پست اول رو ویرایش میکنه و مسابقات مرحله بعدی رو مشخص میکنه 8 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ پست اول رو ویرایش کردم جنگل و کفشدوزک دور سوم: شروع یکشنبه آخرین زمان ارسال سوال ها: تا آخر سه شنبه آخرین زمان ارسال پاسخ ها: تا آخر پنج شنبه 7 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ پست اول رو ویرایش کردم جنگل و کفشدوزک دور سوم: شروع یکشنبه 17 تیر آخرین زمان ارسال سوال ها: تا آخر دوشنبه 19 تیر آخرین زمان ارسال پاسخ ها: تا آخر پنج شنبه 22 تیر میلاد این تاریخ با روزها تطابق نداره 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ میلاد این تاریخ با روزها تطابق نداره آره الان عوض میکنم 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ عایا میشود سوالهایمان منبع خارجی داشته باشد و بچه ها فقط زحمت ترجمه بکشن ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ عایا میشود سوالهایمان منبع خارجی داشته باشد و بچه ها فقط زحمت ترجمه بکشن ؟؟ آری ترجیحا انگلیسی 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ آری ترجیحا انگلیسی آها بله چشــــــم 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ سوالای گروه جنگل از اعضای محترم گروه کفشدوزک: سرمنشاء ( مبدأ ) پدیداری روش های جنگلداری شهری به کدام قاره و به چه دهه میلادی بر میگردد؟ عناصر اساسی اکولوژی سیمای سرزمین را نام ببرید؟(حداقل4مورد و به فارسی) شهرهای « Apex» و « Apia» به ترتیب متعلق به کشوری هستند؟ 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ سلام... این از سوالات گروه کفشدوزک برای گروه جنگل 1-اولین سخنرانی دکتر شریعتی که در دانشگاه ملی صورت گرفت در چه سالی بود و موضوع سخنرانی چه بود؟ 2-قضیه هندسی تصویری در چه سالی کشف شد؟ 3-عدم موفقیت شبیه سازی پریمات ها به روش SCNT با چه فرضیه ای به بن بست رسیده است؟ با آرزوی موفقیت هیچکدوم از بچه ها به نت دسترسی نداشتن از من خواهش کردن سواالاشونو بزارم 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ دوستان شرمنده من دیروز ظهر به بعد به انجمن دسترسی نداشتم و همش ارور میداد بنابراین از مینا جان خواستم زحمتشو بکشه امیدوارم مشکلی نباشه 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ به سوالا اعتراض دارید همین الان بگیدا تازه الانم دیره ولی انجمن هی ارور میده شاید یکی نتونسته بیاد 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ به سوالا اعتراض دارید همین الان بگیدا تازه الانم دیره ولی انجمن هی ارور میده شاید یکی نتونسته بیاد میگما سوالای 1 .2 خیلی تخصصی نیست؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده