رفتن به مطلب

مسابقه اطلاعات عمومی (دور چهارم)

ارسال های توصیه شده

میگم داداش تو همیشه دوست داری اینطوری رفتار کنی نه سوال مورد دار بوده ؟ اخه اینقدر دیگه به عدالتی .. ادم هی هیچی نمیگه شماا خیلی از حد میگذرینااا کی گفته این کتاب معتبر نیست ... خواهشااا دیگه رعایت کنید من اصلا مسابقه واسم مهم نیست ولی اگه خیلی دوست داری یکی بهت بگه افرین بردی خوب خودم بهت میگممم افرین شما پیروز شدی

من واسه سوالم منبع گذاشتم شماا هم اگه میخاستی اعتراض کنی همون اول میکردی به من چه که کتاب یا چیزه دیگه شماا اشتباه جواب دادی تمام شد رفت ...

من همه کتابای فارسی رو قبلا گفتم قابل اطمینان نیستن حتی کتاب خود مهاجر! من نمیدونم کجاش بی عدالتیه وقتی میگم سایت وزارت خونه کشوری نه اونم ایران! در تاریخچه خودش به آمار کتابی که شما بهش استناد میکنین اشاره ای نکرده:banel_smiley_4:شما فکر میکنید هر چی که بگین درسته درحالیکه این طور نیست! من اگه از این مسابقه خلاص بشم خداراشکر میکنم چون اینقدر گرفتاری دارم که وقت اضافه واسه کل کل ندارم! الانم در مورد صحبت های محمد ادمین نظر دادم و منتظر خودش بیاد جواب بده نیازی به شانتاژ شما ندارم!

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 302
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

متاسفانه ادب نداری و بزرگ کوچکی هم نمیکنی ... البته اینم بخاطره سن کمی هستش که داری ...

مگه نه من به شماا هیچ بی ادبی نکردم .. گفتم نیاز نیست الکی بدون اطلاعات منبع یه کتاب رو بیار پایین .. جتی همون دکتر مهاجرر سال ها تلاش کردن که یه کتاب نوشتن وو شما اینقدر راحت میگی که هیچ اعتبار نداره .. من دیگه نیازی به ج محمد هم ندارم چون دیگه خیلی به من بی احترامی شد .من نیاز نمی بینم که دیگه ادامه بدم .اخه این چه کلمه ای هستش که استفاده میکنی ( شانتاژ )

واقعا متاسفممم

• Like 3
لینک به دیدگاه
متاسفانه ادب نداری و بزرگ کوچکی هم نمیکنی ... البته اینم بخاطره سن کمی هستش که داری ...

مگه نه من به شماا هیچ بی ادبی نکردم .. گفتم نیاز نیست الکی بدون اطلاعات منبع یه کتاب رو بیار پایین .. جتی همون دکتر مهاجرر سال ها تلاش کردن که یه کتاب نوشتن وو شما اینقدر راحت میگی که هیچ اعتبار نداره .. من دیگه نیازی به ج محمد هم ندارم چون دیگه خیلی به من بی احترامی شد .من نیاز نمی بینم که دیگه ادامه بدم .اخه این چه کلمه ای هستش که استفاده میکنی ( شانتاژ )

واقعا متاسفممم

من هیچ بی ادبی نکردم و معنی شانتاژ یعنی"تلاش برای شکست رقیب از راه سفسطه" هستش! کجاش بی ادبیه:ws52:معنی سفسطه رو که میدونی؟!

کتاب مهاجر مثل تمام کتابای داخل دارای تناقضات فراوانه و دکتر مهاجر استاد خودمه عزیز و اشتباهات کتابشو بارها به خودشم گفتیم و مطمئن باش کتابای دیگه هم اشتباه زیاد داره:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من هیچ بی ادبی نکردم و معنی شانتاژ یعنی"تلاش برای شکست رقیب از راه سفسطه" هستش! کجاش بی ادبیه:ws52:معنی سفسطه رو که میدونی؟!

کتاب مهاجر مثل تمام کتابای داخل دارای تناقضات فراوانه و دکتر مهاجر استاد خودمه عزیز و اشتباهات کتابشو بارها به خودشم گفتیم و مطمئن باش کتابای دیگه هم اشتباه زیاد داره:w16:

معنی دیگه اش یعنی هوچی اقای با اددب

• Like 1
لینک به دیدگاه

بچه ها تو رو خدا!

اقا قاسم اين ك از نظر تو كتابهاي فارسي كلا معتبر نيست نظر شخصيه!بب هر حال كتاب چاپ شده اونم توسط دانشگاه تهران كتاب معتبريه و براي مسابقه كاملا قابل ارجاعه! چرا پافشاري ميكنين؟! محمد ك گفت اون صفحه كتابو با نشون دادن شماره صفحه اشبذارين ديگه بحث نداره!!

اون سايتي ك شما معرفي كردين براي جواب سوال اولتونو من خوندم, سوال درباره تاريخ اولين استخراج نفت بوده نه اكتشاف نفت و شما ب تاريخ اواين اكتشاف نفت و شروع تحقيقات سازمان منابع معدني استراليا اشاره كردين وگرنه حرفي روي معتبر بودن سايتي ك معرفي كردين نيست!

شما براي ببر مازندران دليل منطقي اوردي ما گفتيم باشه. حالا هم ما داريم منطقي جوابتونو تصحيح ميكنم.بحث نداره خب!

• Like 5
لینک به دیدگاه
بچه ها تو رو خدا!

اقا قاسم اين ك از نظر تو كتابهاي فارسي كلا معتبر نيست نظر شخصيه!بب هر حال كتاب چاپ شده اونم توسط دانشگاه تهران كتاب معتبريه و براي مسابقه كاملا قابل ارجاعه! چرا پافشاري ميكنين؟! محمد ك گفت اون صفحه كتابو با نشون دادن شماره صفحه اشبذارين ديگه بحث نداره!!

اون سايتي ك شما معرفي كردين براي جواب سوال اولتونو من خوندم, سوال درباره تاريخ اولين استخراج نفت بوده نه اكتشاف نفت و شما ب تاريخ اواين اكتشاف نفت و شروع تحقيقات سازمان منابع معدني استراليا اشاره كردين وگرنه حرفي روي معتبر بودن سايتي ك معرفي كردين نيست!

شما براي ببر مازندران دليل منطقي اوردي ما گفتيم باشه. حالا هم ما داريم منطقي جوابتونو تصحيح ميكنم.بحث نداره خب!

این صفحه که منظورتونه اینه:

z0tzg7ag8e3gc4zb36v.jpg

این صفحه آخر کتابه و اون مقاله منظورش بوده که این کتاب این تعداد صفحه داره:ws3:

در مورد سوال استخراج تنها همون صفحه سایت وزارت خونه در مورد تاریخچه نفت کشور خودش صحبت کرده و من نظرمو گفتم و منتظر محمدادمین بودم که نظر بده! دیگه نیازی به توضیح دیگه ای نمی بینم

تازه سوال 2 شما هم مورد بحث بود و خود میلاد هم داشت هنوز بررسی میکرد!

فائزه خانم منم اینجا خیلی دوست دارم منطقی صحبت بشه ولی وقتی میآن از گفتمان برات متاسفم و خیلی سنت پایینه و از این قبیل حرفا میزنن و میخوان با سفسطه گری کارشونو جلو ببرن من نمیتونم هیچی نگم!

• Like 3
لینک به دیدگاه
صحبتات ربطی به سوال من نداشت

من گفتم اون اسما که نوشتید رو انگلیسیش هم بگید و یه لینک سایت هم بدید اون اسما توش بااشه

چون همچین چیزایی که گفتید ما پیدا نکردیم هیچ جا..انتظار نداشته باشید ما همه کتابای کتابخونه شما رو داشته باشیم.

اون کتاب احتمال داره غلط نوشته باشه

منتظریم:a030:

درباره سوالای بقهی هم گفتیم اگه اعتراض دارید یه روز وقت دارید بگید که سوال غلطه تخصصیه فلانه..هیچ اعتراضی نکردید

حالا که جوابش رو غلط دادید فهمیدید تخصصیه؟:ws52:

ما سوالتون را غلط جواب ندادیم لطفا بررسی بشه

من با خود محمد هم صبحت کردم گفت اگه میخواین از کتاب سوالطرح کنید باید همون جا را اسکن کنید حالا ما جواب را دادیم این کتاب هم کتابی نیست که غلط باشه حالا چرا تو نت پیدا نمیشه اصلا زیاد در مورد ابفشان مطلب درون نت نیست و قرار نیست همه چیز تو نت باشه شما فارسی هم تو نت ابفشان سرچ کنید یا انگلیسی مطالب زیادی در مورد جزئیات نمیاره پس انتظار نداشته باشین ما هم اسکن جواب را بزاریم هم لینک بدیم اینجوری پس طرح سوال را از کتاب ممنوع میکردین

• Like 3
لینک به دیدگاه
این صفحه که منظورتونه اینه:

z0tzg7ag8e3gc4zb36v.jpg

این صفحه آخر کتابه و اون مقاله منظورش بوده که این کتاب این تعداد صفحه داره:ws3:

در مورد سوال استخراج تنها همون صفحه سایت وزارت خونه در مورد تاریخچه نفت کشور خودش صحبت کرده و من نظرمو گفتم و منتظر محمدادمین بودم که نظر بده! دیگه نیازی به توضیح دیگه ای نمی بینم

تازه سوال 2 شما هم مورد بحث بود و خود میلاد هم داشت هنوز بررسی میکرد!

فائزه خانم منم اینجا خیلی دوست دارم منطقی صحبت بشه ولی وقتی میآن از گفتمان برات متاسفم و خیلی سنت پایینه و از این قبیل حرفا میزنن و میخوان با سفسطه گری کارشونو جلو ببرن من نمیتونم هیچی نگم!

اوکی پس این سوال غلط جواب داده شده.

• Like 3
لینک به دیدگاه
ما سوالتون را غلط جواب ندادیم لطفا بررسی بشه

من با خود محمد هم صبحت کردم گفت اگه میخواین از کتاب سوالطرح کنید باید همون جا را اسکن کنید حالا ما جواب را دادیم این کتاب هم کتابی نیست که غلط باشه حالا چرا تو نت پیدا نمیشه اصلا زیاد در مورد ابفشان مطلب درون نت نیست و قرار نیست همه چیز تو نت باشه شما فارسی هم تو نت ابفشان سرچ کنید یا انگلیسی مطالب زیادی در مورد جزئیات نمیاره پس انتظار نداشته باشین ما هم اسکن جواب را بزاریم هم لینک بدیم اینجوری پس طرح سوال را از کتاب ممنوع میکردین

درسته گفتم اسکن و اسم و مشخصات کتاب کافیه. ولی اینم گفتم:

منابع باید معتبر باشه. از این کتابای دانستنیهای الکی نباشه :ws3:

این کتاب منبع علمی قابل استناد نیست با توجه به اینکه مشخص نیست اطلاعات رو از کجا گردآوری کرده و آورده و منبعی نزده خودش. شاید 4تا مجله رو جمع کرده ته هرکدوم یه چیزی درآورده گردآوری کرده.

واسه همین اسمای انگلیسی مهمه که باشه.

به خصوص در مورد اون نقاش که اگه اسمش مشخص نشه، جواب تیم حریف پذیرفته میشه. چون جوابیه که داده حالا شاید مدنظر شما نبوده و شما هم نمیتونی ثابت کنی که برگردان دقیق اون عنوان تابلو همین نیست. چون خودتون عنوان انگلیسی دقیقش رو نمی دونین. آبفشان هم اگه بگیم همه اسماشون نیست تو نت، نقاشا، به خصوص اثرایی که اسم خاص دارن، باید تو نت اشاره کوچیکی شده باشه بهشون.

• Like 2
لینک به دیدگاه
درسته گفتم اسکن و اسم و مشخصات کتاب کافیه. ولی اینم گفتم:

این کتاب منبع علمی قابل استناد نیست با توجه به اینکه مشخص نیست اطلاعات رو از کجا گردآوری کرده و آورده و منبعی نزده خودش. شاید 4تا مجله رو جمع کرده ته هرکدوم یه چیزی درآورده گردآوری کرده.

واسه همین اسمای انگلیسی مهمه که باشه.

به خصوص در مورد اون نقاش که اگه اسمش مشخص نشه، جواب تیم حریف پذیرفته میشه. چون جوابیه که داده حالا شاید مدنظر شما نبوده و شما هم نمیتونی ثابت کنی که برگردان دقیق اون عنوان تابلو همین نیست. چون خودتون عنوان انگلیسی دقیقش رو نمی دونین. آبفشان هم اگه بگیم همه اسماشون نیست تو نت، نقاشا، به خصوص اثرایی که اسم خاص دارن، باید تو نت اشاره کوچیکی شده باشه بهشون.

اقا محمد ما کتاب معتبری رو برای طرح سوالاتمون انتخاب کردیم،اطلاعات عمومی گردآورنده:دکتر سید محمود اختریان که یکی از شاخص ترین کتب اطلاعات عمومی منتشر شده در ایران هست.

که در تنظیم و گردآوری اون از اسناد معتبر و مستند علمی و ادبی و تاریخی استفاده شده از بین دهها جلد کتاب دایره المعارف ارزنده مورد بررسی قرار گرفته.

و استفاده از اون برای عموم راحت و در دسترس هست.

• Like 3
لینک به دیدگاه
محمدجان باشه من عکسو سعی میکنم آخرشبی بذارم:w16:

درمورد سوال نفت خب وقتی سایت وزرات خونه یه کشور به تاریخ استخراج اشاره نکرده یعنی سوال مورد دار بوده:ws3:چرا تاریخی که کتاب نوشته داخل سایت نبوده!!؟؟

خب سوال دوم هم مورد بحث بود! سوال آفریقا:ws38:

خب سایت وزارتخونه به هیچ تاریخ مشخصی برای استخراج اشاره نکرده. اگه یه تاریخ دیگه رو اشاره کرده بود، حرفتون درست بود.

در مورد سوال دوم هم الان چک کردم، هم جواب شما و هم جواب خود تیمی که سوالو طرح کرده به نظرم اشتباهه :ws38:

و در این مورد باید با میلاد مشورت کنم.

• Like 5
لینک به دیدگاه

بررسی منابع دوستان:

سوال اول:

پاک کننده ها (صابون و ...)چگونه باعث از بین رفتن لکه ها و آلودگی ها میشوند؟؟

نکته اول اینه که صورت سوال کاملا کلی طرح شده و مطالب داخل پرانتز (صابون و...) صحت این مطلب رو تایید میکنه .

منبع 1.شرح کامل از انوع شوینده ها...به عبارتی اموزش تئوریک پاک کننده و فرومول هایشان.

منبع 2.اشاره به "دترجنت ها" داره وتوضیح مفصل و تخصصی نسبت به این دست شوینده ها داره و هیچ ارتباطی به جوابی داده شده نداره و لینک اون کاملا غیر منطقی.

پاسخ ما:

به طور کلی عمل پاک کنندگی پاک کننده ها مانند صابون صابون ها را می توان با توجه به ساختار مولکولی و خاصیت امولسیون کنندگی آن توضیح داد. بیشتر الودگی ها را ترکیبات چربی و روغنی تشکیل می دهند و برای زدودن آنها معمولا از صابون استفاده می شود .صابون ها از دو جزء آبگریز (رادیکال هیدروکربنه CH3-(CH2)n- ( و آبدوست ( سرنمکی صابون +COO-Na – ) تشکیل شده اند . بنابر این مولکولهای صابون از طرفی قابلیت انحلال در آب و از طرف دیگر قابلیت حل نمودن چربیها را دارند هر گاه در سیستم آب – روغن مولکول های صابون وجود داشته باشد این ترکیب میان دو مایع دخالت می کند و موجب آمیختن آنها با یکدیگر می شود ، در واقع ، زنجیره هیدروکربنی که ساختار غیر قطبی آلی دارد ، به آسانی با مولکولهای چربی که آنها نیزغیر قطبی هستند می آمیزد در حالی که گروه شدیدا قطبی +COO-Na که بخش آبدوست صابون را تشکیل می دهد به علت آب پوشیده شدن وارد لایه آبی می شود و بدین ترتیب مولکولهای صابون در فصل مشترک روغن- آب قرار می گیرند . در این صورت چربی در اثر تکان و بهم خوردن مایع به ذررات کوچک شکسته شده و با مولکولهای صابون آبپوشیده می شوند ، در این حالت اگر اب و صابون به اندازه کافی باشند روغن از سطح مورد نظر شسته می شود .

کاملا صحیح و بدون مغایرت علمی و عملی.

سوال دوم:.علت استفاده از ترکیب رنگ های مختلف در پنجره های قدیمی چیست؟؟

منابع ارجاع شده دوستان:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
:1 مقاله علمی راجبه " بررسي جايگاه و تأثير سمفوني رنگ و نور در معماري پسامدرن كتابخانه­ ها" و فاقد ارتباط مفهومی خاص با عبارت سوال و بدون مشخص کردن در جایگاه مقاله!!!

منبع 2:مقاله "جادوی معماری بافت قدیم بوشهر؛سمفونی رنگ ها" در شرح طویل و بدون نشانه گذاری!!!و صرفا لینک تضمینی!

منبع 3:تکرار منبع شماره 1..محتوای کاملا مشابه.

منبع 4:مقاله:

،و اشاره ناچیز به سوال طرح شده و باز هم عدم تطابق با سوال و لینک غیر ضروروی!!!

اما پاسخ ارائه شده دوستان با سوالشون کاملا مغایرت داره:

استفاده از رنگ برای ایجاد تقارن و هم آهنگی در تاریخ هنر ایران، وجهی دیگر از تاریخچة تقارن گرایی و زیباجویی را تشکیل می داده است. به گمان بسیاری از پژوهندگان، کمتر مردمی در جهان به اندازة ایرانیان به کیفیات رنگ و اثرات آن هوشیاری و آشنایی داشته اند..

بی شک در مهندسی کارگزاری هر کدام از این رنگ ها، مقصود و اندیشه ای پویا در کار بوده است که با توجه به کاربری اتاق، بالاترین کیفیت و آرامش روحی را فراهم آورده اند. از منظری دیگر، چرخش نور رنگی در هر اتاق، با توجه به گوناگونی شیشه های رنگی، سمفونی ای از رنگ را تولید می کند که مقلد طبیعت است، انسان در صبحگاهان با نور افشانی رنگ آبی در پیش از طلوع خورشید، سایه های زرد در میان روز و سبز در مناظر، و سرخ در غروب خورشید روبرو می شود و انگار رنگ ها با چرخش زمین بدور خورشید، هر لحظه زنده می مانند و گوهرة حیات را نقاشی می کنند و انسان در چنین طبیعتی بودن را احساس می کند.از این رو است که انسان پسامدرن نیر به جادوی رنگ پی برده است و خواستار دوبارة آن در هارمونی های بلوک و آهن زیستگاه خود است.

از هزاران سال پیش از این، پزشکی چین، هند و طب سنتی تبتی، به اثرات پررمز و سودمند رنگ و نور در درمان و بهبودی تن، روان و احساس آدمی آگاه بوده اند و اکنون نیز در پزشکی پسامدرن، در مکتب های طب مکمل و جایگزین، نور درمانی و رنگ درمانی بعنوان مکتب های مستقل، دوباره حیات مجدد یافته اند و در مدرنترین دانشکده های پزشکی، به تدریس آن می پردازند.

امروزه با تابش 60 دقیقه ای نور با رنگ زرد، التهابات روده ای وگوارشی، با تابش 60 دقیقه ای رنگ آبی، آبسه ها را و با تابش 30 دقیقه ای سه بار در روز موضعی رنگ سبز، التهابات مفاصل را درمان می کنند.

کاربرد پنجره همراه با شیشه های رنگی در سبک گوتیک معماری ، با سه هدف صورت پذیرفت. نخست بعنوان عنصر زیبا شناختی بنا، دوام امکان ورود نور به فضای پرستشگاه را فراهم می کرد(در تفکر سده های میانی اروپا، نور با حضور خدا همراه بود) و در نهایت، در دل این پنجره های رنگین، داستان های انجیل نقش بسته بود که چون کتابی توسط افراد بی سواد قرائت می شدند.

کلید جادویی معماری ، نهفته در دل این پنجره های با هلال رنگین است که همایشی عظیم از سمفونی رنگ ها را پدید آورده اند و از دیدگاه زیباشناختی، چنان با ضرباهنگ تنفس و گردش خون تماشاگر هم آوایی دارد که او جذب این هلال جادویی آمیخته با رمانتیسم و تصوف می کند.

حیات تنها در شرایطی تولید می شود که نور نیز فراهم باشد و از آنجائیکه نور از ترکیبی از رنگ ساخته شده است، بنابراین باید گفت که این اثر رنگ است که حیات را معنی می بخشد و تأثیرگذارترین عنصر بر زیست، رنگ است و بس.

پنجره ها و شیشه های رنگی بافت قدیم ، همچون چشم و ریه های این ارگانیسم هستند که باد، نور و حیات به اندرون هدایت می کنند و انرژی، زندگی و پویایی آنها را فراهم می آورند.

همونطور که میبینید ابتدا شرح مفصلی از نور در معماری ارائه دادند کا کاملا با صورت سوال بی ارتباطه و پس از مختصر اشاره به رنگ در بافت قدیمی..به توضیح مفصل درباره سبک گوتیک معماری پرداختند که به طور کانلا بی ارتباز با طرح سوال هست!!!

پاسخ ارائه شده ما:

درباره چند رنگ بودن شیشه پنجره های قدیمی می توان گفت : علاوه بر انعکاس رنگارنگ و تلطیف نور به داخل اتاق ها، شیشه های رنگی سبب می شد خزندگانی همچون مارمولک و مار احساس وحشت کنند و وارد اتاق نشوند .

کاملا صحیح . مطابق مطلق با صورت سوال.

• Like 5
لینک به دیدگاه
بررسی منابع دوستان:

سوال اول:

پاک کننده ها (صابون و ...)چگونه باعث از بین رفتن لکه ها و آلودگی ها میشوند؟؟

نکته اول اینه که صورت سوال کاملا کلی طرح شده و مطالب داخل پرانتز (صابون و...) صحت این مطلب رو تایید میکنه .

منبع 1.شرح کامل از انوع شوینده ها...به عبارتی اموزش تئوریک پاک کننده و فرومول هایشان.

منبع 2.اشاره به "دترجنت ها" داره وتوضیح مفصل و تخصصی نسبت به این دست شوینده ها داره و هیچ ارتباطی به جوابی داده شده نداره و لینک اون کاملا غیر منطقی.

پاسخ ما:

به طور کلی عمل پاک کنندگی پاک کننده ها مانند صابون صابون ها را می توان با توجه به ساختار مولکولی و خاصیت امولسیون کنندگی آن توضیح داد. بیشتر الودگی ها را ترکیبات چربی و روغنی تشکیل می دهند و برای زدودن آنها معمولا از صابون استفاده می شود .صابون ها از دو جزء آبگریز (رادیکال هیدروکربنه CH3-(CH2)n- ( و آبدوست ( سرنمکی صابون +COO-Na – ) تشکیل شده اند . بنابر این مولکولهای صابون از طرفی قابلیت انحلال در آب و از طرف دیگر قابلیت حل نمودن چربیها را دارند هر گاه در سیستم آب – روغن مولکول های صابون وجود داشته باشد این ترکیب میان دو مایع دخالت می کند و موجب آمیختن آنها با یکدیگر می شود ، در واقع ، زنجیره هیدروکربنی که ساختار غیر قطبی آلی دارد ، به آسانی با مولکولهای چربی که آنها نیزغیر قطبی هستند می آمیزد در حالی که گروه شدیدا قطبی +COO-Na که بخش آبدوست صابون را تشکیل می دهد به علت آب پوشیده شدن وارد لایه آبی می شود و بدین ترتیب مولکولهای صابون در فصل مشترک روغن- آب قرار می گیرند . در این صورت چربی در اثر تکان و بهم خوردن مایع به ذررات کوچک شکسته شده و با مولکولهای صابون آبپوشیده می شوند ، در این حالت اگر اب و صابون به اندازه کافی باشند روغن از سطح مورد نظر شسته می شود .

کاملا صحیح و بدون مغایرت علمی و عملی.

سوال دوم:.علت استفاده از ترکیب رنگ های مختلف در پنجره های قدیمی چیست؟؟

منابع ارجاع شده دوستان:

:1 مقاله علمی راجبه " بررسي جايگاه و تأثير سمفوني رنگ و نور در معماري پسامدرن كتابخانه­ ها" و فاقد ارتباط مفهومی خاص با عبارت سوال و بدون مشخص کردن در جایگاه مقاله!!!

منبع 2:مقاله "جادوی معماری بافت قدیم بوشهر؛سمفونی رنگ ها" در شرح طویل و بدون نشانه گذاری!!!و صرفا لینک تضمینی!

منبع 3:تکرار منبع شماره 1..محتوای کاملا مشابه.

منبع 4:مقاله:

،و اشاره ناچیز به سوال طرح شده و باز هم عدم تطابق با سوال و لینک غیر ضروروی!!!

اما پاسخ ارائه شده دوستان با سوالشون کاملا مغایرت داره:

همونطور که میبینید ابتدا شرح مفصلی از نور در معماری ارائه دادند کا کاملا با صورت سوال بی ارتباطه و پس از مختصر اشاره به رنگ در بافت قدیمی..به توضیح مفصل درباره سبک گوتیک معماری پرداختند که به طور کانلا بی ارتباز با طرح سوال هست!!!

پاسخ ارائه شده ما:

درباره چند رنگ بودن شیشه پنجره های قدیمی می توان گفت : علاوه بر انعکاس رنگارنگ و تلطیف نور به داخل اتاق ها، شیشه های رنگی سبب می شد خزندگانی همچون مارمولک و مار احساس وحشت کنند و وارد اتاق نشوند .

کاملا صحیح . مطابق مطلق با صورت سوال.

مرسی از توضیحات.

ولی با اجازه صحیح یا غیرصحیح بودن رو داورا باید بگن دیگه :ws3:

ما هم هنوز اصلاً این سوالا رو بررسی نکردیم که بگیم اصلاً شما غلط جواب دادین یا درست.

واسه بررسی لازم داریم که منابع جواب شما رو بدونیم.

مثلاً اگه معتقد هستین جوابتون درسته، بالاخره باید از یه منبعی باشه دیگه.

اینجوری هر تیمی جواباشو میده و منبع نمیده میگه من کاملاً جوابم صحیحه.

• Like 8
لینک به دیدگاه
مرسی از توضیحات.

ولی با اجازه صحیح یا غیرصحیح بودن رو داورا باید بگن دیگه :ws3:

ما هم هنوز اصلاً این سوالا رو بررسی نکردیم که بگیم اصلاً شما غلط جواب دادین یا درست.

واسه بررسی لازم داریم که منابع جواب شما رو بدونیم.

مثلاً اگه معتقد هستین جوابتون درسته، بالاخره باید از یه منبعی باشه دیگه.

اینجوری هر تیمی جواباشو میده و منبع نمیده میگه من کاملاً جوابم صحیحه.

حرف شما درست منبع ارائه میدیم...اما بنا به دلایلی که گفتم منابع داده شده همچنین پاسخ شماره 2 خودشون حتی با سوال هماهنگی نداره!:ws37:

منابع پاسخ ها:

درمیانه صفحه.

سوال 2:

منبع سطر پاینن شکل پنجره

(شيشه هاي رنگي پنجره هاي ارسي با ايجاد نورهاي رنگارنگ باعث دور شدن و خارج شدن حشرات مزاحم از فضاي بيروني اتاغ هاي داراي پنجره هاي ارسي مي شوند.)

سطر ما بین دو پنجره رنگی...این جمله از مطالعلات استاد پیرنیا محسوب میشه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
حرف شما درست منبع ارائه میدیم...اما بنا به دلایلی که گفتم منابع داده شده همچنین پاسخ شماره 2 خودشون حتی با سوال هماهنگی نداره!:ws37:

منابع پاسخ ها:

درمیانه صفحه.

سوال 2:

منبع سطر پاینن شکل پنجره

سطر ما بین دو پنجره رنگی...این جمله از مطالعلات استاد پیرنیا محسوب میشه.

در مورد سوال سوم چطور؟

• Like 8
لینک به دیدگاه
در مورد سوال سوم چطور؟

الان جوابای اونا چی شد اگه میشه اونا را هم بررسی کنید باتوجه به منابع و جواب هایی که ارائه شد یکی فقط درست بود اگه میشه از اونا هم بررسی بشه

• Like 5
لینک به دیدگاه
الان جوابای اونا چی شد اگه میشه اونا را هم بررسی کنید باتوجه به منابع و جواب هایی که ارائه شد یکی فقط درست بود اگه میشه از اونا هم بررسی بشه

جوابای اونا رو بررسی کرده بودم. گفتم اسمای انگلیسی رو اون آبفشان و نقاش رو بگین. در غیر این صورت سوال آبفشان با توجه به بررسی که میلاد انجام داده نسبت به اسامی آبفشانا حذف میشه و جواب اون نقاش هم پذیرفته میشه. مگه اینکه اسامی انگلیسی گفته بشه واسه بررسی. تا آخر امشب هم وقت هست، چون خیلی طول کشیده دیگه.

در مورد جوابای خودتون هم سومی رو چیزی نگفتین و منبعی ندادین واسش. اونم تا آخر امشب وقته.

• Like 4
لینک به دیدگاه
جوابای اونا رو بررسی کرده بودم. گفتم اسمای انگلیسی رو اون آبفشان و نقاش رو بگین. در غیر این صورت سوال آبفشان با توجه به بررسی که میلاد انجام داده نسبت به اسامی آبفشانا حذف میشه و جواب اون نقاش هم پذیرفته میشه. مگه اینکه اسامی انگلیسی گفته بشه واسه بررسی. تا آخر امشب هم وقت هست، چون خیلی طول کشیده دیگه.

در مورد جوابای خودتون هم سومی رو چیزی نگفتین و منبعی ندادین واسش. اونم تا آخر امشب وقته.

من منبع را از کتاب اسکن کردم کتاب معتبره مطالبش غلط نیست گفت که در مورد این مطالب تو نت زیاد مطلب نیست

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...