zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلام من هم هستم اما هیچی نمیدونم :| 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلاممن هم هستم اما هیچی نمیدونم :| درود...این تاپیک هم واسه همین هست دیگه آدرس رو درست اومدید سلام منم هستم میخوام متلب رو یاد بگیرم درود....خوش اومدید 4 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ درود...ممنون افراط و تفریط.... دیدن که مهم نیست..یاد گرفتن و تمرین کردن مهم است.. خب شب که ترافیک مصرف نمیشه با کیفیت بالا دانلود کنید من نتم ۴ مگه سرعتش شب و صبح مصرف میکنه 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ آقا الان اینا رو بدانلودم 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من نتم ۴ مگه سرعتش شب و صبح مصرف میکنه آقا الان اینا رو بدانلودم تا اول تیر برای دانلود فایل های اولیه فرصت دارید... اول تیر استارت کار زده میشه... 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ تا اول تیر برای دانلود فایل های اولیه فرصت دارید... اول تیر استارت کار زده میشه... امروز چندمه 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ آها پس وقت هستش:gnugghender: آی سایت مکتب خونه آماه باش که شب بهت حمله میکنیم:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
ghazal. 66 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ ضمن تشکر از خانم مهندس گل منم هستم در ضمن منم صفرم.... 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلام تو تالار مکانیک که کلی آموزش متلب هست. کتابها باید دانلود کنیم یا فایل های شبیه سازی شده ؟؟ 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ آها پس وقت هستش:gnugghender:آی سایت مکتب خونه آماه باش که شب بهت حمله میکنیم:gnugghender: فکر کنم سرور مکتب خونه امروز سورپرایز شده ضمن تشکر از خانم مهندس گل منم هستم در ضمن منم صفرم.... خواهش عزیزم....اموزش ها از پایه پایه هست...اصلا نگران نباش سلام تو تالار مکانیک که کلی آموزش متلب هست. کتابها باید دانلود کنیم یا فایل های شبیه سازی شده ؟؟ درود....فرنوش جان، لینک دانلود فیلم های آموزشی رو دادم که کتاب های تالار مکانیک، جز وسایل کمک آموزشی محسوب میشه 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ درود....فرنوش جان، لینک دانلود فیلم های آموزشی رو دادم که کتاب های تالار مکانیک، جز وسایل کمک آموزشی محسوب میشه :icon_pf (34): الان دیدم 6 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ مریم اگه چندتا دیگه شونو دانلود کنم دیگه منو تا ۳۰ روز دیگه نخواهی دید 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من مقدمات اولیه دانلود کردم.:hapydancsmil::hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من مقدمات اولیه دانلود کردم.:hapydancsmil::hapydancsmil: خوش به حال آبجی فرنوش خودم که انقد زرنگه :hapydancsmil: بفرستشون واسه من 6 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلام اگه منظم و خوب پیش برید تا اخر تابستون همتون متلب کار میشید. من یک چیزایی بلدم اگه تونستم کمک می کنم. برای حل مسائل کامپیوتری مقاومت مصالح جانسون میتونید رو من حساب کنید. 6 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ درود...این تاپیک هم واسه همین هست دیگه آدرس رو درست اومدید درود....خوش اومدید به نظرتون میشه یاد گرفت؟ به نظرم خیلی سخت خواهد شد مشکله زیادی داره و چون خیلیا هیچی نمیدونن پیشرفت سخت میشه 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ به نظرتون میشه یاد گرفت؟ به نظرم خیلی سخت خواهد شد مشکله زیادی داره و چون خیلیا هیچی نمیدونن پیشرفت سخت میشه وقتی از ابتدا شروع به یادگیری کنیم...و دوستانی هم که نمیدونن تلاش کنند، خیلی سریع مسلط میشیم....متلب خیلی ساده است...فقط نیاز به تمرین و آموزش صحیح داره...پس نگران نباشید 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ lk kj,ksjl ndaf nhkg,n ;kl من نتونستم دیشب دانلود کنم 2 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ lk kj,ksjl ndaf nhkg,n ;klمن نتونستم دیشب دانلود کنم خوب امشب دانلود کن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده