سارا مومنی 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان یک مقاله فارسی دارم میخوام به انگلیسی ترجمه کنم زمان تحویل و هزینه اش چقدر میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان یک مقاله فارسی دارم میخوام به انگلیسی ترجمه کنم زمان تحویل و هزینه اش چقدر میشه؟ سلام دوست عزیز، متاسفانه ترجمه فارسی به انگلیسی در حیطه کار ما نیست 1 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ تو فکرم یه بخش مهندسی شهرسازی بذاریم تو دارالترجمه 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ تو فکرم یه بخش مهندسی شهرسازی بذاریم تو دارالترجمه اون رشته هایی رو براش بخش گذاشتیم که حداقل دو تا مقاله ترجمه کرده تیم ترجمه اش شهرسازیامون فعلا تنبل بودن 2 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ سلام فائزه جان برای شروع کار تو بخش ترجمه شهرسازی باید کجا تاپیک زد؟ چون تا حالا چنین بخشی وجود نداشته ممنون ( پ. خ من رو هم جواب بدی ممنون میشم) 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ سلام فائزه جان برای شروع کار تو بخش ترجمه شهرسازی باید کجا تاپیک زد؟ چون تا حالا چنین بخشی وجود نداشته ممنون ( پ. خ من رو هم جواب بدی ممنون میشم) ببخشید ج داد گلم توی صفحه اصلی کارگروه ترجمه تاپیک هاش رو بزنین و شروع کنین، دومین مقاله تیم که ترجمه بشه بخش جدا براتون اختصاص میدیم 2 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ یه سوال باید مقالاتی رو ترجمه کنیم که قبلا ترجمه نشده باشن یا اینکه مشکلی نداره اگه ترجمهاش جایی هم موجود باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ یه سوال باید مقالاتی رو ترجمه کنیم که قبلا ترجمه نشده باشن یا اینکه مشکلی نداره اگه ترجمهاش جایی هم موجود باشه؟ مقلات isi رو انتخاب کنین، معمولا ترجمه نشدن اونا؛ اما حالا نمیخواد بگردین دنبالش که ایا ترجمه شده یا نه 1 لینک به دیدگاه
aynesaz 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۷ ئه مشه و له بیرت ده که م ئه مشه و له یادت ده که م ئارام ئارام یادگاریکانت ده سرماوه وینه کانت ده سوتینم کوشکی عیشقت ده روخینم ئارام ئارام له بیر ده که م یادی جاران له نیو ژوری تنیاییم دا له یادت ده که م متن آهنگ کردی آرام به یک جاری و بو همیشه له ناو دلما درت دینم لیم ببوره برگه ناگرم دلم ماندوی عیشقی تویه ایتر خه فه ت نوبه ی تویه لیم ببوره… ئارام ئارام یادگاریکانت ده سرماوه وینه کانت ده سوتینم کوشکی عیشقت ده روخینم ئارام ئارام له بیر ده که م یادی جاران له نیو ژوری تنیاییم دا له یادت ده که م لطفا یک نفر این متن رو ترجمه فارسی کنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده