سارا مومنی 12 ارسال شده در 24 مهر، 2014 سلام دوستان یک مقاله فارسی دارم میخوام به انگلیسی ترجمه کنم زمان تحویل و هزینه اش چقدر میشه؟ 2
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 24 مهر، 2014 سلام دوستان یک مقاله فارسی دارم میخوام به انگلیسی ترجمه کنم زمان تحویل و هزینه اش چقدر میشه؟ سلام دوست عزیز، متاسفانه ترجمه فارسی به انگلیسی در حیطه کار ما نیست 1
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 29 مهر، 2014 تو فکرم یه بخش مهندسی شهرسازی بذاریم تو دارالترجمه اون رشته هایی رو براش بخش گذاشتیم که حداقل دو تا مقاله ترجمه کرده تیم ترجمه اش شهرسازیامون فعلا تنبل بودن 2
maryam39 8211 ارسال شده در 11 آبان، 2014 سلام فائزه جان برای شروع کار تو بخش ترجمه شهرسازی باید کجا تاپیک زد؟ چون تا حالا چنین بخشی وجود نداشته ممنون ( پ. خ من رو هم جواب بدی ممنون میشم) 1
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 11 آبان، 2014 سلام فائزه جان برای شروع کار تو بخش ترجمه شهرسازی باید کجا تاپیک زد؟ چون تا حالا چنین بخشی وجود نداشته ممنون ( پ. خ من رو هم جواب بدی ممنون میشم) ببخشید ج داد گلم توی صفحه اصلی کارگروه ترجمه تاپیک هاش رو بزنین و شروع کنین، دومین مقاله تیم که ترجمه بشه بخش جدا براتون اختصاص میدیم 2
maryam39 8211 ارسال شده در 11 آبان، 2014 یه سوال باید مقالاتی رو ترجمه کنیم که قبلا ترجمه نشده باشن یا اینکه مشکلی نداره اگه ترجمهاش جایی هم موجود باشه؟ 1
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 16 آبان، 2014 یه سوال باید مقالاتی رو ترجمه کنیم که قبلا ترجمه نشده باشن یا اینکه مشکلی نداره اگه ترجمهاش جایی هم موجود باشه؟ مقلات isi رو انتخاب کنین، معمولا ترجمه نشدن اونا؛ اما حالا نمیخواد بگردین دنبالش که ایا ترجمه شده یا نه 1
aynesaz 10 ارسال شده در 1 تیر، 2018 ئه مشه و له بیرت ده که م ئه مشه و له یادت ده که م ئارام ئارام یادگاریکانت ده سرماوه وینه کانت ده سوتینم کوشکی عیشقت ده روخینم ئارام ئارام له بیر ده که م یادی جاران له نیو ژوری تنیاییم دا له یادت ده که م متن آهنگ کردی آرام به یک جاری و بو همیشه له ناو دلما درت دینم لیم ببوره برگه ناگرم دلم ماندوی عیشقی تویه ایتر خه فه ت نوبه ی تویه لیم ببوره… ئارام ئارام یادگاریکانت ده سرماوه وینه کانت ده سوتینم کوشکی عیشقت ده روخینم ئارام ئارام له بیر ده که م یادی جاران له نیو ژوری تنیاییم دا له یادت ده که م لطفا یک نفر این متن رو ترجمه فارسی کنه
ارسال های توصیه شده