Javid Maleki 11668 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 دورد بر دوستان عزیزم میگم الحق و النصاف چند مدتی بود یه همچین فوتبالی از بازیکنای تیم ملی کشور عزیزمون ایران ندیده بودیم ،یعنی واقعاً بچه ها تیم ملی هم تو بازی با قطر و هم با لبنان واقعاً بسیار بسیار زیبا بازی کرد آدم به جرات میتونه بگه تو چند ساله اخیر سطح این دوتا بازی واقعاً مثال زدنی و بالا بوده..... امیدوارم و آرزو میکنم بچه های تیم ملی کشور عزیزمون ایران روز سه شنبه 1392/3/28 در کره جنوبی بتونن یه بازی زیبای دیگه به نمایش بذارن و با بردشون پوز مربی کره ای رو (به خاطر اظهارت تحقیر آمیزش در رابطه با تیم ملی ) به خاک بمالند و دل مردم ایرانمون رو شاد کنن..... بچه ها بیاید براشون دعا کنیم تا موفق و موید به کشورمون برگردنند...... به امید پیروزی بروبچ تیم ملی فوتبال کشورمون....... 7
mim-shimi 25686 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 ایشالا یا مساوی کنیم یا ببریم که مستقیم بریم بالا سرمربی کره از همین الان برا ما کری خونده!!!:icon_razz: انصافا قوچان نژاد رکن اساسی تیم ملی ه خدا خیرش بده میبریم کره رو:hapydancsmil: 6
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 من که واسم فرقی نداره و از فوتبال تیم ملی خوشم نمیاد نره جام جهانی بهتره 2
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2013 ایشالا یا مساوی کنیم یا ببریم که مستقیم بریم بالاسرمربی کره از همین الان برا ما کری خونده!!!:icon_razz: انصافا قوچان نژاد رکن اساسی تیم ملی ه خدا خیرش بده میبریم کره رو:hapydancsmil: آره واقعاً خوب بازی میکنه ولی همشون قشنگ بازی میکنن از نکنونام گرفته تا خلعتبری،مسلمان و خسرو حیدری ، جباری، شجاعی و غیره... من که واسم فرقی نداره و از فوتبال تیم ملی خوشم نمیاد نره جام جهانی بهتره :vahidrk: 4
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 :vahidrk: جاوید جان چرا میزنی؟ این همه خرجی ه واسه فوتبال شده و کاری نکردیم اگه صرف هر رشته ی دیگه ای میشد بهترین نتیجه رو میگرفتیم فوتبالی که همه چیش باند بازی چه ارزشی داره؟ همیشه باید با اما و اگر و دست به دعا شدن بریم جام جهانی 3
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2013 جاوید جان چرا میزنی؟این همه خرجی ه واسه فوتبال شده و کاری نکردیم اگه صرف هر رشته ی دیگه ای میشد بهترین نتیجه رو میگرفتیم فوتبالی که همه چیش باند بازی چه ارزشی داره؟ همیشه باید با اما و اگر و دست به دعا شدن بریم جام جهانی ما کوچیکتر از اینا هستیم که تو رو بزنیم گنده بک دوست عزیز همه اینای که میگی درسته و باید از پایه درست بشه من از نظر غیرت ایرانی دارم میگم که باید از فوتبال کشور و بروبچ عزیزمون که حالا دارن به عشق تیم ملی و مردم فوتبال بازی میکنن حمایت کنیم...... انشاالله درست میشه..... 4
کهربا 18089 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 امیدوارم به جام جهانی صعود کنیم و برای بعد صعود هم برنامه داشته باشیم 4
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2013 امیدوارم به جام جهانی صعود کنیم و برای بعد صعود هم برنامه داشته باشیم مطمئناً اگر بر همین منوال بتونیم ادامه بدیم تو جام جهانی هم خوب میتونیم خودمون رو نشون بدیم به امید سرافرازی ایران و ایرانی 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 امید وارم جشن ریاست جمهوری با جشن صعود تیم ملی همراه بشه :hapydancsmil: 6
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 شهریور، 2013 امیدوارم که جواب سرمربی کره در زمین فوتبال داده شود. آیا خرداد پرحادثه، پرحادثه تر می شود؟ 4
ارسال های توصیه شده