*mini* 37778 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 ینی من تو رو ببینم کشتمتتتتتتتتتتت علیرضا خان صب جمعه هم بعد ازینکه همه رو تو صادقیه سوار کردید میاید ونک دنبال من، ترجیحا سر کوچمون منم دَمِ بی ار تی وامیسم بیاین دنبالم
Ice Dream 472 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 آره خوبه از گیلان تا گلستان مخصوص شمالی ها فقظظظظظظظظظظظظ:hapydancsmil: بعدم میایم دلشونو می سوزونیم :(50): . ینی الان شوما لب دریاچه این؟ :smiley (18):
GBG10 2039 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 زنده بااااااااااااااااد، دوباره ازین تــــــــــــــــــــــــــورا! آقا من بازم دقیقه نود سر زدم، این جمعه 31 ام رو میشه تمدید کنید تا یکشنبه؟ من یکشنبه معلوم میشه میتونم بیام یا نه
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 منم دَمِ بی ار تی وامیسم بیاین دنبالم ایول میناااااااااااااااااااااا
M!Zare 48037 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 ایول میناااااااااااااااااااااا ای اسپمرها ، این تاپیک رو رها کنید شماها که اپشن ندارید ای کسانی که ثبت نام کردید و در این تاپیک اعلام امادگی ننمودید، خودتون بگید که چه مجازاتی رو میپسندید؟ ناهار؟ ای کسانی که هیچی..بی خیال
JU JU 7193 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 ای اسپمرها ، این تاپیک رو رها کنید شماها که اپشن نداریدای کسانی که ثبت نام کردید و در این تاپیک اعلام امادگی ننمودید، خودتون بگید که چه مجازاتی رو میپسندید؟ ناهار؟ ای کسانی که هیچی..بی خیال من که همون روز اول گفتم هستم
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:
M!Zare 48037 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 من که همون روز اول گفتم هستم روی سخن با کسانی بود که اینجا اعلام نکردن..شما چرا به خود میخری؟ ما و شما الان در یک جبهه هستیم
keyvan64 3123 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 با سلام طی صحبتی که خود محمدم باهاتون کرده امکان ثبت نام دوستتون به دلایلی که در جریان هستید امکان ندارد ولی برای خودتون تمام مراحلی که بقیه بچه ها طی کردن رو انجام بدید مشکلی وجود نخواهد داشت دوستان عزیز بزارین هماهنگی و جواب دادن به سوالات رو یا مجید بده یا مدیریت ممکنه اطلاعات اشتباهی از سر کمک بدید که باعث بوجود آمدن ناهماهنگی بیشتر بشه ممنون جاوید داداش سلام مرسی از زحماتی که متقبل شدی با محمد صحبت کردم؛ مشکل خاصی نیست
*mini* 37778 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 یاد بگیرید از منسه نفر رو دارم با خودم میارم خودتو 3 بار حساب کردی فک کنم ای کسانی که ثبت نام کردید و در این تاپیک اعلام امادگی ننمودید، خودتون بگید که چه مجازاتی رو میپسندید؟ ناهار؟ هر کی اعلام نکنه من و تو صبا میندازیمش توو دریاچه ناهارشو با پری دریاییا بخوره
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 21 شهریور، 2013 خودتو 3 بار حساب کردی فک کنم هر کی اعلام نکنه من و تو صبا میندازیمش توو دریاچه ناهارشو با پری دریاییا بخوره
M4jid 1507 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2013 نیگا نیگا آدم یه چند ساعتی نیست ببین چه آشوبی بپا میکنینناااا بچه ها بزارین منلیست اوکی کنم به جون خودم اعلام میکنم اسامی رو
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 ای اسپمرها ، این تاپیک رو رها کنید شماها که اپشن نداریدای کسانی که ثبت نام کردید و در این تاپیک اعلام امادگی ننمودید، خودتون بگید که چه مجازاتی رو میپسندید؟ ناهار؟ ای کسانی که هیچی..بی خیال مرییییییییییییم. عاشقتممممم ینییییییییییییییی خودتو 3 بار حساب کردی فک کنم هر کی اعلام نکنه من و تو صبا میندازیمش توو دریاچه ناهارشو با پری دریاییا بخوره اخخخخخخخخخخ جووووووووون. اولین نفرم علیرضا خان رو میندازیم نیگا نیگاآدم یه چند ساعتی نیست ببین چه آشوبی بپا میکنینناااا بچه ها بزارین منلیست اوکی کنم به جون خودم اعلام میکنم اسامی رو بدوووووو دیگههههههههههههههه بگگگگگگو مجییییییید تا تاپیکو دود نکردیم بره هوا
M!Zare 48037 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 هر کی اعلام نکنه من و تو صبا میندازیمش توو دریاچه ناهارشو با پری دریاییا بخوره خیلی هیجان انگیزه... لیستش رو آماده کنید....ناهارش رو میگریم خودمون میخوریم... به جون خودم اعلام میکنم اسامی رو مینا و صبا تحویل بگیرید...آقا مجید مجبور شده قسم بخوره بچه ها خودتون بیایید اسمتون رو بگید وگرنه عذاب الیم در انتظارتون هست مرییییییییییییم. عاشقتممممم ینییییییییییییییی اخخخخخخخخخخ جووووووووون. اولین نفرم علیرضا خان رو میندازیم بدوووووو دیگههههههههههههههه بگگگگگگو مجییییییید تا تاپیکو دود نکردیم بره هوا مرسی صبایی....منم همین طور مظلوم تر از علیرضا خان نیست مگه (یک آپشن دستش دارم) آتروس نیاز به هول دادن نداره..خودش اتوماتیک میوفته تو آب
M4jid 1507 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2013 فعلان که علیرضا اینا به احتمال 99% نمیان متاسفانه پدربزرگشون امروز به رحمت خدا رفتن
M!Zare 48037 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 فعلان که علیرضا اینا به احتمال 99% نمیانمتاسفانه پدربزرگشون امروز به رحمت خدا رفتن منم الان اطلاعیه رو دیدم تسلیت به مدیر ارشد بامرام...خیلی ناراحت شدم خدا بهشون صبر بده
ارسال های توصیه شده