Ehsan 112346 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 بالاخره وزیر تور انجمن، کی میخواد اسامی نهایی اونایی که برای نشستن در اتوبوس احراز صلاحیت شدن رو اعلام کنه؟ وقفه مجید خان در اعلام اسامی و همچنین اعمال یکسری ملاحظات در آوردن آنچه پشت پرده میگذرد، منو یاد سخنگوی محترم شورای فوق محترم نگهبان، جناب آقای عباسعلی کدخدایی میاندازد. از آمدن یکسری دوستان که مشکلاتی داشتن (آتروس، جاوید و ....) خوشحال شدم.
*mini* 37778 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 هیپ هیپ هورا هیپ هیپ هورا:w330: ما هم که اومدنی شدیم ایییییییییییییییییییییییییی ووووووووووولللللل چه توووووری شود:w330:
s4r4kh 2227 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 جا هست هنوز دوست من هم اسم بنویسه؟ اگه برنامه رو اتوبوس بسته بشه بله جاااا هست
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 اگه برنامه رو اتوبوس بسته بشه بله جاااا هست خوبه پس حالا اگه دوستم خبر داد اسمشو مینویسم -------------------------- پ.ن:
*sepid* 9772 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 ما اینجا میگیم تعارف شاه عبدالعظیمی اونجارو نمیدونم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما اگه تعارف نیست؛ خوشحال میشم... آدرس پلیز ما اینجا تعارف نداریم کلی هم مهمون نوازیم آدرس خونه رو بدم یا آلاچیق حقیرانه کنار دریا رو ؟
*sepid* 9772 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 هیپ هیپ هورا هیپ هیپ هورا:w330: ما هم که اومدنی شدیم حالا به خاطر حضور شما هم که شده میام اول پل سفید زیر پات گوسفند می کشیم به اتفاق جمعی از همولایتی هام
M4jid 1507 مالک ارسال شده در 25 شهریور، 2013 بالاخره وزیر تور انجمن، کی میخواد اسامی نهایی اونایی که برای نشستن در اتوبوس احراز صلاحیت شدن رو اعلام کنه؟ وقفه مجید خان در اعلام اسامی و همچنین اعمال یکسری ملاحظات در آوردن آنچه پشت پرده میگذرد، منو یاد سخنگوی محترم شورای فوق محترم نگهبان، جناب آقای عباسعلی کدخدایی میاندازد. از آمدن یکسری دوستان که مشکلاتی داشتن (آتروس، جاوید و ....) خوشحال شدم. اسی جان تو خودت یه تنه منو کشتی پسر:icon_pf (34): تا لیستم تکمیل نشه و دوستان پول نریزن و کامل نشیم که نمیتونم اسامی رو بزنم فداتشم اینقدر حرص نخور عزیزم تحمل کن فردا شب اعلام میکنم
*sepid* 9772 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 تحمل کن فردا شب اعلام میکنم لطفا اگه میشه لیست کامل رو اعلام بفرمایید ما اول پل سفید با ماموران محترم گشت ارشاد منتظر می مونیم و اگه امکانش هست با مشخصات کامل اعلام بشه تا برادران و خواهران گرامی گشت مجبور نشن استعلام بگیرن
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 لطفا اگه میشه لیست کامل رو اعلام بفرمایید ما اول پل سفید با ماموران محترم گشت ارشاد منتظر می مونیم و اگه امکانش هست با مشخصات کامل اعلام بشه تا برادران و خواهران گرامی گشت مجبور نشن استعلام بگیرن
keyvan64 3123 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 ما اینجا تعارف نداریم کلی هم مهمون نوازیم آدرس خونه رو بدم یا آلاچیق حقیرانه کنار دریا رو ؟ هر جا که نزدیکتره راستی از جمله امضات خوشم اومد، هم اس ام اس کردمش هم روی وال فیسم نوشتمش راضی باش
*sepid* 9772 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 هر جا که نزدیکتره راستی از جمله امضات خوشم اومد، هم اس ام اس کردمش هم روی وال فیسم نوشتمش راضی باش خدا ازت راضی باشه
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 :gnugghender: :vahidrk: صبر کن تا ظهر 2 تا محافظ ثبت نام میکنم میارم جرات داری به من نگاه کن اون وقت
*sepid* 9772 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 :vahidrk: صبر کن تا ظهر 2 تا محافظ ثبت نام میکنم میارم جرات داری به من نگاه کن اون وقت بادیگارد استخدام می کنی ؟ فکر کردی من می ترسم ؟ اونجا ولایت منه ... شما باید بترسین
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 بادیگارد استخدام می کنی ؟ فکر کردی من می ترسم ؟ اونجا ولایت منه ... شما باید بترسین حالا میبینی کی میترسه
*sepid* 9772 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 حالا میبینی کی میترسه ببینیم و تعریف کنیم بچه جان :gnugghender:
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 ببینیم و تعریف کنیم بچه جان :gnugghender: :gnugghender:
M4jid 1507 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2013 دوستانی که مشخصات فرستادن تو این دو روزه ولی پرداخت نداشته اند توجه کنند که فقط تا امروز مهلت پرداخت دارند و در غیر اینصورت ثبت نام نخواهند شد
ارسال های توصیه شده