Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ بالاخره وزیر تور انجمن، کی میخواد اسامی نهایی اونایی که برای نشستن در اتوبوس احراز صلاحیت شدن رو اعلام کنه؟ وقفه مجید خان در اعلام اسامی و همچنین اعمال یکسری ملاحظات در آوردن آنچه پشت پرده میگذرد، منو یاد سخنگوی محترم شورای فوق محترم نگهبان، جناب آقای عباسعلی کدخدایی میاندازد. از آمدن یکسری دوستان که مشکلاتی داشتن (آتروس، جاوید و ....) خوشحال شدم. لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ هیپ هیپ هورا هیپ هیپ هورا:w330: ما هم که اومدنی شدیم ایییییییییییییییییییییییییی ووووووووووولللللل چه توووووری شود:w330: لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ جا هست هنوز دوست من هم اسم بنویسه؟ اگه برنامه رو اتوبوس بسته بشه بله جاااا هست لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ اگه برنامه رو اتوبوس بسته بشه بله جاااا هست خوبه پس حالا اگه دوستم خبر داد اسمشو مینویسم -------------------------- پ.ن: لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ ما اینجا میگیم تعارف شاه عبدالعظیمی اونجارو نمیدونم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما اگه تعارف نیست؛ خوشحال میشم... آدرس پلیز ما اینجا تعارف نداریم کلی هم مهمون نوازیم آدرس خونه رو بدم یا آلاچیق حقیرانه کنار دریا رو ؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ اگه برنامه رو اتوبوس بسته بشه بله جاااا هست نخیرم جا ندایم لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ هیپ هیپ هورا هیپ هیپ هورا:w330: ما هم که اومدنی شدیم حالا به خاطر حضور شما هم که شده میام اول پل سفید زیر پات گوسفند می کشیم به اتفاق جمعی از همولایتی هام لینک به دیدگاه
M4jid 1507 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ بالاخره وزیر تور انجمن، کی میخواد اسامی نهایی اونایی که برای نشستن در اتوبوس احراز صلاحیت شدن رو اعلام کنه؟ وقفه مجید خان در اعلام اسامی و همچنین اعمال یکسری ملاحظات در آوردن آنچه پشت پرده میگذرد، منو یاد سخنگوی محترم شورای فوق محترم نگهبان، جناب آقای عباسعلی کدخدایی میاندازد. از آمدن یکسری دوستان که مشکلاتی داشتن (آتروس، جاوید و ....) خوشحال شدم. اسی جان تو خودت یه تنه منو کشتی پسر:icon_pf (34): تا لیستم تکمیل نشه و دوستان پول نریزن و کامل نشیم که نمیتونم اسامی رو بزنم فداتشم اینقدر حرص نخور عزیزم تحمل کن فردا شب اعلام میکنم لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ تحمل کن فردا شب اعلام میکنم لطفا اگه میشه لیست کامل رو اعلام بفرمایید ما اول پل سفید با ماموران محترم گشت ارشاد منتظر می مونیم و اگه امکانش هست با مشخصات کامل اعلام بشه تا برادران و خواهران گرامی گشت مجبور نشن استعلام بگیرن لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ لطفا اگه میشه لیست کامل رو اعلام بفرمایید ما اول پل سفید با ماموران محترم گشت ارشاد منتظر می مونیم و اگه امکانش هست با مشخصات کامل اعلام بشه تا برادران و خواهران گرامی گشت مجبور نشن استعلام بگیرن لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ ما اینجا تعارف نداریم کلی هم مهمون نوازیم آدرس خونه رو بدم یا آلاچیق حقیرانه کنار دریا رو ؟ هر جا که نزدیکتره راستی از جمله امضات خوشم اومد، هم اس ام اس کردمش هم روی وال فیسم نوشتمش راضی باش لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ هر جا که نزدیکتره راستی از جمله امضات خوشم اومد، هم اس ام اس کردمش هم روی وال فیسم نوشتمش راضی باش خدا ازت راضی باشه لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ :gnugghender: :vahidrk: صبر کن تا ظهر 2 تا محافظ ثبت نام میکنم میارم جرات داری به من نگاه کن اون وقت لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ :vahidrk: صبر کن تا ظهر 2 تا محافظ ثبت نام میکنم میارم جرات داری به من نگاه کن اون وقت بادیگارد استخدام می کنی ؟ فکر کردی من می ترسم ؟ اونجا ولایت منه ... شما باید بترسین لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ بادیگارد استخدام می کنی ؟ فکر کردی من می ترسم ؟ اونجا ولایت منه ... شما باید بترسین حالا میبینی کی میترسه لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ حالا میبینی کی میترسه ببینیم و تعریف کنیم بچه جان :gnugghender: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ ببینیم و تعریف کنیم بچه جان :gnugghender: :gnugghender: لینک به دیدگاه
M4jid 1507 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ دوستانی که مشخصات فرستادن تو این دو روزه ولی پرداخت نداشته اند توجه کنند که فقط تا امروز مهلت پرداخت دارند و در غیر اینصورت ثبت نام نخواهند شد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده