3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ کولررررررررر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کولرو نمیدنم اما میدونم پنکه سقفی داره ماشینش خیلی خفنگه اینم عکسش عاقا من جدی پرسیدم یه ماشین خوب بیارین 200 کیلومتره الکی که نیست شما مگه نمیگین کولرررررررررررر ؟کولره دیگه ....از اونا که باد خنک از دریچه هاش که بالای سر مسافره بیرون میاد .من از اون ماشینا میخوام با پنکه هم کارم راه نمیوفته دارم جدی میگم وگرنه گرما زدگی و این مسخره بازیا رو راه میندازماااا گفته باشم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ عاقا من جدی پرسیدم یه ماشین خوب بیارین 200 کیلومتره الکی که نیست شما مگه نمیگین کولرررررررررررر ؟کولره دیگه ....از اونا که باد خنک از دریچه هاش که بالای سر مسافره بیرون میاد .من از اون ماشینا میخوام با پنکه هم کارم راه نمیوفته دارم جدی میگم وگرنه گرما زدگی و این مسخره بازیا رو راه میندازماااا گفته باشم مجید شوخی میکنه. این ماشین واسه زمستون و هوای معمولی هستش. تو تابستون بالای همین یه کولر آبی هم نصب میکنه. لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ مجید شوخی میکنه.این ماشین واسه زمستون و هوای معمولی هستش. تو تابستون بالای همین یه کولر آبی هم نصب میکنه. عع! فکر کنم من دیدمش... لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ اا. پس تو قبلاً هم باهاش رفتی؟ به بچه ها بگو چه باد خنکی میزنه حال میده اولش که دهنمون سرویس شد ، پمپ آب نداشت باد گرم میزد... آخرسر 4تا افغانی گذاشتیم اون بالا که گلاب به روتون تُف کنن به پوشال ها... اونقدررررررررررررر خنک شــــــــــــــــــــــــــــد... لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ فک کنم با این جمعیت مجبور شیم دو تا اتوبوس بگیریم لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ مجید شوخی میکنه.این ماشین واسه زمستون و هوای معمولی هستش. تو تابستون بالای همین یه کولر آبی هم نصب میکنه. خندیدیــــــــــــــــــــــــــــم! هیچکی به حرف من گوش نمیده کولر آبی هم خوب نیست یه اسپیلت نصب کنین لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ پیش بینی وضعیت آب و هوای سواد کوه آدینه؛ مورخ 1392/4/7 تقریباً هوا در این روز 20 درجه خنک تر از تهران هست! احتمال رسیدن دمای هوا به کمتر از 10 درجه سانتیگراد نیز وجود داره! تا ساعت 11 که تقریباً زمان رسیدن ما به سواد کوه هست، هوا نیمه ابری هست اما از ساعت 11 تا 17 که تقریباً زمان برگشت هستش، پیش بینی میشه هوا بارونی باشه این بارندگی تا ساعت 4 صبح فردا ادامه داره اما برای روز شنبه هوای کاملاً آفتابی پیش بینی میشه لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ پیش بینی وضعیت آب و هوای سواد کوه آدینه؛ مورخ 1392/4/7 تقریباً هوا در این روز 20 درجه خنک تر از تهران هست! احتمال رسیدن دمای هوا به کمتر از 10 درجه سانتیگراد نیز وجود داره! تا ساعت 11 که تقریباً زمان رسیدن ما به سواد کوه هست، هوا نیمه ابری هست اما از ساعت 11 تا 17 که تقریباً زمان برگشت هستش، پیش بینی میشه هوا بارونی باشه این بارندگی تا ساعت 4 صبح فردا ادامه داره اما برای روز شنبه هوای کاملاً آفتابی پیش بینی میشه آب و هوای ولایت ما هیچ وقت قابل پیش بینی نیست برادر لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ تا ساعت 11 که تقریباً زمان رسیدن ما به سواد کوه هست، هوا نیمه ابری هست اما از ساعت 11 تا 17 که تقریباً زمان برگشت هستش، پیش بینی میشه هوا بارونی باشه نهایت 10 باید اونجا باشین ... ما از تهران تا ساری رو حداکثر 3:30 طول میکشه که برسیم البته با ماشین حودمون ... اصل ترافیک از سمت تهران به ساری طرفای شیرگاه هست که شما مسیرتون پل سفید هست یعنی نمیرسین به اون جاده پرترافیک پس باید زودتر برسین اگه زودتر نرسین مشکل از توان خودتونه که نمیتونین ماشینتونو هل بدین پس بهتره از همین الان تمرین هل دادن ماشین داشته باشین که اون روز دچار مشکل نشین لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ آب و هوای ولایت ما هیچ وقت قابل پیش بینی نیست برادر سلام پس میتونیم شما رو هم اونجا ببینیم؟ لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ سلام پس میتونیم شما رو هم اونجا ببینیم؟ اگه با اکیپ تشریف بیارین منزل ما آره ... خوشحال میشیم لینک به دیدگاه
M4jid 1507 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ دوستانی که فرم ثبت نام فرستادن تعداد به حدنصاب رسید لطفا هر چه سریع تر نسبت به پرداخت وجه تور اقدام کنید و شماره تراکنش رو برای من بفرستین پرداخت سپاس لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ دوستانی که فرم ثبت نام فرستادنتعداد به حدنصاب رسید لطفا هر چه سریع تر نسبت به پرداخت وجه تور اقدام کنید و شماره تراکنش رو برای من بفرستین پرداخت سپاس مجید اینجوری که پیش می ره به قطار می رسیا بچه ها یه خورده با مجید همکاری کنین،پیر شد به خدا لینک به دیدگاه
M4jid 1507 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ مجید اینجوری که پیش می ره به قطار می رسیابچه ها یه خورده با مجید همکاری کنین،پیر شد به خدا نه بابا قطار چیه همین اتوبوس رو تکمیل کنن باید کلاهمو بندازم هوا :icon_pf (34): کچل کردن منو اینا ، هیچی دیگه مو ندارم لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ اگه با اکیپ تشریف بیارین منزل ما آره ... خوشحال میشیم ما اینجا میگیم تعارف شاه عبدالعظیمی اونجارو نمیدونم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما اگه تعارف نیست؛ خوشحال میشم... آدرس پلیز لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ جا هست هنوز دوست من هم اسم بنویسه؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ دوستانی که فرم ثبت نام فرستادنتعداد به حدنصاب رسید لطفا هر چه سریع تر نسبت به پرداخت وجه تور اقدام کنید و شماره تراکنش رو برای من بفرستین پرداخت سپاس جا هست هنوز دوست من هم اسم بنویسه؟ میگن به حد نصاب رسیده...تاپیکو درست بخون لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ هیپ هیپ هورا هیپ هیپ هورا:w330: ما هم که اومدنی شدیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده