Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ سلام راستش بعد اینکه یه سر زدم به این تاپیک: http://www.noandishaan.com/forums/thread2012.html دیدم خیلی از بچه ها نام کاربریشونو عوض میکنن! برا عوض کردن نام کاربری باید قبلش به این سر بزنی تا ببینی اسمی با نام کاربری ای که میخوای اونجا هست یا نه: http://www.noandishaan.com/forums/memberslist/ خب چند تا سوال مطرح میشه! اول اینکه چرا بچه ها میخوان نام کاربریشونو عوض کنن؟ اگه از اون نام کاربری قبلی بدشون میومده، اصلا چرا انتخابش کردن؟!؟! دوم اینکه از اینکه اون نام کاربری رو انتخاب میکنن چه نیتی دارن؟ (مثلا بعضیا دوست ندارن اسمشون به عنوان نام کاربریشون باشه یا چیزی شبیه اون) سوم اینکه با سر زدن به لینک دوم میبینین اسمایی که اصلا آدم شاخ در میاره!!!:icon_pf (34): به نظر شما کلا نام کاربری توی انجمن صرفا یک نام هست یا میشه بر اساس اون تحلیل شخصیت هم کرد 10 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ من حدودِ 1سال هست که تو این انجمن عضو هستم در طولِ این دوره فقط 1بار نامِ کاربریمو تغییر دادم(در مجموع 2نام کاربری داشتم تا به امروز). قصد تغییر نام اول رو نداشتم ولی به چند دلیل که بیشترِ دوستان مطلع هستند، مجبور به تغییر شدم( بی دلیل و به خاطر تنوع طلبی نبوده) به نظر من نامِ کاربریِ هر شخص میتونه خیلی چیزها رو ، رونمایی کنه از اون شخص. مثل شخصیت، فرهنگ، آداب و رسوم ، اعتقادات، قومیت و... خیلی ها هم مثل بنده از اسم خودشون استفاده میکنن برای نام کاربری که فکر میکنم این افراد از اعتماد به نفس بالایی برخوردار هستند. در مورد تعویض زود به زودِ نام کاربری توسط یه سری از افراد باید بگم این افراد آدمهای تنوع طلبی هستند (من در مورد تغییر آواتارم این خصوصیت رو دارم) به طورِ کلی نباید خیلی ساده از تفکر در نام کاربریِ دوستامون بگذریم. هر کدوم از اونها حکایتها دارند 6 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ من سره یه شرط بندی میخوام عوض کنم...وگرنه خیلی چیزه مهمی نیست این نامه کاربری... 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ منبیش از 5 سال هستش تو فرومها عضو هستم و همه جا هم همین نام رو دارم حتی آواتارمم در طول این مدت همین بوده خب بعضی ها گاهی اوقات با اسم کاربریشون مشکل پیدا میکنن یااسم خودشونه یا میخوان دیگه مثل قبل نباشن و یه شیه ی جدید رو درپیش بگیرن و ... که به نظر من باید بهشون احترام گذاشت چون خیلیهارو دیدم واقعا" براشون مشکل ایجاد شده گاهی اوقات دنیای مجازی ،مجازی نیست و واقعیت درش نمود پیدا میکنه و این زمانی خودشو نشون میده که یکی از دنیای واقعی به هویتت پی ببره . شاید برای بعضی ها مشکلی نباشه ولی واسه بعضیا این مشخص شدن هویت میتونه دردسر ساز بشه چون دیگه نمیتونه نظراتشو راحت به زبان بیاره 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ خب بذارین خودمم بگم من از همون اول نام کاربریم همین بوده تو همه فروم ها و همه ایمیل هام! راستش زیاد به تغییر نام کاربری اعتقاد ندارم! اما خب آواتار و عکسم رو عوض کردم اما از این به بعد اون هم ثابت میمونه!! 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ خب چندتا دلیلداره یه وقتهایی تازه با یه جایی آشنا میشی و عجله داری نمیدونی چی به چیه و همینجوری یه عددی حروفی اسمی میزنی خب بعدش ممکنه بازم گذرت به اون مکان بیفته و مجبور شی اسمتو عوض کنی !! اینها موارد خاصه بعضیها دوست دارند هی عوض میکنند.. منم نام کاربری قبلیم رو بخاطر این گذاشتم که یجوری تخلصم شده بود.. بعد هم سر یه سری مسائل کلا به نام خودم رجوع کردم وگرنه خیلی حافظه ندارم که هی بخوام عوضش کنم.. آواتار قضیه اش با این نام کاربری خیلی فرق میکنه... 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ من فكر كنم خيلي عوض كردم خو اولش مينا جوجو بودم بعد مبهم بعد دوباره مينا جوجو بعد وينا اسم اوليه كه اسم خوم بودم اما يه مدت تو هر فرومي ميرفتم ميشناختنم (سه سال قبل) بعد شدم مبهم..در واقع اسم من تو نوانديشان مبهم بود خيليا هنوز مبهم ميشناسن بعدش دلم خواست يه دختر داشته باشم اسمش وينا باشه واسه اينكه مثل بقيه چيزا يادم نره اين اسمو گذاشتم به همين سادگي به همين خوشمزگي:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده