رفتن به مطلب

چه خوبه که ....

Javid Maleki

ارسال های توصیه شده

دورد بر دوستان بی ادعا:icon_gol:

بنظرم رسید یه تاپیک ایجاد کنم در رابطه با خوبی های که با انجامشون در جامعه باعث میشه فرهنگ درست اندیشیدن درست نگاه کردن درست برخورد کردن و غیره..... جاودانه بشه و باعث تحول عمیقی در نگرش و دیدگاه دوستان حاضر در این سایت مجازی بشه که خودم یکی از اونا هستم...:w16:

خواهشاً از اسپم کردن + نقل قول گرفتن از دیگران دوری کنید تا این تاپیک یه مرجعه از خوبی ها بشه وسلام......:a030:

دوستان اولا خودم شروع میکنم و از کسانی که علاقه دارن خوبی ها رو واضح و آشکار بیان کنن دعوت میکنم تا تشریف بیارن و اینجا و خوبی ها رو بیان کنن...:ws37:

1- چه خوبه که آدمی کمی صبر و حوصله داشته باشه و عجول نباشه...:icon_gol:

2- چه خوبه که آدمی کمی مرام و معرفتش رو افزایش بده ، و گربه صفت نباشه...:icon_gol:

3- چه خوبه که وقتی چندتا خانوم با آرایش غلیظ تر از کنارمون چهار چشمی بهشون ذل نزنیم و نگاه نکنیم...:icon_gol:

4- چه خوبه که کمی به حق خودمون قانع باشیم و حق تقدم ها رو در تمامی عرصه ها رعایت کینم...:icon_gol:

5-چه خوبه که وقتی ماشینی پشت چراغ قرمز خراب میشه اگر ما با ماشینمون پست سرش هستیم دستمون رو ، رو بوق نذاریم...:icon_gol:

6- چه خوبه که احترام بزرگترهامون رو در تمامی شرایط و سنین نگهداریم...:icon_gol:

7- چه خوبه که تو مترو، اتوبوس ها ، تاکسی ها و سایر وسایل حمل و نقل عمومی با موبایل بلند بلند صحیت نکنیم و باعث آزار دیگر سرنشینان نشویم...:icon_gol:

8- چه خوبه که زیادی به داشته های مادی خودمون در برابر (دوستان و آشنایان و سایر اقشار) مغرور نشیم و فخر فروشی نکنیم...:icon_gol:

9- چه خوبه که به ساز و کار اصیل فرهنگ خودمون در تمامی عرصه ها برگردیم و انقدر اشعائه بی فرهنگی نکنیم...:icon_gol:

10- چه خوبه که اگر هم نظرمون یا عقیدمون با گروهی یا شخصی در تضاده با ژست به اصطلاح روشن فکری دیگران رو ناراحت نکنیم...:icon_gol:

11- چه خوبه که از چهره عبوس و اخمو بودن دوری کنیم و همیشه لبخند بر لبانمان جاری باشد خصوصاً در مقابل افرادی که امیدشونیم....:icon_gol:

12- چه خوبه که رو بدی ها و یا معلولیت افراد زوم نکنیم و کم هم به خوبی ها و توانای هاشون نگاه کنیم...:icon_gol:

حالا نوبت شماست....:a030:

• Like 28
لینک به دیدگاه

چه خوبه که به چیزای زودگذروالکی دل نبندیم...

چه خوبه که تودوستیامون صاف و بی ریاباشیم...

چه خوبه که به جای حسرت خوردن واسه نداشته هاتلاشمونویکم زیادکنیم تابدستشون بیاریم...

چه خوبه که به دیگران واسه چیزایی که ندارن ولی ماداریم فخرنفروشیم...

چه خوبه که دست ازخودخواهی وغرورمون برداریم ویکمم به فکردیگران باشیم...

چه خوبه که کم تربهم نیش زبون وکنایه بزنیم ودل همو بشکونیم...

چه خوبه که حواسمون باشه که دنیادوروزه وفرصت ماهم کم پس یکم بهتراززندگی ووقتمون استفاده کنیم...

ووو....

• Like 12
لینک به دیدگاه

چه خوبه که وفادار و با معرفت باشیم

چه خوبه که حرفی که میزنیم پاش بایستیم

چه خوبه که برای خلوت هم احترام قائل باشیم

چه خوبه که از همه طلبکار نباشیم

چه خوبه که تو رانندگیامون جنسیت باعث حق تقدم برای فرد نشه

• Like 10
لینک به دیدگاه

چه خوبه که گاهی از دنیای مجازی بیرون بیاییم ودر دنیای حقیقی زندگی کنیم

چه خوبه که انقدر دیر به مامان وبابامون نگاه نکنیم که از دیدن چروک های صورتشون یکه بخوریم

چه خوبه که بدی رو با بدی جواب ندیم

چه خوبه که یه جاهایی که حق باهامون نیست،بیخودی رو حرفمون اصرار نکنیم

چه خوبه که گاهی یه دل سیر گریه کنیم

• Like 8
لینک به دیدگاه

che khoobeh az hamini ke alan hastim lezat bebarim

che khoobeh hamishe be inke dar moghabele baghiye ye masooliyatayi darim ro yademoon bashe

che khoob ke age kasi behemoon enteghad kard ja inke behesh bargardim beshinim raje be khodemoon fekr konim

che khoobeh ke zendegiimoono vase rahatiye khodemoon tanha nakhaym rahatiye baghiye be khosoos khanevade mohemtare

che khoobe ke adam bashim

che khoobe yeki ke farsi dare inaro farsi kone site behnevis alan nemidoonam chesh shode farsi nemikone:vahidrk:

• Like 6
لینک به دیدگاه
che khoobe yeki ke farsi dare inaro farsi kone site behnevis alan nemidoonam chesh shode farsi nemikonevahidrk.gif

:ws28:من همینجوری خوندمشون.اشکالی نداره حالا

چه خوبه که سخت نگیریم:w16:

چه خوبه که قدر لحظاتمونو بدونیم.

چه خوبه که قدر عشق پاک 1 نفرو که خیلی ها آرزوشو دارن بدونیم

:ws37:

• Like 9
لینک به دیدگاه

چه خوبه که جوالدوز رو وقتی دستمون بگیریم که یک سوزن به خودمون زده باشیم....

چه خوبه که زود قضاوت نکنیم...فرصت بدیم برای پاسخگویی...

چه خوبه که مرغ همسایه برامون غاز نباشه!...

چه خوبه که با انگشت در جمع کسی که با ما فرق می کنه رو نشون ندیم...

.

.

.

چه خوبه که بالاخره یک تاپیک با انرژی مثبت استارت شد:icon_redface::icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه

چه خوبه که وقتی کسی رو دوس داری اونم همونجوری دوستت داشته باشه ...

چه خوبه اعتدال رعایت شه ...

چه خوبه عدالت برقرار شه ...

چه خوبه هیچکی تو دنیا تنها نباشه ...

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

چه خوبه وقتی کسی رو میخوای قضاوت کنی کفش های اون رو بپوشی و در راه اون قدم بذاری، بعد اون زمان درموردش قضاوت کنی.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...