Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ دورد بر دوستان بی ادعا بنظرم رسید یه تاپیک ایجاد کنم در رابطه با خوبی های که با انجامشون در جامعه باعث میشه فرهنگ درست اندیشیدن درست نگاه کردن درست برخورد کردن و غیره..... جاودانه بشه و باعث تحول عمیقی در نگرش و دیدگاه دوستان حاضر در این سایت مجازی بشه که خودم یکی از اونا هستم... خواهشاً از اسپم کردن + نقل قول گرفتن از دیگران دوری کنید تا این تاپیک یه مرجعه از خوبی ها بشه وسلام...... دوستان اولا خودم شروع میکنم و از کسانی که علاقه دارن خوبی ها رو واضح و آشکار بیان کنن دعوت میکنم تا تشریف بیارن و اینجا و خوبی ها رو بیان کنن... 1- چه خوبه که آدمی کمی صبر و حوصله داشته باشه و عجول نباشه... 2- چه خوبه که آدمی کمی مرام و معرفتش رو افزایش بده ، و گربه صفت نباشه... 3- چه خوبه که وقتی چندتا خانوم با آرایش غلیظ تر از کنارمون چهار چشمی بهشون ذل نزنیم و نگاه نکنیم... 4- چه خوبه که کمی به حق خودمون قانع باشیم و حق تقدم ها رو در تمامی عرصه ها رعایت کینم... 5-چه خوبه که وقتی ماشینی پشت چراغ قرمز خراب میشه اگر ما با ماشینمون پست سرش هستیم دستمون رو ، رو بوق نذاریم... 6- چه خوبه که احترام بزرگترهامون رو در تمامی شرایط و سنین نگهداریم... 7- چه خوبه که تو مترو، اتوبوس ها ، تاکسی ها و سایر وسایل حمل و نقل عمومی با موبایل بلند بلند صحیت نکنیم و باعث آزار دیگر سرنشینان نشویم... 8- چه خوبه که زیادی به داشته های مادی خودمون در برابر (دوستان و آشنایان و سایر اقشار) مغرور نشیم و فخر فروشی نکنیم... 9- چه خوبه که به ساز و کار اصیل فرهنگ خودمون در تمامی عرصه ها برگردیم و انقدر اشعائه بی فرهنگی نکنیم... 10- چه خوبه که اگر هم نظرمون یا عقیدمون با گروهی یا شخصی در تضاده با ژست به اصطلاح روشن فکری دیگران رو ناراحت نکنیم... 11- چه خوبه که از چهره عبوس و اخمو بودن دوری کنیم و همیشه لبخند بر لبانمان جاری باشد خصوصاً در مقابل افرادی که امیدشونیم.... 12- چه خوبه که رو بدی ها و یا معلولیت افراد زوم نکنیم و کم هم به خوبی ها و توانای هاشون نگاه کنیم... حالا نوبت شماست.... 28 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ چه خوبه که به چیزای زودگذروالکی دل نبندیم... چه خوبه که تودوستیامون صاف و بی ریاباشیم... چه خوبه که به جای حسرت خوردن واسه نداشته هاتلاشمونویکم زیادکنیم تابدستشون بیاریم... چه خوبه که به دیگران واسه چیزایی که ندارن ولی ماداریم فخرنفروشیم... چه خوبه که دست ازخودخواهی وغرورمون برداریم ویکمم به فکردیگران باشیم... چه خوبه که کم تربهم نیش زبون وکنایه بزنیم ودل همو بشکونیم... چه خوبه که حواسمون باشه که دنیادوروزه وفرصت ماهم کم پس یکم بهتراززندگی ووقتمون استفاده کنیم... ووو.... 12 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ چه خوبه گاهی بی هیچ دلیلی به دیگران محبت کنیم... چه خوبه به چیزایی که میگیم عمل هم بکنیم... حالا فعلا همین بود 14 لینک به دیدگاه
حمید ناسازگار 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ چه خوبه که آدمی هیچ وقت الکی عاشق نشه.... 10 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ چه خوبه که کمتر شعار بدیم و کمتر حرف بزنیم ... 13 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ چه خوبه که وفادار و با معرفت باشیم چه خوبه که حرفی که میزنیم پاش بایستیم چه خوبه که برای خلوت هم احترام قائل باشیم چه خوبه که از همه طلبکار نباشیم چه خوبه که تو رانندگیامون جنسیت باعث حق تقدم برای فرد نشه 10 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ چه خوبه که جاوید مدیر شده هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ چه خوبه که گاهی از دنیای مجازی بیرون بیاییم ودر دنیای حقیقی زندگی کنیم چه خوبه که انقدر دیر به مامان وبابامون نگاه نکنیم که از دیدن چروک های صورتشون یکه بخوریم چه خوبه که بدی رو با بدی جواب ندیم چه خوبه که یه جاهایی که حق باهامون نیست،بیخودی رو حرفمون اصرار نکنیم چه خوبه که گاهی یه دل سیر گریه کنیم 8 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ che khoobeh az hamini ke alan hastim lezat bebarim che khoobeh hamishe be inke dar moghabele baghiye ye masooliyatayi darim ro yademoon bashe che khoob ke age kasi behemoon enteghad kard ja inke behesh bargardim beshinim raje be khodemoon fekr konim che khoobeh ke zendegiimoono vase rahatiye khodemoon tanha nakhaym rahatiye baghiye be khosoos khanevade mohemtare che khoobe ke adam bashim che khoobe yeki ke farsi dare inaro farsi kone site behnevis alan nemidoonam chesh shode farsi nemikone:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ che khoobe yeki ke farsi dare inaro farsi kone site behnevis alan nemidoonam chesh shode farsi nemikone من همینجوری خوندمشون.اشکالی نداره حالا چه خوبه که سخت نگیریم چه خوبه که قدر لحظاتمونو بدونیم. چه خوبه که قدر عشق پاک 1 نفرو که خیلی ها آرزوشو دارن بدونیم 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ چه خوبه که جوالدوز رو وقتی دستمون بگیریم که یک سوزن به خودمون زده باشیم.... چه خوبه که زود قضاوت نکنیم...فرصت بدیم برای پاسخگویی... چه خوبه که مرغ همسایه برامون غاز نباشه!... چه خوبه که با انگشت در جمع کسی که با ما فرق می کنه رو نشون ندیم... . . . چه خوبه که بالاخره یک تاپیک با انرژی مثبت استارت شد 12 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ چه خوبه که به هیچکی برچسب نزنیم... 10 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ چه خوبه که هرشب فقط 10 مین آدما به کرده ها و گفته های اون روزشون فکر کنن.... 10 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ چه خوبه که خدمت و محبت به پدر و مادرمون بشه یکی از کارای اصلیمون . 9 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ چه خوبه اگه همیشه سعیمون این باشه که مسئولانه رفتار کنیم... 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ چه خوبه که وقتی کسی رو دوس داری اونم همونجوری دوستت داشته باشه ... چه خوبه اعتدال رعایت شه ... چه خوبه عدالت برقرار شه ... چه خوبه هیچکی تو دنیا تنها نباشه ... 7 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ چقدر خوبه که تو هستی چقدر خوبه تو رو دارم چقدر خوبه که از چشمات می تونم شعر بردارم تو که دلواپسم می شی همه دلواپسیم میره... 4 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ چه قدر خوبه که خداهست چه قدر خوبه که خداهست که باعث آرامشه و میتونم فقط وفقط واسه خودش درد و دل کنم وکسی نفهمه............ 4 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ چه خوبه وقتی کسی رو میخوای قضاوت کنی کفش های اون رو بپوشی و در راه اون قدم بذاری، بعد اون زمان درموردش قضاوت کنی. 2 لینک به دیدگاه
Hesaam 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ چه خوبه که آدمی به فکر هم نوع خودش باشه چه خوب که آدمی فقط راست بگه چه خوب که آدمی بد دگری نخواد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده