رفتن به مطلب

پسرها با دختری که با اورابطه جنسی داشته اند ازدواج نمیکنند ! چرا ؟

NYC

ارسال های توصیه شده

توی پست قبل گفتم خانمها یه سری هاشون عقیدشون این هست که مرد باید همه جور خلافشو کرده باشه! البته من اینو قبول نمیکنم تا این حد!!!! و به این گستردگی که درصد کمی از خانمها معتقد هستند اما چه اشکال داره کسی که شما قراره باهاش ازدواج کنی و باهاش ازدواج کردی ادم باتجربه ای در زمینه دوست داشتن باشه در پست قبل گفتی داغون میشی ببینی شیطنتهاش مثلا قبلا انجامشون داده یا تجربه داره برای گفتن حرفهاش که کدوم حرف رو کجا بزنه!!! چه اشکال داره ادم جا افتاده ای باشه!! این مهم هست که اگه قراره با شما باشه به شما صد درصد تعهد داشته باشه و بهتون خیانت نکنه و دوستتوت داشته باشه!....

محبوبه خانم این چیزا احتیاج به هیچ تجربه ای نداره.

این چیزا تو ذات هر زن و مردیه.

تو وجود هر زن و مردیه.

موقعش که برسه آنچنان جملات زیبا و احساسی از ذهنتون تراوش میکنه که خودتون هم باورتون نمیشه.

آدم کاملاً ناخودآگاه میفهمه کدوم حرف رو کجا برنه و چی بگه.

ارزش اون دوست دارم های اول کجا که دل آدم میلرزه موقع گفتنش و ارزش اون دوست دارم های چند باره کجا که از رو عادت و تجربه باشه!

منِ لعنتی تجربه اشو دارم دیگه. حیف! حیف که این احساسم و دوست داشتنم خرج زنم نشد و خرج یه آدم موقتی (اصن فرشته) شد که الان نمیدونم حتی زنده است یا مرده!

اولین "دوست دارم" گفتنا که آدم دلش خالی میشه کجا و اونی که از رو تجربه باشه کجا!

وقتی باهاش میری فلان پارک و کافی شاپ تو ذهنش خاطرات دفعه قبل وقتی با یه نفر دیگه اومده بوده اونجا رو ناخودآگاه مرور کنه (یا مرور کنی).

وقتی یه مانتو یا شال قشنگ میپوشی که خوشحالش کنی تا دیدت تو ذهنش بگه ئه راستی فلانیم وقتی از این شالا میپوشید خیلی بهش میومد!

من برای تو اینکارو کردم! من برای تو این لباسو پوشیدم! دارم دوست داشتنمو با پوشیدن لباس های زیبا بهت نشون میدم بعد تو با دیدن این اوج احساس و اردات من به خودت یاد یه نفر دیگه میوفتی؟!

متاسفانه چون خودم همچین چیزی رو تجربه کردم باید این حق رو برای همسر آینده ام هم مجاز بدونم ولی ای کاش شرایط جوری بشه که اون این چیزا رو تجربه نکرده باشه.

چون من واقعاً پشیمونم.

یه بنده خدایی میگفت :

"اگه خواستی با یه دختر ازدواج کنی، زیاد درگیر این نشو که پدر و مادرش

کی هستن و خانوادش از نظر مادی و معنوی در چه سطحی هستن !

تحقیق کن توی لیست دوست پسرای دوران مجردیش، دوستات یا آشنایانت نبوده باشن

تا وقتی خواستی برای همسرت شیرینی بخری ، رفیقت نگه : ناپلئونی بخر زنت دوس داره"

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 84
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خب اگر این دوستی به ازدواج منتهی بشه خیییییییییلی عالیه.

شناخت کامل بدست میاد و دونفر کاملاً با روحیات هم آشنا میشن.

به نظر من عالی ترین نوع ازدواج همینه.

برادر من در حال حاضر با یه دختری قصد ازدواج داره. هنوز در حد حرف. هیچ مراسمی حتی خواستگاری هم گرفته نشده. به پیشنهاد پدر دختره اینا باید یک سال با هم زیر نظر خانواده دوست باشن و برن و بیان بعد تصمیم به ازدواج بگیرن.

یا یکی از دوستان من با همسرش نزدیک به 8 سال رفیق بودن بعد با هم ازدواج کردن.

ولی مسئله اینه که این رابطه به ازدواج منتهی بشه.

زیر نظر خانواده باشه.

اگر واقعاً قصدشون ازدواجِ خانواده ها در جریان باشن و همه چی رو باشه.

این همه دکتر مهندس داریم این همه دختر تو همین سایت داریم با این طرز فکر اینا همه املن؟!:banel_smiley_4:

بعد هم اصن بحث دختر نیست. عین همین مطالب در مورد پسرا هم هست

اینایی که گفتم دوستیاشون در ابتدا هیچ کدام با اطلاع خانواده نبوده و اصلا هدف از دوستیاشونم ازدواج نبوده. فقط دوستی بوده، از هم خوششان آمده و با هم دوست شده اند و بعد که از هم شناخت پیدا کرده اند و به سنی رسیده اند که فکر کرده اند میتوانند خودشان خانواده تشکیل بدهند تصمیم گرفته اند که خانواده هایشان رو در جریان بگذارند و ازدواج کنند.

به نظر من دکتر و مهندسانی که فکر میکنن پاکیِ یک دختر به اینه که به خودش اجازه عاشق شدن و لذت بردن از زندگیش رو نده امله. اگر یکی به خاطر حفظ بکارتش (منظورم نه لزوما بکارت جنسی هست) خودش رو پاک بدونه، اندازه مادرمادربزرگ من امل هست، حالا اون 100 سال پیش زندگی میکرده و دکتر و مهندس هم نبوده. اینایی که بکارت و دوست پسر نداشتنشون رو امتیاز میدونن. حقارت آمیزه. یعنی آره ببینید من منتظرم یه شازده ای با اسب سفید بیاد و با اجازه ننه بابام بکارت منو تصاحب کنه. اینا چیزی جز بکارت برای اینکه خودشون رو باارزش بدونن ندارند (شاید داشته باشند ولی اطلاع ندارند از داشتنش)

چیزی هم که شما ازش به گول خوردن تعبیر میکنید، گول خوردن نیست، اصلا تعریف شما از ازدواج بیشتر به یک معامله شبیهه. من اگر با پسری دوست میشم و بهش دل میبندم به خاطر ویژگی های شخصیتیش هست نه به این خاطر که قصد ازدواج داره. ضمنا همه مردان هم زنان رو به چشم یه .... نمیبینن، جمع نبندید، مردان زیادی رو میشناسم که س.کس در درجات بعدی اهمیت براشون قرار داشته، مثل اینکه شما همجنسان خودتون رو فاقد فکر و احساس میدونید. بعله ممکنه یه مرد که از س.ک.س محروم بوده در ابتدا این جنبه براش در اولویت قرار داشته باشه ولی کسی که از این نظر زیاد محدودیتی نداشته س.ک.س براش در درجات بعدی قرار داره.

• Like 3
لینک به دیدگاه

یه چیزی هم تو گفته دوستان دیدم لذت بردن مرد و بازیچه بودن زن هست خوب اخه این رابطه دو نفره است به همون مقداری که مرد لذت میبره زن هم میبره مگه اینکه مرد بی عرضه باشه چرا فکر می کنید این رابطه فقط به نفع مرد

• Like 4
لینک به دیدگاه
اینایی که گفتم دوستیاشون در ابتدا هیچ کدام با اطلاع خانواده نبوده و اصلا هدف از دوستیاشونم ازدواج نبوده. فقط دوستی بوده، از هم خوششان آمده و با هم دوست شده اند و بعد که از هم شناخت پیدا کرده اند و به سنی رسیده اند که فکر کرده اند میتوانند خودشان خانواده تشکیل بدهند تصمیم گرفته اند که خانواده هایشان رو در جریان بگذارند و ازدواج کنند.

احتمال اینکه این مدل رابطه به ازدواج ختم نشه خیلی بیشتره و منم تو پستای قبلیم در مورد اینکه چرا رابطه ای که به ازدواج ختم نمیشه بده توضیحات خودمو گفتم.

به نظر من دکتر و مهندسانی که فکر میکنن پاکیِ یک دختر به اینه که به خودش اجازه عاشق شدن و لذت بردن از زندگیش رو نده امله. اگر یکی به خاطر حفظ بکارتش (منظورم نه لزوما بکارت جنسی هست) خودش رو پاک بدونه، اندازه مادرمادربزرگ من امل هست، حالا اون 100 سال پیش زندگی میکرده و دکتر و مهندس هم نبوده. اینایی که بکارت و دوست پسر نداشتنشون رو امتیاز میدونن. حقارت آمیزه. یعنی آره ببینید من منتظرم یه شازده ای با اسب سفید بیاد و با اجازه ننه بابام بکارت منو تصاحب کنه. اینا چیزی جز بکارت برای اینکه خودشون رو باارزش بدونن ندارند (شاید داشته باشند ولی اطلاع ندارند از داشتنش)

همینجوری کلی حکم صادر میکنی و میری دیگه.:banel_smiley_4:

لذت بردن از زندگی فقط س.ک.سه؟؟!!

کی میگه نباید عاشق شد؟

عشق فقط تو رابطه دوستیه دور از خانواده که نیست.

کسی که تو این شرایط آسون و راحت هنوز کسی رو لایق با خودش بودن نمیدونه بعله شایسته تقدیره و احترامه.

البته صرف باکره بودن نباید کل باشه. این یکی از چند چیزه

البته اونی که شرایطش ر داشته و نرفته سمتش نه اونی که امکانش براش فراهم نبوده.

مشکلش چیه شما با یه نفر به قصد ازدواج باشین و بعد از چند سال که شرایط براتون فراهم شد ازدواج کنید؟!

اجزه ننه بابا چیه؟!

تصاحب کنه چیه؟ چرا ناعادلانه حرف میزنی؟

خب من که گفتم همه این شرایط برای مرد هم هست.

بکارت منو تصاحب نکنه. نخیر. بهش میفهمونم که من اونقدری با ارزش بودم که آدم های موقتی لیاقت هم خوابگی با منو نداشتن. خودمو برای کسی که قراره یه عمر درکنارم باشه و برام اونقدری ارزش قائله که میخواد به عنوان هم+سرش باشم نگه داشتم.

اصلاً به دور از چشم خانواده ها حتی. ولی دلیل من برای در جریان بودن خانواده ها اینه که اونا نقش حمایی میتونن ایفا کنن. راهنما، مشاور. کسی که مطمئنی آینده ات براشون مهمه.

پنهان کاری های الکی که لذت رابطه رو کم میکنه نیست. شما دوستتون رو میبرید خونتون و با پدر و مادرتون آشنا میشه. اونا هم نظرشون رو میگن. خانواده همسرتون رو میتونید ببینید. چجور آدمایی هستن و چه سبک زندگی و فرهنگی دارن. فقط ازدواج نمیکنید چون هنوز به پختگی و شناخت لازم نرسیدین.

حالا این کجاش امل بودنه؟:banel_smiley_4:

چیزی هم که شما ازش به گول خوردن تعبیر میکنید، گول خوردن نیست، اصلا تعریف شما از ازدواج بیشتر به یک معامله شبیهه. من اگر با پسری دوست میشم و بهش دل میبندم به خاطر ویژگی های شخصیتیش هست نه به این خاطر که قصد ازدواج داره. ضمنا همه مردان هم زنان رو به چشم یه .... نمیبینن، جمع نبندید، مردان زیادی رو میشناسم که س.کس در درجات بعدی اهمیت براشون قرار داشته، مثل اینکه شما همجنسان خودتون رو فاقد فکر و احساس میدونید. بعله ممکنه یه مرد که از س.ک.س محروم بوده در ابتدا این جنبه براش در اولویت قرار داشته باشه ولی کسی که از این نظر زیاد محدودیتی نداشته س.ک.س براش در درجات بعدی قرار داره.

من کلی نگفتم. اول این مقاله هم یه درصد گفته. من گول خوردن رو در مورد حرف محبوبه خانم که گفتن پسرا به نیت ازدواج میان جلو و بعد میزن زیرش.

من میگم این دل بستن و ... رو آدم باید برای همسرش خرج کنه نه کس دیگه. کس دیگه ای که اکثرشون هدفون سوء استفاده است.

مسلماً این وسط عشق و احساسی هم رد و بدل میشه. اونیم که حرمسرا داره نسبت به زنای داخل حرمسراش دل بستگی داره.

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام:ws3:

خب محبوبه خانم دختری که بعد دو روز دوستی با یه پسر باهم میرن تو رخت خواب میشه شما بگید عشق کجای این رابطه است؟:icon_pf (34):

نیاز چنسی آقایون رو بیشتر میدونم نسبت به آقایون ولی این اصلاً دلیل بر انجام هیچ کاری نیست. مجوز هیچ کاری نیست. هرچی برای یه آقا هست برای یه خانم هم هست.

.

نخسته ....:5c6ipag2mnshmsf5ju3

اینکه بعد از دو رو اشنایی همخوابگی کرده برمیگرده به همون بانوانی که خودفروشی میکنند البته این نیاز جنسیش شاید بالا بوده و عشقی در کار نبوده!! عشقو با این حرفا خراب نکن جایگاهش خیلی رفیع هست....این بانو دنبال یکی میگشه که باهاش باشه شاید اصلا ازش پول و سرویسی نگیره و فقط برای این بخوادش که نیاز جنسی اش رو برطرف کنه من روی سخنم با کسایی هست که دوست میشن و میخواهند از تنهایی در بیان و خلاء های عاطفیشون رو که ماشالله هممون داریم رو پر کنند و بعد از این دوستی و قبول داشتن هم و همفکر بودن متاسفانه خوانواده ها راضی نمیشن اینا با هم ازدواج کنند یا شرایط به گونه ای براشون فراهم نمیشه و در اخر هم کارشون به س ک س میکشه! و بعد هم به هر دلیلی آقا و خانم مجبور به ترک هم میشن! اینجا این خانم باید چکار کنه!!! شده دست خورده دیگه کی میاد جمعش کنه! جامعه!؟ خانواده!؟ و. یا من و تویی که میگیم باید خود داری میکرد!!! البته باید خودداری میکرد ولی دیگه نتونسته!!!! کاریه که شده!!!آبیه که رفته دیگه به جوی برنمیگرده! ما نباید اینو بگیم فاحشه است ما نباید حق مسلم زندگی رو از این فرد بگیریم!

امیدوارم برای هیچکدوم از خانمها پیش نیاد!هر چند که الان زیاد این اتفاقات می افته!

خب ده آخه لامذهبا شما که میدونید مردا این شکلی ان واسه چی دوباره و دوباره و دوباره گولشونو میخورید؟؟؟؟؟؟؟؟؟TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif

آخه شما که جنس آقایون رو میشناسید که 99% همین شکلی ان واسه چی دوباره گولشون رو میخورید؟؟؟

همینه که میگن ساده اید دیگهicon_pf%20%2834%29.gif

میدونید طرف عمراً براتون ارزش قائل نیست و به چشم یه ... بهتون نگاه میکنه ولی باز هم خودتونو گول میزنید و براش اونقدری ارزش قائل میشید که حاضرید باهاش رابطه داشته باشید.

حرف من اینه: این بدن:icon_gol:، این تن:icon_gol:، این فکر:icon_gol:، این وقت:icon_gol:، این احساس :icon_gol:و کلی چیزای دیگه یک خانم (انسان) خیییییییییلی ارزشش بالاتر از اینه که آدم بخواد در مقابل یه حییونی که فقط به فکر لذتشه حرومش کنه.

شما میدونی من از اینکه میخوام با شما رابطه داشته باشم فقط به فکر سوء استفاده و یه لذت زودگذر و تفریحم و از بس تو چشم من بی ارزشید که حتی حاضر نیستم به ازدواج با دختری مثل شما فکر کنم ولی باز هم بهم چراغ سبز نشون میدی. باز هم میذاری من بهتون برسم و ...

ای خدااااااااااا این دخترا کی میخوان ارزش خودشون رو بفهمن.:ws37:

اینکه هرچی دور از دسترس تر باشن از چشم ما پسرا با ارزش تر میشن.

چرا پسرا به ازدواج با دختر آفتاب مهتاب ندیده تمایل دارن؟! چون هیچ پسری نتونسته بهشون برسه.

در مقابل این حرفتون فقط سکوت میکنم.:icon_gol:

فقط امیدوارم اون خام و کسانی با طرز فکر ایشون در زندگیشون به مشکلی نخورن.

تعجب میکنم که انقدر مطمئن حرف میزنی!!!الان دوستانت میان و نابودت میکنند و میگن ما الیم و بلیم و ما پای حرف و عملمون هستیم البته اگه باشگاه دانشجویان و یا اون بوق دیگری بود ادمهای مدئی بیشتر توشون بود خوشبختانه نواندیشینی ها نمی ان حرف بزنند اصلا درباره اش نمیخوان فکر کنند نمیخوان فکر کنند شاید یه روزی ممکنه این عمل از خودشو سر بزنه اونوقت خودشون چکار خواهند کرد! پاش وا میستن!

یه اقایی رو میشناختم برادر دوستم بود با تحصیلات و دارای موقعیت اجتماعی بالا با یه خانم دیپلم دوست شد بعد یه مدت فکر کنم حدود سه سال که گذشت پاشو کرد توی یه کفش که من فقط همینو میخوام هرچی گفتن بهت نمیخوره گفت نهع من به این گفتم دوستت دارم اونم به من گفته دلم به دلش خورده!من بهش هر شب مسیج زدم! و.... با هزار بدبختی هم گرفتش با اینکه اصلا با هم سنخیت خانوادگی نداشتند! از این نمونه ها چندتای دیگه هم دیدم!خوشحالم که از این نوع ادمها دیده ام و امیدوارم تعدادشون زیاد بشه:w16:

خب منحرف شدم ببخش!

اینکه گفتی همه واسه تن ادمو میخوان اینطور نیست ادم بیمار زیاد هست میدونم.....من بارها به ادمهای بیمار برخوردم در همون کلام اول خودشونو نشون میدن و باید ازشون فاصله گرفت....دخترا خودشونو بی ارزش نکردند چرا کلی حرف میزنی!؟ادمهایی هم دیدم که خانمی رو واسه خودش خواستند البته شاید تظاهر کردند شاید هم بدین گونه بودند امیدوارم تظاهر نکرده باشند ولی تظاهر به یه روز دو روز و یک ماه دوماه هست! خیلی زود نقاب برمیدارند بخصوص اقایون که بازیگریشون در این زمینه بسیار ضعیف هست....

سلام:ws3:

خب محبوبه خانم دختری که بعد دو روز دوستی با یه پسر باهم میرن تو رخت خواب میشه شما بگید عشق کجای این رابطه است؟icon_pf%20%2834%29.gif

نیاز چنسی آقایون رو بیشتر میدونم نسبت به آقایون ولی این اصلاً دلیل بر انجام هیچ کاری نیست. مجوز هیچ کاری نیست. هرچی برای یه آقا هست برای یه خانم هم هست.

.

نخسته ....5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

اینکه بعد از دو رو اشنایی همخوابگی کرده برمیگرده به همون بانوانی که خودفروشی میکنند البته این نیاز جنسیش شاید بالا بوده و عشقی در کار نبوده!! عشقو با این حرفا خراب نکن جایگاهش خیلی رفیع هست....این بانو دنبال یکی میگشه که باهاش باشه شاید اصلا ازش پول و سرویسی نگیره و فقط برای این بخوادش که نیاز جنسی اش رو برطرف کنه من روی سخنم با کسایی هست که دوست میشن و میخواهند از تنهایی در بیان و خلاء های عاطفیشون رو که ماشالله هممون داریم رو پر کنند و بعد از این دوستی و قبول داشتن هم و همفکر بودن متاسفانه خوانواده ها راضی نمیشن اینا با هم ازدواج کنند یا شرایط به گونه ای براشون فراهم نمیشه و در اخر هم کارشون به س ک س میکشه! و بعد هم به هر دلیلی آقا و خانم مجبور به ترک هم میشن! اینجا این خانم باید چکار کنه!!! شده دست خورده دیگه کی میاد جمعش کنه! جامعه!؟ خانواده!؟ و. یا من و تویی که میگیم باید خود داری میکرد!!! البته باید خودداری میکرد ولی دیگه نتونسته!!!! کاریه که شده!!!آبیه که رفته دیگه به جوی برنمیگرده! ما نباید اینو بگیم فاحشه است ما نباید حق مسلم زندگی رو از این فرد بگیریم!

امیدوارم برای هیچکدوم از خانمها پیش نیاد!هر چند که الان زیاد این اتفاقات می افته!

در مقابل این حرفتون فقط سکوت میکنم.:icon_gol:

فقط امیدوارم اون خام و کسانی با طرز فکر ایشون در زندگیشون به مشکلی نخورن.

من هم دربرابر این حرف فقط سکوت کردم شاید تائید هم کردم که رنجیده خاطر نشه!!!! میدونی چرا!؟ چون قبلا این حرف رو از دهن یک مرد تحصیلکرده که بسیار بسیار مدعی هست شنیده ام...

دلیل سکوت شما چیست!؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
خواهر من با دوست پسرش بعد از 4 سال دوستی ازدواج کرد. با وجودی که هفته ای یه خواستگار میومد دم در خونمون. شوهرشم برای اینکه اون با کس دیگه ای ازدواج نکنه به مادرم التماس کرد. الان با خوبی و خوشی دارن زندگیشونو میسازن. شوهرخواهرمم میگه چرا آدم با کسی ازدواج کنه که هیچ شناختی ازش نداره، بعد از 4 سال دوستی مطمئنا چیزی نمونده که دو طرف از هم ندونن.

صمیمی ترین دوستمم با دوست پسرش ازدواج کرد، اونم با وجودی که مادر دوست پسرش شدیدا مخالف ازدواجشون بود، خانواده دوستم هم بدون رضایت مادر آقاپسر راضی نمیشدن به ازدواج این دوتا. خود پسره به مادرش گفت یا راضی میشی میای خواستگاری یا خودمون دوتایی میریم محضر و عقد میکنیم. و الان هم دارن به خوبی زندگیشون رو میکنن.

در واقع بیشتر دوستان خودم و دوستان خواهرانم با دوست پسرهاشون ازدواج کردن.

تو کل فامیل تازه عقب مونده ما هم موافق ازدواج پسرها با دوست دخترهاشون هستند.

من نمیدونم این تفکرات ماقبل تاریخی که پسرا تمایلی به ازدواج با دوست دختراشون ندارند، مال پسرای کدوم منطقه اس؟!!! :banel_smiley_4:

و تفکرات مال قبل تاریخی تر و ضدزن تر اینکه پاکی یه دختر رو به امل بودن و متحجر بودنش میدونن.

من دقیقا قادر نیستم راجع به این دوستی ای که شما گفتید قضاوت کنم ولی حدس میزنم یک تعهدی آن بین بوده است.

همینطور فکر میکنم اکثریت بحثشان سر دوستیهای مضر دختر و پسر باشد. یعنی اینکه دو طرف صرفا همدیگر را برای خوشگذرانی و سرگرمی بخواهند. (یک نوع روزمرگی)

بله این تفکر وجود دارد که پسرها با دوست دخترهایشان ازدواج نمیکنند. ولی متاسفانه همواره با دخترها دوست میشوند!

یک جمله ای هم در این رابطه قبلا در فیس بوک دیدم که مضمونش این بود که اگر پسرها با دوست دخترشان ازدواج کنند بهتر از این است که با دوست دختر دوستشان ازدواج کنند! :banel_smiley_4:

مسئله دوستی دختر و پسر از نظر من گسترده است برای همین خیلی باز صحبت نمیکنم. اما در مورد جمله آخرتان، نمیدانم تعریفتان از متحجر چیست ولی نمیشود دختر/پسر ی را که دوست دختر/پسر ندارد متحجر دانست.

در مورد پاک بودن پسر/دختر هم نظرات متفاوت است. هرکس با توجه به ارزشهای اخلاقی و عقاید خودش نسبت به این مقوله نظر دارد. نمیشود از همه یک نوع تفکر را انتظار داشت.

• Like 4
لینک به دیدگاه

نخسته ....:5c6ipag2mnshmsf5ju3

اینکه بعد از دو رو اشنایی همخوابگی کرده برمیگرده به همون بانوانی که خودفروشی میکنند البته این نیاز جنسیش شاید بالا بوده و عشقی در کار نبوده!! عشقو با این حرفا خراب نکن جایگاهش خیلی رفیع هست....این بانو دنبال یکی میگشه که باهاش باشه شاید اصلا ازش پول و سرویسی نگیره و فقط برای این بخوادش که نیاز جنسی اش رو برطرف کنه من روی سخنم با کسایی هست که دوست میشن و میخواهند از تنهایی در بیان و خلاء های عاطفیشون رو که ماشالله هممون داریم رو پر کنند و بعد از این دوستی و قبول داشتن هم و همفکر بودن متاسفانه خوانواده ها راضی نمیشن اینا با هم ازدواج کنند یا شرایط به گونه ای براشون فراهم نمیشه و در اخر هم کارشون به س ک س میکشه! و بعد هم به هر دلیلی آقا و خانم مجبور به ترک هم میشن!

قربون شما

عشق صدای تپش قلب هاست نه صدای فنر تخت ها:banel_smiley_4:

خانواده ها راضی به ازدواجشون نمیشن بعد کارشون به س.ک.س میکشه و بعد هم همدیگرو ترک میکنن؟ الان اینا عاشق بودن؟:banel_smiley_4:

اینجا این خانم باید چکار کنه!!! شده دست خورده دیگه کی میاد جمعش کنه! جامعه!؟ خانواده!؟ و. یا من و تویی که میگیم باید خود داری میکرد!!! البته باید خودداری میکرد ولی دیگه نتونسته!!!! کاریه که شده!!!آبیه که رفته دیگه به جوی برنمیگرده! ما نباید اینو بگیم فاحشه است ما نباید حق مسلم زندگی رو از این فرد بگیریم!

خب نیست این خانم 5 سالشون بود الان مسئولیتش کارهاش با خودش نیست.

همه اونایی که اینکارو نمیکنن توسط یه قدرت ماورایی محافظت میشن؟:banel_smiley_4:

این خانم الان باید با یه نفر که همفکر و هم عقیده خودشه ازدواج کنه. نه کسی که اونو دست خورده و ناپاک میدونه.

تعجب میکنم که انقدر مطمئن حرف میزنی!!!الان دوستانت میان و نابودت میکنند و میگن ما الیم و بلیم و ما پای حرف و عملمون هستیم البته اگه باشگاه دانشجویان و یا اون بوق دیگری بود ادمهای مدئی بیشتر توشون بود خوشبختانه نواندیشینی ها نمی ان حرف بزنند اصلا درباره اش نمیخوان فکر کنند نمیخوان فکر کنند شاید یه روزی ممکنه این عمل از خودشو سر بزنه اونوقت خودشون چکار خواهند کرد! پاش وا میستن!

یه اقایی رو میشناختم برادر دوستم بود با تحصیلات و دارای موقعیت اجتماعی بالا با یه خانم دیپلم دوست شد بعد یه مدت فکر کنم حدود سه سال که گذشت پاشو کرد توی یه کفش که من فقط همینو میخوام هرچی گفتن بهت نمیخوره گفت نهع من به این گفتم دوستت دارم اونم به من گفته دلم به دلش خورده!من بهش هر شب مسیج زدم! و.... با هزار بدبختی هم گرفتش با اینکه اصلا با هم سنخیت خانوادگی نداشتند! از این نمونه ها چندتای دیگه هم دیدم!خوشحالم که از این نوع ادمها دیده ام و امیدوارم تعدادشون زیاد بشه:w16:

خب دمش گرم خیلی باشرف بوده این دوستت.:icon_gol:

همون دیگه مشکل اینه که مردای مردی مثل این آقا که شما گفتین خیلی کم شده.

من که گفتم دوستی که به ازدواج ختم بشه خیلی خوبه و من استقبال میکنم. همین سیستم رو مسلماً برای بچه های خودم هم انتخاب میکنم.

ولی اکثر این دوستیا به ازدواج ختم نمیشه و نتیجه اش میشه اون دختر دست خورده ای که شما گفتی.

خب منحرف شدم ببخش!

اینکه گفتی همه واسه تن ادمو میخوان اینطور نیست ادم بیمار زیاد هست میدونم.....من بارها به ادمهای بیمار برخوردم در همون کلام اول خودشونو نشون میدن و باید ازشون فاصله گرفت....دخترا خودشونو بی ارزش نکردند چرا کلی حرف میزنی!؟ادمهایی هم دیدم که خانمی رو واسه خودش خواستند البته شاید تظاهر کردند شاید هم بدین گونه بودند امیدوارم تظاهر نکرده باشند ولی تظاهر به یه روز دو روز و یک ماه دوماه هست! خیلی زود نقاب برمیدارند بخصوص اقایون که بازیگریشون در این زمینه بسیار ضعیف هست....

من هم دربرابر این حرف فقط سکوت کردم شاید تائید هم کردم که رنجیده خاطر نشه!!!! میدونی چرا!؟ چون قبلا این حرف رو از دهن یک مرد تحصیلکرده که بسیار بسیار مدعی هست شنیده ام...

دلیل سکوت شما چیست!؟

نه دیگه مشکل اینه که این مریضا تو کلام اول خودشونو نشون نمیدن.

مثل یه گرگ میرن تو پوست بره و کارخودشونو میکنن.

اگر از اول مشخص بودن که دیگه مشکلی نبود.

اینا بازیگرایی هستن که بقیه باید برن جلوشون لنگ بندازن.

دلیل سکوتم رو تو پست بعدیش گفتم دیگه.

لینک به دیدگاه
احتمال اینکه این مدل رابطه به ازدواج ختم نشه خیلی بیشتره و منم تو پستای قبلیم در مورد اینکه چرا رابطه ای که به ازدواج ختم نمیشه بده توضیحات خودمو گفتم.

همینجوری کلی حکم صادر میکنی و میری دیگه.:banel_smiley_4:

لذت بردن از زندگی فقط س.ک.سه؟؟!!

کی میگه نباید عاشق شد؟

عشق فقط تو رابطه دوستیه دور از خانواده که نیست.

کسی که تو این شرایط آسون و راحت هنوز کسی رو لایق با خودش بودن نمیدونه بعله شایسته تقدیره و احترامه.

البته صرف باکره بودن نباید کل باشه. این یکی از چند چیزه

البته اونی که شرایطش ر داشته و نرفته سمتش نه اونی که امکانش براش فراهم نبوده.

مشکلش چیه شما با یه نفر به قصد ازدواج باشین و بعد از چند سال که شرایط براتون فراهم شد ازدواج کنید؟!

اجزه ننه بابا چیه؟!

تصاحب کنه چیه؟ چرا ناعادلانه حرف میزنی؟

خب من که گفتم همه این شرایط برای مرد هم هست.

بکارت منو تصاحب نکنه. نخیر. بهش میفهمونم که من اونقدری با ارزش بودم که آدم های موقتی لیاقت هم خوابگی با منو نداشتن. خودمو برای کسی که قراره یه عمر درکنارم باشه و برام اونقدری ارزش قائله که میخواد به عنوان هم+سرش باشم نگه داشتم.

اصلاً به دور از چشم خانواده ها حتی. ولی دلیل من برای در جریان بودن خانواده ها اینه که اونا نقش حمایی میتونن ایفا کنن. راهنما، مشاور. کسی که مطمئنی آینده ات براشون مهمه.

پنهان کاری های الکی که لذت رابطه رو کم میکنه نیست. شما دوستتون رو میبرید خونتون و با پدر و مادرتون آشنا میشه. اونا هم نظرشون رو میگن. خانواده همسرتون رو میتونید ببینید. چجور آدمایی هستن و چه سبک زندگی و فرهنگی دارن. فقط ازدواج نمیکنید چون هنوز به پختگی و شناخت لازم نرسیدین.

حالا این کجاش امل بودنه؟:banel_smiley_4:

من کلی نگفتم. اول این مقاله هم یه درصد گفته. من گول خوردن رو در مورد حرف محبوبه خانم که گفتن پسرا به نیت ازدواج میان جلو و بعد میزن زیرش.

من میگم این دل بستن و ... رو آدم باید برای همسرش خرج کنه نه کس دیگه. کس دیگه ای که اکثرشون هدفون سوء استفاده است.

مسلماً این وسط عشق و احساسی هم رد و بدل میشه. اونیم که حرمسرا داره نسبت به زنای داخل حرمسراش دل بستگی داره.

کلا جهان بینی من و شما از زمین تا آسمون متفاوته. من اصلا فکر نمیکنم چون دخترم پس اونقد باارزشم که پسری به صرف اینکه من دخترم لیاقت دوستی با منو نداره. این یعنی نهایت خودبینی و خودبرتربینی از دید من. اینکه یکی از من بخواد همسرش باشم رو ارزش قایل شدن اون برای خودم نمیدونم، اصلا تمایلی به همچین ازدواجی ندارم. برای من چندبار پیش اومده که با پسری دوست شدم و بعد از مدتی اون پیشنهاد ازدواج داده بهم ولی من هرگز نمیخواستم باش ازدواج کنم، این ربطی به ارزش قایل شدن یا نشدن نداره، این فقط به شناخت از هم ربط داره، با دید شما دخترا و پسرا دو دسته ان؛ گروهی که برای هم ارزش قایلن و به هم پیشنهاد ازدواج میدن و گروهی که برای هم ارزش قایل نیستند و نمیخوان با هم ازدواج کنند، اصلا ربطی نداره، من فقط در صورتی ازدواج میکنم که اونی که بهم پیشنهاد ازدواج میده رو دوستش داشته باشم و بدونم که حاضرم به خاطرش همه جور فداکاری بکنم. اگر کسی که من دوسش دارم به من پیشنهاد ازدواج نمیده هم معنیش این نیست که برای من ارزش قایل نیست.

موضوع اینه که به نظر من روابط من به خانواده م ارتباطی نداره، من نمیخوام وقتی با یه پسر دوستم خانواده هامون در جریان باشن چون احتمالا بعدش انتظار دارن با هم ازدواج کنیم و هدف من از دوستی با پسری به هیچ وجه ازدواج نیست (راستش اصلا هدفی ندارم فقط از شخصیت پسری که بهم پیشنهاد میده ممکنه خوشم بیاد) و البته من اونقدر قدرت تشخیص دارم که هدف افراد رو از پیشنهاداتی که بهم میدن رو درک کنم.

من دقیقا قادر نیستم راجع به این دوستی ای که شما گفتید قضاوت کنم ولی حدس میزنم یک تعهدی آن بین بوده است.

همینطور فکر میکنم اکثریت بحثشان سر دوستیهای مضر دختر و پسر باشد. یعنی اینکه دو طرف صرفا همدیگر را برای خوشگذرانی و سرگرمی بخواهند. (یک نوع روزمرگی)

بله این تفکر وجود دارد که پسرها با دوست دخترهایشان ازدواج نمیکنند. ولی متاسفانه همواره با دخترها دوست میشوند!

یک جمله ای هم در این رابطه قبلا در فیس بوک دیدم که مضمونش این بود که اگر پسرها با دوست دخترشان ازدواج کنند بهتر از این است که با دوست دختر دوستشان ازدواج کنند! :banel_smiley_4:

مسئله دوستی دختر و پسر از نظر من گسترده است برای همین خیلی باز صحبت نمیکنم. اما در مورد جمله آخرتان، نمیدانم تعریفتان از متحجر چیست ولی نمیشود دختر/پسر ی را که دوست دختر/پسر ندارد متحجر دانست.

در مورد پاک بودن پسر/دختر هم نظرات متفاوت است. هرکس با توجه به ارزشهای اخلاقی و عقاید خودش نسبت به این مقوله نظر دارد. نمیشود از همه یک نوع تفکر را انتظار داشت.

دختر/پسری که دوست پسر/دختر نداشته/ندارد رو متحجر نمیدونم (خودم هم دوست پسر ندارم)، دختر و پسری که به خاطر دوست پسر/دختر نداشتن خودشون رو پاک میدونن متحجر میدونم. یعنی اینقد دیگران رو حقیر و ریز میبینن، اینقدر وجود دیگران رو محدود میکنن. به قول دوستی به خاطر یه سری باورهای شرطی - محیطی خودشون رو کنترل میکنن و دیگرانی که تو این مورد حداقل از بند محیطشون رها شدن رو سعی میکنن تحقیر کنند.

• Like 2
لینک به دیدگاه

وقتی باهاش میری فلان پارک و کافی شاپ تو ذهنش خاطرات دفعه قبل وقتی با یه نفر دیگه اومده بوده اونجا رو ناخودآگاه مرور کنه (یا مرور کنی).

وقتی یه مانتو یا شال قشنگ میپوشی که خوشحالش کنی تا دیدت تو ذهنش بگه ئه راستی فلانیم وقتی از این شالا میپوشید خیلی بهش میومد!

من برای تو اینکارو کردم! من برای تو این لباسو پوشیدم! دارم دوست داشتنمو با پوشیدن لباس های زیبا بهت نشون میدم بعد تو با دیدن این اوج احساس و اردات من به خودت یاد یه نفر دیگه میوفتی؟!

NYC جان...یه وقت بهت بر نخوره...اما اگه در رابطه جدیدی که داری تجربه میکنی این افکار زیاد داره تو ذهنت رژه میره، احتمالن نیاز به کمک گرفتن از یک مشاور داری!:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
NYC جان...یه وقت بهت بر نخوره...اما اگه در رابطه جدیدی که داری تجربه میکنی این افکار زیاد داره تو ذهنت رژه میره، احتمالن نیاز به کمک گرفتن از یک مشاور داری!:icon_gol:

نه بابا چه بری بخوره.:icon_gol:

اوفففففف اصن خیلی.

من رابطه جدیدی رو الان تجربه نمیکنم دیگه به خاطر همین. وایسادم تا ازدواج کنم تا این افکار رژه نرن تو ذهنم.:icon_pf (34):

جون من؟ چرا خب؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام

ادر پست قبل گفتم کاری به بانوانی که برای امرار معاش و پول و غیره به سمت فحشا رفتن من کاری ندارم این دسته از بانوان دارند این راه رو انجام میدن چون هم اینکه به این کار اعتیاد پیدا کردند هم اینکه برای تداوم زندگی اشون و درامد زایی به اون نگاه میکنند .... بحث من سر بانوانی هست که دوستان گفتند دخترا ساده هستند گول میخورند و ... دخترا ساده نیستند ته تهش رو میبینند و تن میدن به مردی که دوسش دارند بهش علاقه دارند شاید یه وقتا فکر میکنند اگه باهاش س ک س کنند باعث میشه برای همیشه نگهش دارند حالا این اقا ناتو از اب در میاد و میگه دست خورده شده بماند که به شعورش رجوع نمیکنه که اخه لامذهب تو دست خوردش کردی ...اون به خاطر تو این کارو کرده برای نگه داشتنت...

مگه نمیگید نیاز جنسی اقایون بالاست!! پس نیاز جنسی خانمها چی باید نادیده گرفته بشه!؟ باید تا کی خودش رو نگه داره!!! باید دردشو به کی بگه که انقدر این محقق ها تا بیکار میمونند میرن دنبال چهارتا جوون الدنگ و بیکار و ازشون میپرسند ایا با دختری که باهاش رابطه جنسی داشته اید ازدواج میکنید!!!! اخه از منم به عنوان یک پسر اگه این سوالو بپرسند میگم نهع!!! خدائیش چندتا از پسرای این سایت شهامت اینو داشتید بگید اگه با خانمی که دوست بودیم رابطه جنسی هم داشتیم دور از مردی میدونیم که رهاش کنیم!!! این درد داره اقایون میخوان تفریحشونو بکنن با صدتا دختر باشن در آخر هم یه دختر انتخاب کنند که افتاب مهتاب ندیده باشدش!

با یکی از خانمها حرف میزدم میگفت مردی که برای زندگی انتخاب میکنید سعی کنید همه خلافی رو کرده باشه همه چیزو تجربه کردهع باشه اینجوری به شما تعهدش بیشتر هست و شما رو بیشتر دوست خواهد داشت!!! آدم در شناخت خودش و شناخت این موجود مرد نما میترسه!

امیدوارم به اقایون برنخوره اگه کلی گفتم!:icon_gol:

راستی من فمنیست نیستمااااااا یعنی سعی میکنم نباشم ولی گاهی حرفا و عقاید اقایون لج درار میشه!:ws3:

ببخشید یه خواهش....دیگه نگیم دست خورده چون واقعا رو عصابم رژه میره...مگه یه ادم جنسه که دست خورده بشه...:icon_razz:

با اصل حرفهات موافقم عزیزم...اما وقتی یه دختر فکرمیکنه یه مردو میتونه اینطوری نگه داره...در اصل سادگی کرده!!!شاید حرفهام شعاری باشه...چون خودم دراین موقعیت نبودم که بخوام یه حرف درستو انصافی بزنم اما من میگم خوبه یه ادم غرورشو حفظ کنه...به خوش ارزش بده...نمیگم این یعنی بی ارزشی ولی وقتی بخوای از نظر منطق بگی...میبینی یه کار غلط و غیراخلاقیه...متاسفانه تو مملکته ما فکر میکنن ازاد گذاشتن اینکار یعنی روشنفکری...واسه ی همینه اعتماد مقابلو از دست میدن...و قبلا هم گفتم در نتیجه امار ازدواج پائینه...

اون چیز ذاتی هم که گفتم منظورم به اولین رابطه بود...منظورم این بود همه ی ادما چه مرد چه زن دوست دارن اولین رابطشون در ازدواج باشه...

تا بوده ازاین خودخواهی ها تو جامعه ی مرد دوست بوده...اینکه اگه یه پسر خوشی بکنه پای جوونی و جاهلی میزارن اما همیشه از یه دختر انتظار دارن مثل یه زن پیر اب دیده و باتجربه باشه...و همینطور افتاب مهتاب ندیده!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

اوفففففف اصن خیلی.

من رابطه جدیدی رو الان تجربه نمیکنم دیگه به خاطر همین. وایسادم تا ازدواج کنم تا این افکار رژه نرن تو ذهنم.:icon_pf (34):

اگه ازدواج کردین و همین افکارو هنوز داشتین چی؟ اون وقت باید چیکار کرد؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
اگه ازدواج کردین و همین افکارو هنوز داشتین چی؟ اون وقت باید چیکار کرد؟

نمیدونم:icon_pf (34):

ولی خب میتونم بگم اون موقع نمیدونستم واقعاً و از زمانی که فهمیدم دیگه نرفتم سمتش دیگه:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ما هم بیایم نظری بدیم بد نیس:w02:

حوصلم نشد نقل قول بگیرم پس همتون بخونین جواب بعضیا توشه:دی

اون آقایونی که خیلی تعصبی هستن و میگن کسی را میخواد که اولین تجربه ها را با اون داشته باشه(حتی رستوران رفتن) باید عرض کنم که تو این زمونه بهتره با همی دوست دختر خودشون که حتی باهاش رابطه جنسی داشتن ازدواج کنن که فردا پس فردا با دوسی یکی دیگه مزدوج نشن:w02:

خو میگی چرا؟ (حالا خانما جبهه نگیرن که ما دوس اینا نداریم و پاکیم و از این حرفا هاااااااا ) اما الان نگاه کن از دختر دبستانی بی اف داره تا بالا .. پس تا دیر نشده یکی واسه خودتون جدا کنین که داره تموم میشه.. :banel_smiley_4:

درضمن اون دوست عزیزی که گفت یکی از دوستاش گفته با مردی ازدواج کنی که همه خلافی کرده بهتره: من باهاش حرف دارم اساسی.. :banel_smiley_4:

چون تا همین چند سال قبل نظر خودم همین بود.. خلاف ترین مرد را میخواستم.. اما حالا کلا نظرم عوض شده.. هرچه قدر عاشق باشی.. هرچه قدر صبر و تحملت زیاد باشه.. هرچه قدر زیبا و تناز باشی .. هرچه قدر تنوع واسش ایجاد کنی بازم کمه.. مردای اینطوری عادت کردن به این جور زندگی.. ازادیشون و عقایدشونو با هیچی تو دنیا عوض نمیکنن.. حتی عشقشون..hanghead.gif

• Like 6
لینک به دیدگاه

گرچه نگارنده مطلب در انتخاب عنوان مقاله!!! مخیر و مختار بوده ولی هیچ ارتباط منطقی بین عنوان مقاله!!! و تحلیل مطلب و نتیجه گیری دیده نمیشه!!!!!

این مطلب ازون دست مطالبیه که نویسنده صورت مسئله رو باب امیال و اغراض خودش و خوانندگان خاص خودش تنظیم کرده....

• Like 3
لینک به دیدگاه
ببخشید یه خواهش....دیگه نگیم دست خورده چون واقعا رو عصابم رژه میره...مگه یه ادم جنسه که دست خورده بشه...:icon_razz:

با اصل حرفهات موافقم عزیزم...اما وقتی یه دختر فکرمیکنه یه مردو میتونه اینطوری نگه داره...در اصل سادگی کرده!!!شاید حرفهام شعاری باشه...چون خودم دراین موقعیت نبودم که بخوام یه حرف درستو انصافی بزنم اما من میگم خوبه یه ادم غرورشو حفظ کنه...به خوش ارزش بده...نمیگم این یعنی بی ارزشی ولی وقتی بخوای از نظر منطق بگی...میبینی یه کار غلط و غیراخلاقیه...متاسفانه تو مملکته ما فکر میکنن ازاد گذاشتن اینکار یعنی روشنفکری...واسه ی همینه اعتماد مقابلو از دست میدن...و قبلا هم گفتم در نتیجه امار ازدواج پائینه...

اون چیز ذاتی هم که گفتم منظورم به اولین رابطه بود...منظورم این بود همه ی ادما چه مرد چه زن دوست دارن اولین رابطشون در ازدواج باشه...

تا بوده ازاین خودخواهی ها تو جامعه ی مرد دوست بوده...اینکه اگه یه پسر خوشی بکنه پای جوونی و جاهلی میزارن اما همیشه از یه دختر انتظار دارن مثل یه زن پیر اب دیده و باتجربه باشه...و همینطور افتاب مهتاب ندیده!!!

اینکه گفتم دست خورده و پس مانده اعتراض به اون آقایی بود که گفته بود اینجور بانوان دست خورده و پس مانده دیگران هستند!!!بهتره برن با همسنخ خودشون!!!!

همه جا گفتم دست خورده تا حداقل خود این آقا و دیگر دوستاشون بگن که دیگه نگم.....ولی متاسفانه همشون یه ذهنیت دارند! همشون لذت میبرند به یه خانم بگن دست خورده و پسمانده و دست دوم و تاناکورایی.....

از دوستان خوبم عذر میخوام و از جامعه مرد سالار و مرد به کام این روزها متنفرم....خوش باشید:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

درضمن اون دوست عزیزی که گفت یکی از دوستاش گفته با مردی ازدواج کنی که همه خلافی کرده بهتره: من باهاش حرف دارم اساسی.. :banel_smiley_4:

چون تا همین چند سال قبل نظر خودم همین بود.. خلاف ترین مرد را میخواستم.. اما حالا کلا نظرم عوض شده.. هرچه قدر عاشق باشی.. هرچه قدر صبر و تحملت زیاد باشه.. هرچه قدر زیبا و تناز باشی .. هرچه قدر تنوع واسش ایجاد کنی بازم کمه.. مردای اینطوری عادت کردن به این جور زندگی.. ازادیشون و عقایدشونو با هیچی تو دنیا عوض نمیکنن.. حتی عشقشون..hanghead.gif

سلام

من باهات هیچ حرف اساسی ای ندارم...دی

:ws3:شوخی بود

:icon_gol:

من خودم این گونه مردها رو به هیچ وجه قبول ندارم و هیچ وقت حاضر نیستم به چنین مردی و زندگی مشترک باهاش فکر کنم چون انقدر تنوع طلب بوده که حال به هم زن هست!

انقدر شعور ادمها و شخصیت ادمها رو له کرده که دیگه به نظرم براش شده عادت...انقدر مردی از خودش نشون نداده که شده یک انسان خفاش صفت....

• Like 3
لینک به دیدگاه

اوفففففف اصن خیلی.

خوبه.

آخه تا اونجایی که من میدونم اگه یه فکری مدام توی ذهن آدم باشه و اینقدر ذهن آدم رو مشغول کنه یعنی که آدم دچار وسواس فکری شده(در این زمینه)اگه با یه مشاور مشورت کنی اون میتونه بهت بگه که این قدر فکر کردن راجع به این مساله طبیعیه یا نه.

تصور کن با یکی هستی و طرف هرکاری میکنه تو اون رو با دوست دختر قبلیت یا هرکس دیگه ای مقایسه میکنی...هرکاری!! خوب این به نظرم طبیعی نیست!

نکنه هنوز عاشق دوست دختر قبلیتی که بهش فکر میکنی؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

اون آقایونی که خیلی تعصبی هستن و میگن کسی را میخواد که اولین تجربه ها را با اون داشته باشه(حتی رستوران رفتن) باید عرض کنم که تو این زمونه بهتره با همی دوست دختر خودشون که حتی باهاش رابطه جنسی داشتن ازدواج کنن که فردا پس فردا با دوسی یکی دیگه مزدوج نشن:w02:

خو میگی چرا؟ (حالا خانما جبهه نگیرن که ما دوس اینا نداریم و پاکیم و از این حرفا هاااااااا ) اما الان نگاه کن از دختر دبستانی بی اف داره تا بالا .. پس تا دیر نشده یکی واسه خودتون جدا کنین که داره تموم میشه.. :banel_smiley_4:

منو میگه ها:ws3:

من کی گفتم خودم رابطه جنسی هم داشته باشم ولی زنم نداشته باشه؟:banel_smiley_4:

بله پس چی که اون آقا باید توقع یه دختر مثل خودش رو داشته باشه اصلاً غلط میکنه خودش یه کاری کرده باشه ولی دنبال دختری باشه که اینکار رو نکرده باشه.

بله اینم شد راهکار؟:banel_smiley_4:

بریم با یکی چون همه میرن؟

نخیر من نمیرم و میگردم دنبال دختری که نرفته باشه.

هنوزم هستن دخترایی که اینکار رو نمیکنن و تعدادشون هم کم نیست.

ناراحت میشم وقتی میبینم این قضیه تو جامعه ما امتیاز محسوب شده.

یعنی بین دوستام میبینم کسانی که نمیتونن رابطه داشته باشن اصلاً اعتماد به نفس ندارن این خاک بر سرا. و کسایی هم که رابطه دارن خیلی حس برتری میکنن. وقتی بهش اس ام اس میده یجور حس غرور میکنه انگار طلای المپکو گرفته و اونایی که ندارن یجور با حسرت بهش نگاه میکنن که واقعاً دلم براشون میسوزه دوست دارم همونجا یه دوستی رفیقی براش پیدا کنم این بد بخت عقده ای نشه.:banel_smiley_4:

آخه این چیه مگه؟!!!!!! از بس جامعه بسته ای داریم پسر دخترا نمیتونن با هم رابطه عادی داشته باشن و از بس نسبت به هم کنجکاون که وضعمون شده این. رابطه عادی بین دختر و پسر از بین رفته. یا با هم رابطه ندارن یا اگر دارن باید به رخت خواب ختم بشه. دوستی عادی تعریف نشده است! خب معلومه هر پسر و دختری دنبال اینه که رابطه برقرار کنه با جنس مخالفش.

نظرت در مورد اون آدمایی که همه چیو تجربه کردن رو خیلی قبول دارم.:icon_gol:

اینکه گفتم دست خورده و پس مانده اعتراض به اون آقایی بود که گفته بود اینجور بانوان دست خورده و پس مانده دیگران هستند!!!بهتره برن با همسنخ خودشون!!!!

همه جا گفتم دست خورده تا حداقل خود این آقا و دیگر دوستاشون بگن که دیگه نگم.....ولی متاسفانه همشون یه ذهنیت دارند! همشون لذت میبرند به یه خانم بگن دست خورده و پسمانده و دست دوم و تاناکورایی.....

از دوستان خوبم عذر میخوام و از جامعه مرد سالار و مرد به کام این روزها متنفرم....خوش باشید:icon_gol:

چرا حرف میذاری دهن من؟ من کی میگم دست خورده؟ اصن من کی باشم که بخوام رو آدما لقب بذارم؟ شاید همون آدم به اصطلاح دست خورده صد برابر من با شرف تر باشه:whistles:

کی لذت میبره مگه ما سادیسم داریم؟:4564:

اصلاً کی گفته اون دختره داره اشتباه میکنه؟! شاید راه درست تو زندگی راه اون باشه.

گفتی این دختر چیکار کنه گفتم بره با کسی که همفکر خودشه ازدواج کنه. من نمیتونم با همچین آدمی زندگی کنم. حالا جدا از اینکه من اشتباه کرده باشم یا اون خانم. بره با کسی زندگی کنه که اصلاً این چیزا رو بد نمیدونه.

اصن دست خورده حس بدی داره، آقاااا، نگید، نگو، نقی

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوبه.

آخه تا اونجایی که من میدونم اگه یه فکری مدام توی ذهن آدم باشه و اینقدر ذهن آدم رو مشغول کنه یعنی که آدم دچار وسواس فکری شده(در این زمینه)اگه با یه مشاور مشورت کنی اون میتونه بهت بگه که این قدر فکر کردن راجع به این مساله طبیعیه یا نه.

تصور کن با یکی هستی و طرف هرکاری میکنه تو اون رو با دوست دختر قبلیت یا هرکس دیگه ای مقایسه میکنی...هرکاری!! خوب این به نظرم طبیعی نیست!

نکنه هنوز عاشق دوست دختر قبلیتی که بهش فکر میکنی؟

چی خوبه؟

باور کن به مرحله وسواس فکری رسیده.:icon_pf (34):

اصن کل دخترا رو تو ذهنم تقسیم میکنم به دو دسته، اونایی که با پسرا رابطه ندارن و اونایی که دارن.

نه بابا عاشق چیه. شاید به خاطر اینه که یه تجربه خییییییییییییییییییلی بد تو این زمینه دارم.:hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...