رفتن به مطلب

نمونه کارهای اعضا

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 227
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

michel_rojkind مهمان
از چه ابزاری استفاده کردید واسه سقف؟

من چون خودم نرم افزارهارو بصورت تمرین آزمون و خطا یاد می گیرم . از روش های شخصی استفاده می کنم که ممکنه خیلی از کارهام درست نباشه:icon_redface:

تو این کار من پوسته خارجی رو بصورت نمای 2 بعدی توی کد کشیدم و بعد توی اسکچ push - pull کر دم

البته نرم افزارهایی هم برای این کار بصورت پلاگین وجود دار_

http://playuptools.blogspot.com/2011/08/part-vii-must-have-sketchup-plugins.html

لینک به دیدگاه
من چون خودم نرم افزارهارو بصورت تمرین آزمون و خطا یاد می گیرم . از روش های شخصی استفاده می کنم که ممکنه خیلی از کارهام درست نباشه:icon_redface:

تو این کار من پوسته خارجی رو بصورت نمای 2 بعدی توی کد کشیدم و بعد توی اسکچ push - pull کر دم

البته نرم افزارهایی هم برای این کار بصورت پلاگین وجود دار_

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

مرسی متوجه شدم

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام

من دیدم بعضی کارا به صورت اسکچ یا آبرنگی در میان.از استایل استفاده میشه دیگه،درسته؟؟

میخواستم بدونم چطوری میشه با وی ری از استایل های متفاوت رندر گرفت؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
2jaiwbz1tqgxsn1io4m.png

سلام ؛

کاراتون خیلی خوبه ، دوسشون دارم :w16:

من قسمت سقفو توضیح دادین متوجه شدم ، اینم توضیح میدین که این میله هارو چجوری تو اسکچاپ در آوردید ؟ :JC_thinking:

• Like 3
لینک به دیدگاه
michel_rojkind مهمان
سلام ؛

کاراتون خیلی خوبه ، دوسشون دارم :w16:

من قسمت سقفو توضیح دادین متوجه شدم ، اینم توضیح میدین که این میله هارو چجوری تو اسکچاپ در آوردید ؟ :JC_thinking:

ممنون از لطفتون

از دو روش می تونید این کار رو انجام بدید

1- استفاده از پلاگین PipeAlongPath

2- اول لاین منحنی رو می کشید ( تو این کار من لاین لبه سقف رو انتخاب کردم و کپیش کردم چون می خواستن با همون انحنا حرکت کنه)- بعد یک دایره به مرکز ابتدایی منحنی می کشیم- و در انتها از falow استفاده می کنیم

امیدوارم تونسته باشم جواب سوالتون رو بدم:icon_gol:

لینک به دیدگاه
سلام

من دیدم بعضی کارا به صورت اسکچ یا آبرنگی در میان.از استایل استفاده میشه دیگه،درسته؟؟

میخواستم بدونم چطوری میشه با وی ری از استایل های متفاوت رندر گرفت؟؟

گویا وی-ری نمیتونه از استایل ها رندر بگیره. این کارو باید تو فتوشاپ انجام بدید

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

رندرهای اولین کارم با اسکچاب، خیلی ناپختس ، ولی برای تجربه های اول به نظرم جالب بود

:ws37:

برای مشاهده عکس ها در سایز اصلی برروی آن کلیک نمائید.

1.

uhyf2e96madre9i6kdz_thumb.jpg

2.

hj2tgni35k1pecc7l0k_thumb.jpg

3.

fv8u3iotewfu1oudzn_thumb.jpg

4.

88hrt3id3jloifdjkzt_thumb.jpg

5.

qz57xqhdh1v4k1q522_thumb.jpg

• Like 7
لینک به دیدگاه
:icon_gol:

ببخشید دوست عزیز ممکنه بگین برای رندر از محیط باز موتور رندرتون رو چطوری تنضیم میکنید؟منظورم اینه که مثلا environment-color mapping و باقی گذینه ها راو روی چه اعدادی تنظیم میکنی؟رندرهای داخلیم خیلی خوب درمیاد اما رندر بیرونی زیاد طبیعی نمیشه.میشه بهم کمک کنید؟ممنوم میشم:icon_redface:

• Like 5
لینک به دیدگاه

ببخشید اما من باید چطوری کارهامو اینجا بزارم ببخشید که میپرسم چون من هیچ وقت توی هیچ تالاری عضو نبودم و فعالیت نکردم:icon_pf (34)::4564::icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه
ببخشید اما من باید چطوری کارهامو اینجا بزارم ببخشید که میپرسم چون من هیچ وقت توی هیچ تالاری عضو نبودم و فعالیت نکردم:icon_pf (34)::4564::icon_pf (34):

سلام.عکس مورد نظرتون رو در آپلود سنتر بالای انجمن آپلود کنید ولینک jpeg(لینک اول میشه فک کنم....اینجا قرار بدید........

یا اگه نخواستید لینک بذارید میتونید لینک رو زمانی که روی پاسخ به موضوع میزنید روی عکس که در نوار بالا کنار دوکره هست لینک رو اونجا بذارید و اوکی عکس نمایش داده میشه و گزینه ی ارسال رو بزنید .............

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام.عکس مورد نظرتون رو در آپلود سنتر بالای انجمن آپلود کنید ولینک jpeg(لینک اول میشه فک کنم....اینجا قرار بدید........

یا اگه نخواستید لینک بذارید میتونید لینک رو زمانی که روی پاسخ به موضوع میزنید روی عکس که در نوار بالا کنار دوکره هست لینک رو اونجا بذارید و اوکی عکس نمایش داده میشه و گزینه ی ارسال رو بزنید .............

متشکرم دوست عزیز:hapydancsmil::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

• اضافه کردن...