shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ این کار من نیست نظرهاتونو بدهید صاحبش الان میاد... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 29 لینک به دیدگاه
omid_gh 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ سلام به دوستان با این سایت تازه آشنا شدم این چندتا از نمونه کارامه با وری رندر گرفتم 15 لینک به دیدگاه
omid_gh 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ چند نمونه کار دیگه با اسکچ آپ با و-ری رندر گرفتم 16 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ این اولین کار من با اسکچاپه, که از همین انجمن آموزشاشو خوندم و یاد گرفتم لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ سلام بچه ها قبلا تاپیک هایی بوده در این زمینه که بچه ها نمونه کارها و رندراشونو میذاشتن ولی ظاهرا به دلایلی عکسها حذف شده. احتمالا این تاپیک ها بزودی حذف میشه.پس لطفا ازین به بعد کار هاتونو اینجا بزارید. لطفا فقط رندر های اسکچاپ رو اینجا قرار بدید. یه توضیح کوچولو هم راجع به کار بدید. پست های نا مرتبط از قبیل سوال و رفع اشکال ازین تاپیک منتقل میشن.پس لطفا توجه کنید بچه ها یه خودی نشون بدید چرا انقدر تنبل شدید:icon_pf (34)::icon_pf (34): 15 لینک به دیدگاه
bahar_68 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ این کاری که میزارم پروژه طرح معماری 4.کار مدل ورندرش کلا 4-5 ساعته انجام شده. 17 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ این کارا رو قبلا گذاشتم البته تو یه تاپیکه دیگه.ولی چون قرار شد تمام کاها ازین به بعد اینجا گذاشته بشه دوباره میزارم طرح 4 .هتل. 17 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ به خاطر مشغله ای که داشتم زیاد نتونستم مدلینگ جدید کار کنم.چند تا رندر جدید از کار قبلی.واسه این که تاپیک اپ بشه . دوستان این فعالیتتون منو کشته ها.اصلا شهید شدم اینقدر کار میزارید.:icon_pf (34): 14 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ بچه ها اگه التماس کنم کار میزارید؟ بابا یه حرکتی یه فعالیتی.اینجا خاک گرفته:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ روم به دیفال اگر کار داشتم میذاشتم بابا اینقدر نزن تو چشمون کورشدم........ البته میدونم اسپم هست پاکش میکنی ولی خب گفتم....لال از دنیا نرم 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ روم به دیفال اگر کار داشتم میذاشتم بابا اینقدر نزن تو چشمون کورشدم........ البته میدونم اسپم هست پاکش میکنی ولی خب گفتم....لال از دنیا نرم شما بیا بزن تو گوش ما .پاکش نمیکنم راحت باش ولی کار بزاریا 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ سلام اینم از اولین کارای مکس من :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تازه مکس رو یاد گرفته بودم:w12: کارای ترم پیشم رو هم بعد میزارم اونا خیلی بهتر شدن 12 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ این یه طراحیه داخلی بود واسه خونه خالم.قسمت ورودی و اشپزخونه رو من طراحی کردم البته اینا تست رندر بود 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده