victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ آیا تا به حال به این موضوع فکر کردی چرا مدهای جدید دیرتر بهشون میرسه؟!!! زمان ارسال کالا و اجناس در کل ایران فکر نکنم در صورت لزوم بیشتر از سه یا چهار روز طول بکشه. ولی کالای جدیدگاها تا سالها طول میکشه تا به اون مناطق برسه!!! یا برخی مواقع در دو منطقه متفاوت یک شهر تفاوت ویترین مغازه ها دیده میشه.این دلیلش نبودن تقاضا و در نهایت نبودن مشتری هستش وگرنه ارائه دهندگان کالا و خدمت از هر فرصتی برای فروش استقبال واستفاده میکنند.... چون من سالی یکی دوبار میرم شهرستان و اغلب هم برای خرید به بازار میرم وقتی ازشون برای این مسئله دلیل میخوام اونا میگن طول میکشه تا مد به اینجا برسه ولی چنتا مغازه هستن که چنتا پسر کرجی ادارشون میکنن و تمام جنسارو از کرج میارن فروش خوبی داره،این طور نیست که مردم استقبال نکنن،اتفاقا من از چند نفرم شنیدم که چون اینا از کرج میان و مد تهران و کرج هستن پس رو مدترن و بهتره اینا رو بخریم. این موضوعوشما تعیین میکنی ؟!!! یا فرمول خاصی داره؟!!!یا تو رساله اومده؟؟!!!!یا طبق سلائق شخصی و یاعرف جامعه باید باشه؟!!!!! با رجوع به عقل و شناخت از زیبایی و با توجه به عرف جامعه میشه تعیین کرد.موضوع اصلا ربطی به دین نداره. موضوع تاپیکو خیلی خیلی بهتر از شما دیدم.ولی متاسفانه شما نه پست منو خوب خوندی و نه یادتون هست که در پست خودتون چی نوشتین و چی سوال کردین!!!!!!!در خصوص ارتباط مدبا آراستگی و فرهنگ جامعه گفتم ،ولی شما موهای ژولیده!!!!!! و ارتباط ساپورتو با فرهنگ پرسیدی؟!!!اگه ارتباط با تاپیک براتون اهمیت داره چرا موهای ژولیده رو پیش میکشی؟!!!!اگه مطلب منو میخوای نقد کنی چرا ساپورتو پیش میکشی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا به نظرتون یادم نیست؟چه چیزی گفتم که باعث شده اینجوری فکر کنین؟ به بار گفتم،فکر میکردم در مورد موضوع تاپیک صحبت میکنین یعنی همه ی صحبتهاتون در مورد مد مربوط میشه به مد شدن ساپورت.در ضمن من چنتا سوال پرسیدم که با واکنش شما مواجه شدم که هر تفکری رو غیر از تفکر خودتون ساده لوحانه میدونین. در ضمن من پست شما رو سه بار خوندم چون باورم نمیشد با همچین رفتاری از طرف یه فرد تحصیل کرده مواجه بشم. بله بله از همین شلوارای چسبون و لطیف و تو باشگاه موقع ورزش ی مدت کوتاهی پوشیدم. خیلی هم بهم میاد.اتفاقا ی مدت مد شده بود ورزشکارای حرفه ای میپوشیدن. به آقایونی که پاهای حجیم و عضلانی دارن میاد و موقع ورزش خوبه.اگه دیده باشی وزنه بردارا تو مسابقات میپوشن..همیناست دیگه؟:اینم رونی کلمن قهرمان پرورش اندام جهان:دوریان یتس قهرمان پرورش اندام:اینم آقایون که فوتبال آمریکایی بازی میکنن:ی مدتی هم یه منطقه سردسیر بودم برای حفاظت از سرما بهم دادن که زیر لباس بپوشم.خیلی خوب بود. برای یه مدت ازشون برای یه زمان کوتاهی استفاده کردین،فوقش سه ساعت در روز تو باشگاه. وقتی این ساپورتها جای شلوارو میگیرن یعنی برای تمام مدتی که یه خانوم خرید،باشگاه،مهمونی،کلاس و... میره.یعنی تقریبا روزی پنج یا شش ساعت. این نظر یه پزشک متخصصه،خوشبختانه اینو نمیتونین رد کنین یا ساده لوحانه بدونین. خب اگه در رابطه با موضوع تاپیک صحبت میکنی چرا از مطلب من که بی ربطه نقل قول میگیرید؟!!!!!اگر نقل قول میگیرید یعنی اینکه یا خوب نخوندین یا میخواین وارد مطلب من بشین!!!!!!!!پس باید منتظر جواب در خور نحوه برداشتتون از مطلب بشین. فکر کنم تا الآن چندبار گفتم که من فکر میکردم شما وقتی در مورد مد صحبت میکنین مثل سایر دوستان به موضوع ساپورت اشاره دارین چون این موضوع مورد بحث بود. بعد هم که تو پست قبلیتون متوجه شدم منظورتون فقط صنعت مد بوده به دلیل اینکه جواب سوالاتمو بگیرم و به خاطر بی احترامی که کرده بودین جواب دادم تا دیگه به خودتون اجازه ندین وقتی طرفدار آزادی هستین (مخصوصا آزادی پوششی و بیان و عقیده) به عقاید دیگران توهین کنین. من وقتی با کسی صحبت میکنم و محترمانه چنتا سوال میپرسم انتظار دارم در کلام اون فرد جلوه ای از شخصیتشو ببینم.برداشت من هرچی باشه چون با احترام صحبت کردم شما موظفین با احترام جواب بدین. موضوع تاپیک :جورابهای بدن نما به جای شلوار ،طراحان مد چه هدفی را دنبال میکنند؟منم در پاسخ به پرسش هدف طراحان مد،ی مقدمه چینی از تعریف مد در بازار و نقش مد در جامعه و در نتیجه به هدف طراحان مد رسیدم .و در آخر نظر کاملا شخصی خودمو در ارتباط با تصاویر و پوشش مورد نظر دادم. در مورد مطالبتون در مورد صنعت مد ممنون چون اطلاعات خوبی بهمون منتقل کردین. ادب و اخلاق بخشی از ارزشها ست و ارزش بخشی از محصولات فرهنگ هستش .یکبار توضیح دادم ولی خب چون خوب نمیخونین مجبورم دوباره بگم: اشتغال زایی،کارآفرینی،وابستگی کامل به هنر ،رقابتهای هنری و فرهنگی در سطح خرد و کلان،وجود مراسم و جشنواره ها،تبادلات بین المللی،وجود دانشگاه ها و رشته های دانشگاهی،برداشت از هنرهای سایر گروه ها و دوره ها ،وجود مجلات،کانالهای تلویزیونی(فقط کانالهای مربوط به مد در جهان از کانالهای کشور شما بیشتره). ...جالبیش اینه که تازگیها حکومت کشور شما هم با تمام واپسگرایی در این زمینه ، به اهمیت و بعد فرهنگیه مد پی برده و در رادیو و تلویزیون و .... در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داره ی کارایی میکنه... لازم نیست مطالبتونو که خیلی هم مفید هستن () تکرار کنین فقط کافیه به سوال من جواب بدین. مگه ادب بخشی از فرهنگ یک جامعه نیست؟پس این مد باید باعث افزایشش بشه؟ من میگم این مد هرچقدرم خوب باشه باعث تغییر فکر مردم در مورد اخلاق و ادب نمیشه چون فقط پوشش اونا رو عوض میکنه و این ربطی به طرز تفکر،طرز صحبت کردن و ادبشون نداره. در آخر ،لطفا مطالبو خوب بخونین ... فکر کنم متوجه شده باشین که انقدر خوندمشون که برای هر بندشون جواب دادم محترمانه.پس شما هم همین کارو کنین.و اگه فکر میکنین این بحث نتیجه نداره محترمانه بگین.بازم بابت مطالب مفیدتون در مورد صنعت مد ممنونم. یکی از زیباترین جملاتی که تا به حال خوندم امضای یکی از محترم ترین اعضای اینجاس:من از آنچه تو می گویی بیزارم ولی تا پای مرگ از حق تو برای گفتن آن دفاع می کنم. امیدوارم همگی یه روزی یاد بگیریم که از این جمله توی بحثهامون استفاده کنیم. 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ امتحان کردم.برای مهمونی توی ماشین با دوتا ساپورت کرکی بازم سرده.این هم تجربه ی خودمه هم تجربه ی اطرافیانم.تابستون هم چون به تن میپسبه خیلی بیشتر از شلوار گرم میکنه چون شلوار حداقل یه فاصله ای با بدن داره. زمستون قبول دارم اما من تابستون با ساپورت راحترم البته من چندین سال شلواری نپوشیدم که با بدن فاصله داشته باشه 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ اگه به بعضیا باشه که فقط می گن باید چشم ها معلوم باشه یه زمانی موی یه خانومی بیرون می موند یه کحله حالی به حولی می شد.....!!!.خدا رو شکر که داره این چیزا عادی میشه یکم البته قبول دارم این موضوع به هر قیمتی نمی ارزه!:icon_razz: موافقم دهه 70 اون مانتو گشاد بلندا با اون مقنعه چونه دار ها که دانشجو ها سر می کردن افراد مذهبی بدحجاب بهشون می گفتن:icon_razz: بعضی افراد خیلی به عرف پایبندن و فکر می کنن نباید تغییر کنه اگه به گفته اون افراد بود باید طبق عرف انسان های اولیه زندگی می کردیم 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ زمستون قبول دارم اما من تابستون با ساپورت راحترم البته من چندین سال شلواری نپوشیدم که با بدن فاصله داشته باشه با این حرفتون موافقم. شلوارای الآن گاهی حتی تنگ تر از ساپورتن که من مشکلاتیو که برای بدن ایجاد میکنن تو یکی از پستام گفتم. اما در مقایسه با شلوارهای معمولی که خیلی تنگ نیستن ساپورت بیشتر گرم میکنه. 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ مگه ادب بخشی از فرهنگ یک جامعه نیست؟پس این مد باید باعث افزایشش بشه؟من میگم این مد هرچقدرم خوب باشه باعث تغییر فکر مردم در مورد اخلاق و ادب نمیشه چون فقط پوشش اونا رو عوض میکنه و این ربطی به طرز تفکر،طرز صحبت کردن و ادبشون نداره. . ببخشید بدلیل گرفتاری کمی دیر پاسخ میدم. موارد زیر در پستهای قبلی من به عنوان موارد تاثیر گذار بر جامعه و فرهنگ ذکر شد . اشتغال زایی،کارآفرینی،وابستگی کامل به هنر ،رقابتهای هنری و فرهنگی در سطح خرد و کلان،وجود مراسم و جشنواره ها،تبادلات بین المللی،وجود دانشگاه ها و رشته های دانشگاهی،برداشت از هنرهای سایر گروه ها و دوره ها ،آراستگی اجتماعی ،ایجاد انگیزه ،وجود مجلات،کانالهای تلویزیونی(فقط کانالهای مربوط به مد در جهان از کانالهای کشور شما بیشتره).... .... متقابلا از شما به عنوان یک فرد تحصیل کرده و مطلع و منتقد انتظار میرفت که حداقل کمی زحمت کشیده ،خودتون در خصوص تاثیرات پارامترهای ذکر شده در در فرهنگ تحقیق ،تجزیه و تحلیل و نتیجه گیری کنید! همونطور قبلا خدمت حضرت عالی عرض شد،مجددا عارضم که ادب بخشی از ارزشهاست و ارزش یکی از محصولات فرهنگ به شمار میاد.به گزارش منابع و پژوهشهای مختلف ،فرهنگ چندین محصول داره که عمده اونها عبارتند از: هنر،رسمها ،عرفها،مراسم،جشنها،تشریفات مذهبی ،اساطیر،حماسه،افسانه،داستان،داستان عامیانه،نماد،زبان ،کنایه،ارزش ،باور،قهرمانان.... پس بنظر لزومی نداره که هر عامل تاثیر گذار بر روی فرهنگ ،مستقیما و 100% بر ادب و اخلاق تاثیر بذاره.مثلا در وهله اول بنظر میاد که موسیقی ،نقاشی ....که از محصولات هنر هستند ارتباطی با ادب و اخلاق نداشته باشند! از طرفی تغییرات فرهنگ بسیار زمانبر هستن و سرعتشون کمه به ویژه ادب و اخلاق که از کودکی در افراد شکل میگیره... بدلیل حرکت جوامع به سمت جهانی شدن و مدرن شدن وپیشرفت تکنولوژی و با توجه به سلطه قدرتهای اقتصادی بر بازار و الگو قرار گرفتن جوامع پیشرفته،بعضی از عرفها و رسمها و عادات مردم منسوخ شده و عادات دیگری جایگزینشون میشه.بطور مثال همبرگر و پیتزا و ساندویچ و... !این اتفاق برای پوشش و مبلمانو ودکوراسیون و حتی معماری هم رخ داده و میبینیم که کم کم سنتها از بین رفته و لباسها تقریبا یک شکل میشه. سه دلیل عمده برای پوشیدن لباس وجود داره،اول حفاظت در برابر سرما و گرما و سایر عوامل تاثیر گذار. دوم پوشاندن و عفت و شرم و سوم برای آراستگی و زیبایی.پوششمیتونه کاری کنه که آدم آراسته و زیبا بنظر برسه.در اصل لباس پوشیدن یک هنره. طراحی و دوخت لباس هم یک هنره. دیدن افراد آراسته و خوش لباس چشم نواز و دلپذیره و برای بیننده جذابیت داره.کلا لباس ،تزئینات،مبلمان و دکوراسیون خوب و زیبا باعث آراستگی و جذابیت محیط و دوست داشتنی ششدن محیط میشه. از طرفی با نگرشی به گذشته های دور تا کنون مشاهده میشه که لباس و فرهنگ با هم ارتباط مستقیم دارند.در گذشته نزدیک هم میشد از لباس و پوشش یک فرد به ملیت و قومیت و حتی قشر طبقاتی او پی برد.پوشاک یک الگوی فرهنگیه . همونطور که گفته شد،با چهانی شدن و حرکت بسوی مدرنیته و وجود غولهای اقتصادی (که بعضی مواقع بهش امپریالیسم اقتصادی هم میگن)بعضی از سنتها جای خودشو با یکپارچگی عوض خواهد کرد.مثل یک شکل شدن سبک و روش لباس پوشیدن و ... با تمام اوصاف هنوز هم نوع پوشاک یک الگوی فرهنگیه و نشان از فرهنگ اقشار و طبقات و گروه ها هستش. خارج از تعریف بازاریابی مد،مد یک هنر و صنعت هستش . در جهان امروز گرایش به مد تا حدودی به یک رسم و عرف تبدبل شده . باز هم عرض میکنم ،پوشش،دکوراسیون ،مبلمان و تزئینات ممکنه به خودی خود و مستقیما بر روی ادب و اخلاق تاثیر گذار نباشه همونطوری که نقاشی و ...نیست.ولی خوش پوشی و آراستگی از اصول ادب و اخلاق محسوب میشه. با این تفاسیر تاثیرات صنعت مد بر فرهنگ به شرح زیره: اشتغالزایی و کار آفرینی:باعث اشتغال افراد و جلوگیری از بیکاری و در نتیجه جلوگیری از مفاسد اخلاقی ناشی از بیکاری میشه. وابستگی به هنر: که آشکاره و نیازی به توضیح نیست. رقابتهای فرهنگی و هنری: در این رقابتها قطعا رقابت کننده ها مانند رقابتهای ورزشی نهایت تلاش خودشونو بکار میبرن تا بهترین جلوه ها و سجایای فرهنگی و هنری خودشونو به نمایش گذاشته و نقاط ضعفو پوشش داده و از بیین ببرن.که این خودش باعث پالایش فرهنگی و اشاعه فرهنگ میشه. مراسم و جشنواره ها : این جشنواره ها هم باعث تبادلات فرهنگی و نشست های چند قومی و الگوبرداری از فرهنگهای برتر و... که نهایت پیشرفت ادب و اخلاقو به همراه داره. دانشگاه ها و رشته های دانشگاهی و آموزشگاه ها و آکادمی ها: ارتباطش با تاثیر بر جامعه کاملا آشکاره. آراستگی اجتماعی و ایجاد انگیزه در شاد زیستن: فکر کنم جوامعی که شاد تر و با انگیزه تر زندگی میکنن احتملا ادب ئو اخلاقو بیشتر رعایت کنن.... 1 لینک به دیدگاه
alborzz 257 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ زمستون قبول دارم اما من تابستون با ساپورت راحترم البته من چندین سال شلواری نپوشیدم که با بدن فاصله داشته باشه ایشون با ساپورت راحت ترن منم با شلوارک مورد من هیچ ربطی هم به مد نداره میشه راحت باشم آیا؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
alborzz 257 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ راحتی یه ور قضیه س،ترکی استانبولی اصطلاحاً بهش میگن salaş توی خونه ات می تونی راحت باشی! بیرون شلوار بگی رو امتحان کن! به قول یکی از اساتیدمون، آدم به همه شرایط سازگار می شه! هم شرایط سخت هم شرایط راحتی! زنده بودن معنیش اینه! میخندی؟؟ نیشتو ببند!!!! انسان زندگی نمیکنه که سازگار بشه!!! همواره در تلاش تا راحت تر زندگی کنه راحتی که مخل اسایش و امنیت دیگران نیست، هیچ ایرادی نداره!!! مگه اینکه شلوارک ما و ساپورت جانی دپ برهم زننده امنیت باشه!!! بعد اونور قضیه رو یادت رفت بگی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ چشم!! می خوای گریه کنم؟؟؟ وقتی سازگار می شه یعنی می تونه زنده بمونه! کدوم ور؟ اوهوم اون ور قضیه که مقابل راحتی هست، ناراحتی بقیه می شه! ببین من و امثال من و از یه دهه مشخص به این ور هیچ و هیچ الزامی به رعایت باید های اجدادمون نمی بینیم! لباس جنبه های مختلفی داره فرهنگ، قومیت، انتخاب فردی، انتخاب جمعی، ملزومات رسمی!!!! در محل کارت نمی تونی شلوارک بپوشی خیلی خیلی کم مثلا نجات غریق باشی می تونی شلوارک بپوشی! استاد تربیت بدنی باشی، توی ورزشگاه و باشگاه با شلوارک هستی! تنیسور، فوتبالیست و ورزشکار حرفه ای باشی، در حیطه کارت همیشه می تونی بپوشی در کشور ما فقط در خونه، ملک شخصیت، توی ماشینت به شرط پیاده نشدن و تصادف نکردن می تونی بپوشی! ولی در جاهای رسمی و انظار عمومی نمی تونی! می خوای یه امتحانی بکن، ارشاد بگیره، تعهد هم بگیره ازت! متاسفم برات ولی غیر از موارد گفته شده راهی نداری جز تبعیت از جمع! هر جای دنیا بری، جاهای رسمی و دولتی باید رعایت کنی. خیابون جای رسمی و دولتی نیست و خیلی از مراکزی که فکر می کنیم رسمی مثل دانشگاه هم رسمی نیست متاسفاه جامعه ما عادت کرده مثل کمونیست ها یونیفورم برای هر جایی تعیین کنه 4 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ من تعجب ميكنم چرا مردم ايران عوض اين كه به مسائل مهم تر بپردازن فقط به حجاب خانما، مانتوي خانما ساپورت خانما توجه دارن. خوب دوست دارن بپوشن تابستونه دوست دارن ساپورت با رنگ شاد بپوشن. نميتونن به خاطر اقايون و خيلي چيزاي ديگه از حق خودشون بگذرن. چرا هر كس لباسي پوشيد يه ذره با عرف جامعه فرق داشت همه هزار تا فكر در موردش ميكنن. چرا همه فكر ميكنن طرف قصد جلب توجه داره يا اين كه فرهنگ جامعه به خطر افتاده. خيلي چيزهاي ديگه هست فرهنگو به خطر ميندازه. تو كشور ما همه مسلمان نيستن اقليتم داريم يه كمم به نظرات اونا اهميت بديم بد نيست. يه نكته ديگه فرهنگ جامعه ما خيلي وقته رو به نابوديه سنتهامون فراموش شده. البته نظر هر كسي محترمه. 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ من تعجب ميكنم چرا مردم ايران عوض اين كه به مسائل مهم تر بپردازن فقط به حجاب خانما، مانتوي خانما ساپورت خانما توجه دارن. خوب دوست دارن بپوشن تابستونه دوست دارن ساپورت با رنگ شاد بپوشن. نميتونن به خاطر اقايون و خيلي چيزاي ديگه از حق خودشون بگذرن. چرا هر كس لباسي پوشيد يه ذره با عرف جامعه فرق داشت همه هزار تا فكر در موردش ميكنن. چرا همه فكر ميكنن طرف قصد جلب توجه داره يا اين كه فرهنگ جامعه به خطر افتاده. خيلي چيزهاي ديگه هست فرهنگو به خطر ميندازه. تو كشور ما همه مسلمان نيستن اقليتم داريم يه كمم به نظرات اونا اهميت بديم بد نيست. يه نكته ديگه فرهنگ جامعه ما خيلي وقته رو به نابوديه سنتهامون فراموش شده. البته نظر هر كسي محترمه. منم چند وقته برام سوال شده که چرا اقلیتهای مذهبی باید مثل ما حجابو رعایت کنن؟؟؟؟؟ البته من تا حالا چنتا دوست صمیمی داشتم که مسیحی و زرتشتی بودن و همیشه حجابشون از ما که مسلمونیم (بیرون از خونه) بهتر بود و میگفتن این قانونه و ما تا زمانی که تو این کشوریم رعایت میکنیم. درسته فرهنگ ما خیلی وقته رو به نابودیه. 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ منم چند وقته برام سوال شده که چرا اقلیتهای مذهبی باید مثل ما حجابو رعایت کنن؟؟؟؟؟البته من تا حالا چنتا دوست صمیمی داشتم که مسیحی و زرتشتی بودن و همیشه حجابشون از ما که مسلمونیم (بیرون از خونه) بهتر بود و میگفتن این قانونه و ما تا زمانی که تو این کشوریم رعایت میکنیم. درسته فرهنگ ما خیلی وقته رو به نابودیه. بخاطر قانون حاکم بر مملکت جواب خیلی روشنه. حالا سؤال: چرا در فرانسه حجاب ممنوع شد؟ جواب: بخاطر قانون. احترام به قانون، اتفاقاً در بین اقلیت ها خیلی خیلی بیشتر دیده میشه. این ماها هستیم که قانون گریزیم همیشه 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ بخاطر قانون حاکم بر مملکتجواب خیلی روشنه. حالا سؤال: چرا در فرانسه حجاب ممنوع شد؟ جواب: بخاطر قانون. احترام به قانون، اتفاقاً در بین اقلیت ها خیلی خیلی بیشتر دیده میشه. این ماها هستیم که قانون گریزیم همیشه مرسی کاش میشد قوانین جوری باشن که مثلا تو فرانسه هم هرکی مسلمان بود حجاب داشته باشه و تو ایرانم هرکی مثلا مسیحی بود طبق آیین خودشون حجاب داشته باشه. شاید اینجوری بهتر بود. بازم ممنون 2 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ بخاطر قانون حاکم بر مملکتجواب خیلی روشنه. حالا سؤال: چرا در فرانسه حجاب ممنوع شد؟ جواب: بخاطر قانون. احترام به قانون، اتفاقاً در بین اقلیت ها خیلی خیلی بیشتر دیده میشه. این ماها هستیم که قانون گریزیم همیشه اگه لطف کنید یک لینک بدید که حجاب در مکان های عمومی فرانسه ممنوع هست ممنون میشم از شما تا اون جایی که من میدونم در مدارس فرانسه هرگونه Conspicuous signs of religious affiliation از جمله حجاب اسلامی توی مدارس ممنوع هست و فقط مختص دین اسلام نیست دوما چیزی که در فرانسه ممنوع هست حجاب کامل صورت هستش .طوری که تشخیص هویت امکان ناپذیر باشه .این هم مشخصه که دلیلش از بین بردن حمله های تروریستی هست که خیلی وقت ها افراد سودجو از این ظاهر استفاده میکردند .یعنی نقاب و اینا ممنوع هست نه حجاب موی سر حتی چند وقت پیش یک قاضی فرانسه حکم لغو اخراج یک زن مسلمان فرانسوی رو به دلیل حجابش داده بوده بعید میدونم بتونید کشوری توسعه یافته رو مثال بزنید که قانونش همچنین حرفی رو زده باشه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ اگه لطف کنید یک لینک بدید که حجاب در مکان های عمومی فرانسه ممنوع هست ممنون میشم از شما تا اون جایی که من میدونم در مدارس فرانسه هرگونه Conspicuous signs of religious affiliation از جمله حجاب اسلامی توی مدارس ممنوع هست و فقط مختص دین اسلام نیست دوما چیزی که در فرانسه ممنوع هست حجاب کامل صورت هستش .طوری که تشخیص هویت امکان ناپذیر باشه .این هم مشخصه که دلیلش از بین بردن حمله های تروریستی هست که خیلی وقت ها افراد سودجو از این ظاهر استفاده میکردند .یعنی نقاب و اینا ممنوع هست نه حجاب موی سر حتی چند وقت پیش یک قاضی فرانسه حکم لغو اخراج یک زن مسلمان فرانسوی رو به دلیل حجابش داده بوده بعید میدونم بتونید کشوری توسعه یافته رو مثال بزنید که قانونش همچنین حرفی رو زده باشه مفهوم حرف بنده رو گرفته باشید، نیازی به این لینک بازیها نیست. من در پاسخ ب دوستمون که فرموده بوند: چرا اقلیت ها هم باید حجاب رو رعایت کنند، این پاسخ رو دادم. اون نقاب در همه کشورهای اروپایی تقریباً داره ممنوع میشه. ولی اگر خاطتون باشه استفاده از حجاب (پوشش اسلامی) در مقطعی از زمان ممنوع شده بود. که با اعتراض مسلمانان فرانسه روبرو شد. کلاً حرف من اینه که احترام به قوانین هر کشور برای ساکنین آن کشور الزامیست. همین من هم اگر برم جزیره برهنگان، مجبورم برای اینکه به قوانین احترام بذارم ، برهنه باشم!!! لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ مفهوم حرف بنده رو گرفته باشید، نیازی به این لینک بازیها نیست.من در پاسخ ب دوستمون که فرموده بوند: چرا اقلیت ها هم باید حجاب رو رعایت کنند، این پاسخ رو دادم. اون نقاب در همه کشورهای اروپایی تقریباً داره ممنوع میشه. ولی اگر خاطتون باشه استفاده از حجاب (پوشش اسلامی) در مقطعی از زمان ممنوع شده بود. که با اعتراض مسلمانان فرانسه روبرو شد. کلاً حرف من اینه که احترام به قوانین هر کشور برای ساکنین آن کشور الزامیست. همین من هم اگر برم جزیره برهنگان، مجبورم برای اینکه به قوانین احترام بذارم ، برهنه باشم!!! لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اقدام غیر دموکرات سارکوزی در همون زمان رای نیاورد چون نهاد های مدنی بهش اجازه محدود کردن ابراز وجود ادیان دیگه رو ندادن .پس همچنین قانونی در فرانسه وجود نداشته .نه در فرانسه نه در المان نه در امریکا و نه در هیچ کشور توسعه یافته دیگه ای (من یادمه می خواست همچنین کاری کنه سارکوزی ولی نتونست , مهم تر از اون عملکرد طولانی مدت یک سیستم هست نه کوتاه مدت ) دموکراسی به معنی این نیست که فقط حق اکثریت ادا بشه (اگر فرض کنیم اکثریت فلان خواسته رو دارن که جای بحث داره) بلکه حفظ حقوق اقلیت به همون اندازه اهمیت داره .این اصل در کشورهایی که ذکر کردم لااقل میبینیم نسبت به جاهای دیگه در عمل داره بهتر اجرا میشه.یعنی یک مسلمان حق داره حجاب داشته باشه و یک یهودی حق داره غذای مخصوص خودش رو بخوره و ...... نقاب هم که بله داره ممنوع میشه به دلیل کنترل عملیات تروریستی ولی حجاب خیر درثانی درخواست برای تغییر قانون , قانون گریزی نیست .زمانی برده داری قانون بود یا زنان حق رای نداشتن خب چی شد که تغییر کرد؟قانون چیزی نیست که غیر قابل تغییر باشه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ اقدام غیر دموکرات سارکوزی در همون زمان رای نیاورد چون نهاد های مدنی بهش اجازه محدود کردن ابراز وجود ادیان دیگه رو ندادن .پس همچنین قانونی در فرانسه وجود نداشته .نه در فرانسه نه در المان نه در امریکا و نه در هیچ کشور توسعه یافته دیگه ای (من یادمه می خواست همچنین کاری کنه سارکوزی ولی نتونست )دموکراسی به معنی این نیست که فقط حق اکثریت ادا بشه (اگر فرض کنیم اکثریت فلان خواسته رو دارن که جای بحث داره) بلکه حفظ حقوق اقلیت به همون اندازه اهمیت داره .این اصل در کشورهایی که ذکر کردم لااقل میبینیم نسبت به جاهای دیگه در عمل داره بهتر اجرا میشه.یعنی یک مسلمان حق داره حجاب داشته باشه و یک یهودی حق داره غذای مخصوص خودش رو بخوره و ...... نقاب هم که بله داره ممنوع میشه به دلیل کنترل عملیات تروریستی ولی حجاب خیر درثانی درخواست برای تغییر قانون , قانون گریزی نیست .زمانی برده داری قانون بود یا زنان حق رای نداشتن خب چی شد که تغییر کرد؟قانون چیزی نیست که غیر قابل تغییر باشه تا وقتی که قانون تغییر نکرده، باید رعایت بشه! این حرف درست نیست یعنی؟ بچه ها با افکار بنده آشنا هستند. حتی در همین تاپیک هم گفتم. ولی من میگم که قانون باید رعایت بشه. لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ تا وقتی که قانون تغییر نکرده، باید رعایت بشه!این حرف درست نیست یعنی؟ بچه ها با افکار بنده آشنا هستند. حتی در همین تاپیک هم گفتم. ولی من میگم که قانون باید رعایت بشه. چرا این حرف درسته .ولی من سوالم اینه.ساز و کار های بابت تغییر قانون چی هست؟یعنی ایا همچنین چیزی پیش بینی شده ؟یا نه ما بر اساس دینمون باید عمل کنیم؟ ببینید حرف شما وقتی درسته که تمام نهاد ها , ویژگی ها و ساز وکار ها و مناسبات مربوط به یک جامعه مدنی وجود داشته باشه . یعنی ببینید شرایط جامعه کمی قضایا رو پیچیده کرده 1 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ من حمایت میکنم از این نوع مدها... این حرکات بصورت سازمان یافته باید مدیریت بشه و راهی رو طی بکنه که به از بین بردن محدودیت ها و تابو ها و حجاب اجباری منجر بشه... و تدریجا و طی مراحلی پیشرفتی هم در نظر بگیرند از نظر ضد اسلامی ... مثلا قسمت های برهنه رو بیشتر کنند... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده