رفتن به مطلب

جوراب های بدن نما به جای شلوار، طراحان مُد چه هدفی رو دنبال میکنن؟

ارسال های توصیه شده

کدوم همسایمون؟

احتمالا ترکیه

که امیدوارم شرایطش مثل سوریه بشه:ws3:خوشحال میشیم اگر با خاک یکسان بشن

اقا ساپورت خانوما و شلوار کوتاه مارو ازاد کنید، قول میدم تا سال دیگه همین موقع درخواست دیگه ای نداشته باشم:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 137
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

احتمالا ترکیه

که امیدوارم شرایطش مثل سوریه بشه:ws3:خوشحال میشیم اگر با خاک یکسان بشن

اقا ساپورت خانوما و شلوار کوتاه مارو ازاد کنید، قول میدم تا سال دیگه همین موقع درخواست دیگه ای نداشته باشم:a030:

:w16: احتمالا! توی سوریه هم می پوشیدن! ایرونی ها کلاً به چیزای دمده علاقه خاصی دارن!!

خوشحالی های عجیب و غریب دارین ها!!

همینه دیگه! اگه آزاد کنن، من می گم دمده شده! حالا که آزاد نیس.... بهشون می گم که اگه آزاد بشه، نپوشن!!!

لینک به دیدگاه
:w16: احتمالا! توی سوریه هم می پوشیدن! ایرونی ها کلاً به چیزای دمده علاقه خاصی دارن!!

خوشحالی های عجیب و غریب دارین ها!!

همینه دیگه! اگه آزاد کنن، من می گم دمده شده! حالا که آزاد نیس.... بهشون می گم که اگه آزاد بشه، نپوشن!!!

از زمان مادر جنتی تا به امروز همه دنیا ساپ.رت می پوشن دمده چیه این از اون چیزایی که فکر کنم هیچ کجا غیر ایران دمده نشه

• Like 1
لینک به دیدگاه
از زمان مادر جنتی تا به امروز همه دنیا ساپ.رت می پوشن دمده چیه این از اون چیزایی که فکر کنم هیچ کجا غیر ایران دمده نشه

لطفاً به زمان پیدایش ساپورت توجه نمایید :w16:

پس دِمُده نشده :ws3:

به عمق ماجرا پی ببرید حالا :ws3:

لینک به دیدگاه

اگه واقعی تر نگاه کنیم، از خیلی وقت پیشا هست! هم خونواده جوراب و جوراب شلواری هست دیگه!! یادت نیست مامانت سفیدشو می خرید می پوشیدی!!!

لطفاً به زمان پیدایش ساپورت توجه نمایید :w16:

پس دِمُده نشده :ws3:

به عمق ماجرا پی ببرید حالا :ws3:

عمق هم مگه داره؟ عمقش تا کجاس؟ عمق اسمی و عمق لازمش رو بگین شاید پمپ زدیم خخخخ

عمقش ینه که بیشتر از خود خانومها، آقایون طرفدارشن!

لینک به دیدگاه
اگه واقعی تر نگاه کنیم، از خیلی وقت پیشا هست! هم خونواده جوراب و جوراب شلواری هست دیگه!! یادت نیست مامانت سفیدشو می خرید می پوشیدی!!!

حالا شما نمیخواد پمپ کنی :ws3:

همون درک موضوع کفایت میکنه :ws3:

لینک به دیدگاه

در صفحات قبل هم گفتم مادر من از زمان شاه می پوشه و کسی هم کاری نداشته اما این چند سال شلوغش کردن مذهبی ها

اره یدم متنفر بودم ازش خیلی اون سفید ها چندش بودن اما اینایی که الان هست خوبه انعطاف پذیر بچه بودم با اون سفید های مزخرف نمی تونستم راه برم . یه خاطره هم دارم ازش که هر موقع به مادرم میگم میگه خفه شو بقیشو نگو :hanghead::ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
در صفحات قبل هم گفتم مادر من از زمان شاه می پوشه و کسی هم کاری نداشته اما این چند سال شلوغش کردن مذهبی ها

اره یدم متنفر بودم ازش خیلی اون سفید ها چندش بودن اما اینایی که الان هست خوبه انعطاف پذیر بچه بودم با اون سفید های مزخرف نمی تونستم راه برم . یه خاطره هم دارم ازش که هر موقع به مادرم میگم میگه خفه شو بقیشو نگو :hanghead::ws3:

:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه

حالا نمیشه به ما بگی؟:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

مد یعنی افزایش توجه و تقاضای ناگهانی و موقت در بازار برای دسترسی به کالا و یا خدمت جدید و نوآوری شده .

مد باعث آراستگی اجتماعی ،تبادل فرهنگی ،ایجاد انگیزه و پویایی و رشد فرهنگی جامعه میشه.سرشت آدمی به دنبال زیباییه،کماگراست و تنوع طلبه. تنوع در انسان نرمال

انگیزه و علاقه برای بهتر و شاد تر زیستن میده.انسانها به دنبال نو آوری و تغییر هستند وگرنه دچار رکود میشن. انسانها در فرهنگ مدرن یا شهری از یکنواختی گریزانند.

پس طراحان مد با اندیشه سازی و خلاقیت و با تخصص و استفاده از مهارت و هنرش به دنبال ارائه طرح های جدید و براوردن خواسته آدما هستن و ازین طریق جذب بازار و فروش بیشتر.

در مورد این پوشش ویژه هم که عکساشو زدین بنظرم خیلی قشنگه و اگر بانوان خوش اندام از این پوشش استفاده کنن بسیار زیبا ،جذاب و برازنده میشن.

7w0y9rjc0rp78vkag74j.jpg

اون دو تا عکس سمت راستی بالایی و پایینی خیلی خوشگل و خوشتییپن:w02:

:gnugghender:اگه کسی شکل اینا هست و مجرده و دنبال شوهر میگرده پیام خصوصی بده:w02:

• Like 9
لینک به دیدگاه

مد باعث آراستگی اجتماعی ،تبادل فرهنگی ،ایجاد انگیزه و پویایی و رشد فرهنگی جامعه میشه.

عذر میخوام اما همه ی مدها باعث آراستگی نمیشن.

چند وقت پیش مد شده بود که آقایون موهاشونو به طرز ژولیده ای درست میکردن (که من خودم دیدم اصلا شونه هم نمیکردن) و این خیلی مد بود و یه جورایی سبک هنری داشت (نمیدونم چرا ولی از هر کی میپرسیدی همینو میگفت) اما واقعا باعث زیبایی نبود فقط اونایی که اهل مد بودن خوششون میومد ولی کسی نمیگفت چه زیبا چقدر آراسته...:whistle:

ببخشید چجوری یه ساپورت میتونه باعث تبادل فرهنگ بشه؟:ydm47612zsesgift969

فقط نوع پوشش افراد جوامع دیگه رو برای ما میاره و ما هم کورکورانه از اون تقلید میکنیم.:ws36:

ممکنه نوع پوشش افراد هر جامعه بخشی از فرهنگ اون جامعه محسوب بشه (در حالی که فقط مختص اون جامعه باشه که الآن این پوشش مختص یه جامعه نیست که با انتقالش به ما فرهنگ پوششی یه جامعه هم به ما منتقل بشه) اما این همه ی فرهنگ یه جامعه نیست.

رشد فرهنگی؟:w58:

اگه در مورد اینم توضیح بدین من ممنون میشم.:icon_gol:

من که ندیدم با پوشیدن ساپورت کسی فرهنگش بیشتر بشه.نمونشم تو دوست و فامیل میبینم،نه دخترایی که پوشیدن با فرهنگ و مودب و با اخلاق شدن و نه پسرایی که دیدن سیر شدن از دیدن و بیشتر به حقوق خانومها احترام گذاشتن و نه با فرهنگ شدن.:ws3:

اما در مورد انگیزه:دخترایی رو میبینم که دو سه ساله ساپورت میپوشن اما من ندیدم انگیزه ای برای درس خوندن،برای مطالعه،برای بالا بردن سطح اطلاعات،برای مودب تر شدن و... داشته باشن.بدتر شدن که بهتر نشدن.:179:

• Like 2
لینک به دیدگاه
عذر میخوام اما همه ی مدها باعث آراستگی نمیشن.

چند وقت پیش مد شده بود که آقایون موهاشونو به طرز ژولیده ای درست میکردن (که من خودم دیدم اصلا شونه هم نمیکردن) و این خیلی مد بود و یه جورایی سبک هنری داشت (نمیدونم چرا ولی از هر کی میپرسیدی همینو میگفت) اما واقعا باعث زیبایی نبود فقط اونایی که اهل مد بودن خوششون میومد ولی کسی نمیگفت چه زیبا چقدر آراسته...:whistle:

مد شدت و تعادل و ضعف داره.گرایش به مد هم شدت و تعادل و ضعف داره .افراد و یا گروه های مختلف جامعه در خور موقعیت،علائق و هیجاناتشون به سمت مد گرایش دارن بعضیا خیلی ضعیف گرایش دارن و بعضیا به شدت گرایش دارن. بعضیا به مدهای افراطی گرایش دارن و بعضیها متعادلند.این گرایش بیشتر در جوانان دیده میشه.اونچه که مسلمه کشش درونی افراد به کالای جدیده.بطور مثال یک خواننده جوان رپ،یک دیپلمات سیاسی،یک مدیر،یک پزشک و یک کشاورز شدت و ضعف گرایششون متفاوته و نوع و زمانش با هم فرق داره و معمولا سیستم مد هم اقلام قابل ارائه برای سلایق و گروه های مختلف داره(بطور مثال ولادیمیر پوتین و بشار اسد و خانمش از دوستان نزدیک و برادر حکومت ایران از طرفداران پرو پا قرص مد هستند)

مد یک پدیده فرهنگی و اجتماعیه. این پدیده در فرهنگ سنتی و روستایی بسیار کم رنگ و کم طرفدار و در فرهنگ شهری و مدرن و وابسته به سازمانها پر رنگ و جذاب و پر طرفدار میشه.شاهدش عدم هضم و جذب مدهای جدید توسط افراد سالخورده و همچنین شهرهای کوچک و روستاها هستش.در حال جاضر به لطف عصر فن آوری اطلاعات، جوانان در مناطق دور افتاده و روستایی هم به این پدیده روی اوردند.

مقایسه پوسته شهرها ،پوشش مردم ،شکل خییابانها و معماری و دکوراسیون مغازه ها در دوره های مختلف نشان از افزایش آراستگی در جوامعی داره که از لحاظ اقتصادی رشد داشتن و در فرهنگشون از مد هم استفاده میکردن.بطور مثال چهره یک شهر امریکایی از ده سال پیش تا کنون.

بنابراین با توجه به مطالب بالا قضاوت در خصوص صنعت مد فقط با شاهد گرفتن مدل موهای عده خاصی از آقایان که شاید آن هم ناشی از عدم هضم و ناسازگاری با چشم بیننده مخالف مد باشه کار اشتباه و غلطیه.گرچه اگر مقایسه کنیم شاید همون شکل و شمایل باز هم از گروه واپس گرا آراسته تر باشن.

نکته قابل توجه و جالب اینکه هر قلم مصرفی و تزئینی و پوششی و مبلمانی که در حال حاضر توسط افراد استفاده میشه احتمال زیاد زمانی مد بوده.پس در نهایت پیروی از مد ناگزیر هستش ولی دیر یا زود داره.شاهدش مثثلا یک مدل پوشش یا کیف یا کفش یا پرده زمان خاصی مد بوده ولی پس از گذشت سالها ،در محیطهای سنتی ازش استفاده میشه و حتی مارکشو هم نمیکنن!!!!!

ببخشید چجوری یه ساپورت میتونه باعث تبادل فرهنگ بشه؟ydm47612zsesgift969k.gif

بهتره فقط کمی با دید بازتر به قضیه نگاه کنیم!!!! مد فقط موهای ژولیده و ساپورت نیست!!!!!مد یک صنعت و کسبو کار بزرگه.قضیه تبادل فرهنگی در اندازه های خرد وکلان وتاثیر فرهنگی یک صنعت و کسب و کار بزرگ بر جامعه هستش!!!!!! نه تاثیر ساپورت بر جامعه!!!!!

ولی همین ساپورت هم که بررسی بشه میبینی که از یه فرهنگ دیگه بسادگی یاد میگیرین که هم زیبائیو میشه حفظ کرد هم در مقابل سرما یا گرما یا عوامل دیگه محفوظ بود.این خودش یه تبادل ساده هستش.تو خونه هم میشه ساپورت پوشید و زیبا بود...شما هم میتونستی به جای ساپورت از تنبان زنانه دروه قاجار و یا کرسی استفاده کرده و تغییرش ندی و لذتشو ببری و در ضمن به عنوان محصول مد و فرهنگ اشاعه بدی!!!

فقط نوع پوشش افراد جوامع دیگه رو برای ما میاره و ما هم کورکورانه از اون تقلید میکنیم.:ws36:

واژه تقلید در خصوص مد استدلال بسیار غلط و مغرضانه ایه که فقط برای توجیه توسط قشر واپسگرا اطلاق میشه. من اسمشو میذارم فوق مغلطه!!!!

ارضائ حس تنوع طلبی و زیبایی دوستی به ویژه در جوانان چه ربطی به تقلید داره. اگر شما دوست داری طی سالیان متمادی فقط یک پوشش داشته باشی شاید عده ای دوست داشته باشن هر از گاهی پوششون و لباساشون نو بشه و عوض کنن!!!!فرضا یک نفر برای خرید مبل یا پرده یا کیف یا کفش به فروشگاه بره و فروشنده اجناس جدیدو معرفی کنه. آیا این تقلیده!!!!!!:icon_pf (34):

هر چند اجناس قدیمی هم روزی جدید و مد بوده پس چه بهتر که همیشه از نوبر استفاده بشه.

رشد فرهنگی؟w58.gif

اگه در مورد اینم توضیح بدین من ممنون میشم.:icon_gol:

مد یک صنعت ،تجارت و کسبو کار بزرگه که افراد بسیار زیادیو به خودش مشغول کرده و مورد توجه افراد زیادیه.مد یک پدیده فرهنگی و اجتماعی بین المللیه. در مد هنر نقش بسزائی داره.برای مد همایشهای مختلف بین المللی و مراسم زیادی جهانی و کشوری برگزار میشه .د در دانشگاه ها ی کشورهای مختلف دارای رشته ها و شاخه های مرتبط هستش.مد دانشگاه ها و آموزشگاه های مختص خودشو داره.در صنعت مد جوامع مختلف تلاش میکنن بهترین ایده ها و محصولات خودشونو ارائه کنن تا نمایشگر برتری اونها در اشاعه فرهنگشون باشه.طراحان مد برای خلق یک اثر از فرهنگ کشورهای مختلف هم الهام میگیرن.مد یک ابزار بسیار قدرتمند در اشاعه فرهنگ هستش ....

من که ندیدم با پوشیدن ساپورت کسی فرهنگش بیشتر بشه.نمونشم تو دوست و فامیل میبینم،نه دخترایی که پوشیدن با فرهنگ و مودب و با اخلاق شدن و نه پسرایی که دیدن سیر شدن از دیدن و بیشتر به حقوق خانومها احترام گذاشتن و نه با فرهنگ شدن.

این برداشت ساده لوحانه و کودکانه باعث شگفته:icon_pf (34):،جالبه که من در تمام پست قبلیم حتی یک کلمه اسم ساپورتو نیووردم!!!!!!بهتره کمی از ساپورت بیای بیرون .ساپورت یک شلوار جادویی نیست که یکی بپوشه و قوی بشه و از دیوار بره بالا و یا درسش خوب بشه ویا ورزشکار بشه....(بنظرم کارتونهای تخیلی زیاد نگاه میکنی؟!!!)ساپورت یک پوششه که قبلا هم بوده ولی هر از گاهی به اشکال مختلف و تغییراتی مد میشه.مگه چه کسی گفته ساپورت باعث این معجزات میشه؟!!!!!

متاسفانه این بیماری هیزی آقایان فقط در مناطق محدودی از جمله در ایران بشدت رواج داره و بیداد میکنه و هیچ ارتباطی با ساپورت و غیر ساپورت نداره و نمیتونه استدلالی برای گفته هات باشه. در بعضی از کشورها در مناطق فقیر نشین مثل برزیل یا مکزیک تو کوچه پس کوچه های تنگ بعضی وقتا از خونه ها دخترایی میان بیرون بسیار زیبا و با پوشش کم یا پوشش تنگ و هیچکس حتی ی نگاه به اونها نمیکنه!!!!

اما در مورد انگیزه:دخترایی رو میبینم که دو سه ساله ساپورت میپوشن اما من ندیدم انگیزه ای برای درس خوندن،برای مطالعه،برای بالا بردن سطح اطلاعات،برای مودب تر شدن و... داشته باشن.بدتر شدن که بهتر نشدن.179.gif

وقتی نیازهای آدمی براورده بشه انگیزه پیدا میکنه ،شاد میشه بهتر زندگی میکنه شادتر زندگی میکنه ... یکی از نیازهای آدمی نو پوشی و تنوع طلبی هستش .ی ورزشکار هم که کمی از ورزش خسته میشه اگر ی کفش ورزشی نو بخره کمی برای ورزش انگیزه پیدا میکنه . حتی ی بچه دبستانی هم دوست داره هر سال کیفشو عوض کنه بره مدرسه .بزرگترها هم دوست دارن موقع سال جدید تحصیلی ظاهر و پوششون عوض بشه. لطفا دید خود را از ساپورت و شلوار جادویی گسترده نمایید؟!!!:whistle::whistle:

مخلص کلام ،صنعت مد یک صنعت و کسبو کار بزرگ در دنیای امروزه. توجه بسیار ی از جوامع به این هنر معطوفه.جابجایی پول دراین کسبو کار در یک سال از در آمد چند سال نفت کشور شما بیشتره.7 میلیارد انسان در کره زمین نیاز به پوشش و مبلمان و تزئینات دارن . حتی اگر فقط قشر علاقه مند به مدو در نظر بگیریم بازم از جمعیت کشور ما بیشتره . شاید همه آدما از مد پیروی نکنن ولی قشر واپسگرا که با تکیه بردلائل واهی وتعصب ،مخالف هستن درصد خیلی کمی ازاین جمعیتو تشکیل میدن.

پس شایسته هست که قبل از هرگونه اظهار نظر در خصوص این صنعت عظیم با تکیه برقضاوتهای نادرست که بر اساس مشاهدات مد های افراطی انجام میشه،قبلش کمی در افزایش اطلاعات و آگاهی و دانش در این زمینه کوشش کنیم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

مد شدت و تعادل و ضعف داره.گرایش به مد هم شدت و تعادل و ضعف داره .افراد و یا گروه های مختلف جامعه در خور موقعیت،علائق و هیجاناتشون به سمت مد گرایش دارن بعضیا خیلی ضعیف گرایش دارن و بعضیا به شدت گرایش دارن. بعضیا به مدهای افراطی گرایش دارن و بعضیها متعادلند.این گرایش بیشتر در جوانان دیده میشه.اونچه که مسلمه کشش درونی افراد به کالای جدیده.بطور مثال یک خواننده جوان رپ،یک دیپلمات سیاسی،یک مدیر،یک پزشک و یک کشاورز شدت و ضعف گرایششون متفاوته و نوع و زمانش با هم فرق داره و معمولا سیستم مد هم اقلام قابل ارائه برای سلایق و گروه های مختلف داره(بطور مثال ولادیمیر پوتین و بشار اسد و خانمش از دوستان نزدیک و برادر حکومت ایران از طرفداران پرو پا قرص مد هستند)

حرفتون درسته موافقم.:a030:

مد یک پدیده فرهنگی و اجتماعیه. این پدیده در فرهنگ سنتی و روستایی بسیار کم رنگ و کم طرفدار و در فرهنگ شهری و مدرن و وابسته به سازمانها پر رنگ و جذاب و پر طرفدار میشه.شاهدش عدم هضم و جذب مدهای جدید توسط افراد سالخورده و همچنین شهرهای کوچک و روستاها هستش.در حال جاضر به لطف عصر فن آوری اطلاعات، جوانان در مناطق دور افتاده و روستایی هم به این پدیده روی اوردند.

اتفاقا تو روستاها و شهرستانها به اندازه ی شهرهایی مثل تهران به مد و رو مد بودن توجه میکنن و فقط مدهای جدید دیرتر بهشون میرسه.این در مورد جوونهاشون کاملا صدق میکنه و در مورد افراد مسن تر از بعضی از مدها به صورت کاملا افراطی حمایت میکنن.

(چون رفت و آمد داریم و میبینم از نزدیک میگم)

مقایسه پوسته شهرها ،پوشش مردم ،شکل خییابانها و معماری و دکوراسیون مغازه ها در دوره های مختلف نشان از افزایش آراستگی در جوامعی داره که از لحاظ اقتصادی رشد داشتن و در فرهنگشون از مد هم استفاده میکردن.بطور مثال چهره یک شهر امریکایی از ده سال پیش تا کنون.

بنابراین با توجه به مطالب بالا قضاوت در خصوص صنعت مد فقط با شاهد گرفتن مدل موهای عده خاصی از آقایان که شاید آن هم ناشی از عدم هضم و ناسازگاری با چشم بیننده مخالف مد باشه کار اشتباه و غلطیه.گرچه اگر مقایسه کنیم شاید همون شکل و شمایل باز هم از گروه واپس گرا آراسته تر باشن.

مد در مورد چهره ی شهر خیلی مهمه و میتونه باعث زیباتر شدن شهر بشه و از این طریق رو زندگی ساکنین اون شهر تاثیر بذاره.

نکته قابل توجه و جالب اینکه هر قلم مصرفی و تزئینی و پوششی و مبلمانی که در حال حاضر توسط افراد استفاده میشه احتمال زیاد زمانی مد بوده.پس در نهایت پیروی از مد ناگزیر هستش ولی دیر یا زود داره.شاهدش مثثلا یک مدل پوشش یا کیف یا کفش یا پرده زمان خاصی مد بوده ولی پس از گذشت سالها ،در محیطهای سنتی ازش استفاده میشه و حتی مارکشو هم نمیکنن!!!!!

همه ی انسانها به دنبال زیباتر شدن و زیباتر کردن اطرافشون هستن پس از مد پیروی میکنن تا به زیبایی برسن اما باید توجه کرد از چه مدهایی پیروی کنیم تا به زیبایی برسیم.

بهتره فقط کمی با دید بازتر به قضیه نگاه کنیم!!!! مد فقط موهای ژولیده و ساپورت نیست!!!!!مد یک صنعت و کسبو کار بزرگه.قضیه تبادل فرهنگی در اندازه های خرد وکلان وتاثیر فرهنگی یک صنعت و کسب و کار بزرگ بر جامعه هستش!!!!!! نه تاثیر ساپورت بر جامعه!!!!!

فکر کنم موضوع تاپیکو ندیدین.بحث اصلا بررسی کلی صنعت مد نیست.:ws3:

ولی همین ساپورت هم که بررسی بشه میبینی که از یه فرهنگ دیگه بسادگی یاد میگیرین که هم زیبائیو میشه حفظ کرد هم در مقابل سرما یا گرما یا عوامل دیگه محفوظ بود.این خودش یه تبادل ساده هستش.تو خونه هم میشه ساپورت پوشید و زیبا بود...شما هم میتونستی به جای ساپورت از تنبان زنانه دروه قاجار و یا کرسی استفاده کرده و تغییرش ندی و لذتشو ببری و در ضمن به عنوان محصول مد و فرهنگ اشاعه بدی!!!

شما تا به حال از ساپورت استفاده کردین؟؟؟؟؟؟

این پوشش اصلا محافظ خوبی برای فصلهای سرد سال نیست (اگه بخوایم اینو در نظر نگیریم که چون به تن میچسبه در فصلهای گرم سال هم باعث بروز مشکل میشه و محافظ خوبیم برای گرما نیست) حتی ساپورتهای مخصوص زمستون که توشون کرک داره باز هم آدمو گرم نمیکنه و من چندین مورد دیدم که با وجود اینکه چنتا ساپورت روی هم پوشیدن اما بعد از گردش از سرما و استخوان درد شکایت داشتن.

در مورد معایب و ضررهایی که ساپورت برای بدن و عضو مهمی از بدن داره هم تو پستهای قبلیم صحبت کردم و صحبتهامم تو یه مشاوره ی پزشکی از یه پزشک متخصص گرفتم.:icon_gol:

واژه تقلید در خصوص مد استدلال بسیار غلط و مغرضانه ایه که فقط برای توجیه توسط قشر واپسگرا اطلاق میشه. من اسمشو میذارم فوق مغلطه!!!!

ارضائ حس تنوع طلبی و زیبایی دوستی به ویژه در جوانان چه ربطی به تقلید داره. اگر شما دوست داری طی سالیان متمادی فقط یک پوشش داشته باشی شاید عده ای دوست داشته باشن هر از گاهی پوششون و لباساشون نو بشه و عوض کنن!!!!فرضا یک نفر برای خرید مبل یا پرده یا کیف یا کفش به فروشگاه بره و فروشنده اجناس جدیدو معرفی کنه. آیا این تقلیده!!!!!!:icon_pf (34):

واژه ی تقلید زمانی استفاده میشه که شخص بدون تفکر و در نظر گرفتن خوبی ها و بدی ها یه پیشنهاد رو بپذیره و انجام بده.مد هم یه نوع پیشنهاد هست.

همه ی آدمها از مد استفاده میکنن (حتی اونایی که مطابق مد چند سال قبل انتخاب میکنن باز هم دارن از مد استفاده میکنن) اما استفاده ی هر نوع مدی درست نیست.هر چیزی در کنار خوبی هاش بدی هایی هم داره و عوارض بدی هاش زمانی زیاد میشه که بدون در نظر گرفتن خوبی ها و بدی ها اونو انتخاب کنیم.

هر چند اجناس قدیمی هم روزی جدید و مد بوده پس چه بهتر که همیشه از نوبر استفاده بشه.

مد یک صنعت ،تجارت و کسبو کار بزرگه که افراد بسیار زیادیو به خودش مشغول کرده و مورد توجه افراد زیادیه.مد یک پدیده فرهنگی و اجتماعی بین المللیه. در مد هنر نقش بسزائی داره.برای مد همایشهای مختلف بین المللی و مراسم زیادی جهانی و کشوری برگزار میشه .د در دانشگاه ها ی کشورهای مختلف دارای رشته ها و شاخه های مرتبط هستش.مد دانشگاه ها و آموزشگاه های مختص خودشو داره.در صنعت مد جوامع مختلف تلاش میکنن بهترین ایده ها و محصولات خودشونو ارائه کنن تا نمایشگر برتری اونها در اشاعه فرهنگشون باشه.طراحان مد برای خلق یک اثر از فرهنگ کشورهای مختلف هم الهام میگیرن.مد یک ابزار بسیار قدرتمند در اشاعه فرهنگ هستش ....

این برداشت ساده لوحانه و کودکانه باعث شگفته:icon_pf (34):،جالبه که من در تمام پست قبلیم حتی یک کلمه اسم ساپورتو نیووردم!!!!!!بهتره کمی از ساپورت بیای بیرون .ساپورت یک شلوار جادویی نیست که یکی بپوشه و قوی بشه و از دیوار بره بالا و یا درسش خوب بشه ویا ورزشکار بشه....(بنظرم کارتونهای تخیلی زیاد نگاه میکنی؟!!!)ساپورت یک پوششه که قبلا هم بوده ولی هر از گاهی به اشکال مختلف و تغییراتی مد میشه.مگه چه کسی گفته ساپورت باعث این معجزات میشه؟!!!!!

عذرمیخوام اما این طرز صحبت کردن درست نیست.شما نظری دادین و من هم در مورد صحبتهاتون چنتا سوال پرسیدم و نظرمو دادم با رعایت احترام و اصلا بی احترامی نکردم.پس از شما هم انتظار دارم با احترام صحبت کنین.

شما میتونستین جواب ندین ولی اگه جواب دادین موظف هستین با رعایت احترام به شخص مقابل باشه.این یکی از اصول گفتگو هست.:icon_gol:

من به کسی اجازه نمیدم در پوشش کلمات و جملاتی که یه جوری به بحث ربطش میدن بهم توهین کنه.پس بهتره اگه میخواین جواب بدین با رعایت احترام باشه چون منم با احترام به شخصیت و حرفاتون باهاتون صحبت میکنم.:icon_gol:

من در مورد موضوع تاپیک صحبت میکنم و چون فکر میکردم شما هم عنوان تاپیکو دیدن و در مورد موضوع مورد بحث صحبت میکنین مثالهایی از این دست زدم.

جورابهای بدن نما به جای شلوار،طراحان مد چه هدفی را دنبال میکنند؟

این موضوع مورد بحثه.

:w16:

سوالم از شما اینه که آیا ادب بخشی از فرهنگ یه انسان نیست؟از این دید و با توجه به موارد خیلی زیادی که دیدم باعث رشد اخلاقی نشده.شما هم میتونین با مثالهایی بگین که شده.

متاسفانه این بیماری هیزی آقایان فقط در مناطق محدودی از جمله در ایران بشدت رواج داره و بیداد میکنه و هیچ ارتباطی با ساپورت و غیر ساپورت نداره و نمیتونه استدلالی برای گفته هات باشه. در بعضی از کشورها در مناطق فقیر نشین مثل برزیل یا مکزیک تو کوچه پس کوچه های تنگ بعضی وقتا از خونه ها دخترایی میان بیرون بسیار زیبا و با پوشش کم یا پوشش تنگ و هیچکس حتی ی نگاه به اونها نمیکنه!!!!

وقتی نیازهای آدمی براورده بشه انگیزه پیدا میکنه ،شاد میشه بهتر زندگی میکنه شادتر زندگی میکنه ... یکی از نیازهای آدمی نو پوشی و تنوع طلبی هستش .ی ورزشکار هم که کمی از ورزش خسته میشه اگر ی کفش ورزشی نو بخره کمی برای ورزش انگیزه پیدا میکنه . حتی ی بچه دبستانی هم دوست داره هر سال کیفشو عوض کنه بره مدرسه .بزرگترها هم دوست دارن موقع سال جدید تحصیلی ظاهر و پوششون عوض بشه. لطفا دید خود را از ساپورت و شلوار جادویی گسترده نمایید؟!!!:whistle::whistle:

آخه موضوع مورد بحث تابیک ساپورته.:ws3:

مخلص کلام ،صنعت مد یک صنعت و کسبو کار بزرگ در دنیای امروزه. توجه بسیار ی از جوامع به این هنر معطوفه.جابجایی پول دراین کسبو کار در یک سال از در آمد چند سال نفت کشور شما بیشتره.7 میلیارد انسان در کره زمین نیاز به پوشش و مبلمان و تزئینات دارن . حتی اگر فقط قشر علاقه مند به مدو در نظر بگیریم بازم از جمعیت کشور ما بیشتره . شاید همه آدما از مد پیروی نکنن ولی قشر واپسگرا که با تکیه بردلائل واهی وتعصب ،مخالف هستن درصد خیلی کمی ازاین جمعیتو تشکیل میدن.

پس شایسته هست که قبل از هرگونه اظهار نظر در خصوص این صنعت عظیم با تکیه برقضاوتهای نادرست که بر اساس مشاهدات مد های افراطی انجام میشه،قبلش کمی در افزایش اطلاعات و آگاهی و دانش در این زمینه کوشش کنیم.

من اول ازتون عذرمیخوام که سوالاتمو مرتبط با موضوع مورد بحث و تاپیک پرسیدم آخه فکر میکردم شما هم در مورد موضوع مورد بحث صحبت میکنین.

بعد هم من اصلا در مورد صنعت مد و خوبی ها و بدی هاش صحبت نکردم چون این اصلا موضوع مورد بحث تاپیک نیست و من هم اطلاعات زیادی در موردش ندارم و از حرفاتون در مورد صنعت مد استفاده کردم.ممنونم.

:icon_redface: صنعت مد در آمد بالایی داره و همه هم به این صنعت نیاز دارن چون وسایلی که میخرن از این طریق طراحی میشن و همه هم خواهان زیباتر شدن هستن.

:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

دوست عزیزی که گفت ساپورت برای تابستون خوب نیست درست در گرما وجودش مزاحم اما از شلوار بهتر و خنک تر هست . در سرما هم اگه در کنار ساپورت از ساق استفاده می کردید خوب بود البته در سرما شلوار بهتر اما با پوتین ساپورت راحت تره بقیه بحثتون هم من دخالت نمیکنم تا نتیجه بگیرید :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اتفاقا تو روستاها و شهرستانها به اندازه ی شهرهایی مثل تهران به مد و رو مد بودن توجه میکنن و فقط مدهای جدید دیرتر بهشون میرسه.این در مورد جوونهاشون کاملا صدق میکنه و در مورد افراد مسن تر از بعضی از مدها به صورت کاملا افراطی حمایت میکنن.

(چون رفت و آمد داریم و میبینم از نزدیک میگم)

آیا تا به حال به این موضوع فکر کردی چرا مدهای جدید دیرتر بهشون میرسه؟!!! زمان ارسال کالا و اجناس در کل ایران فکر نکنم در صورت لزوم بیشتر از سه یا چهار روز طول بکشه. ولی کالای جدیدگاها تا سالها طول میکشه تا به اون مناطق برسه!!! یا برخی مواقع در دو منطقه متفاوت یک شهر تفاوت ویترین مغازه ها دیده میشه.این دلیلش نبودن تقاضا و در نهایت نبودن مشتری هستش وگرنه ارائه دهندگان کالا و خدمت از هر فرصتی برای فروش استقبال واستفاده میکنند....

همه ی انسانها به دنبال زیباتر شدن و زیباتر کردن اطرافشون هستن پس از مد پیروی میکنن تا به زیبایی برسن اما باید توجه کرد از چه مدهایی پیروی کنیم تا به زیبایی برسیم.

این موضوعوشما تعیین میکنی ؟!!! یا فرمول خاصی داره؟!!!یا تو رساله اومده؟؟!!!!یا طبق سلائق شخصی و یاعرف جامعه باید باشه؟!!!!!

فکر کنم موضوع تاپیکو ندیدین.بحث اصلا بررسی کلی صنعت مد نیست.:ws3:

موضوع تاپیکو خیلی خیلی بهتر از شما دیدم.ولی متاسفانه شما نه پست منو خوب خوندی و نه یادتون هست که در پست خودتون چی نوشتین و چی سوال کردین!!!!!!!

در خصوص ارتباط مدبا آراستگی و فرهنگ جامعه گفتم ،ولی شما موهای ژولیده!!!!!! و ارتباط ساپورتو با فرهنگ پرسیدی؟!!!اگه ارتباط با تاپیک براتون اهمیت داره چرا موهای ژولیده رو پیش میکشی؟!!!!اگه مطلب منو میخوای نقد کنی چرا ساپورتو پیش میکشی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شما تا به حال از ساپورت استفاده کردین؟؟؟؟؟؟

بله بله از همین شلوارای چسبون و لطیف و تو باشگاه موقع ورزش ی مدت کوتاهی پوشیدم. خیلی هم بهم میاد.اتفاقا ی مدت مد شده بود ورزشکارای حرفه ای میپوشیدن. به آقایونی که پاهای حجیم و عضلانی دارن میاد و موقع ورزش خوبه.اگه دیده باشی وزنه بردارا تو مسابقات میپوشن..همیناست دیگه؟:

اینم رونی کلمن قهرمان پرورش اندام جهان:

gypakztciadw25i97pz5.jpg

دوریان یتس قهرمان پرورش اندام:

30dglb4fyol3gjqv1w.jpg

اینم آقایون که فوتبال آمریکایی بازی میکنن:

11le4om5av27mas3au3h.jpg

vk1582ckrdkvm3nbsih5.jpg

ی مدتی هم یه منطقه سردسیر بودم برای حفاظت از سرما بهم دادن که زیر لباس بپوشم.خیلی خوب بود.

من در مورد موضوع تاپیک صحبت میکنم و چون فکر میکردم شما هم عنوان تاپیکو دیدن و در مورد موضوع مورد بحث صحبت میکنین مثالهایی از این دست زدم.

جورابهای بدن نما به جای شلوار،طراحان مد چه هدفی را دنبال میکنند؟

این موضوع مورد بحثه.

:w16:

خب اگه در رابطه با موضوع تاپیک صحبت میکنی چرا از مطلب من که بی ربطه نقل قول میگیرید؟!!!!!

اگر نقل قول میگیرید یعنی اینکه یا خوب نخوندین یا میخواین وارد مطلب من بشین!!!!!!!!

پس باید منتظر جواب در خور نحوه برداشتتون از مطلب بشین.

موضوع تاپیک :جورابهای بدن نما به جای شلوار ،طراحان مد چه هدفی را دنبال میکنند؟

منم در پاسخ به پرسش هدف طراحان مد،ی مقدمه چینی از تعریف مد در بازار و نقش مد در جامعه و در نتیجه به هدف طراحان مد رسیدم .و در آخر نظر کاملا شخصی خودمو در ارتباط با تصاویر و پوشش مورد نظر دادم.

سوالم از شما اینه که آیا ادب بخشی از فرهنگ یه انسان نیست؟از این دید و با توجه به موارد خیلی زیادی که دیدم باعث رشد اخلاقی نشده.شما هم میتونین با مثالهایی بگین که شده.

ادب و اخلاق بخشی از ارزشها ست و ارزش بخشی از محصولات فرهنگ هستش .یکبار توضیح دادم ولی خب چون خوب نمیخونین مجبورم دوباره بگم: اشتغال زایی،کارآفرینی،وابستگی کامل به هنر ،رقابتهای هنری و فرهنگی در سطح خرد و کلان،وجود مراسم و جشنواره ها،تبادلات بین المللی،وجود دانشگاه ها و رشته های دانشگاهی،برداشت از هنرهای سایر گروه ها و دوره ها ،وجود مجلات،کانالهای تلویزیونی(فقط کانالهای مربوط به مد در جهان از کانالهای کشور شما بیشتره). ...

جالبیش اینه که تازگیها حکومت کشور شما هم با تمام واپسگرایی در این زمینه ، به اهمیت و بعد فرهنگیه مد پی برده و در رادیو و تلویزیون و .... در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داره ی کارایی میکنه...

در آخر ،لطفا مطالبو خوب بخونین ...

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگه می دونستین که همین ساپورت و tightها همین همسایه بغلمون چند سال پیش مد بود و الان دمده شده! اونایی که براشون هیچ محدودیتی نیس، دمده شده!!!!

فقط برای پاهای زشت و پوست های مریضشون و زخم و زیلی هاشون و اونایی که پوست شل و وارفته و پیر دارن، کارایی داره! فقط برای اونایی که پای زشت و پیر رو به پای با پوشش کیپ و ظریف تبدیل می کنه، اصلاً این همه استقبال نمی کردین!!!

چیزی که رو دست اونا می مونه، میارن توی ایران!

چشاتونو وا کنین اگه تا حالا با رنگ و وارنگی و پاره پوره بودنش حال می کردین!!

دمده شده، مازاد تولیدی شرکت های نساجی دو و ورو می ندازن به شماها!! از ما گفتن!

من دارم دو سه تا ولی نمی پوشم از نظرم دمده س!

فرهنگ و مد رو ببینین کیا براتون می شازن! مازادهای ارزون شرکتهای وارد کننده ساپورت!!

تو اطراف خودت رو نگاه کن وقتی تو ایرانی مد ایرانی رو بپوش رفتی امریکا مد امریکا

غرب زدگی که میگن این حرکت تو هستش چون تو غرب از مد افتاده پس به درد نمی خوره تقلید بی چون چرا از غرب

لینک به دیدگاه
تو اطراف خودت رو نگاه کن وقتی تو ایرانی مد ایرانی رو بپوش رفتی امریکا مد امریکا

غرب زدگی که میگن این حرکت تو هستش چون تو غرب از مد افتاده پس به درد نمی خوره تقلید بی چون چرا از غرب

ببینین mode کلمه ای هست که در صنعت پوشاک و اجناس لوکس و در ایران بخصوص تحریف شده!

به چیزی می گن mode که اگه ببریم روی نمودارهای آماری پیکش از همه بیشتر باشه و همه استفاده کنن اسمشو بذارن مُد!

ولی عوام مد رو به چیزی می گن که اینا پوشیدن تو هم بپوش! مده! شب می خوابیم ویترین ها پر می شه از جنس های رنگ و وارنگ و دو نفر هم ندیده! می گن مده! پس وقتی یکی پوشید تو،من،اون و همه باید تیعیت کنیم و همون رنگی بشیم و به عبارت بهتر، تقلید کنیم! مد کلاً اساسش بر تقلید بی چون و چراست! حالا مدی که در غرب دمده بشه، مفهومش جاافتاده تره تا مفهوم مد ایرانی! که از رو الگوهای دهه 70 میلادی مانتو می دوزن!

لینک به دیدگاه
دوست عزیزی که گفت ساپورت برای تابستون خوب نیست درست در گرما وجودش مزاحم اما از شلوار بهتر و خنک تر هست . در سرما هم اگه در کنار ساپورت از ساق استفاده می کردید خوب بود البته در سرما شلوار بهتر اما با پوتین ساپورت راحت تره بقیه بحثتون هم من دخالت نمیکنم تا نتیجه بگیرید :ws3:

امتحان کردم.برای مهمونی توی ماشین با دوتا ساپورت کرکی بازم سرده.این هم تجربه ی خودمه هم تجربه ی اطرافیانم.

تابستون هم چون به تن میپسبه خیلی بیشتر از شلوار گرم میکنه چون شلوار حداقل یه فاصله ای با بدن داره.

• Like 1
لینک به دیدگاه

اگه به بعضیا باشه که فقط می گن باید چشم ها معلوم باشه

یه زمانی موی یه خانومی بیرون می موند یه کحله حالی به حولی می شد.....!!!.خدا رو شکر که داره این چیزا عادی میشه یکم

البته قبول دارم این موضوع به هر قیمتی نمی ارزه!:icon_razz:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...